Alles wat je moet weten wat ik in de loop d'r dagen ga uitspoken!! xx
Bonjorno!
15-05-2011
Zondag 15 mei 2011.
Hallo iedereen! Vandaag net Eurosong gekeken. (het was eigelijk Zaterdag) Maar nu is het 1:10 dus daarmee. (: goed, vandaag wil ik het dus hebben over Eurosong.. Ik vind dat het tegenwoordig alleen nog maar "vriendjespolitiek" is. Ook al beslist een jury de helft van de punten, vandaag waren er nog steeds super veel buurlanden die veel stemmen aan elkaar gaven. En tot mijn grote opluchting werd er dan toch wel BOEEE geroepen door de toeschouwers in de zaal. Maar dan nog, 1/2 van de punten van een land is gegeven door de buurlanden. Dat mag toch eigelijk niet? Ik bedoel Eurosong gaat nog altijd over zingen. (of dat is dan toch de bedoeling..) Nog zo'n ding: show en vuurwerk en al die toestanden is natuurlijk wel erg leuk om te zien, maar als je dan gewoon naar de zang gaat luisteren trekt het op niets! En dan mogen ze wel door.. Geef nu toe: België en Nederland hadden erg mooie liedjes en het was ook erg mooi gezongen. Maar toch zijn ze niet door? Ik snap de wereld niet, ze geven niet meer om de dingen waar het om gaat. Alleen voor de show en al die dingen. Begrijp me niet verkeerd, show vind ik er leuk om te kijken maar het gaat er gewoon over! :o Oke genoeg met mijn gelul over Eurosong. Laten we verder gaan over DE MEEST LEUKE HOBBY ooit! namelijk: BAKKEN! Ja, bakken is weer helemaal in! Cupcake's, taartjes, koekjes,.. Het is een leuke tijdsbesteding en je kan het daarna lekker zelf opeten. :p. Gisteren heb ik wat geëxperimenteerd met bloem en HEEL veel suikerpasta. (met suikerpasta ken je super leuke dingen maken voor op je cupcake! met een beetje kleurvloeistof kan je zowat heel je cupcake naar je eigen stijl zetten! een voorbeeld: Leuk he! En zo kan je er superveel maken! Ik zal even een superlekker recept met jullie delen:
Ingrediënten voor 12 cupcakes 125 gram roomboter op kamertemperatuur 125 gram kristalsuiker 125 gram zelfrijzend bakmeel 2 eetlepels melk op kamertemperatuur 2 ( grote) eieren op kamertemperatuur
Stap 1:
Stap 2:
Stap 3: (20-25 minuten op 170 graden)
Stap 4: Om de cupcake's te versieren heb je een suikerpasta nodig. Die kan je bijna kopen in elke bakwinkel of (voor de belgen onder ons) bij een winkel van de taartenfee.