Heb deze percentages aangehouden Je menu kan bestaan uit: 30% vlees/bot, 55% vlees, 15% orgaanvlees (waarvan 5% lever)
5 kg kat, 150 gr per dag, 1050 gr per week:
Maandag: 2 nekjes à 65 gr, 85 gr lamsvlees Dinsdag: Kippenvleugel 65 gr, 85 gr haasvlees Woensdag: 25 gr lever, 25 gr hart, 25 gr nier, 75 gr rundsvlees Donderdag: Eendenvleugel à 65 gr, 85 gr struisvogel Vrijdag: 40 gr konijnvoorbeen, 110 gr hertenvlees Zaterdag: 25 gr lever, 25 gr hart, 25 gr nier, 75 gr eendenrug Zondag: 130 gr kalkoen, 10 gr hart
Vleesbot totaal per week= 315 gr Vlees totaal per week = 570 gr Orgaan per week = 160 gr
4 kg kat, 125 gr per dag, 875 gr per week
Maandag: 50 gr kippennek, 75 gr lam Dinsdag: 50 gr kippenvleugel, 75 gr haas Woensdag: 20 gr lever, 22 gr hart, 22 gr nier, 60 gr rund Donderdag: 50 gr eendenvleugel, 75 gr struisvogel Vrijdag: 50 gr konijnvoorbeen, 75 gr hert Zaterdag: 20 gr lever, 22 gr hart, 22 gr nier, 60 gr eendenrug Zondag: 120 gr kalkoen
Vleesbot per week = 263 Gr Vlees per week = 481 gr Orgaan per week = 131 gr