Zoeken in blog

Categorieën
 • DC overige (28)
 • DCU (8)
 • Marvel overige (33)
 • MCU (23)
 • Overige (16)
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Inhoud blog
 • The New Mutants. (2020)
 • DCU #8: Birds of Prey and the fantabulous emancipation of one Harley Quinn. (2020)
 • X-Men: Dark Phoenix. (2019)
 • 300: Rise of an empire. (2014)
 • Joker. (2019)
  Comic Book Verfilming
  Strips als film.
  02-01-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The New Mutants. (2020)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vijf jonge mutanten ontdekken hun speciale gaven, terwijl zij tegen hun wil zitten opgesloten op een geheime basis. Ze moeten hun gevaarlijke krachten controleren. Ze zijn er niet op uit om de wereld te redden, de enigen die ze willen redden zijn zichzelf; zij vechten om te ontsnappen aan hun zonden uit het verleden.

  02-01-2021 om 18:54 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Marvel overige
  Tags:Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt, Henry Zaga
  >> Reageer (0)
  26-12-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DCU #8: Birds of Prey and the fantabulous emancipation of one Harley Quinn. (2020)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

  26-12-2020 om 19:41 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:DCU
  Tags:Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Chris Messina, Elly Jay Basco, Ali Wong, Ewan McGregor
  >> Reageer (0)
  13-10-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.X-Men: Dark Phoenix. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoofdrolspelers Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender en Jennifer Lawrence keren terug in de spectaculaire ontknoping van de X-men saga! Tijdens een reddingsmissie in de ruimte verandert Jean Grey (Turner) in DARK PHOENIX, een levensgevaarlijke mutant met onbegrensde gaven. Terwijl Jean meer en meer de controle over de situatie verliest, moeten de X-men hun krachten bundelen om het op te nemen tegen hun meest uitdagende vijand tot nu toe: Een van hun eigen mensen!

  13-10-2020 om 19:27 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Marvel overige
  Tags:Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence
  >> Reageer (0)
  04-07-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300: Rise of an empire. (2014)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Tweede '300'-film.

  Na de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles. Themistocles is gedwongen een alliantie aan te gaan met de aartsrivaal van Athene.

  04-07-2020 om 16:04 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:Lena Headey, Eva Green, Sullivan Stapleton
  >> Reageer (0)
  16-02-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joker. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gotham City in de jaren 80. Een clown, Arthur Fleck genaamd, voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk, beter bekend als 'de Joker'. Iemand die kickt op haat en het creëren van chaos.

  16-02-2020 om 12:03 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:DC overige
  Tags:Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz
  >> Reageer (0)
  20-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #23: Spider-Man, far from home. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 'Spider-Man: Far from Home' speelt zich af na de gebeurtenissen van 'Avengers: Endgame'. Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Tijdens deze vakantie wordt hij benaderd door Nick Fury in een missie om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen. Hierbij ontmoet hij mede-superheld Mysterio.

  20-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:MCU
  Tags:Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei
  >> Reageer (0)
  19-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #22: Avengers: Endgame. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de gebeurtenissen in 'Infinity War' hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.

  19-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:MCU
  Tags:Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth
  >> Reageer (0)
  18-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #21: Captain Marvel. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het jaar 1990. Er is een galactische oorlog gaande tussen twee buitenaardse rassen. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, is een vrouw met superkrachten die na lange tijd terugkeert naar de aarde. Daar herinnert ze zich zaken uit haar verleden die bij haar vragen oproepen. Intussen neemt ze het samen met haar bondgenoten op tegen de Skrulls, die de gave hebben om van gedaante te veranderen en die onder leiding staan van Talos. Weet één van de meest krachtige superhelden van het universum de vijand te stoppen?

  18-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:MCU
  Tags:Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn
  >> Reageer (0)
  17-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MCU #20: Ant-Man and the Wasp. (2018)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen In de nasleep van 'Captain America: Civil War' worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als een superheld en een vader. Terwijl hij moeite heeft om zijn thuisleven met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man te herstellen, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samenwerken met Hope, 'The Wasp', om geheimen uit het verleden te ontdekken.

  17-11-2019 om 18:41 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:MCU
  Tags:Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Michael Peña, Michelle Pfeiffer
  >> Reageer (0)
  21-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hellboy. (2004)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  1944:

   Hitler is buitengewoon geïnteresseerd in het paranormale en stuurt zijn mannen de hele wereld over om paranormale objecten te verzamelen om hem te helpen in zijn honger naar wereld dominantie. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog blijkt dat de Duitsers aan het kortste einde trekken. Amerika heeft ondertussen het "Bureau Of Paranormal Research And Defense" in het leven geroepen en professor Trevor "Broom" Bruttenholm, gespecialiseerd in het occulte, wordt naar een eiland voor Schotland gestuurd. Daar blijken de Nazi's flink huis te houden. Ze hebben de slechte Russische tovenaar Rasputin ingehuurd om een dimensiegat te slaan naar een soort van hel. Broom weet samen met een groep soldaten Rasputin en zijn legertje Nazi te stoppen. De slechte tovenaar wordt door de dimensiegat opgeslokt en het gat dicht zich. Toch blijkt het iets door het gat van de hel naar de aarde gekomen. Het is een baby-demon. Broom besluit het wezentje op te voeden en noemt hem Hellboy.

  Heden:

  FBI-agent John Myers meldt zich bij het Bureau of Paranormal Research And Defense. Hij weet eigenlijk niet wat hij er van moet denken. Hij kijkt zijn ogen uit als hij kennis maakt met Abe Sapien. Een onderwater wezen die het verleden, heden en toekomst kan zien. Maar hij staat helemaal met zijn mond vol tanden als hij wordt voorgesteld aan Hellboy. Een 2 meter lange rode 'duivel' met afgezaagde hoorns en een staart! Hoewel Hellboy al een dikke 60 jaar oud is, ziet hij er pas uit als in de twintig. Professor Broom heeft John Myers aangenomen als oppas voor Hellboy en als opvolger van Broom want hij is terminaal ziek en heeft nog maar een zeer korte tijd te leven. Hellboy loopt de laatste tijd regelmatig weg naar Liz, zij is een freak net als hij. Ze is een zogenaamde firestarter, iemand die alles en iedereen kan laten branden. Ze is nu opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze haar gave niet aan kon. In het begin kunnen John en Hellboy niet goed met elkaar overweg. Hellboy is meer een einzelganger en John moet enorm wennen aan Abe en Hellboy. Dan gaat er een alarm. Er is een monster gesignaleerd en Abe en Hellboy worden er opuit gestuurd want monsters vang je het beste met monsters. Maar het monster dat nu losloopt is niet zomaar een monster, maar is een hellehond, die niet gedood kan worden want als elke keer als er een sterft, komt er 2 voor in de plaats. Bovendien blijkt het beest eitjes te leggen. Het blijkt dat het monster vrij is gelaten door Rasputin die na al die jaren terug is gekeerd uit de hel. Hij heeft een plan om de wereld te vernietigen met behulp van Hellboy, daarvoor zet hij een snood plan in het werk.


  21-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Overige
  Tags:Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, John Hurt
  >> Reageer (0)


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Mijn blogs:
 • Homepage
 • Stripalbums
 • Lectuur
 • Science-Fiction & Fantasy


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!