Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
Kok Vacatures Nl
Welkom bij Dokter Dieet Advies
Steun het IDF Support IDF Steun het Diabetesfonds Check for Obesitas and Diabetes! Word bewust van Obesitas & Diabetes!
About: Dokter on line
· Snel · Voordelig · Discrete verzending . Erkende Artsen · Authentieke medicijnen · De grootste online -apotheek · Geen afspraak nodig · Vertrouwelijk en veilig · Geen wachtkamer · Bestel thuis of op het werk · 20% korting op sommige kosten voor trouwe klanten!
Dokteronline biedt een service tussen arts, apotheek en u als klant. Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd.
Dokteronline offers an intermediary service of a doctor and pharmacy in one, also called an internet pharmacy or online pharmacy. You can request a medical consultation for a certain treatment, if this request is granted by the doctor then a prescription is issued, which will be sent to you by a European online pharmacy, in a discreet package. So at Dokter online you can order your medicine online, so that you will receive your medication conveniently at home.
Maak een marinade van de sojasaus, de sherry en royaal peper.
Snijd het vlees in smalle reepjes.
Schep de marinade door het vlees en laat het 1 uur in de koelkast marineren.
Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
Schil het stuk gemberwortel en snijd het fijn.
Verwarm de olie en bak hierin het vlees bruin.
Fruit de ui en de knoflook mee.
Voeg de marinade met wat water en de gember toe. Stoof het vlees in 1 uur gaar.
Was de taugé.
Voeg de bamboescheuten en de taugé toe aan het vlees en warm het goed door.
Hak de pinda’s grof en strooi ze er over.
Menusuggestie
Lekker met witte kool gestoofd met shiitake en mie.
Allergie info: Voor het gebruik van sojasaus raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Voedingswaarde incl. groente en 3 grote lepels mie: 520 kcal, 36 g eiwit, 46 g koolhydraten, 20 g vet, waarvan 4 g verzadigd vet, 9 g vezel, 200 g groente
Snijd de worteltjes van de raapstelen en was de raapstelen.
Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
Snijd de varkenschnitzel in smalle reepjes.
Verhit de olie en roerbak hierin het vlees in een paar minuten bruin en gaar. Roerbak de ui en de knoflook kort mee.
Voeg de raapsteeltjes in gedeelten toe en roerbak ze tot ze geslonken zijn. Maak het gerecht op smaak met wat peper, een beetje zout en een paar druppels balsamicoazijn.
Menusuggestie Lekker met aardappelpuree.
Voedingswaarde incl. 4 grote lepels aardappelpuree: 400 kcal, 28 g eiwit, 16 g vet, waarvan 4 g verzadigd vet, 35 g koolhydraten, 10 g vezel, 175 g groente
Receptinformatie
2 personen
0-15 minuten
Hoofdgerecht
Vlees-, gevogelte of visgerecht Groentegerecht Seizoensgerecht
Boen de sinaasappel goed schoon en rasp wat van de schil.
Schil de sinaasappel dik en vang het sap op. Snijd de parten uit de vliezen.
Maak een dressing van het opgevangen sinaasappelsap, wat geraspte sinaasappelschil, de kokosmelk en nog wat citroensap.
Maak de andijvie schoon en snijd de groente in smalle repen.
Meng de dressing en de parten sinaasappel door de andijvie.
Menusuggestie Lekker met gebakken tartaar en aardappelen.
Voedingswaarde incl. vlees, een juslepel jus en 3 kleine aardappelen: 400 kcal, 24 g eiwit, 18 g vet, waarvan 4 g verzadigd vet, 35 g koolhydraten, 9 g vezel, 150 g groente
Let altijd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.
Gezond eten
Gezond eten betekent bewust gezonde keuzes maken.
Let altijd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.
Eet gevarieerd.
Eet niet te veel en beweeg.
Gebruik minder verzadigd vet.
Eet volop groente, fruit en brood
Ga veilig met voedsel om.
De 5 vakken geven aan hoe je variatie aan kunt brengen.
Gebruik daarbij de aanbevolen hoeveelheden als richtlijn.
Verschillende voedingsstoffen
Elk voedingsmiddel bevat verschillende voedingsstoffen in wisselende hoeveelheden. Door gevarieerd te eten, is de kans het grootst dat het lichaam voldoende van alle voedingsstoffen krijgt. Het eten uit alle vakken van de Schijf van Vijf, zorgt voor een gezonde basis. Dat betekent: een ruime hoeveelheid brood, aardappelen, rijst, pasta, peulvruchten, groente en fruit en twee keer per week vis. Dit wordt aangevuld met zuivel en vlees, eieren of vleesvervangers en margarine of bak- en braadproducten. Verder is voldoende vocht belangrijk.
Gezond eten levert de voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden. Het vormt samen met voldoende bewegen de basis voor een gezond gewicht. Dat zorgt weer voor een kleinere kans op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en een aantal vormen van kanker. Extra's
Voedingsmiddelen zoals sauzen, snacks, koek, snoep en gebak zijn niet opgenomen in de Schijf van Vijf omdat deze producten al snel voor te veel calorieën zorgen en ze minder belangrijk zijn voor het leveren van voedingsstoffen. We noemen deze producten dan ook 'extra's'. Gezond eten betekent dus ook: niet te veel van alles buiten de Schijf van Vijf.
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen) Categorie:Koken Nieuws Nu NL Tags:Koken in het nieuws
Nu NL Recept Nieuws
AMSTERDAM – Amerikaanse radiomakers beweren dat ze op een foto in een oude krant het oorspronkelijke recept van Coca-Cola hebben ontdekt. De makers van de radioshow This American Life hebben de originele formule van de beroemde frisdrank naar hun eigen zeggen gevonden in een oud exemplaar van de Amerikaanse krant The Atlanta Journal-Constitution uit het jaar 1979. In deze krant zou een foto van een notitieblokje van Coca Cola-uitvinder John Pemberton staan. Het boekje is opengeslagen en toont een handgeschreven recept.
Handschrift
De foto is gemaakt aan het einde van de negentiende eeuw. Of het daadwerkelijk gaat om de formule van Coca Cola kan echter nog niet worden bewezen. Zo is het onduidelijk of het handschrift echt van John Pemberton is.
Het recept van Coca Cola is nooit officieel naar buiten gebracht, maar veel van de ingrediënten zijn wel bekend. Alleen het bestanddeel 'Merchandise 7X' wordt geheim gehouden, omdat het voor de typische smaak van het drank zou zorgen.
Limoen
De frisdrank zou voor precies één procent uit dit ingrediënt bestaan. Volgens de aantekeningen op de foto bestaat het mysterieuze bestandsdeel uit onder meer alcohol, limoenolie, kaneelolie en muskaatnootolie.
Coca-cola kwam in 1886 voor het eerst op de markt. Het originele recept bevatte nog cocaïne, maar dat ingrediënt werd in 1903 vervangen door een extract van cocabladeren zonder werkzame stoffen.
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen) Categorie:Recept van de dag Tags:Koken Over koken en alles wat lekker is
De nieuwste Smulweb restaurant recensies
De nieuwste Smulweb restaurant recensies
De nieuwste Smulweb restaurant recensies Smulweb is de online community voor de liefhebbers van eten en koken, met een uitgebreide en steeds groeiende receptendatabase en een actief ledenbestand.
Ingredienten ingredienten.nl: Kleurrijke foto's, een database met tienduizenden recepten en duizenden combinaties van bij elkaar passende ingrediënten
pasta startpagina.nl Honderden link met alles over pasta. Van recepten tot restaurants
Well water Well water is een bronwater/mineraalwater. Een kwart van de opbrengst naar simavi gaat, die er waterbronnen mee bouwt en 3e wereld landen.
Zout beperkt De meest complete website over zout en zoutbeperking.
Zoeken in blog
Zoekmachine Culinair
Culinaire Zaken Duizenden makkelijk toegankelijke recepten van heerlijke gerechten uit vele landen. recepten geordend op soort gerecht, land, indeling, ingredient en ingredientklasse, met veel uitleg en achtergrondinformatie bij ingredienten. bij elk recept een volledige bereidingswijze. http://www.xs4all.nl/~rjmmilt/
Restorant Zoek restaurants in belgië, restaurantgids, restaurantengids, uitgebreide en duidelijke informatie over restaurants , per provincie, type keuken, menukaarten, openingsuren, aankondigingen, kortingsbonnen, fotos, …..en ook voor vegetariërs http://www.restorant.be