|
Langs deze weg willen we jullie uitnodigen voor volgende kooklessen:
Op maandag 9 november om 19.45u: Feestmenu 1:
Shake: sea breeze met bavarois van gerookte paling Butternutvelouté met mosselen Gebakken grietfilet op een puree van waterkers afgewerkt met tapenade en geconfijte tomaat Gelardeerde kalkoenborst met courgetteschijf en advocadosaus, maximaardappeltjes Nougat glacé
Op donderdag 3 december om 19.45u: Feestmenu 2:
Sprankelende 'Apero Mezzogiorno' met een slaatje van gerookte eendenborstfilet op een coulis van gorgonzola Kabeljauw met venkel en een persillade van Blue Stilton Preisoep met filet d"Anvers en kwartelei Feestelijk gevulde lamsfilet met gedroogde veenbesjessaus Mokkabavarois en Irisch Coffee-saus
Waar: kvlv lokaal Door wie: Mevr. Rita De Coninck Niet vergeten: glas, bord en bestek meebrengen
|