Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  06-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zon
  hallo beste sportvrienden  ,
  ik heb dit weekend de zon gezien , de zon boven een ander en die kon ik heel goed verdragen .
  het begon allemaal vrijdag toen annick en mezelf besloten hadden om kevin en robin te laten lopen in hulste .
  de kids vonden dat ok dus wij daargeen . ze liepen goed . het was een zeer korte wedstrijd , dus een sprint. ik dacht dat is niets voor mijn gasten maar toch .... tegen de sterke tegenstand kwamen ze toch als 4e en 5e uit de bus , meestre content.
  enfin  daarna wast de tijd aan de grote . den dimi was present , dat vond ik ok . t'is altijd toffer om naar een wedstrijd te kijken als er goeie vrienden meedoen . maar er waren ook ludovic vanlede , john vanneste , steven callens en dries lernout en ook glenn vermandere .
  mijne maat zou het moeilijk hebben dacht ik ...
  maar na de 2e ronde van de 4 versnelde de frietliefhebber en liet iedereen op een bijna spelende manier achter .
  bijzonder indrukwekkend , hij finischte uiteraard als 1e , ik filiciteerde hem uitgebreid met z'n opmerkelijke prestatie .
  ok , wij naar huis , mooie avond . maar het beste moest nog komen ...
  de zaterdag morgent maakte mijn minzame wederhelft zich gereed om er de schalienloop ( sorry ik vind de gestipte e niet) te gaan beslechten .
  de kids wilden terug meedoen , dat vond ik superleuk , ze hadden kans om te winnen .
  daar aangekomen , ingeschreven en opgewarmd zag ik de zon boven mijn jongste . hij liep ( 3 ronden ) de eerste ronde afwachtend en de 2e aanvallend en de derde ronde overwinnend . ik kreeg er kippevel van ....
  de kous was nog niet af ! iets daarna zag ik de zon boven onze kevin . hij starte( 4 ronden ) behoudend om even later verschroeiend hard te demarreren en eveneens als eerste te triomferen . eigenlijk kon mijn weekend al niet meer stuk .
  maar het klapstuk moest nog komen .
  de hoofdrace was onderverdeeld in 3 races . 2,5km ; 5 km en 10 km . de 2,5 interseerde me niet maar in de 5 deed michael vannieuwenhuyze mee . hij deed het voortreffelijk en won autoritair . hij bleef ook de eerste 2 van de 10km vooruit en dat is een goeie referentie .
  aan de 10 km deden zoals mijn vrouw annick ook nog mayko , terug dimitri en (te) zware concurrent pedro dujardin mee . er deden nog vele andere toffe gasten mee maar dedie waren voor mij de belangrijkste .
  ik schrijf schema's voor mijn vrouw en ook voor mayko , als die goed lopen is dit voor mij ook een overwinning . dat dimi terug meedeed wist ik al van gisteren .
  enfin ... start !! ze waren weg . tot mijn grote vreugde zag ik annick zeer goed lopen , geflankeerd door vacbl-atleet claude liep ze als eerste over de eindmeet voor de vrouwen( snelheid boven de 15 km per uur ). weet je wat dat wilt zeggen ???
  de kids en de vrouw hadden alledrie gewonnen ! een unicum , en reden tot champagne . ik moet blij zijn met zo'n gezin .
  wat ik ook niet mag vergeten was dat mayko het ook megagoed deed , hij arriveerde juist na de derde , niet spectaculair al ware het niet dat hij zijn 10 km aan 17 km per uur had gelopen . het was meneer zijn doel dit jaar ewel ik ben blij dat ik hem kon helpen het te verwezelijken .
  proficiat mayko .laat de zon schijnen .
  de verrassing moest nog komen en ik overdrijf niet .
  ik had dimi al de hele wedstrijd naast pedro dujardin zien lopen maar naar de finisch toe had deze cola-zuipende , frietmonsterende  smoorder wel pedro afgeschut zeker !!! aan een snelheid van 18,1 km per uur kwam m'n vriend over de finisch . terug als eerste . ik deed vorige week al mijn pet af maar hiervoor heb ik ontzag .
  dat kieken loopt gewoon fantastisch . ik had hem gezegd een ode aan hem te brengen ,ewel je leest het .
  t'is niet omdat hij alles vergeet en nooit zijn gsm oppakt en zeer ongezond eet dat je niet kan lopen .
  een attypische man ist wel , maar op iedere regel is er een uitzondering . wel dat kieken van vichte is er één .
  ik zag de zon stralen boven zijn hoofd dit weekend en ik kon het godverdomme goed verdragen .


  ikzelf stond deze week in de schaduw vanwege een verkoudheid maar dat kon me geen barst schelen . die zon komt nog wel .............

  06-09-2009 om 14:28 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  30-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dwars door grijsloke
  ja , gisteren was het zover , dwars door grijsloke . ieder jaar keert deze megaklassieker terug en ieder jaar staan de zenuwen enorm gespannen om de clash met de heuvels en met de concurrenten aan te gaan . daarbij komt nog eens het gejuig van de vele vele supporters , mensen die me allemaal goed kennen .
  de zaterdagmorgent was ik dus zeer gespannen . ik voelde me niet al te bièn ( licht grieperig ) , mijn neus liep wat over en door de zenuwen heb ik toch tot 4 maal de grote boodschap gedaan .
  het was afwachten tot 12 uur 15 .toen we vertrokken was het zeer stil in de auto . kevin was ook nerveus , hij besefte zeer goed dat GRIJSLOKE was vandaag . ik probeerde nog de boel wat op te vrolijken en te ontstressen door " bonkers" op te leggen maar meezingen ging niet vandaag .
  na een parkeerplaats te hebben gevonden , de inschrijving afgewerkt konden onze kids de opwarming beginnen.
  iets later weerklonk het startschot van de 1 km ( 2000-2002) . kevin was goed vertrokken en deed de eerste maal de heuvel rond de 4e plaats maar mee in de kopgroep . robin ietsje daarachter . de 2e maal draaide kevin op als 2e achter een engelse jongen . hij had zijn race goed ingedeeld en begon nu aan de eindsprint . die 2 jongens sprinten dus de gehele heuvel zij aan zij omhoog . ik kreeg het bijna , je kind zo zien sprinten doet toch was met je . die engelse jongen liep even rap maar zag minder af en kwam opt allerlaatst iets vroeger over de streep . jammer voor de kevin . toen hij aankwam was hij werkelijk helemaal op , jongens kan die kerel diep gaan . ik draaide me vlug om om robin te zien . die kwam er niet ver achter gelopen . een opmerkelijke prestatie voor de 6 jarige . ik wist dat hij redelijk bergop kon lopen maar dat hij als 6e over de streep zou lopen had ik niet verwacht. met nog 2 jaar in de zelfde reeks tegaan opent dit overwinningsperspectieven ( wat een woord) .
  enfin ik was weeral eens een fiere papa .
  even daarna supporterde ik op de 7 km voor dimitri en joost en mayko en yves en smetje en , ....
  ik zag een prachtige prestatie van joost ( 3e net na een sublieme frederick vandenheede) , wat een benen heeft die de laatste tijd . mijn hoed af en een enorme buiging !! 
  mijn maat dimitri deed het eveneens schitterend . hij finischte 4e in een supertijd . mijn hoed af en een enorme buiging !!
  nadat filip iets later toekwam zag ik ook mayko toekomen in een rekordtijd . missie geslaagd .hij was vergezeld door smetje die het maar beter en beter doet . de maten bleven maar binnenkomen en deden het allemaal voortreffelijk .
  ik begon me langzaam maar zeker op te warmen , dit zonder vrouwlief want die moest werken . dan maar met de concurrenten van de dag, namelijk kristof huyghe en frederick keersebilck en natuurlijk ook de klinkende naam garry vandewalle . we liepen wat langzaam heen en weer . de schrik zat er bij iedereen in , er was ook veel wind en het was toch redelijk warm .men vroeg mij wat is je doel en ik antwoorde :" binnen de top 10 en iets boven het uur " . aangezien het mijn eerste keer was en ik niet goed wist hoe traag ik int begin moest lopen was dit een goed perspectief .
  rond 15u 25 ging naar de start en plaatste me tussen de menigte . iets later weerklonk het startschot .
  ik was goed vertrokken ( in 3e positie ) , het tempo was traag . al vlug overstoken de toppers mij , ik liep in circa 11e positie .
  we moesten nu voor de eerste maal de pikkel omhoog . ik liep uiterst behouden , niemand kwam nog over me dus dat was de perfecte kadans .
  naar de kerk toe vormde ik een kwartet met kristof , garry en frederick . wat verder moesten we voor de eerste maal dalen en we verloren zo direct onze kristof !! een opsteker want hij is altijd een te duchten concurrent . wij dus verder de tweede ronde in ....
  weeral de pikkel omhoog , ik was nog zeer fris . wat ik wel zag is dat garry ook moest lossen , frederick en ik liepen nu in 9e en 10e positie .
  ik had wel vrees dat garry nog ging komen opzetten . we liepen naar kerk en zo naar de boskant . die passerde iets moeilijker aangezien erop de verradelijke uitloper veel wind stond . de krachten verminderden .
  naar beneden toe kregen we alfons deneef in  de gaten . we liepen er behouden naar toe en in de laatste ronde op de derde keer pikkelstraat kwamen we erbij en erover . nu begon de finale . naar de kerk toe kreeg ik in de gaten dat die alfons toch sterk was en aant terugkeren .
  voor de boskant kwam hij weer bij ons . fré en ik keken even naar elkaar zovan...t'is toch geen waar hé . op de boskant gaven we alles en daarna in de afdaling nog eens , moordend . pas op het laatste plooide alfons , oef want mijn krachten waren bijna uitgeput . fré kwam 2 meter voor mij aan de bocht richting streep . we moesten nu sprinten maar dat ging niet meer , we bleven op de zelfde afstand van elkaar . moest ik er in een ultime jump naartoe springen dan zou ik zeker stilstaan wist ik . dus kwam ik iets later dat hij over de streep . ik werd 9e in een tijd van 1u
   en 37sec. ik was zeer tevreden met deze prestatie . ik was wel uitgeput , jongens toch hoe zwaar . 
  ik ruste content uit met een icetea aan de tafel bij mijn ouders . iets later ging ik nog 15' gaan uitlopen , nie gemakkelijk .
  nadit mocht ik nog mijn prijs ontvangen en dan gingen de drie meestres blij naar huis . " bonkers " werd nu luidkeels meegezongen ..............

   

  30-08-2009 om 09:14 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (8)
  24-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dwars door keiem

  dit weekend ging annick eens een wedstrijd in het houtland gaan beslechten . dit kwam ideaal uit want onze vrienden bert , charline , filip en veerle waren ook van de partij . ikzelf liep niet net als mijn 2 andere vrienden michael en valentine . wij waren "de spionkop " .
  bij de start wisten we direct wie zou winnen .... tom vanslambrouck . als een pijl uit een boog schoot hij weg .
  filip was niet zo denderend gestart , bert redelijk ondanks zijn "kleine"  verrekking.  charline daarintegen was mee met ria thienpont , haar rivale int houtland . annick liep tesamen met sophie tuttens en nog  wat andere loopsters , even daarna kwam ook veerle .na 1ronde was annick wat gelost van sophie!! sophie was sterk vertrokken , ze bewees het goeie dat we al reeds gehoord hadden . de anderen bleven in positie .
  na de 2 e ronde ( start van de laatste ronde ) zag ik eerst filip passeren . ik moedigde hem heel hard aan . ik riep "dat hij er moest aan beginnen " .
  didier verstaete kon er niet mee lachen . hij liep 20 m voor filip maar niet voor lang meer .
  de volgende was den bert , die bleef het goed doen . charline was gelost van ria , ik probeerde ze zoveel mogelijk op te peppen .
  annick was in dezelfde positie gebleven ( nu 60m na sophie ) , ik riep haar moed in om te versnellen , evenals veerle even daarna .
  ongeveer 800 m voor de aankomst zagen we ze nog eens ,onze vedetten . filip was er terug in geslaagd om in de laatste ronde zijn megatempo te plaatsen en schoof gevoelig op in de race . de andere posities bleven gelijk , alleen annick was op geschoven. blijkbaar was ze aant bewijzen dat ze wel degelijk een schitterende laatste ronde kon lopen ,wat int verleden soms minder lukte .
  aan de aankomst was annick 8e vrouw ( zeer sterke bezetting) juist na sophie ( 10" ) .goed geeindigd .
  ik probeerde ook eventjes ervoor nog charline over ria te schreeuwen maar onze vriendin was ten einde haar superpowers . 
  we lieten het evenwel niet aan ons hart komen , de balans van den vacbl was positief .

    

  1 503 VANSLAMBROUCK TOM * M ST ANDRIES 1985 Man.Sen 1 00:33:33 19.314

  2 493 STEKIC ALEKSANDAR * M GENTBRUGGE 1978 Man.Sen 2 00:34:03 19.031

  3 525 TOURLOUSE JOCHEN * M DIKSMUIDE 1979 Man.Sen 3 00:34:07 18.994

  4 488 SERROEN NICO M WEVELGEM 1978 Man.Sen 4 00:34:17 18.901

  5 548 VAN NIEUWENHOVE STEVEN M AALST 1979 Man.Sen 5 00:34:33 18.755

  6 517 VANWIJNSBERGHE FILIP * M HARELBEKE 1964 Man.Vet1 1 00:35:09 18.435

  7 467 MOERMAN KAREL * M KEIEM 1985 Man.Sen 6 00:35:31 18.245

  8 498 VERSTRAETE DIDIER * M LANGEMARK 1967 Man.Vet1 2 00:35:38 18.185

  9 446 VIEREN HANS * M VEURNE 1967 Man.Vet1 3 00:35:56 18.033

  10 458 OLIVIER JOHAN * M KOEKELARE 1968 Man.Vet1 4 00:36:06 17.950

  11 430 DEWULF THOMAS * M AARTRIJKE 1991 Man.Jun 1 00:36:16 17.868

  12 505 DESCHODT BERT * M HARELBEKE 1981 Man.Sen 7 00:36:17 17.859

  31 504 VANNESTE CHARLINE * V HARELBEKE 1983 Dam.Sen 2 00:39:40 16.336


  56 531 TUTTENS SOPHIE * V MEULEBEKE 1972 Dam.Vet1 3 00:42:45 15.158

  57 598 SYS KRISTOF M KEIEM 1986 Man.Sen 17 00:42:47 15.146

  58 532 DE LAERE ANNICK V ANZEGEM 1974 Dam.Vet1 4 00:42:55 15.099

  146 516 DEBAETS VEERLE * V HARELBEKE 1966 Dam.Vet1 11 00:54:08 11.970

  na de proclamatie  zijn we met het team naar middelkerke geweest ,  waar we op restaurant en later in de coctailbar een fantastische avond beleefden .  hoe zou het nu met meestre zelf gaan   
  wel na overmere van de  zaterdag ervoor ist alleen maar beter gegaan . ik heb zeer hard getraint en de benen en de moraal werden als maar beter . ik deed donderdag een test in grijsloke , die was zeer goed . mijn tijd over een volledige juiste toer was 22' 58" . ik heb dit nog nooit op training kunnen lopen . fier en volvertrouwen ging ik het weekend in ......... tot ik den blog van joost las.
  die man ging vliegensvlug in wingene . een dikke proficiat jongen .
  dus ja , meegaan met hem wordt geen optie ,al weet je natuurlijk nooit .
  als ik zaterdag goed ben zullen er nog genoeg concurrenten zijn om te kloppen , hé dimi????!!!!!


  hieronder nog wat foto's van keiem

  24-08-2009 om 20:41 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  18-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17e smouterie - jogging in overmere
  hallo , zaterdag middag maakte ons gehele gezin zich klaar om er een lap op te geven in overmere .
  het was wel bloedheet aan het komen maar daar stoorden we ons eigenlijk niet aan , t'zou wel gaan .
  we kwamen rond 14u toe ter plaatse waar de foorkramers reeds druk in de weer waren . tesamen met de jogging is er altijd een rommelmarkt en kermis , ideaal voor de kinderen dus . maar op de eerste plaats telde toch de wedstrijd . we konden vandaag allevier op't podium staan !!!! dit zou een unicum zijn . het kon want ik had er reeds de 9 km gewonnen ( nu liep ik ook de 9km dus ) , annick had vorig jaar de 11,5km gewonnen en zaterdag ging ze ook die wedstrijd beslechten . de kevin startte op de 750m tesamen met zijn 22 mndn jongere broertje robin .
  de robin is nooit meer erg ver van kevin af op zo'n races dus als kevin goed liep kon de derde plaats ?!
  tegen 14u30 was het al ongeveer 30 graden , mijn lichaam kreeg het ondertss zeer warm.
  rond die tijd startten onze kids . bij de start had onze kevin besloten om in het zog van de 1e te blijven , dit lukte gemakkelijk en de laatste 250m stond papa zijn zoon op te wachten . ik moest maar 1 keer roepen : " allé kevin nu moet je sprinten " en de kerel nam direct 5m .
  hij diepte de voorsprong nog enkele meters uit en kwam als verdiende winnaar toe . hij had het afgelegd in 2' 44 " , zeer goed .
  toen ik zag dat hij ging winnen draaide ik me vlug om om mijn andere zoon te bespeuren die liep 5e , 3 meter na de 4 e . de 3e was te ver . ik moedigde mijn kleinsten aan en mijn vader deed dit ook . mijn pa die er natuurlijk ook was tesamen met mijn mama en mijn zus wendy , christof en yana en kato hun kindjes  .onze robin versnelde en liep de laatste 200m ongeveer even rap als de jamaicaan bolt , die andere jongen had geen schijn van kans .hij finishte in een tijd van 3' 02" . ik was terug fier op mijn kids . de 4 podium plaatsen konden na de 4e plaats van de kleinste niet meer . dit was wat jammer maar er komen nog kansen . 
  rond 15 u  waren annick en mezelf ons aant opwarmen , het was reeds 32 graden tof om te zwemmen maar niet om te lopen . rond 15u 30 begonnen we der aan .
  er liepen dus 2 koersen door elkaar : 1 van 4 rondes ( 11,5 km ) en 1 van 3 rondes ( 9 km ) . ik liep bij de eerste km 's bij de kop van de wedstrijd . na 2 km versnelde de topper koen van avermaet . ik kon niet volgen en kreeg het heel warm . na de eerste ronde liep ik in zowat 5e positie algemeen . ik had reeds gezien dat er enen van de 9 km voor mij was ! hij liep gevoelig sneller dan ik dus winnen zat er niet meer in , helaas. . de 2e ronde verliep slecht : ik had het te warm en kon geen vuist maken . er kwam iemand uit de achtergrond om me gemakkelijk achter te laten . ik liep 2 e in mijn wedsrtijd dacht ik dus dit was ook niet slecht . de laatste ronde wou ik niet opgeven en ik versnelde gevoelig . ik kon zowaar iemand terug in lopen die toch redelijk ver voor me uitliep . door deze aktie kwam ik zelfs terug op 20m van 2 andere voorgangers . toch kwam ik niet voldaan over de finish . mijn 2 de ronde was ondermaats . ik moet nog veel beter kunnen dan dit !!
  jammer genoeg was ik in mijn wedstrijd slechts 3e , 1 van die 2 voorgangers was peter geerts en die liep de 9 km , shit , niet gezien .
  na een vlugge verfrissing ging ik op zoek naar annick , ik  zag ze  aant begin van haar 4e ronde . ze liep op kop van de meisjes met 2 sponsen in haar handen , die was duidelijk ook aant sjoferen . haar dichtste concurrente liep 4 meter na haar . ik riep nog dat ze die sponsen moest loslaten dat ze zo geen foulé kon draaien maar wist wel dat het kalf verdronken was . toen ik ze de volgende keer zag liet ik ze gerust en gaf ze vlug wat water .de 2e plaats zou ook goed zijn die dag ( haar eerste wedstrijd sedert een lange tijd ) . de eerste dame was reeds 1 ' voor haar en voorgoed weg .
  na de wedstrijd liepen we  niet lang los en toch waren we reeds bijna te laat voor het podium . kevin stond met de handen omhoog om zijn overwinning te vieren .
  wij waren allang content dat we ook opt podium mochten en een mooi prijsje kregen .
  na een drankje gingen we nog wandelen rond het donkmeer ( prachtig ) , nog daarna gingen naar het ouderlijk huis om er worsten te eten op den bbq . het gespreks onderwerp ging allang niet meer over lopen maar over koekjes en kalfjes tussen pot en pint .

  uitslag jongens 750m

  1 638 DEMEESTERE KEVIN VACBL 2000  0:02:44 16,46

  2 631 PEETERS VICTOR VITA 2000  0:02:50 15,88

  3 641 VAN WALLE JASPER AVLO 2001  0:03:00 15,00

  4 639 DEMEESTERE ROBIN VACBL 2002  0:03:02 14,84

  5 632 LEYS MAARTEN VITA 2001  0:03:02 14,84

  17e Smouteriejogging Overmere - 15 augustus 2009

  9 KM

  PL NR Naam Club GBJ CAT P/CAT Tijd GEM

  1 17 VAN PETEGHEM GEERT VITA 1977 MSEN 1 0:31:30 17,14

  2 63 GEERTS PETER VITA 1968 MMAS 1 0:32:32 16,60

  3 20 DE MEESTER LIEVEN VACBA 1972 MMAS 2 0:32:40 16,53

  4 55 SAMSON RONNY 1964 MMAS 3 0:35:30

  11,5 KM

  1 418 VAN HAVERMAET KOEN AVLO 1984 MSEN 1 0:41:15 16,73

  2 430 VAN HOEBROECK ALI AVLO 1971 MMAS 1 0:43:25 15,89

  3 442 VAN ACKER JOHNY 1980 MSEN 2 0:43:55 15,71

  4 426 PRIMO GINO KAAG 1966 MMAS 2 0:44:33 15,49

  5 419 D'HEER HANNES ZELE 1988 MSEN 3 0:45:05 15,30

  19 423 SEY MARLEEN RCG 1982 VSEN 1 0:52:06 13,24

  22 413 DE LAERE ANNICK VACBL 1974 VSEN 2 0:53:04 13,00


  18-08-2009 om 20:12 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  11-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pelikanenrun ename 11,7 km
  nadat we terug kwamen van reis ( de hele nacht door gereden ) ging ik de zaterdag eens een uurtje gaan lopen .....
  na 40' was ik echter totaal uitgeput . na mijn escapade van op de mont ventoux en de trip naar huis en alles uitladen en op zijn plek terug steken was dit er teveel aan .
  ik liep het uurtje nog uit en legde me dan ( na een douche uiteraard ) in de zetel en kwam er niet meer uit ....
  ook de zondag hield ik het bijzonder kalm .
  de maandag probeerde ik nog eens een uurtje te lopen , dit viel al veel beter mee . er zat weer leven in mijn lijf .
  de dinsdag deed ik wat interval , kwestie van de benen te strekken en terug wat snelheid te kweken . dit viel kwa snelheid wel mee maar kwa afzien natuurlijk niet .
  woensdag ging ik naar beveren leie om er een kleine duurloop af te werken met de maats . het ging terug van langs geen kanten ( was het te warm ? ) de donderdag zijn we dan met het hele gezin naar oostende geweest . zonnen aant strand , kuieren op de promenade , ijsje eten , mojito drinken en natuurlijk mosselen fretten met frieten . de dag was geslaagd
  vrijdag deed ik dan voorbereiding op zaterdag .
  zaterdag gingen we naar ename om er de pelikanenrun te beslechten ( 11,7 km ) . de concurrenten van de dag waren nico serroen ( buiten categorie ) , patriek soetaert en carlo verleyen mijn directe uitdagers , en nog wat andere .annick van haar kant liep niet vanwege een keelontsteking .
  ik was verre van zeker van mezelf , ik had wel goed getraint deze vakantie maar de ventoux had me zwaar verzwakt . na de opwarming stond ik met knikkende knieen aan de start . , ik was bang voor de conditie maar toch strijdvaardig omdat de goesting er wel was .
  ik begon de eerste km met patriek en carlo aan mijn zijde . carlo versnelde na een km , ik hield me voorlopig afzijdig en was op mijn goede .
  nadat carlo wat aan kop liep voelde ik me goed genoeg om dit ook eens te doen . ik liep er zowaar carlo af . oef, dacht ik , we zijn al zover .
  dit haf me terug wat vertrouwen aangezien onze taaie toch sterk loopt den laatste tijd .
  tesamen met patriek kwamen wij in 6e en 7e stelling door na de eerste van de 5 ronden . de 2e en de 3e waren een verschrikking voor mij .
  ik zag enorm af en patriek genoot er enorm van . hij sleepte me mee in die 2 rondes , hij moest soms wachten op mij , vooral in de draaien .
  midden de 3e ronde vroeg ik hem of ie er van genoot nu ik zo afzag . hij antwoorde : " ik jeune mi gelijk een zwin " ,allé toch 1 gelukkige .
  naar het einde van de 3e ronde konden we iemand inhalen . bij die versnelling zag ik dus nog meer af . maar in de 4e ronde begon ik af en toe beter te lopen . dit kwam vermoedelijk omdat we traag liepen !!! de patriek moet me heel graag zien want hij hielp me nog altijd voort .
  naar het einde van de 4e ronde zag ik iemand ( wie ? ) terugkeren uit de achtergrond . ik riep tegen patriek : " ga maar , anders heb je nog miséré tegen die man ". de pat vertrok en had direct 50m . raar maar waar , de 5e ronde begon ik beter te lopen , en nog beter te lopen , en nog beter te lopen . . de man uit de achtergrond was terug weg en op 30 m zag ik patriek terug lopen . de laatste 500m versnelde ik nog meer en kwam ik zowaar terug bij patriek de laatste 50m . . toen trok ik mijn rem toe , en liet de eer aan patriek . hij verdiende tien keer meer de 5e plaats dan mezelf . ik werd dus 6 e in een tijd van 41' rond . dit is aan 17,1 km per uur gelopen . toch nog goed terug begonnen .alles is wel te danken aan patriek soetaert ,ging hij in de 2e ronde dan was ik waarschijnlijk aangekomen na 43' of zo . nu liep ik de laatste ronde 35" vlugger dan de 3e en de 4e , wat een verschil .
  voila , meestre is er terug aan begonnen . de goesting is er , de conditie zit gereed , de rest komt wel .

   

  UITSLAG PELIKANENRUN Heren

   

  1 SERROEN Nico  00:38:29

  2 PLUME Christian  00:39:54

  3 GRULOOS Nico  00:40:00

  4 UYTTERHAEGEN Toon  00:40:18

  5 SOETAERT Patrick 00:41:00

  6 DEMEESTERE  00:41:01

  7 DEGROOTE Wouter  00:41:42

  8 VERLEYEN carlo  00:41:56

  9 DE SMIJTERE Johan  00:43:51

  10 DE SMET Wouter 00:44:11

  11 BECAUS Samy  00:44:30

  12 VDBERGHE M 00:44:39

  13 CNUDDE Wouter  00:45:23

  14 ROMAN pascal  00:45:52

  15 DE GROOTE Dominique  00:45:57

  voor de start lacht iedereen nog .
  serroen al mooi op kop


  het trio dat elkaar goed kent .

  carlo lacht al iets minder , maar gaat goed vooruit !!


  voor ingewijden : de absinth en de champagneliefhebber

  11-08-2009 om 00:00 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de vakantie aan avignon met een ultieme halve marathon
  hallo beste vrienden,
  nadat we de maandag naar avignon waren geweest bleven we de dinsdag thuis , pa en ma gingen rijden met de fiets , annick en ik trainden hard op en rond de heuvels . in de namiddag werd gezwommen rond het zwembad .
  de woensdag gingen we de camarque verkennen . st - marie - de - la - maire is een aanrader , de mooie bruisende stad van de heilige Sara . we zagen enorm veel flamingo' s  en wilde paarden en ook stierkwekerijen ( voor de stieregevechten ) . iets verder kregen we vanuit een " point de vue " de enorme indrukwekkende zoutvlakten te zien die roze gekleurd zijn . de dag erna bezochten we " le pont du gard " , een enorme grote romeinse brug . s'namiddags zwommen we aan het zwembad . er werd ook snelheid getraind ( bergop ) door annck en ik .
  de vrijdag deden we een lange duurloop door het prachtige landschap ( le campagne ) . s'avonds vertrokken we richting "le mont ventoux " om er de klepper van den tour de france te aanschouwen . papa , kevin en mezelf vonden moeilijk een plaatsje met de auto om erin te overnachten .
  de nacht was luidruchtig doch we sliepen goed . de zaterdag morgent wandelden we omhoog om een goede kijkplaats te bemachtigen. volgens de lokale kranten waren met circa 500 000 man op de ventoux . zeer indrukwekkend allemaal .na een rustige voormiddag kwam de tourcaravaan langs . de kleine kevin had dit schouwspel nog nooit gezien ,hij genoot  ervan . nadat we vele petjes en snoepjes konden vangen was het tijd voor de renners  . ze kwamen voorbij op zo'n 2 meter , ik kon prachtige foto's trekken van de wereldvedetten . kevin kon zijn idolen aanschouwen en  pa genoot met volle teugen . zoals u wel weet won GARATE de klassieker , proficiat . de tocht terug van de berg verliep redelijk goed dankzij de goed werkende politie . de dag erna hielden we het kalm . ik liep wat tempo's en annick ook . de rest van de dag was het zonnen en zwemmen geblazen rond de "pont du gard "
   de 2e week was "le grand final " die werd ingezet met een bezoek aan " les baux de provence " . een prachtige lokatie boven op een berg met als toemaat een megagroot middeleeuws kasteel met katapulten en zwaarden en ridders incluus . meestre kon er zelfs de middeleeuwse drank "absinth " kopen . den bert zal dit graag lezen !!!
   de dinsdag wast de dag van pa en ma . die reden vanuit sault de mont ventoux op . mijn ma is 59 jaar oud en papa 60 . ze deden het allebei voortreffelijk en ik wil zeker de prestatie van mama in de verve zetten .mijn moeder heeft geen sportvoorgeschiedenis maar is wel de laatste jaren vervent aan het rijden gegaan met dit als orgelpunt . ze zette geen enkele voet aan de grond en reed de 26 km uit in 2 u 45 ' . nogmaals respect .

  de woensdag kalm trainen met een bezoek aan romeinse hoofdstad ARLES . de stad van "van gogh " en de grote arena waar ze stieregevechten houden . we konden er ook de zeer grote markt meepikken . alles zeer goedkoop .

  dan de donderdag was het mijn dag . ik ging zo maar eens eventjes de ventoux OPLOPEN . mijn familie had me reeds een abonnement voor beernem ( de zotten wonen daar ) aangeboden . maar meestre vond dat die berg gewoon erom vroeg om die uitdaging aan te gaan .
  we stonden op om 6 u 30 en om 9 uur stonden we in bédoin aan de start . ik zag dat het geen 21 maar 22 km was !! allé dit word moeilijk om mijn doel te bereiken dacht ik . via internet had ik wat relazen gelezen van andere geschifte voorgangers en mijn tijd moest onder de 2 uur zijn  hoopte ik !!! nog eventjes een kakje doen voor de start en weg was ik . tot mijn grote verbazing riep na een paar meters martin naar me .
  martin is een loper van grijsloke en woont 500m van mijn deur , it's a smal world .
  de eerste km's verliepen ok , ik liep gemiddeld 4' 20 " de km . na een 3 tal km begon het ! stroken van 10 pct , 11 pct waren geen uitzondering maar kwamen een gewoonte . shit ! wat gaat dit vlug bergop . de km's gingen naar 5' 20" . ik voelde me wel zeer sterk . de bevoorradingen waren moeilijk , je kan bergop moeilijk drinken en dan je fles terug afgeven ( ik smeet ze meestal op de grond ) .
  in de schaduw is het veel beter dan in de zon , want het werd reeds zeer warm .
  na 11 km zat ik op mijn limit maar ik heb één voordeel ik kraak bijna nooit echt . na een vitamine boost kon ik mijn km tijden terug van tegen de 6' naar de 5 ' brengen ondanks een strook van rond de 12,5 pct .de km' s werden langer en langer . ik was blij om chalet renard te zien , nog 6 km dacht ik . daar had ik vlug erna af te rekenen met 2 moeilijkheden . de eerste : mijn achterste spieren van mijn bovenbenen ( hamstrings ? ) kregen goesting om in kramp te schieten  en het 3e zakje met vitamienen was er één teveel , ik kreeg kramp in mijn maag . die 6 e en 5e laatste km waren zeer hard . met wat zuiver water en iets trager te lopen kwam alles weer oké . dan na de 4e laatste km vond ik het bord niet van " nog 3 tegaan " . dit werkte enorm op mijn systeem . ik kreeg het terug zeer zwaar tot ik een bord zag met " nog 2,5 km , de mutherfuckers .
  van 2,5 naar 1,5 rende ik redelijk traag omdat mijn hamstings hevig protesteerden ( iets boven de 6 ' ) de laatste km PROBEERDE ik te genieten maar dit lukte niet zo goed . ik was tennen . de laatste 200 m spurtte ik nog tegen een wielertoeriest ( hoe zot kun je zijn ).     
  ik kwam aan de finish in een tijd van 1 u 53 ' . ik was bijzonder blij . misschien is dit wel mijn grootste prestatie ooit , daarover kunnen jullie misschien wel oordelen we zien wel . ik ben enorm diep gegaan , ik heb vele vele fietsers voorbij gestoken , mijn lichaam kreeg enorm veel te verduren maar ik deed het .
  het was een prachtige uitdaging . joostje net iets voor jouw , jongen .
  na enkele foto's en het kopen van wat souveniers daalden we MET DE AUTO  den berg af tot in bédoin terug . daar kochten we nog wat kledij met de ventoux erop en een prachtig ensemble voor het fietsen van annick . daarna naar onze chalet en in het zwembad . s' avonds bbq .
  de vrijdag opruimen en terug naar de mensen die deze blog lezen  . mijn vriendjes .


  31-07-2009 om 13:37 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (7)
  21-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groetjes vanuit avignon
  hallo beste loopvrienden

  we zijn reeds terug begonnen met onze trainingen na een deugdoende rustperiode .
  de kids zijn op ksa - kamp geweest . het was zeer kalm thuis , ideaal voor de batterijen terug op te laden .
  een terrasje , een bioscoopfilmpje , wat intimiteiten en een mens kan weer tegen  het jachtige leven en de zware loopopofferingen.
  2weken geleden liepen we rustig zowat 70 km ,  vorige week begon ik terug aan het zwaardere werk .

  ma  10 x 2' om erin te komen 
  di  een duurloopje
  woe training beveren- leie  ( 5 x 600m ) niet doorgaan enkel de laatste 
  don duurloopje 
  vrijd  30 x 100 m voor de pure snelheid 
  zat   reis naar frankrijk + duurloopje in prachtig decor 
  zon  25' in en een half uurtje tempo ( zwaar heuvelachtig , oef )  

  annick
  ma kleine dl
  di 10 x 200m bollen
  woe 10 x 400M bollen
  don dl
  vrij  kleine dl
  zat rust + reis naar frankrijk
  zon  8x 3' op overslag ( veel zon , hoge temp. )

  deze week bezochten we gisteren avignon en liepen we tesamen een lange duurloop in een romantisch decor !!!!
  vandaag houden we het rustig , wat loslopen , wat losfietsen , wat los plonsen in't zwembad

  de foto's : het kamp van de kids , avignon en de laatste foto " le pont d'avignon met le mont ventoux op de achtergrond "
  deze zal ik volgende week donderdag eens temmen .

  21-07-2009 om 11:20 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  28-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kapelle run in hulste
  ja , vrijdag moest het dan gebeuren !! na een paar crossen te hebben gewonnen en een paar goeie halve marathons was mijn volgende doel om eens zoals mijn stevigste concurrenten te winnen in harelbeke.
  toen ik toekwam in hulste zag ik direct hans en clive vangheluwe . de clive had reeds aangekondigd aan een andere vriend dat hij de 17 km per uur haalde een stevige tegenstander dacht ik , als hij een goeie dag heeft en ik een mindere dan ben ik nog niet thuis .
  even daarna kwam den DIMI toe . oei het wordt misschien een thriller . mijn verstand zei echter dat 10 dagen rust net iets teveel zou zijn voor mijn maatje . dus ik vol vertrouwen aan de start .
  in de 1e ronde gaf ik het volle pont . de hans probeerde mee te gaan maar patineerde , de clive volgde in het wiel en den dimi was ook mee .
  na een zone door gravé ( beetje cross ) werd ik de enige leider . den dimi liep nog wat mee maar zijn benen waren nog geen 100% na de blessure , zodoende dat ik kon beginnen een voorsprong uitbouwen . in de 2e ronde liep ik verder en verder uit .achter mij was clive bij hans en dimi . in de derde ronde probeerde ik iets trager en gemakkelijker te lopen maar ik voelde me te opgejaagd . ik kon het niet laten om door te gaan , ook al liep ik ver genoeg voorop . niet gewoon zijn zeker? na mij probeerde hans nog iets maar de clive was te sterk , hans werd 3e en clive dus 2e . den dimi finishte als 4 e voor steven hocedez .ik ben bijzonder tevreden met deze overwinning . het doet enorm deugd om nog eens een wegwedstrijd te winnen .
  daarmee sluit ik mijn voorjaar mee af ( stoppen als het goed gaat ? ) en sluit me aan bij een verdiende rust net zoals mijn vrouwtje .

  tot in de oorlog .

  28-06-2009 om 16:07 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  23-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alle lof aan de vrouw
  hallo , wegens een veel te druk leven ben ik er pas nu toe geraakt om mijn blog bij te vullen . 
  ik heb nochthans goed nieuws .
  ons annick heeft het schitterend gedaan de laatste 2 weken .
  op zaterdag 13 / 06  trokken we ( na de koers van de vrijdag tegen den dimi ) naar Ogy . daar was een wedstrijd van de acrho .
  het was een prachtig parkoers op en neer met een zware heuvel middenin , met groen overal int rond . je zou verliefd worden op wallonie . 
  maar dit was nog niet alles .  toen de start gegeven werd was koen vanrie direct weg ( een topvedette houdt ook van wallonie ) .
  annick vertrok redelijk vlug , na 1 km had ze reeds een kleine voorsprong op de 2e vrouw . toen ik ze na 7 km terug zag liep ze redelijk vlug ondanks die helling juist ervoor . ze liep ver voor de 2e vrouw . en toen ze aankwam na 11,6 km kon ze nog een man afschudden heuvelop .
  indrukwekkend . . ze eindigde dus uitermate verdiend als 1e vrouw .
  na afloop konden we ons nog verblijden met een in de nabije hoeve gebakken mattetaart en natuurlijk wat plaatselijk gerstenat .daarboven nog aan toe kreeg annick nog een mooie ruiker bloemen en nog een paar mooie natura prijzen .dag geslaagd .


  de volgende week liepen we dan tesamen de vrijdag in hulste aan het oud gemeentehuis .
  annick zag het terug zitten , ze zat in de overwinningsroes . de vrouwen moesten 2 rondes afleggen om tot 5,2 km te komen .na de start was het direct koekenbak . annick en sophie tuttens vochten een duel uit  . na 1 ronde kwam annick als 1e door met sophie 5 meter erna , het zou dus spannen . maar ons annick wou van geen spanning weten en ze gaf de laatste ronde het volle pond .
  dit resulteerde aan de finish terug in een overwinning en een voorsprong van 30" op sophie . nog eens een dikke proficiat aan mijn blonde verpleegster .

  wat deed meestre die dag ? wel die week had ik reeds vernomen dat dimi niet zou meedoen omdat hij gekwetst was , dit was reeds een domper op mijn motivatie . toen we aankwamen in hulste zag ik ook dat frederick van den heede van de partij was ! ik liep dus voor de 2e plaats want die is tehoog gegrepen voor meesterke . met toch nog de spirit die reste vocht ik een duel uit met john vanneste (shit ,ik ben weer aant rijmen ) .
  de eerste 2 rondes verliepen voorspoedig , dit zag je aan het groepje dat uit dunde . we liepen met 3 de 3e ronde in ( yves d'halluin was ook mee) .in die 3e ronde moest yves lossen en kort ( shiiiiiiit ) daarna ik dus .
  tegen dat die ronde gedaan was liep ik 50m na den john , 2 meter voor den yves .
  de laatste ronde besloot ik om niet te plooien en mezelf toch zwaar pijn te doen . ik liep terug naar john ( beetje bij beetje) en kon zo de kloof op yves vergroten . op't laatst kwam ik een paar meter tekort om john bij te benen en bleef dus 3e . jammer maar helaas .
  volgende week beter zeker ?

  tot in hulste terug , loopse mutherfuckers.

  23-06-2009 om 21:08 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ter gaversloop harelbeke
  hallo ,
  vrijdag wast dus wederom te doen in harelbeke .
  nadat rond 18u30 de kids het beste van hunzelf hadden gegeven ( 2 x 6e plaats ) stroomden de concurrenten toe .
  sam verschelde , stijn vermeulen , dimitri , john vanneste en de altijd aanwezigen hans detavernier en frederik  creupelandt en ook nog pascal meirlaen en steven hocedez . genoeg mannen dus om me het leven zeur te maken . maar de laatste 2 weken steeg de conditie gestaag dus dacht ik : laat die johnny' s maar afkomen , we zien wel .
  rond 20 u werd de start gegeven . de eerste ronde werd gedommineerd door john . ik dacht : hopelijk loopt die ouwe oorlogsatleet ons niet allen naar huis . na een redelijke start ging de snelheid zwaar omhoog . zoals altijd moest ik even wennen om er dan na 1,5 km door te komen .
  daarna voelde ik me zeer goed  met als gevolg dat ik zwaar ten strijde trok .de 2e ronde haf ik volledig van jetje en verkleinde zo de groep . na 1,5 toeren was het enkel mezelf , den dimi en john die aan de kop liepen . het tempo bleef ziedend hard . de 3e ronde werd eveneens zo vervolgd . maar dan zag den dezen dat john 1,5m moest laten . ik dacht aan wat dimi al een paar keer had gehoopt ( eens tesamen een wedstrijd dommineren en er voor sprinten opt laatst ) en zag er de kans toe . ik riep dimi toe dat het de moment was om nog vlugger te lopen .ik trok goed door , plots kwam frederick achter ons lopen !!!!! waar kwam die vandaan ? maar door mijn versnelling moest hij toch even later lossen en ook  john loste . dimi nam perfect over en we kregen de krijger op 50 m . de 4e en de 5e ronde waren dimi's rondes ,dus we hadden zoals vele keren weer goed afgewisseld . 
  de laatste ronde :
  john had het pleit verloren ... dus dit was het teken om onze samenwerking af te breken en aan taktiek te denken .
   op 500m van de finish versnelde meestre . ik liep hard genoeg om dimi zwaar te doen afzien maar de man plooide niet .
  hij zat nog ietsje frisser en kon mijn taktiek parreren door hevig over te nemen . ik haf het nog niet op want het was nog zeker 400m . het werd een lange sprint man tegen man maar de 2 m die ik even tevoren had verloren op mijn grootste concurrent kon ik niet meer goed maken .
  dus dimi won verdiend en ik werd verdiend 2e .
  ik vond het een prachtige race . ik heb er absoluut van genoten ondanks dat ik een duel heb verloren . de conditie is er en sam en stijn ( toch 2 zeer goeie lopers)  konden die dag niet mee. den john werd ook afgetroeft , 2 weken geleden was ik er nog ver achter .
  positieve balans !!!
  volgende week vrijdag is het weer van dat . met 1 verschil : dem dimi moet eraan .die kroezelkop met zijn degoetand brilleke zal nog eens wat beleven . mijn hielen zal hij zien en niets anders . 
  tot in de oorlog !!!!
   
   ps : zaterdag liep annick 1e in ogy , een verslagje volgt .

  14-06-2009 om 12:58 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (6)
  31-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sinksenjogging harelbeke 11,28 km
  hallo , vrijdag was het terug afspraak in harelbeke , de jogging aan de stador meerbepaald .
  ik voelde me goed dus zag ik het zitten om een knalprestatie te leveren .
  bij aankomst ( rond 1800) moesten eerst onze zonen lopen . robin liep na een verbeten sprint de 3e plaats . en kevin werd tss de iets oudere 6e . oké , ze blijven het graag doen . een verzekering voor de toekomst , we zullen er nog veel sportplezier aan beleven.
  ps : kevin liep van de week een 1' 24" op een 400m op  piste , rekord bijgesteld en kevin was apetrots.  
  rond 19u00 begonnen de ouderen aan de opwarming . mijn meest gekende en grootste concurrent dimitri was van de partij , zoals ook john vanneste , hassan mihi , hans , frederick , pascal meirlaen , mayko , yves en christoph fieuw .  na de start liepen de eerste ronde  al deze personen mee bij meesterke . 1 iemand liep wat vooruit en dit was mario vanacker . hij zou de koers dommineren .
  na een 2 km was de groep reeds uitgedund tot 5 man ( dimi , ik , mario , mihi en john ) we liepen zowat tesamen tot half de 2e ronde .
  het tempo lag enorm hoog in die 2e ronde . ik moest mijn best doen om bij te blijven , dimi daarintegen moest lossen .............
  hij had de 20 km van kluisbergen nog niet verteerd , who cares .. het zou  1 - 2 worden in de stand ipv 0 - 3 . planning heten ze dat .
  dit is trouwens de tssstand van dees jaar de algemene tssstand is zowat 205- 205 of zoiets !!!! t'is iedere keer wat anders en t' blijft de tegenstander waar ik liefst tegen win en tegen afga . enfin we wijken af .
  ik eindigde de 2e ronde tesamen met mihi , john en mario . ik begon wel te kraken . de derde ronde moest ik alles uit de kast halen om bij john en co te blijven . de groep viel uiteen , elk liep afzonderlijk . mario was duidelijk de beste en john verraste me zeer erg in de positieve zin . hij liep 2e en was dus te sterk voor mij . want ik liep 4 e na mihi .we bleven zo verder streven tot aan de finish ( mijn tijd 39'03").de tijd van mario was 38'04" en van john 38'34" . mijn laatste ronde was niet alles , teveel afgezien vond ik . nog niet top dus !! als 5e zag ik 41" na mij de steeds verbazende hans( 39'44") en daarna christoph fieuw . 7e werd frederick en 8e de heroptredende pascal " hielspoor " meirlaen( 40'23") gevolgd door jan lefebre, mayko ( 41' 10")vervolledigde de top 10 . proficiat jongen .
  VER daarachter de finish van dimi met een tijd van 41' 46 " , top dus .
  daarna nog wat loslopen en wat lachen met elkaar ( vooral met den dimi ) en de douche in . na de douche vond ik geen onderbroek in mijn tas . ik probeerde nog hans zijn onderbroek te vragen maar die wilde zijn paarse glinsterende tanga niet afgeven . dimi had nu de grootste pret natuurlijk .
  enfin alles kwam nog oke , gelukkig want erna werden we in de tent vergast met een optreden van allemaal travestieten !!! 
  dat we hans moesten tegenhouden moet ik jullie niet vertellen .
  de zaterdag had ik door het mooie weer goesting om heuvels te trainen wat ik dan ook deed ( 1 u 30 op en neer de tiegemberg ) . 
  annick deed hetzelfde erna . de zondag liepen we tesamen nog 5 rondes ( 25km ) in de gavers . spartaans weekend ? 
  tot in de oorlog ! 
    

  31-05-2009 om 14:49 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1e vacbl meeting
  jo !! johnny's !! deze week heb ik efkes getwijfeld wat wij gingen doen van wedstrijd . woensdag viel het verdikt , aangezien ik niet aan de 20 km van kluisbergen wou meedoen wegens weeral een ( bijna ) halve marathon !! enen teveel voorlopig
  de vrijdag ging ik ook al niet lopen wegens net na de communie ( ). de zondag in tielt was zeker geen optie omdat de wortegemse feesten belangrijker waren .
  dus......... bleef over de piste meeting in waregem van onze club. misschien wel de beste keuze ( ideaal om snelheid te krijgen en een leuke beverse namiddag ) .
  toen het zaterdagmorgent was voelde ik me niet ok . ik had donderdag ( communie ) met de mannen een wedstrijdje gevoetbald en ik kan je verzekeren : ALLES DEED PIJN , vooral de benen en de schouders . je wordt ouder papa , geef het maar toe.....
  enfin en whatever  en nie puppen , ernaartoe . 
  daar ( piste waregem) toegekomen en tombolaticket verkregen konden we onze 2 zonen reeds opmaken voor hun eerste pistemeeting .
  de robin liep een 60m in 11" 96  en werd daarmee 2e , kevin deed over dezelfde afstand 11" 06 . hij liep wel uit zijn baan ( van 5 naar 2!!!) en werd gedikwalificeerd
  daarna kon robin nog wat kogelstoten( 3 m ver ) voor de leute en konden we de jeugd bewonderen op de korte nummers ( 200m ). ik kan je verzekeren ze lopen megasnel , soms indrukwekend . 
  na een korte pauze daarna de langere nummers . eerst kevin een 800m .dat wordt zijn afstand hoopte ik en hij deed het uitstekend : 2' 55" en 3e , zeer goed , fiere papa. maar wat feller was den kleinsten had gewoon meegelopen . die had zich in zijn broers zog meegeplaatst aan de start en liep zo een 800m bij een reeks hoger en . dat belette hem niet om gewoon 5e te worden van de 9 . fiere papa . zijn tijd 3' 27 " ter info dus .
  even hierna bewonderden we onze charline vanneste op het vrouwen 3000m  nummer . onze qeeun had haar sensueel en supersnel uitgedost en nam vanbij de start een supervoorsprong om aan te komen in een tijd van 10' 38" 62 . meisjes hier komt ze .
  annick van haar kant liep een vlakke race op haar hoogste tempo en eindigde 3 e ( 11' 26" 21) juist na de ook al sterk op komende audrey goesaert . meisjes hier komt ze
  en ja ............. dan moest ik me meten( op een 3000m )  met bert deschodt, stijn vermeulen , sam verschelde en kobe witdouck !! allen vele jaren jonger dan den dezen en meer voor dit werk getraint . maar met "persistence "kom je ook ver dacht ik zo . ik zei tegen die makkers dat ze normaal voor mij zouden zijn maar ze geloofden me niet . sam zei dat SPARTACUS nog niet versleten was . ik hoopte het tesamen met hem .
  enfin ......... START , weg waren we . vooral den bert die ging voor 9 rond ( respect) .de eerste ronde veel te rap , de tweede ook en de derde zaten we op 3 rond . ik vond het te , en liet ze een beetje gaan . kort erna loste sam en stijn van onzen bert . bert liep naar de overwinning , maar ik liep daarna met stijn , sam en kobe in mijn zog . een keiharde race maakte ik ervan en trouwens die kobe ook . naarmate het langer duurde kwam ik beter uit de verve en besloot juist op de streep van de laatste ronde aan te vallen . dit haf het voordeel dat kobe en sam losten . maar stijn liet het niet aan zijn hart komen en oversprintte me . ok , stijn 2e en meestre 3e .
  ik werd 1e in mijn reeks en dus 3e in de race . ik was behoorlijk blij !! sorry sam , nog een weekje langer ...en je klopt me .
  de tijden : bert 9 ' 21" , stijn 9' 34" , meestre 9' 37 " , kobe 9' 38 " ( junior ! ) en sam 9' 43" .
  erna liepen we nog een estafette 4 x 400m . ik moest natuurlijk als eerste starten en dus als eerste afgaan .
  meer wil ik er niet over kwijt , alleen dat de jongeren indrukwekkend waren op dit nummer . waar je met specifieke training al kunt geraken .

  de vacbl lady's wonnen hun estafette en de venten waren 2e , dankzij de 2 snelheden stijn devos en regolino depoorter .

  allé geslaagd en leuke nieuwe ervaring voor geheel't gezin . smaakt naar meer .

  tot in de oorlog .


  25-05-2009 om 19:57 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  22-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de eerste communie van robin


  22-05-2009 om 09:46 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (6)
  17-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wijkloop te oostende
  hallo, zaterdag zijn we naar oostende geweest om er de wijkloop van 9,6 km te lopen ( voor de vrouwen 6,2 km ) . ik wou eindelijk eens een deftig resultaat neerzetten na de vorige 2 weken . mijn rug deed wel pijn . hoe dit gekomen is weet ik zelf niet , ik heb geen zwaar werk en ik heb niets hevigs gedaan met de rug . toch had ik redelijk pijn als ik in een stoel zat of reed met de auto , als ik liep niet en dat is nog altijd het belangrijkste . als ik kan lopen ist oké .
  enfin toen wij er toekwamen zag ik direct wim coussement  en even erna kristof huyghe  , oke dacht ik het wordt zwaar .
  annick kwam sofie tuttens tegen en ook nog rita delodder en chris peeters , oude " taaie"  bekenden .
  bij de start was er één direct weg namelijk jurgen dereere , die was buiten kategorie , de nummer 1 .
  ik liep op kop van het volgend  peleton , het ging redelijk gemakkelijk . iets later kwamen kristof en wim wat mee op kop lopen . ik was direct gewaarschuwd. ik liet het niet aan mijn hart komen en probeerde de hele tijd rond de 2e plaats te vertoeven in die groep .
  die verminderde tot 5 man na de eerste ronde ,  met patrick vanpetegem , n. fouss , s. spriet en kristof als tegenstanders . ik hield het hoofd koel en in  de tweede ronde bleef alles hetzelfde .
   aan het begin van de 3e en laatste ronde demarreerde patrik en nicholas fouss , ik kon niet volgen en bleef tesamen met christof , stijn spriet liep iets voor ons uit . het duel zou dus ( zoals zoveel keren vroeger ) uitgevochten worden tss ons 2 . oei , dacht ik het wordt superhard , maar aangezien " een goed resultaat behalen " gelijk is aan winnen tegen christof ging ik er bikkelhard voor . de laatste ronde bleven we afwisselen aan kop tot de laatste km . dan zaten we op mijn terrein , ik demarreerde direct . natuurlijk loste hij niets .  dat had ik ook wel gedacht , na nog eens 200m sprintte ik weeral weg ,nu iets dieper gaand . christof ademde hard maar kraakte niet . ik wachte nog wat en de laatste 200m gaf ik full speed en weg was ik . doel bereikt !!! ik eindigde in een tijd van 32 ' als 5e . wim coussement herbegon met een 9e plaats , sterk dus .
  annick kwam haar verhaal doen nadat ik me int gras had gesmeten ( moeilijk uit te voeren )  .
  ze had zeer vlug gestart en zo direct de andere vrouwen op achterstand gelopen en zo verder gelopen van vent naar vent . ze moet het super gedaan hebben want ze liep sophie en rita op zowat een minuut en zo was ze weeral eerste !!! een dikke proficiat annick . .
  een voltreffer dus en die werd afgesloten met een mojito aan de zee waar de kids zich eens lekker nat en vuil konden maken .
  het gezin demeestere op en top .

  17-05-2009 om 14:22 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JOGGING DE LA SAINTE UNION
  hallo,
  zaterdag ben ik dus afgezakt naar kain .
  het heeft wel wat moeite gekost om daar te geraken. mijn pa ging die dag een lange fietstocht ondernemen met mijn ma , dus ze konden niet mee .
  de kids wilden naar de ksa in waregem en annick moest werken . de auto had ik dus ook niet want de kids moesten met annick mee naar waregem rond 14 u .ik wist dit al de woensdag . ik wist ook dat dimitri naar kain ging gaan , dus die ging me wel voeren . ik belde de donderdag een paar keer maar meneer nam niet op . de vrijdag nog een paar keer ,nog altijd nada . de zaterdag nog eens rond 9u .nadat hij nog eens niet opnam ben ik naar zijn huis gereden ( we wonen niet ver van elkaar hé ) , daar aangebeld en naar boven gekeken naar de rolluiken die nog naar beneden waren !!! ( het was toen 9 u30 ) den dimi zaagde blijkbaar nog bomen.
  rond 11u ben ik nog eens langs meneer gereden die dan eindelijk open deed en me ontvangde met een verschrikkelijke ochtendsmoel .
  ik mocht natuurlijk meegaan en we spraken af om 13u10 . ik was eindelijk op m'n gemak . oef .

  om 13u 10 was dimi perfect op de afspraak ( !! ) en we vertrokken langs kronkelende weggetjes naar kain toe . ook in de wagen zat den pedro dujardyn en iets later bjorn desmet .in kain zag ik ook nog ludovic vanlede
   t'zou leuk worden .  

  na wat opwarming begonnen we eraan . de eerste km in 3' 05" , te rap de 2e in 6 ' 13" ,veel te rap . ik nam de beslissing om te lossen van dimi .
  ik liet hem zowat 50m gaan en zo snelde ludovic me voorbij ( die zou ik niet meer terug zien ) . na 4,5 km zag ik dat  dimi  zich wat vergallopeerd had , het was mijn teken om toe te slaan . ik liep er redelijk vlot naartoe , ik werd ook al geholpen omdat het een beetje een cross parcours was .
  toen ik hem passeerde na 5,5 km zei ik voor één keer niets tegen hem en maakte me zo rap mogelijk uit de voeten . de klim begon , nu moest ik zoveel mogelijk voorsprong uitbouwen want erna kwam de afdaling en daarin is dimi supersterk . ik nam 60m... ik dacht hiermee genoeg te hebben en begon m'n afdaling .... ik liep zeer vlug en haalde zo timperman in ...  plots kwam er een tgv bij ons ...  het was dimi , mijn veer brak en weg waren de 2 vogels . dit was rond km 8 . de laatste 3 km liep ik in een lager tempo want mijn beste krachten waren weg . dimi eindigde mooi 7e en nog meer ludovic vanlede zelfs 5e , een knalprestatie van onze vriend , proficiat . ik eindigde 11e , weeral niet veel soeps al waren de eerste 8 km wel ok , nu nog het slot eraan breien .

  volgende week probeer ik opnieuw in oostende , we zullen zien.............

  11-05-2009 om 19:43 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  02-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.run for fun + straftraining
  vrijdag den 1ste van mei is de dag van de werkers , dus werken we lekker niet !! begrijpe wie kan .
  ik deed dus van de hele dag geen ballen en kon dus gerust ( !!) nadenken over de wedstrijd van vanavond . een klasssieke clash tegen mijn vrienden joost en dimi .
  t'zou er weleens kunnen stuiven dacht ik . of ik het er zou aan meewerken ,dat zouden we nog zien .
  rond 18uur reden we naar bavikhove om er eerst de kids te doen lopen . robin startte als laatste ( hij keek wat in het rond ) . hij was niet bij de oudste van zijn groep maar kon toch zijn deel . hij rukte op en na de draai op ongeveer 150m liep ie reeds rond de 6e plaats.
  naar de finish toe versnelde hij nog en werd zo derde . tja , ie zal wel beter worden dan zijn pa .
  kevin startte normaal ( dat wil zeggen langs achteren ook ) maar liep na 50m al op zijn plaats , de zesde . hij hield dit vol tot op de streep . die voor hem waren 1 jaar ouder , maar na de 1' 27" op een 400 m die hij deze week eens op piste liep had ik hem dichter verwacht .
  begrijp me niet verkeerd , het is verre van aan die jongen te wijten . ik verwonder me alleen over een blijkbaar sterke lichting . des te beter voor de jeugd .
  daarna nog prijsuitreiking voor de jeugd ( robin dus opt podium ) en daar kwamen reeds de konkurrenten aan . den dimi met de joost en ook frederick creupelandt, pascal debersaques ,michael, hans en steven hocedez . welkom dacht ik , met een al iets kleiner hartje .
  rond 8 uur werd na wat gepalaver de start gegeven . een lichtbruine makker snelde er vlug vandoor , joost ging niet mee de rest dus ook niet . het avontuur van onze vriend duurde niet lang ( 500m ) . daarna zette joost dus toch aan , gevolgd door dimi . ik bleef zitten in het groepje met de mindere snelheidsgoden . wie er ook bij was was den geert godderis . oei , een klepper toch . hij greep de macht in ons groepje , we bleven zo op kleine afstand van de 2 leiders . na een ronde was ons groepje als volgt : geert , ik , michael en  pascal.
  toen versnelde geert nog en moest pascal eraf en toen michael en als laatste den dezen . zo liep ik in vierde positie . ik liep uit op den 5e michael , het zag er goed uit .aan het eind van de 2e ronde stopte geert plots . dit was goed voor mij , ik liep nu plots mooi 3e .
  maar mijn mikpunt was wel weg , mijn tempo verminderde . ik keek eens achter me en zag dat michael en pascal weer tesamenliepen . dit was niet goed voor mij , ze naderden beetje bij beetje . iets voor het begin van de 4e ronde pakten ze me en ik moest direct lossen .
  ik had een moeilijk moment . ze snelden zo'n 50m weg en even later hoorde ik nog iemand afkomen . het was ( zeker niet creupel ) frederick , hij vloog me voorbij en bleef dan 30m voor mij hangen. nog even daarna haalde ook hans me in . mieljaer , dat was de druppel . ik kon er niet meer tegen , wat een kut wedstrijd van mezelf . naar de finish toe legde ik er hans nog op , oef ! 
  aan de aankomst hoorde ik dat den dimi gewonnen had , ik was zeer blij voor hem . tegen joost winnen is een grote zege , proficiat jongen.
  ik was dus 6e geworden . annick stond er ook reeds langs de kant , zij was eerste geworden bij de vrouwen . een dikke proficiat  . ze vertelde dat valerie steen vlugger dan haar was vertrokken . ze kon eind 2e ronde er bijkomen en zo begin 3e ronde er van weglopen . mijn madam had duidelijk meer inhoud . na drie halve marathons direct terug winnen , mijn hoed af . 
  mijn prestatie was dus beneden alle peil , ik was niet vermoeid alleen het was mijn eerste 10km wedstrijd in lange tijd , geen excuus als je mijn vrouws prestatie bekijkt . ik voelde me dus serieus den domsten .
  ik had aan 16,9 gelopen , nog niet eens aan 17 . 
  ik liep deze week nog 20 maal 200m allemaal 33" , wat goed is dus . 
  ik was voldoende uitgerust want ik deed de hele dag aan leegzakkerij .
  ik ging dus met een stom gevoel naar huis en sliep er eens over .
  de zaterdagmorgent was mijn spirit er terug . ik besloot mijn lichaam eens een lesje te geven , één die het nog lang zou onthouden . dit deed ik met een straftraining . ik besloot  rond 11 uur te gaan lopen richting tiegemberg . ik liep er alle zware hellingen hevig omhoog en rende zo vlug mogelijk weer naar huis . 1 u20 ' afzien , mijn lichaam zal zich nog eens overpeinzen als het een slechte dag zal hebben op een wedstrijd tegen mijn maatjes .

  vol·har·ding de; v 1 het volharden 2 standvastigheid

  02-05-2009 om 20:03 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  25-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag van het weekend pardubice
  hallo,
  pardubice is een zusterstad van waregem( in het kader van euro equus , het netwerk van 4 europese paardensteden)  en elk jaar mogen er een aantal sporters naar daar gaan om het beste van zich te tonen bij de tjechen.
  dit jaar was het de atletieksport en was vacbl uitverkoren , meerbepaald onze voorzitter sammy , katrien , bert , charline , annick en mezelf .
  ik zag het mega zitten om pardubice eens te chekken . we kregen een busje mee van waregem en mochten zelf een bestuurder aanduiden .
  ik moest niet lang denken en bedacht ( na samenspraak met de bobo's van vacbl )  mijn vader luc de taxidriver status . was die ook blij
  wij dus met een zevenkoppige delegatie richting pardubice .
  we vertrokken rond 5 uur den vrijdagmorgent . het ging vlot rond 7 uur waren we reeds in genk . we reden door duitsland waar we de hele tijd regen hadden . bert en ik speelden pentago om onze tijd te doden , de vrouwen amuseerden hun kennelijk ook want ze moesten constant lachen .de sfeer was reeds opperbest.
  eenmaal over de grens van tjechie bewonderden we het prachtige landschap en zagen er de wûrzly's ( inlandse kleinere hertsoort) rondlopen zoals bij ons de konijnen .sammy had hier waarschijnlijk al eens geweest want hij profileerde zich als tourgids .charline zei van ja en at verder haar cornflakes leeg( tip voor de dag erna ?) .
  bij de aankomst in pardubice vonden we vlug ons hotel . we verfristen ons en gingen op weg naar een irish pub(zeer mooie bruine kroeg) iets verderop .daar kwamen we de nederlandse delegatie( doetinchem) tegen en de italianen ( rosignano) en ook de duitsers ( schoenebeck) .we verorberden er een avondlunch met live muziek . de sfeer zat er direct in . het was moeilijk om niet reeds mee te feesten .
  we hebben er goed gegeten en een paar glaasjes " pivo " gedronken met bierbroeder bert .
  nadit zat de eerste dag erop . slapen omstreeks 22 uur .
  zaterdagmorgent een goed ontbijt in een te kleine zaal voor al die buitenlanders .het was aanschuiven voor een plaatsje en de hollanders moesten wachten . héhéhé  . charline at als enigste cornflakes ( zoals gisteren de hele dag ) .
  erna zijn we wat gaan wandelen in de stad zelf , de winkels , de oude stad en natuurlijk de start verkenning . rond 10.15 naar ons hotel en ons gereed maken voor de start . het weer zat reuze mee alleen de wind was wat strak.
  rond 12 uur was er de start .er waren 3 rondes van 7 km en de rondes verliepen in een acht ,zokon mijn papa ons 6 maal zien . de kenianen schoten als speren weg , ik was van den vacbl het vlugst vertrokken . bert volgde op korte afstand .
  rond km 3 schoot de beste italiaan ons zeer vlug voorbij ( die zou zeker een mooie tijd lopen) .ik voelde me ok , de eerste km 3.15 , na 5 km 17' 15"  , na 7 km 23' 30" . de 2de ronde kreeg ik het moeilijker ( te vlug gestart ? ) . na 12 km haalde bert me in ,redelijk vlug . ik herpakte me 1 km verder en  naderde terug op hem ( km 14 naar 15 was in 3' 24 " ) na 14 km kwam ik door in 50' 25 " . ik liep zeer sterk tot aan de 17 .daar stokte het wat en zo kon ik bert bibber niet meer pakken .hij arriveerde als eerste vacbler met een tijd van 1 u 16 ' 15" , zeer sterk , hij is nog maar net herbegonnen na slopende studiemaanden .ik kwam 25 " erna aan onder de spanboog . DE OSCAR van de dag ging naar charline vanneste . ze kwam toe na 1 u 24 ' , een prestatie om U tegen te zeggen . de cornflakes zijn een must voor iedere loper.annick kwam toe na 1u 33' , iets trager dan lille maar wat wil je na de derde halve marathon . toen kwaman ook nog sammy toe ( krampen en 10 ' stilstaan ) in 1 u 48 en katrien in voor haar een supertijd van 1u 52' ( ze ging voor 2 uur !!!!!!!!!) .verder nog vertellen dat die italiaan 1 u 12 ' liep !!. onze besten den bert had wel  roofbouw op zijn lichaam gepleegd , zijn billen zaten vol bloed . zijn liesen lagen volledig open van het schuren tegen zijn loopbroek .toen ik het zag moest ik even kijken naar den bert ( sterke vent om zo door te lopen ) en had medelijden met men vriend . iets later konden we er goed om lachen ( ontplofte ballen en zo ) .enfin t'is grappig als een kerel wijdsbeens loopt . aan de aankomst konden we pasta met kip eten en koffie drinken . we werden er goed gesoigneerd . iets later liepen annick en ik uit rond het mooie kasteel ( bert wou niet mee ? ) .
  later in de vooravond kregen we nog een rondleiding door de stad en s'avonds mochten we in een " kasteel " restaurant aanschuiven aan een feestdis . den baas was de organisator van de halve marathon en tevens sommelier . de champagne flessen werden er ontkurkt met het zwaard .
  daarna volgde nog een modeshow met plaatselijke schoonheden .  daarna zijn we met den vacbl naar een soort vrijdagsmarkt ( zoals in gent ) geweest waar we een mooi sfeervol café vonden . DEN CHE GUEVARA  , daar dronken we allen een aantal mojito's op onze prestaties en meestre proefde er de bij ons verboden drank "absinth" , sterk groen spul . ik liet bert eens proeven , er kwam rook uit oren .
  dit feest duurde tot rond 1u 30 , daarna bed in en dromen .
  zondagmorgen om 7 uur ontbijten en direct een bus in om een toeristische hoogdag te beleven .onderweg nog gekeken naar de wûrzly's en de paardenrenbaan van pardubice ( veel groter dan in waregem ) .nadat de plaatselijke driver mis had gereden kwamen we bij het bohemische kasteel van zleby.
  we zagen er megaveel wapens uit die tijd ( 1500 ) en ook speksteenkachels in alle vormen ( bestonden dus al zeer lang ) .verder bewonderden we de keukens uit die tijd ( volledig gebruiksklaar bewaard ) .s'middags lekkernijen eten in een bohemisch restaurant
  daarna gingen we naar kûtna hora waar we de kathedraal sint barbara  en een historisch militaire graftempel uit het jaar 1300 bezochten .de graftempel van 30000 soldaten die gestorven waren door een rattenplaag . niets speciaals? tot we binnengingen en er alle botten en koppen zagen liggen . sommigen gestapeld en met andere andere waren er schilden en kandelaars gemaakt . zeeeeer luguber allemaal .dit alles kultureel erfgoed van unesco .
  later zijn we met de nederlanders gaan loslopen terug in pardubice rond het kasteel . we konden er zeer goed mee opschieten wat alles nog perfecter maakte .
  we gingen erna nog wat apperitieven in de irisch pub en s' avonds eten in een restaurant in pardubice . ik at een " big one " biefstuk .
  sammy had het er eventjes warm toen hij te horen kreeg dat zijn vrouw op schaak was met filip nuytens thuis . na wat getelefoneer kon hij terug op zijn gemak zijn .
  we namen iets later afscheid van onze begeleidster voort weekend .dit was  aan een nachtclub maar we zijn er opt laatst toch niet binnen gegaan .
  we wilden nog wat mojito's gaan drinken in den ché . zo geschiede , met de hollanders en de italianen ( met de grootste kwamen annick en charline wel heel goed overeen ) . we sliepen rond 12 u 30 .
  maandag terugkeerdag . na het ontbijd en wat foto's vertrokken we met de zon richting vaderland .
  dit was een onvergetelijke ervaring en sterkt de reden waarom lopen zo super is . zeker bij beveren leie . het is een supergroep met verschillende karakters die wondermooi allemaal bij elkaar passen . 
  de grote roerhanger is hier het gezin van sammy en fabienne . waarvoor mijn uitzonderlinge dank .
     25-04-2009 om 20:32 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  22-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pardubice halve marathon in tjechie
  eerste de foto's want ik heb maar tijd vrijdag om een verslag uit te tippen , sorry .
  Wij namen deel aan de halve marathon die tevens het open tsjechiës
  kampioenschap was.
  De resultaten waren goed, er waren 850 dln.
  48. Bert Deschodt                 1u16'20"
  50. Lieven Demeestere       1u16'45"
  123. Charline Vanneste          1u24'30"              8e vrouw
  267. Annick De Laere              1u33'42"
  557. Sammy Declerck              1u48'41"             
  612. Katrien Deconinck          1u51'59''.

  22-04-2009 om 20:54 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's van pardubice
  22-04-2009 om 20:49 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de foto's van pardubice
  22-04-2009 om 20:36 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!