13-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag en selectie
    Mini Melsen - CBL 12-10

Een wedstrijd om nooit te vergeten, eentje met 2 gezichten.
    In het 1ste kwart werden we op hun klein veldje onder de voet gelopen.Ze schoten uit alle hoeken en kanten en dat leverde hen een 4-0 voorsprong op.
    In het 2e kwart herstelden we enigszins het evenwicht 4-2 en ons geloof kwam terug.
    In een subliem 3e kwart, met snelle combinaties en goed voetbal, liepen we uit naar 4-9.
    Maar dan in het 4e kwart zie je dat een wedstrijd nooit gedaan is tot aan het eindsignaal.
    Door ik weet niet welke reden geraakten we niet meer aan voetballen toe en werden volledig ingedrukt.
    Ze kwamen terug en liepen zelfs uit naar 10-9.
    Met nog een kleine opflakkering stelden we gelijk, maar toch trokken zij aan het langste eind.12-10.

In minivoetbal mag je nooit opgeven en moet je geloven in eigen kunnen.
    Wij, de staf, zijn zeker als iedereen zich 100% inzet dat we iedere ploeg van de reeks aankunnen.
    Voor de titel zijn we wellicht uitgeteld, maar dat belet ons niet om in de 2 resterende wedstrijden ons volledig te geven.
    Deze wedstrijden staan volledig in het teken van ons hoofddoel, nl de beker van België.
    De 2 ploegen die we nog tegenkomen in competitie zijn de 2 ploegen dat we eventueel kunnen treffen in de finale, nl Drongen en Appels.

Beginnend met nu zondag 17 maart om 16u in Rollegem tegen Drongen.
    Alle 7 worden jullie verwacht en dit ten laatste om 15.45u in Weimeersen te Rollegem.
    Bij belet tijdig verwittigen!!!

Voor diegene die vrijdag meedoen met 1ste elftal, geniet ervan om eens te kunnen spelen op dat niveau en laat alles over jullie heen komen.
    Blijf blessurevrij want de doelstelling van ons ploegske blijft prioriteit.
    Enjoy en have fun is mijn motto!

Tot zondag
    De staf

13-03-2013 om 11:09 geschreven door christophe

07-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag 3/3/2013 + selectie 10/03/2013
    17Mvc Desselgem - CBL 5-10
    Een zeer goeie generale repetitie in het vooruitzicht van de 1/2 finale beker.
    We begonnen nochtans mak maar konden toch het verschil maken, naar 0-2.
    In het 2e kwart ging het gelijk op, maar het spelbeeld was niet om naar huis over te schrijven, maar goed halverwege stond het 2-4.
    In het 3e kwart liepen we verder uit met enkele versnellingen en fraaie doelpunten naar 3-7.
    In het laatste kwart kregen we geen problemen meer en wonnen verdient met 5-10.
    Hopelijk lukt het ook op 21 april tegen deze ploeg om dan de finale van de beker te halen.
    Denk niet dat jullie al gewonnen zijn want een bekerwedstrijd is anders en vooral we missen dan 2 spelers, nl jari en ismi.

Zondag is er wedstrijd tegen Mini melsen.
    Deze wedstrijd gaat door om 18u in Veldstraat Gavere.
    Iedereen is geselecteerd voor deze wedstrijd en we verzamelen om 16.45u aan cowboy henk om zeker om 17u te vertrekken.
    Ismi wij zien elkaar aan afrit Waregem rond 17.10u.
    Indien belet tijdig verwittigen aub.

Tot zondag
    De staf

07-03-2013 om 18:17 geschreven door christophe

28-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag bekerwedstrijd en selectie voor zondag 3 maart
    1/4 finale beker van België CBL - Maldegem 8-6

Het bekertreffen werd een lastige opdracht zoals vooraf  gedacht.
    Maldegem, leider in B-reeks, was een lastige tegenstander zo bleek.
    In het 1ste kwart werden we weggespeeld met een 0-3 als gevolg.
    In het 2e kwart konden we het evenwicht een klein beetje herstellen maar liepen toch nog op 2 vlijmscherpe counters, met een 1-5
    als ruststand.
    Met een tactische ingreep, Olivier in doel en Stef laten oplopen, konden we ze bij hun keel nemen.
    Met een benutte schepcorner en enkele fraaie doelpunten door snel en vlot te voetballen keerden we terug naar een 6-5 stand.
    In het laatste kwart kreeg een sterk keepende Olivier toch nog een doelpunt tegen en dit via een schepcorner.
    Maar in de laatste 10 min konden we toch nog de overwinning binnen halen met een 8-6 als resultaat.
    Moeilijk gaat ook, maar we zijn op ons best als we rap voetballen en proberen in 1-tijd te spelen.
    Op naar de halve finale tegen Desselgem en die gaat door op 21 april om 14u in Rollegem, alvast noteren in jullie agenda.

Dit Desselgem is ook zondag onze tegenstander.
    De wedstrijd gaat door te Desselgem om 18u.
    Iedereen wordt verwacht voor deze wedstrijd.Bij belet tijdig verwittigen.Jullie worden in de sporthal van Desselgem verwacht ten
    laatste om 17.45u.
    Opgepast, het schijnt een nieuwe sporthal te zijn, dus wellicht een nieuw adres maar ik heb dit nog niet in mijn bezit!!!!!

Voor de KVK-supporters, jullie kunnen eventueel uw sporttas bij mij afzetten.We spreken af na de wedstrijd aan winkel 'De Haantjeshoek'
    om van daar dan te vertrekken rond 17u.

Tot zondag
    de staf

28-02-2013 om 20:09 geschreven door christophe

20-02-2013
    Verslag cbl - evergem

Zondag kregen we de favoriet voor de titel over de vloer.
    De wedstrijd begon redelijk goed voor ons met enkele kansen maar die werden jammer genoeg niet benut, maar we haalden er wel een schepcorner aan over, maar die werd gemist.Kan gebeuren.
    Zij kregen er ook een en scoorden wel, 0-1 na een kwartier.
    In het 2e kwart kwamen we toch langszij via een individuele actie van Ismi en een own-goal.
    Toch moesten we weer achtervolgen na hun 2e benutte schepcorner, 1-2 aan de rust.
    In het 3e kwart gingen we ze compleet onder druk zetten en dat bracht op, ze kwamen er niet meer uit en we gingen van 1-2 naar 3-2.
    In het 4e kwart had ik verwacht dat we het gingen halen, maar we konden het niet meer opbrengen om ze onder druk te zetten en liepen nog op 2 doelpunten.
    Ons slotoffensief bracht niets meer op alhoewel we eindigden met 3 corners, wat we niet konden verzilveren naar 4 stuks.
    Jammer van de nederlaag 3-4, maar goed geen man overboord we gaan verder doen en we zien wel waar we eindigen.

Beginnend met nu zondag 24 februari om 17u, de 1/4 finale van de beker thuis tegen Maldegem.
    Alle 7 worden jullie verwacht in de sporthal te Rollegem en dit ten laatste een kwartier voor de wedstrijd.
    Een niet te ondershatten tegenstander, staan 1ste in de B-reeks met het max van de punten.

Bij eventueel belet, gelieve tijdig te verwittigen.

Tot zondag
    De staf

20-02-2013 om 19:49 geschreven door christophe

13-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag wedstrijd cbl - zedelgem
      CBL _- ZEDELGEM

Een moeilijke wedstrijd.
    Tegen een zeer degelijke tegenstander liepen we vlug 2-0 uit, alhoewel we zeer behoudend speelden.
    Meer en meer kwamen zij in hun ritme en kregen we het lastig, met een 3-2 ruststand als gevolg.
    In het 3e kwart hebben we het anders aangepakt en gingen we ze gaan opjagen op hun eigen helft.
    Met een zeer behoorlijk resultaat want we scoorden nog 2 maal.
    In het 4e kwart hielden we de controle over de wedstrijd met als eindresultaat een 5 - 3 overwinning.

Wat wij (de staf) wel zagen is dat er niet echt een hecht team op het veld stond, weinig communicatie en zo de indruk van
    'het zal wel gaan'.
    Dit baart ons zorgen voor de rest van het seizoen of ,hopelijk, was het maar 1malig en gaan jullie er zondag weer tegenaan.
    Door onze overwinning en de nederlaag van drongen, is er nog niets gebeurt.
    Met allemaal 3 wedstrijden gespeeld staan we met 6 pnt op de derde plaats na Mini Melsen en onze komende tegenstander Evergem
    met 7 ptn.
    Als we willen meedoen voor de oppergaai moeten we zondag pnten halen.

Zondag gaat de wedstrijd door te Rollegem en dit om 17u.
    Alle 7 worden jullie verwacht in de sporthal en dit ten laatste 15 min voor de wedstrijd.
    Tot zondag, de staf.

Nog dit: de wedstrijd van 3 maart tegen en in desselgem is verplaatst van 16u naar 18u.
    Dit is aangevraagd door Filip zodat alle kvk-supporters toch naar de 1/2 finale van de beker kunnen gaan kijken om 14.30u
    en dit tegen Cecle Brugge.
    En wat zeggen wij dan samen, DANK U WEL FILIP!!!!!!!!!!!!

13-02-2013 om 19:02 geschreven door christophe

30-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag + selectie zondag
    Verslag De Pinte - CBL 7-6

Een moeilijke wedstrijd zo bleek!
    In het 1ste liepen we nochtans redelijk vlot uit naar 0 - 2 na doelpunten van Jari en Stef.
    In het 2de kwart lieten we ze terug in de wedstrijd komen 2 - 2 terwijl we ook tussendoor een schepcorner misten.
    Goed, kan gebeuren wie niet schept en kopt, kan ook niet missen.
    In het 3de kwart ging het gelijk op, maar hadden we toch weer de bovenhand met 4-5.
    Het laatste kwart werd er eentje om niet snel te vergeten.
    Na handsspel van hun keeper op een schot van Maxi, weigerde de scheids om te fluiten.
    Op de koop toe misten we nog een corner om op 4-6 te komen.
    Toen het 5-6 stond met nog een 5-tal min te spelen, achtte de scheids het moment om de wedstrijd zelf te beslissen met een
    overdreven beslissing.
    Toen Bo de bal afnam door gewoon sneller te zijn dan zijn tegenstander besloot de ref penalty te geven voor duwen, wat niemand had gezien in de zaal.Met als resultaat 6 - 6.
    Door risico's te nemen om toch maar die 3 ptn mee te nemen, werden we koud gepakt op de counter 6 - 7.

Goed, dit betekent geen drama want er is geen enkele ploeg nog met het max van de punten, maar als we willen meedoen voor de hoofdprijs kunnen we ons niet meer permitteren om nog punten te verliezen.Dit beginnend nu zondag 3 februari thuis tegen zedelgem.

Er is dan toch wedstrijd zondag 3 februari en dit te Rollegem om 16u.
    Iedereen wordt verwacht voor deze wedstrijd (IEDEREEN, JIJ OOK ISMI) en dit ten laatste een kwartier voor de aanvang van de wedstrijd.
    Bij eventueel belet, tijdig verwittigen!!!!!

Tot zondag
    De staf

30-01-2013 om 17:03 geschreven door christophe

24-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.selectie De Pinte -CBL
    Selectie wedstrijd 27/01/2013
    De Pinte - Cbl

Geen wedstrijd vorige zondag door het slechte weer.
    Geen wedstrijd, geen verslag.Dat lijkt mij logisch of niet!

Nu zondag 27/01/2013 is er wel wedstrijd (denk niet dat het ze weer zullen afgelasten).
    De wedstrijd wordt gespeeld in De Pinte en dit om 12u.
    Iedereen is geselecteerd voor deze wedstrijd en we spreken af aan cowboy Henk om 10.45u.
    Vertrek zeker om 11u.
    Ismi, we zien jullie in Waregem rond 11.10u.

Bij afgelasting horen jullie dat wel via ons.

Tot zondag
    De staf

Ps: De bekerwedstrijd wordt gespeeld op 24/02/2013 om 17u.

24-01-2013 om 13:40 geschreven door christophe

16-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag en wedstridselectie

Wedstrijdverslag cbl - Latem

Onze eerste wedstrijd in de a-reeks is zeer goed geweest.
    Na een kleine studieronde stonden we al vlug 4-0 voor, na enkele fouten van de tegenstander die perfect werden afgestraft.
    Het eerste en tweede kwartier verliep redelijk rustig en zonder problemen, met als gevolg een ruststand van 7- 1.
    In het derde en vierde kwart ontbonden jullie uw duivels.
    Onder het initiatief van een sterk spelende Ismaël (in de eerste helft van de wedstrijd nog weinig gezien, maar allée), die strooide met assists werd het verschil groter en groter.
    Ismi, een assist is zeker evenveel waard als een doelpunt!
    Met een paar fantastische doelpunten, staaltjes van 1-tijd voetbal werd de eindstand bereikt van 16-3.
    Vanwege iedereen een goeie wedstrijd.
    Bo, je hebt je beste wedstrijd tot nog toe gespeeld.Rustig blijven, geduld en alles komt in orde.
    Staar jullie niet blind op deze uitslag, en denk vooral niet dat jullie er al zijn want Latem zal zeker in de onderste regio eindigen in deze reeks.
    Ik geef jullie dat op een blaadje !!!!!!!

Wedstrijdselectie Appels - cbl

Deze moeilijke verplaatsing (appels eindigde 1ste in hun reeks) gaat door zondag 20 jan om 10u.
    Dit betekent vroeg in de morgen, dus vroeg vertrekken.
    We spreken af aan cowboy Henk en vertrekken stipt om 8.30u.
    Alle 7, zijn jullie geselecteerd, indien belet gelieve op tijd te verwittigen.
    Ismi, we spreken af rond 8.40u aan af- en oprit van Waregem met jullie.

Tot zondag
    De trainersstaf en deeeeeleeeegeeee

16-01-2013 om 14:22 geschreven door christophe

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    29-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

De selectie bekerwedstrijd 2 december 2012

Na een mooie en makkelijke overwinning in onze laatste competitiewedstrijd zijn we op de 1ste plaats geeindigt.
    Dit betekent dus de A-reeks met de sterkste tegenstanders maar dit betekent ook dat we meestrijden om kampioen
    van België te worden.
    Ook de beker ligt nog in ons vizier.
    Conclusie, het wordt tijd voor het serieuze werk.
    Beginnend zondag met de bekerwedstrijd in en tegen Ingelmunster.
    De wedstrijd is om 17u in sporthal te Ingelmunster.
    Deze week mag William rusten, de andere 7 worden verwacht ten laatste tegen 16.45u.

Bij event. belet, gelieve tijdig te verwittigen.

Tot zondag

29-11-2012 om 20:30 geschreven door christophe

13-11-2012
    Selectie voor zondag 18/11/2012

Door afwezigheid zondag kan ik moeilijk een verslag schrijven, maar Filip e Bart hebben
    mij meegedeeld dat jullie een goeie en volwassen wedstrijd hebben gespeeld met een zeer
    positif resultaat als gevolg.
    Door deze zege zijn we mathematisch zeker van de A-reeks;Proficiat daarvoor!
    Maar het werk is nog niet afgelopen, wij, de staf, willen ook zondag aanstaande winnen, want dan
    zijn we paszeker van de eerste plaats en dit geeft het voordeel dat we in de 2e ronde meer thuiswedstrjden
    hebben.

Zondag spelen we om 16u tegen Al Azhar in Rollegem.
    Voor deze wedstrijd gaan wij terug naar 7man, 8 was te veel.
    Dus terug een beurtrol en voor deze wedstrijd mag Maxim eens rusten.
    Als er afwezigheden worden gemeld zal je (maxim) toch gecontacteerd worden.
    Dus worden verwacht in Rollegem ten laatste een kwartier voor de wedsrijd:
    Jari, Stef, Nicolas, Bo, Jordy, Willam en Ismael;

Er is dit jaar dan nog 1 wedstrijd op 2 december tegen Devolder Ingelmunster voor Beker van België.