1 eetlepel wokolie 1 rode ui (fijngesneden) 3 teentjes knoflook (fijngesneden) 1/4 theelepel gedroogde chilivlokken 6 grote tomaten (in stukjes) 500 g middelgrote garnalen (diepvries, gepeld) 50 g feta 15 g peterselie (grof gehakt) 4 sneetjes volkorenbrood 400 g groene salade 4 koffielepels lichte dressing (bv. Devos Lemmens 10%)
1) Verwarm de wokolie in een wok op middelhoog vuur. Fruit de rode ui met de knoflook en de gedroogde chilivlokken ca. 5 minuten. 2) Voeg de tomaten en 250 mL water toe. Breng aan de kook, zet het vuur zachter en laat onafgedekt ca. 15 minuten sudderen tot de saus dikker wordt. 3) Voeg de garnalen toe. Laat ca. 5 minuten sudderen tot de garnalen gaar zijn. Bestrooi met de feta en de peterselie. Serveer met een snee volkorenbrood per persoon en de groene salade met dressing.