Inhoud blog
 • Welkom
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  CSEW
  Creatieve technieken voor Stresshantering en aanvullende Energetische Werkvormen
  27-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Met dit schrijven wil ik u kennis laten maken met een aantal activiteiten die mooi kunnen aansluiten bij de doelstellingen van uw organisatie. Gezondheidseducatie onder de vorm van een bepaald project, voordracht, cursus, initiatie in een bepaald thema, een gezondheidsdag of ander evenement is een begrip geworden in onze moderne samenleving. Meer en meer is er een behoefte ontstaan aan gezondheidskennis om goed te kunnen blijven functioneren.
  Wat u hier te lezen krijgt is pure gezondheidspreventie in de ruimste betekenis van het woord. Het is dan ook van onschatbare waarde in een maatschappij met veel stressoren en tal van chronische klachten.

  Als gezondheidspromotor werk ik al meer dan 20 jaar met deze materie. Ook in mijn persoonlijk leven heb ik steeds gekozen voor een preventieve en vitale levensstijl. Daar ben ik toe hiertoe al vrij goed in geslaagd. Als ik mijn familiale voorgeschiedenis bekijk op het vlak van gezondheid dan kan ik daar niet veel goeds over zeggen. Dit in mijn achterhoofd heeft me er toe gebracht bewuster te gaan leven op alle vlakken. Zorgen voor een vitaler lichaam, positievere gedachten, werken aan een alerter geest, meer levensenergie ervaren, de zin van mijn leven meer op een spirituele manier gaan bekijken. Ik wil mijn ervaringen langs deze weg dan ook doorgeven en delen onder de vorm van een reeks professionele dienstverlenende activiteiten. Een ruim keuzeprogramma stel ik u ter beschikking. Het programma wordt  tweejaarlijks geactualiseerd. 

  De activiteiten worden zoveel mogelijk op maat gesneden voor diverse doelgroepen. Voor bedrijven kan de wetgeving rond welzijn op het werk een goed vertrekpunt zijn. Werken aan je gezondheid en beter communiceren leidt automatisch tot een beter functioneren van een team en met als logisch gevolg hieruit tot betere prestaties.

  Wil je een avondvullend programma, een namiddag, een dag, een weekend, een week of zelfs een jaarprogramma opstellen? Aarzel dan niet om mij geheel vrijblijvend te contacteren voor een persoonlijk onderhoud.

  WAT MAG U VERDER VERWACHTEN VAN DEZE BLOG?

  > Aanbevolen en komende activiteiten al of niet in eigen organisatie
  > Beter leren omgaan met stress(geïntegreerde technieken)
  > De kracht van meditatie(Oosterse wijsheid in een Westers jasje)
  > Gezonde en universele voedingsprincipes waar iedereen direct mee aan de slag kan(geen onzin over diëten)
  > Natuurlijke hulpmiddelen voor je gezondheid
  > Wat met slaapproblemen?
  > ...  27-12-2011 om 21:41 geschreven door Jodebo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Archief per week
 • 26/12-01/01 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!