• Wedstrijd 30 september (Gerda afgelast)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westrijden 03/02/2007
    Na een afwezigheid van ruim 2 maanden zijn we opnieuw van de partij.  Maar onze jongens hebben niet stilgezeten.  In de zaaltrainingen werd nogmaal bevestigd dat we over een enorm technische groep beschikken.

Oefenmatchen stonden niet op het programma.  Dus het was uitkijken naar de eerste match van de terugronde.

KV Sint-Gillis A - SK Lebbeke           10.30u               6-4

Ploeg: Thomas, Eby, Kevin, Rodney, David, Bjorn, Vincent, Nicolas

een gelijkopgaand wedstrijdbegin.  Het was Lebbeke dat voor de eerste maal kon scoren.  Onze jongens waren niet onder de indruk en al snel kon de goed spelende Bjorn zijn eerste goal van het seizoen binnenknallen.  Door het gebrek aan wedstrijden vermoedelijk, werden er enkele afspraken niet nageleefd.  De zijspelers kwam steeds meeverdedigen aan de andere kant en daardoor kwam er voor Lebbeke meer ruimte.  Er was een aantal keer een uitstekende Eby nodig om Lebbeke van de voorsprong te houden.  Door de inbreng van David, Rodney en Nicolas kwam er meer kracht in de ploeg en bijna elk duel werd gewonnen, maar ook zij maakten het veld niet  breed genoeg en konden daardoor weining kansen bij elkaar voetballen.  Rodney had enkele goede mogelijkheden maar vergat telkens zijn bal te controleren.  Uiteindelijk was het David die de 2-1 en de 3-1 tegen de netten kon prikken.  Na de rust ongeveer hetzelfde spelbeeld.  Er werd rommelig gespeeld en David kon daar enkele malen van profiteren om de 4-1 en de 5-1 binnen te schuiven.  Lebbeke kwam een aantal keren gevaarlijk over en met succes, want ze konden zelfs terugkomen tot 5-4.  Een sterk spelende David kon op aangeven van Kevin de 6-4 eindcijfers vastleggen. Thomas was alweer de uitblinker bij de strafschoppen.  Ondanks de overwinning een matige partij gespeeld.  Er werd niet gedaan wat de trainer vooraf had gevraagd.  Wat wel positief was is de sterke match van Vincent, Bjorn en Nicolas.  zij bewezen veel vooruitgang te hebben geboekt.  Bij alle drie was het enthousiasme om ter grootst.  Ik ben blij dat alle  jongens zo graag komen voetballen, want daar draait het toch om bij duiveltjes. Fun fun fun of je nu wint of verliest.

Kv Sint-Gillis B - Dendermonde                                      5-7

Ploeg: Ward, Steyn, Yunus, Younes, Yarne, Sieger, Arno

De match kondigde zich moeilijk aan, en hoe zouden we spelen na 6weken zonder match?
    KAVD schoot furieus uit de startblokken, en onze jongens konden er weinig tegenoverstellen.
    Na 13 minuten, na goals in de 1e, 8e 11e en 13e minuut stonden we 0-4 in het krijt.
    Na 19 minuten  kwamen we terug in de wedstrijd toen Yunus een verre inworp van Sieger mooi in het doel wist te plaatsen.
    Twee minuten later wist Arno de achterstand tot de helft terug te brengen na goed spel van de hele ploeg.
    Helaas een minuut later stond het alweer 2-5. Voor de rust wist Arno nog te milderen tot 3-5.
    het begin van de 2e helft begonnen de jongens gezond agressief aan de wedstrijd. Dit is veel beter dan aan het begin van het seizoen.
    Na 4 minuten kon Steyn de 4-5 aantekenen, omdat hij de rest van de ploeg goed gevolgd had, en mooi vanop links met rechts binnenschoot.
    5 minuten later was het Arno die ons terug in de wedstrijd bracht 5-5!!! Helaas 1 minuut later stond het 5-6 en in de 20e minuut werd het 5-7.
    Jongens wat gaan we onthouden van deze match? We hebben veel beter als ploeg gespeeld, en ik heb veel goeie passen gezien.
    Ward, zonder hem zouden we wekelijks veel meer doelpunten slikken, was weer goed voor enkele wereldsaves, en begint de ploeg goed te coachen.
    Steyn, was een beetje minder gisteren, maar je hebt wel een pass gegeven met je linkse voet, je ziet het training op werken met je mindere voet loont.
    Sieger, zit in stijgende lijn, die inworpen van jou worden een echt wapen in de matchen.
    Yarne, een blok beton die zich niet gek laat maken in de matchen, jouw eerste doelpunt zit eraan te komen.
    Yunus, de meest slimme voetballer van de groep, nog een beetje minder schrik hebben van de tegenstander en het loopt wel los.
    Youness, de snelste van de groep, je pass werk wordt beter van week tot week.
    Arno, begint eindelijk het nut te zien van ploegwerk, zijn doelpunten zijn en blijven belangrijk voor ons.

Een trotse trainer

04-02-2007 om 15:48 geschreven door Den Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    18-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 16/12/2006
    Dendermonde - KV Sint-Gillis         10.00            7-4

Ploeg: Thomas, Eby, Rodney, David, Kevin, Bjorn, Vincent

Herdersem - KV Sint-Gillis B            11.15           7-4

Ploeg: Ward, Steyn, Arno, Yarne, Sieger, Maxim, Dioni, Yunus B, Younes M

18-12-2006 om 23:28 geschreven door Den Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen en stand na speeldag 13

18-12-2006 om 00:00 geschreven door Den Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)

10-12-2006 om 00:49 geschreven door Den Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 9 december
    Kv Sint-Gillis A - Sk Herdersem            10.30u               11-5

Na de zware nederlaag tegen Grembergen is er deze week goed getrained. De spelers zijn klaar om tegen herdersem te laten zien wat ze in hun mars hebben.

Ploeg: Thomas, David, Rodney, Vincent; Kevin, Willy, Eby, Bjorn

Kv Sint-Gillis B - Sk Herdersem               10.30u           4-10

Dat ze het niet makkelijk zullen hebben tegen Grembergen kan iedereen al voorspellen. Grembergen pakte vorige week de A ploeg in met 2-11.  Trainer Harry kan rekenen op zijn volledige kern.  Wij hopen alvast dat de spelers er volop tegenaan gaan.

Kv Sint-Gillis A - SK Grembergen B            2-11

Na het onverdiende gelijkspel tegen de A ploeg van Grembergen zijn onze jongens uit op revanche.  Grembergen B is weliswaar een van de sterkste ploegen uit de reeks, maar we kunnen wel stellen dat wij dat ook zijn.
    Ditmaal zal Grembergen de scheidsrechter niet aan hun kant hebben.  De wedstrijd staat namelijk onder leiding van de altijd onpartijdige Luc Van Hooimissen.

Wat we wisten van Grembergen bleek ook waar te zijn.  Een sterk samenspelende ploeg met een spits die ze vlot binnenknald.
    Kv begon nochtans perfect aan de wedstrijd.  David zonderde Kevin af voor doel die de bal goedgeplaatst voorbij de keeper trapte. 1-0.  Grembergen was alles behalve aangeslagen en het balletje werd prima rondgetikt.  Ze kwamen al snel terug gelijk en de ban was gebroken.  Er was tot 3 maal toe een uitstekende Thomas nodig om Grembergen van dat 2 de doelpunt te houden.  Door het slechte verdedigen en het uit positie lopen van bijna alle spelers duurde het niet lang of Grembergen kon scoren.  David Kevin en Rodney gaven het beste van zichzelf, maar konden niet voorkomen dat Grembergen verder uitliep. De ruststand was 1-5.
    Hetzelfde beeld in de tweede helft.  Onze jongens hadden duidelijk problemen met een goed samenspelend Grembergen.
    Grembergen liep verder uit en enkel David kon nog tegenprikken.
    2-11 was dan ook de eindstand.  Een wedstrijd waar spelers en vooral de trainer veel uit geleerd heeft.  Grembergen mag zich zondermeer de beste ploeg uit de reeks noemen. Wat zij brachten is de betrachting van elke trainer.  Het is nu aan ons om te laten zien in de komende wedstrijden dat ook wij kunnen voetballen.
    Ploeg: Thomas, Sieger, David, Kevin, Willy, Rodney

Kv Sint-Gillis B - SK Grembergen A               4-5
    Ze zijn aan een hele sterke reeks bezig. Maar liefst 7 overwinningen op rij voor de jongens van Harry.  Grembergen A mag dan ook geen probleem vormen.  Vorige week hebben we iets teveel arm en ellebogenwerk gezien bij grembergen. een scheidsrechter die dat blaast en de buit is binnen.  Het A team rekent alvast op een overweldigende score.

De match van gisteren werd afgewerkt onder de kundige leiding van arbiter Peter die terug mag kijken op een perfecte wedstrijd. Na 5 minuten  was het 1-0 Younes pastte mooi op Arno, en die schoot de bal droog binnen. Na 15 minuten wierp Yarne de bal naar Arno en maakte mooi 2-0. Helaas een sterk Grembergen kwam goed opzetten en in de 16e minuut werd het 2-1, en een minuut later stonden de bordjes terug gelijk. In de 19e minuut dribbelde Yunus de hele verdediging, en schoot van uit een heel scherpe hoek binnen 3-1, en dat was ook de ruststand.
    Zoals gewoonlijk werd er weer slap aan de 2e helft begonnen, en binnen de minuut stond het 3-3. Na 11 minuten liet Yarne zien dat hij goed had getraind van de week, en weeral met een snelle inworp wist hij Arno te bereiken, die de 4-3 liet aantekenen. Helaas kon de voorsprong niet vastgehouden worden 1 minuut later werd het 4-4 na enorm slap verdedigen. 3 minten later kwam de eindscore op het bord nadat grembergen de 4-5 liet aantekenen. Met nog 11 minuten te gaan was er nog vanalles mogelijk, maar iedereen begon door elkaar heen te lopen, en de organisatie viel compleet weg. Zo is er een eind gekomen aan 7 matchen op rij die gewonnen werden, en konden we nog eens de bittere smaak van de nederlaag proeven.
    We gaan wel onze zeer goede eerste helft onthouden die op enorm hoog tempo gespeeld werd, de pressing op de tegenstander was goed, alsook de organisatie.
    Volgende week gaan we trainen op positiespel en passen, zodat we Grembergen B het heel moeilijk gaan maken. Deze match hoeven we niet te winnen, want ze hebben tegen de A-ploeg bewezen dat het een sterk geheel is, maar we gaan wel ons best doen om niet afgeslacht te worden.

Ploeg: Ward, Steyn, Arno, Yunus B, Younes M, Yarne

Kv Sint-Gillis C - Sk Grembergen C               3-3

Omdat we zaterdag voor het eerst kunnen beschikken over alle 18 spelers hebben we Grembergen gevraagd of zij ook nog spelers hadden om een derde team op de been te zetten.  Jawel dus.  Iedereen krijgt de kans om een volledige wedstrijd te spelen.

Een sterke wedstrijd van onze jongens.  3-3 was de eindstand.  Dionni en Nicolas waren beiden goed voor 1 doelpunt. Wie het derde doelpunt heeft gescoord is mij niet meegedeeld.  toch tenminste 1 ploeg die tegen grembergen een punt kon pakken. proficiat mannen met de puike prestatie

25-11-2006 om 21:51 geschreven door Den Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 28 november
    Sk Grembergen A - Kv Sint-Gillis  A                11.30u

We mogen ons aan een warm onthaal verwachten op Grembergen.  De jongens zijn er klaar voor.  Met de terugkomst van Rodney kunnen we beschikken over alle spelers.  Succes jongens!

Ploeg: Thomas, Eby, Willy, Kevin, David, Bjorn, Rodney

Sparta Buggenhout - Kv Sint-Gillis B            10.00u

Oppassen geblazen, want Buggenhout was vorige week verrassend sterk tegen het A team.  Steyn en co zijn er allesinds klaar voor.  Knal ze binnen jongens !
    Spijtig van Yunus B, en Maxime zij waren niet op training deze week.  Wij hopen dat zij snel terugkeren.

Op deze winderige zaterdag mochten we onze match spelen op de perfecte grasmat van Sparta Buggenhout. Om 10 uur ging de match van start. De jongens waren precies nog niet goed wakker, en liepen redelijk uit positie toen na 4 minuten de thuisploeg verdiend op voorsprong kwam. Na 10 minuten mocht Ward uittrappen, en Arno dribbelde zijn tegenstander en kon alleen doorgaan en met links trapte hij de bal snoeihard binnen 1-1. 6 minuten later mocht Yarne inwerpen, en deed dat perfect naar Arno die met een lob de keeper te grazen nam 1-2. Na 19 minuten mocht Arno na een iworp van Younes doorgaan en werkte beheerst af 1-3. Na 21 minuten werd er weer uit de organisatie gelopen en de thuisploeg profiteerde om de 2-3 ruststand binnen te werken.

Nadat we de laatste weken telkens doed aan de 2e helft begonnen hervielen we in een oud zeer door slap te beginnen. Ward trapte een bal weg (tegen de wind in) Yarne kon niet ontzetten, en de 3-3 was daar. Na 6 minuten kregen we een corner, de trainer adviseerde Younes om aan de eerste paal te gaan staan. Dat bleek een goede ingeving, want Younes wist wel raad met de perfect getrapte corner van Arno 3-4. Na 10 minuten mochten we een vrije trap nemen, en Steyn plaatste de goed gegeven bal van Arno perfect in de kruising. Het eind van de match ging het spel goed heen en weer en toonde Ward zijn waarde voor de ploeg om zeker 3 gemaakte goals uit zijn doel te ranselen. In de 27e!! minuut kregen we nog een vrije trap tegen welke door de thuisploeg heerlijk werd ingeschoten. De eindstand was 4-5.

Ploeg: Ward, Steyn, Sieger, Yarne, Arno, Youness M, Vincent

22-11-2006 om 00:00 geschreven door Den Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    21-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Grembergen