Inhoud blog
 • Resultaat na één week...
 • 1ste dag van vermageringskuur
 • Mijn vermageringskuur
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Vermageringskuur

  17-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resultaat na één week...
  Vandaag is het een week geleden dat ik met mijn dieet ben begonnen.
  Ik heb me vandaag op de weegschaal gezet en spijtig genoeg ben ik totaal niets afgevallen :(
  Ik ben heel erg teleurgesteld! Geen enkele gram ... pfff
  Ik zal nog harder mijn best moeten doen denk ik ...
  Thans ik heb veel fruit gegeten , geen koeken, geen junkfood, .... Maar wel klein beetje alcohol ( maar daar kan toch niet helemaal aan liggen ?)
  Ik ben ook gaan sporten 2 keer. Misschien moet ik nog meer sporten.
  Als mensen tips hebben om te kunnen vermageren, mag je die altijd laten weten!
  Tips welkom!!


  17-05-2009 om 09:50 geschreven door Sofie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  15-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Deze week verloopt al vrij goed! -Ik heb heeel veel fruit gegeten. - Ik heb 3km gelopen en gaan squashen. - Ik heb niets gesnoept - Gezond eten met zo weinig mogelijk vet in. Maar ik heb wel paar straffen gekregen omdat ik toch wat alcohol gedronken heb... bij uitgaan.... was te verleidelijk. Zondag ben ik al benieuwd hoeveel ik zal afgevallen zijn na één week. Ik zou al blij zijn met 1kg af:) En dankzij de steun van mijn vrienden , amai dat gaat 10 keer beter! Sofie X

  15-05-2009 om 15:40 geschreven door Sofie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste dag van vermageringskuur
  Vandaag begint mijn vermageringskuur... Spannend!:)
  Ik heb mij vandaag op de weegschaal gezet en ik weeg 67 kg en ik ben 1m70 groot. Ik heb dan ook mijn BMI getest en die valt bij normaal gewicht.
  Dus ik heb geen overgewicht, maar er mag toch wat vanaf vind ik.
  Volgende week zondag zal ik me opnieuw wegen en hopelijk zal er dan een verbetering zijn.
  Deze week ga ik proberen: geen junkfood, geen frisdrank en alcohol en meer sport en verse groeten en fruit eten.
  Ben benieuwd!

  10-05-2009 om 09:43 geschreven door Sofie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Ik heb ook een streefdoel en periode ingelast hoelang ik het ga uithouden.
  Ik had aan begin van unief een gewicht van 59kg, en nu ongeveer 6kg meer... Dus mijn streefdoel wordt zeker 6kg af.
  Ik ga de periode ook niet te lang maken,want dan ga heel moeilijk krijgen. Maar ik ga proberen het te doen in een maand tijd.
  Denk niet dat ga lukken zo snel maar we kunnen proberen.
  Dus ik begin 10 mei 2009 en stop 9 juni. Maar als het gewenste niet is bereikt dan doe ik nog door, als ik nog kan.:)

  Als mensen leuke tips hebben mogen julie die melden!

  09-05-2009 om 11:43 geschreven door Sofie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn vermageringskuur
  Hallo ,

  Ik ben Sofie en welkom op mijn blog,
  Mijn blog gaat over alles wat te maken heeft met : vermageren.
  Ik ben van plan om te vermageren en dat gaat van start op zondag, 10 mei 2009. Ik zal wekelijk mijn gewicht plaatsen en uitleggen wat ik heb gedaan om te vermageren. Iedereen die langs komt op mijn blog mag vermagering tips geven of zelf hun ervaring meedelen. Mensen die ook al op dieet zijn geweest en dat graag willen delen, kunnen dit hier doen.
  Het eerste wat ik zal doen om te vermageren is:
  - geen frisdrank
  - geen alcohol
  - geen junkfood
  - gaan sporten
  - meer groeten, fruit en pasta eten
  Vermageren is niet gemakkelijk, daarom is alle steun van harte welkom!
  Sofie

  09-05-2009 om 09:22 geschreven door Sofie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/fietje006

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  09-05-2009 om 09:05 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


  Archief per week
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!