agenda

07 April 26e Loonse Jogging 10km 20 April Linter Loopt 12km 01 Mei 24e Tungri-Run 10km

Inhoud blog
 • 10km Fruitloop St-Truiden
 • 10km ereprijs Freddy Feytons
 • Grote prijs Roger luykx 11km
 • 10km Eversel Midzomerjogging
 • 10miles Sint Lambrechts-Herk
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Fillée Ronny, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Firo.
  Ik ben een man en woon in Beringen (Belgie) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 17/03/1971 en ben nu dus 50 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Lopen, fietsen, sport algemeen.
  Alles kan...als je maar hard genoeg wil.

  10-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10km Fruitloop St-Truiden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de start van de grote vakantie had ik voorgenomen om in forme te zijn tegen de laatste wedstrijden van de HC wedstrijden. Heb om te zeggen een dikke maand en half stevig getraind maar het loopt niet zoals ik da wil, dus onzeker voor vandaag zoals de laatste wedstrijden. De kwaaltjes overheersen het goed gevoel van op de trainingen ( want daar zijn de tijden uitstekend ) dus is elke wedstrijd afwachten wat het wordt. Zo erg dat ik der zelfs geen zin in had vandaag. Toch afgezakt naar St-truiden want heb nog 2 goede wedstrijden nodig om in de top 3 te eindigen van dit criterium , wat in principe geen enkel probleem zal zijn. Met de nodige problemen probeer ik toch nog wat progressie te maken voor de winter want daar zit mijn hoofd al. Dus terug rustiger starten vandaag en zien hoe de benen voelen was de keuze voor vandaag. Vandaag goed opgewarmd voor de wedstrijd en de benen voelde beter dan verwacht. Iedereen stond klaar en het startschot klonk. Gewoon laten meedrijven met Patrick Vandenbosch want die liep het tempo dat mij wel lag. een tiental meters voor ons liep een groepje met oa Jeroen Vandebroeck, Chris Wouters en Geert Schroven. Ik en Patrick werkte goed samen en in een mum van tijd was dit gat gedicht......ideaal, want in een grotere groep lopen is altijd interessanter ( voor even ;-).
  Vandaag had ik totaal niet het gevoel dat ik mij moest forceren, wat verleden wedstrijd in Gotum anders was. Ben dan de laatste om geen kopwerk te doen. Dus hup voorraan en tempo maken met gevolg dat er nog waren die zich geroepen voelde om tempo te maken. Zeker omdat de 2 koplopers Michiel Vanholst en Ruben Kenis niet al te ver voor ons uit liepen. Een dikke ronde verder kregen het er een paar moeilijk en Patrick beukte nog wat verder door zodat we der eigenlijk één voor één afvielen. Heb als laatste van de groep het langste vol gehouden met al gevolge dat ik op gegeven moment derde algemeen hing. Raar maar Michiel Vanholst had ergens een stop gemaakt dus die moest terug komen, wat hij ook deed en kwam zo terug op een derde plaats. Het laatste stuk vals plat stevig door getrokken zodat mijn vierde plaats nimmer in gedrang kwam en zo ben ik ook binnen gekomen....Uiteindelijk zéér tevreden want had thuis in de zetel zeker niet het gevoel dat ik der iets van ging bakken vandaag. 
  We gaan eens wat dokters opzoeken want da mag mss wel eens na een dik jaar en half. Nog ene en het is binne Cool.

  Zo wie zo proficiat aan iedereen vandaag 

  10-09-2013 om 21:53 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  26-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10km ereprijs Freddy Feytons
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren afgezakt Naar Gotum om een 10km af te werken. Gekend om het zwaardere parkoers met een sterke deelnemersveld en dit was dit jaar niet anders. Mis nen hoop km's en trainingen en dat gaat stillekes beginnen wegen op het resultaat. Wat verleden wedstrijd nog goed ging kan elk moment keren. Maar vandaag had ik beslist om niet al te rustig te starten en direkt met een sterkere groep dan normaal mee te gaan. Iedereen stond klaar om te vertrekken....hup en weg waren we. Goed gestart en bevond mij in een groep met oa. Geert Schroven en Chris Wouters, Chris Jacobs, Michael Mertens, Patrick Vandebosch, Jeroen Vandebroek...dus stuk voor stuk goei mannen Cool. Geprobeerd om zo lang mogelijk mee te gaan was de bedoeling Rolling Eyes. Bij km 6 kreeg ik het effe moeilijk en dat was genoeg om een gaatje te laten van van ong 25m dat soms groter en kleiner werd maar kwam de rest van de wedstrijd niet meer op volle kracht. Gewoon controleren dat ik mij nie helemaal kapot liep want achter mij kwam er nog een sterk lopende Peter Vossius opzetten. Niet dat die in mijn klassement zit maar wilde er toch graag voor blijven. Bij het groep voor mij kon ik toch niet terug komen want daar begon de wedstrijd echt .....en zoals het hoorde Geert en Chris voor mij want die zijn momenteel gewoon sterker. Door het sterke deelnemersveld 16e aangekomen in een tijd van 35'13''. Maar heb toch nog deftige punten kunnen nemen voor het HC klassement Wink.
  Uiteindelijk nog goed tevreden met het gelopen resultaat....hopende om trainingen te kunnen afwerken zodat we terug frisser kunnen voor de dag komen.

  Aan iedereen 'proficiat' en tot de volgende zonder mankementen Rolling Eyes

  26-08-2013 om 12:16 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  24-08-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote prijs Roger luykx 11km
  12 Augustus de wedstrijd die ik normaal geschrapt had, maar omdat ik niet uit het HC klassement wil vallen wegens wedstrijd te kort, toch afgezakt naar Kozen. Na te weten dat ik startsnelheid te kort ging hebben waren er vele twijfels, ook wegens 3 weken niet boven de 50km gekomen door een vervelende Scheenbeen vliesonsteking. Beslist om rustig te starten ...en daarna eens door te trekken als het startschot viel.... zeer goed warm gelopen( meer dan normaal) op de 2e rij gezet en wachtend op het schot. Na de start, rustig naar boven om, eens we boven waren der in te vliegen. Daar kwam ik bij het groepje Jochen Valkeneers, Peter Vossius, en eventjes Chris Moreau. Had zin om kopwerk te doen want de kopgroep 5man sterk liep niet ver vooruit.... dit werd ons tempo en der werd geweldig samen gewerkt zodat we een snellere starter terug ophaalde ( Jeroen ). Tot het einde van de voorlaatste ronde bleven we goed samen en toen vond ik tijd om aktie te ondernemen. Trok het tempo omhoog want wilde proberen tot bij de kopgroep te komen want voelde mij toch nog goed. Naderde tot op 10meter maar kreeg het gat juist niet dicht want vooraan begon de strijd voor het podium....Zag opeens dat Chris Wouters moest lossen vooraan en kreeg terug wat moed. Terug het tempo omhoog maar uiteindelijk bleef Chris nog voor mij, dus 5e algemeen en dus zéér tevreden.

  Nu nog verder verzorgen want de kwaaltjes zijn precies in aantocht ...doeme he   


  24-08-2013 om 13:54 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10km Eversel Midzomerjogging
  Terug uit vakantie en hoog tijd om het wedstrijd ritme wat bij te schaven want daar is dringend nood aan ( aan een wedstrijd ) en in eigen dorp kan ik toch niet ontbreken he Smile. Deze wedstrijd werd voor het eerst georganiseerd en het zag er goed uit qua omkadering. Wie komen we daar tegen Cool, Michiel van Holst en Steven van dingenen, Hilde Kippers van de HC als ook mijn nieuwe trainings makker Jonas Put, maar die ging de 5km doen. Wij gingen voor de 10km. Iedereen klaar en daar vertrokken we Michiel en ik namen de leiding maar voelde al na 300m dat de snelheid ontbrak dus slim Michiel laten gaan en mijn eigen wedstrijd lopen. Michiel die gewoon terug véél te sterk was controleerde de wedstrijd en ik kon alleen die 2e plaats voor Steven controleren want Steven hing op de 3e plaats. De positie's bleven we ongewijzigd en zo kwamen we dus ook binnen 1 Michiel, 2 Ronny, 3 Steven. Door het weer was het een zeer lastige wedstrijd ( gelukkig avondloop) geen zuurstof in de lucht Rolling Eyes.
  Dus voor alle drie podium Cool. Nog goed geterrast en bedje in.

  Eindconclusie......terug dringend snelheid bijschaven want daar kwam ik gewoon te kort.
  Voor de rest dikke duim aan de organisatie 
  24-08-2013 om 13:15 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10miles Sint Lambrechts-Herk
  Op 09 juni gestart voor een 16 km wedstrijd te Sint Lambrecht-Herk. Aangekomen en der was een nieuwe locatie en een start in de grote feest tent Shocked. Had goede trainingsweken achter de rug en had een rustige week ingelast, mss kon dit der wel eens voor zorgen dat het goed kon gaan want de echte lange duurlopen waren wat achter gebleven de laatste weken.....maar da halen we nog wel in Wink. Het weer was goed veel bekende gezichten.
  Wat warm gelopen....en ik was klaar en niet klaar om te starten. Nogal onzeker of ik deze wel gekende zware 16 km tot een deftig einde ging brengen. Had mij dus voorgenomen om niet zot te starten ( en der waren er nog Cool die met het zelfde idee zaten). Allen in de tent en wachtend op het startsigniaal. Hup en daar waren weg ...wel snel die tent uit om daarna effe kalmte in te lassen...zo zaten we na ong 2km in een klein 2e groepje samen met Peter Vossius, Martens....voor ons liep een deftige kopgroep van ong 10 tal snellere starters. Met de eerste helling in zicht effe het tempo omhoog en daar kon ik der al een deel oprapen en kwam ik plots helemaal alleen te hangen. Had mijn tempo gevonden en plots mijn vaste supporters langs mij op de fiets....werd goed aangemoedigd en werd mij verteld dat ik daar ong 7e hing ...dit gaf mij goede moed want zag in de verte mijn rechtstreekse concurrent Geert Schroven ( nieuwe doelstelling was, voor de streep daar bij te komen) Want die toch nog sterker dan mij. Werd echt beter naar gelang de wedstrijd duurde en kwam uiteindelijk bij Geert en was content Cool. Op gegeven moment hing ik 5e maar had al veel van mijn pijlen verschoten bij die inhaal aktie, dit ik 2 passerende snelle mannen niet echt kon volgen ( Sven Kerremansen, Martens) 2 seniors dus geen ramp.
  Aan de aankomt werd ik 7e algemeen en was zéér content want de verschillen waren zeer beperkt. Der  na nog een paar goei gedronken en tevreden naar huis Smile

  Nu vertrekken we op vakantie om de de km's terug wat op te trekken en hopende komen we beter terug 
  24-08-2013 om 12:33 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bokkenrijdersrun te Wellen 10km
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag stond er een 10km te Wellen op het programma. Niet klaar maar wel goed uitgerust Smile. Extra dagen rust genomen en veel korte trainingen deze week. Heb de trainingen nog maar 2 weken terug aangevat na die maaginfectie en hoop op een goeie dag. Ginder aangekomen en onmiddellijk gekozen om een deftige opwarming te doen ( voelen hoe de beentjes waren). Benen voelde zéér licht en dit kon mss toch een goed teken zijn.
  Heb deze keer gekozen voor een filmpje te plaatsen en dat zegt eigenlijk alles Cool. Ben als 9e algemeen aangekomen en was zéér tevreden.
  Het parcours was zeer afwisselend ...goed zwaar met daarop nog veel kopwind, dus eigelijk wel een zware 10km. 
  Binnen gekomen in 34'25', volgende week zal het andere koek zijn ' 16km zéér zwaar parcours. en ga hier waarschijnlijk te weinig km's in m'n benen hebben....dus hopen op een dag gelijk vandaag Rolling Eyes.

  Wil de organisatie proficiat wensen wegen een zeer goede 1e test ...het was der op !!!!! Tot volgend jaar Wellen.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=7G1IzvsZC6c&feature=share   

  09-06-2013 om 11:30 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  11-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwars door de abdij ( Tongerlo 12km )
  Gisteren heb ik als training deel genomen aan een zéér mooi georganiseerde loopwedstrijd te Tongerlo 4-8-12 km kon er gelopen worden....koos voor de 12km. Met als de bedoeling mijn startsnelheid te testen en ritme te houden, zodat ik toch nog uitkwam op die 43'+''. En kijken wat nog kon na deze eerste week van zware trainingen. Nog een dikke 2 weken te gaan  Razz. Toch een groot deelnemersveld voor een avondloop die om 19h30 starte.
  Iedereen stond klaar op de piste ( mooie piste trouwens) want de eerste 200m moest hier gelopen worden. Fluitsigniaal werd gefloten en weg waren we voor de 12km......wachte deze keer niet af en ging met de eerste twee mee. Aan het tempo te voelen waren dat er twee voor de 4km nog effe gevolgd en toen kijken wat het gaf. Ondertussen schoof een 6tal lopers langs zij en dacht  nog effe door zetten ...in deze groep zat ook onze gekende vriend Kris Wouters. Dacht hier nog effe blijven hangen en dat lukte goed. Heb nog een 2a3km mee geschoven en voelde toen dat ik moest temporiseren om het risico te vermijden, niet helemaal stil te vallen. Kwam terug de piste op en idd die twee waren dus van de 4km en dacht, hopen dat ik dit niet ga bekopen zo dadelijk maar na een herstel km kwamen de benen goed los. En zijn we met 2 goed door gegaan om dan nog iemand van de 12km op te pikken die ook mee schoof naar de volgende ronde. Met 3 dus de laatste ronde in. Ik voelde dat ik de sterkste was van de drie maar zo koppig als er ene was wilde die de kop niet afgeven  Rolling Eyes. Maakte deze keer niet uit want waar ik voor kwam was gelukt, niet te veel verval na een blits start. De laatste halve ronde dreven we het tempo op en onze lifter was der ook vanaf. We hebben na een gesprekje niet meer aangedrongen en gewoon samen binnen gekomen want voor mijne partner van vandaag was het ook een door gedreven training.....kwam binnen met een tijd van 43'36'' op mijn klok want onze technicus kreeg ons met veel sukkelen ingescand Shocked.

  PS: Die 43'+'' van in Linter was geen eendagsvlieg en daar was het ook om te doenWink
  Bijlagen:
  http://pizzaplot.com/?usr=Firoke   

  11-05-2013 om 00:00 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 Mei .Tungi-run 10km Tongeren
  Op 1 Mei was ik helemaal gemotiveerd om na mijn werkdag....( jaja sommigen mensen moeten werken op feestdagen Shocked ) deze 10km stadsloop te gaan lopen. Het bolt goed de laatste wedstrijden dus zelfs vermoeid lukt het dan. Dit was verleden jaar anders. Het was zéér druk bij de inschrijving want de langere 15km van ander jaren was weg gevallen. Dus meer lopers waren kandidaat om de 10km te beslechten. Eens ingeschreven ..snel snel naar de start want het was aanschuiven en was eigenlijk iets te laat ter plaatsten. Iedereen stond klaar ...het zonneke scheen goed en der waren dan ook veel supporters. Had mij niet volledig vooraan gezet want de beentjes voelde niet fris voor een snelle start. Eens het startschot klonk liet ik mij mee drijven met de kopgroep maar al na 500meter voelde ik dat het niet echt bolde Sad. Verstand gebruikt en gewoon mijn tempo gelopen met de hoop dat het over ging, een tien tal lopers passeerden mij want ik kon gewoon niet sneller. Na een halve ronde vond ik der niks beter op om dan toch te versnellen en zien of het ging helpen. Dit gaf een beter gevoel en ben toen aan een tempo dat het heel stuk hoger lag door gegaan. Beetje bij beetje voelde het beter aan met als gevolg dat ik een hele bende lopers terug op pikte. Elke km bolde het precies beter, of de beentjes wakker werden  Shocked.
  Tot dat ik Peter Maris in het vizier kreeg en dacht dit moet nog lukken om daar bij te komen. Dat ging redelijk gemakkelijk maar toen kregen we een wedstrijd in een wedstrijd...zo als het hoort Cool. Trok aan het langste end en ben dan toch nog als 13e algemeen binnen gekomen. Waar ik uiteindelijk toch best tevreden mee was. Een verkort geaccidenteerd parcour van 10km afgewerkt in 33'51''......toch zeker niet slecht waar het de eerste ronde niet bolde Rolling Eyes. Nu beginnen we aan een zware training programma van 3weken, want progressie is mijn doel Cool.

  Dikke proficiat voor alle deelnemers en tot de volgende.  Bijlagen:
  http://parrotmarketing.com/?usr=Firoke   

  09-05-2013 om 00:00 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linter loopt ( 12km wedstrijd )
  Een stralende zon en de 3e Wedstrijd van de Haspegouw challenge ( voor mij de 2e Wink ) stond op het programma. Voelde mij niet al te geweldig, maar dat wil nog niet zeggen dat de prestaties slechter gaan zijn. Goed zitten.... niet goed lopen ...slecht zitten ..goed lopen ....raarRolling Eyes. Had mij al voorgenomen om die fout van te traag starten, niet te maken zoals 14dagen geleden. Dus eventjes met de kop mee gaan en zien of ik dit wel verteer, was de klus Cool. Het startschot klonk en weg waren we.....met de kop mee. Dit ging echt goed maar na een dikke 800m toch besloten om niet te lang mee te gaan, kwestie van doseren en niet opblazen. Een stuk of 5-6 kwamen mij toen voorbij en nu vond ik het welletjes...Tempo terug op getrokken om dat groepje van 5-6 niet te ver laten voorruitlopen. Een 3tal km bleef ik op 25m hangen, en vond het tijd om dat gat dicht te gooien....een versnelling en op een wip zat ik der bij....effe(2km) verteren en heb sinds toen de kop genomen en tempo bepaald. De groep werd gans uiteen gegooid alleen Peter Vossius bleef in mijn zoch ....We hebben goed samen gewerkt en met een tijd van 43'32'' kwam ik binnen op 12km. Dit begint der op te trekken. We zijn er nog niet, maar volgens mijn gevoel kan hier nog een héél stuk af. Kwam ook als 8ste algemeen binnen, waar ik al content mee ben Smile.

  Aan iedereen nen dikke proficiat want het was weer gezellig vandaag. (Streekbieren drinken is toch geweldig).

  PS: We maken terug progressie ...joehoe Laughing

  http://parrotmarketing.com/?usr=Firoke
  22-04-2013 om 00:00 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  11-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26e Loonse jogging 10km
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooi weer en had der zin in.....eerste echte stratenloop voor mij. Zien waar ik sta op moment is de hoofdzaak, want t'is nog gene vette. Op training gaat het vlot maar als de inspanningen aan een hoge intensiteit moeten gebeuren kom ik qua uithouding te kort op moment. Dus dit gaat ook zo wie zo verbeteren door wat wedstrijdritme op te doen. Iedereen stond klaar om te vertrekken (16h00). Had mij ergens op de derde rij gezet. en dat was al fout ...achteraf gezien. Het startschot werd gegeven en iedereen vertrok .....kan heel kort zijn....gewoon, een inhaalrace van start tot einde en heb nooit echt mee gespeeld in de wedstrijd van vandaag. Bij de aankomst was ik wel tevreden want was een stuk rapper dan verleden jaar op het zelfde parcour....dus da's al positief. Kijk echt uit naar een dikke maand later want dan zouden de beentjes deftig moeten draaien. Dus die eerste wedstrijden ga ik kort zijn qua verslag want deze dienen om terug op wedstrijd niveau te komen. 

  NB: Kwam als 15e algemeen binnen en deed eigenlijk wel een goede zaak voor de Haspengouw Challenge klassement...4e in het 35+ klassement Cool

  Aan iedereen een dikke proficiat en tot in Linter.

  11-04-2013 om 23:10 geschreven door Fillée Ronny  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Archief per week
 • 09/09-15/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Een interessant adres?

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!