KAA Gent
Zoeken in blogFoto

Frank Boeckx

Foto

Kenneth Ots

Foto

Alexandre Martinovic

Foto

Stef Wils

Foto

Roberto Rosales

Foto

Kenny Thompson

Foto

Adriano Duarte

Foto

Stijn De Smet

Foto

Christophe Grondin

Foto

Mamoutou N'Diaye

Foto

Bernd Thijs - Kapitein

Foto

Willekeurig Bloggen.be Blogs
thrillers
www.bloggen.be/thrille

Willekeurig Bloggen.be Blogs
tornarsuk
www.bloggen.be/tornars

Willekeurig Bloggen.be Blogs
ruiselede_8755
www.bloggen.be/ruisele

Willekeurig Bloggen.be Blogs
freelance
www.bloggen.be/freelan

Willekeurig Bloggen.be Blogs
cat4u_elvis
www.bloggen.be/cat4u_e

Willekeurig Bloggen.be Blogs
fibromie_78
www.bloggen.be/fibromi

Willekeurig Bloggen.be Blogs
belganieuws
www.bloggen.be/belgani

Willekeurig Bloggen.be Blogs
leukgeprobeerd
www.bloggen.be/leukgep

Willekeurig Bloggen.be Blogs
belganieuws
www.bloggen.be/belgani

Willekeurig Bloggen.be Blogs
chihuahualiefhebber
www.bloggen.be/chihuah

Buffalooooooooooooooo !
23-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticketverkoop Gent - Anderlecht + play-off abonnementen

Ticketverkoop Gent - Anderlecht + playoff abonnementen /

De eerste thuiswedstrijd in de playoffs wordt Gent - Anderlecht op woensdag 31/03 (20u30).De verkoop van dagtickets voor die wedstrijd start op vrijdag 26/03 vanaf 10u00. Ondertussen blijft de verkoop van abonnementen doorlopen tot en met woensdag 31/03. Maandag waren reeds 6250 abonnementen de deur uit!

De ticketprijzen voor KAAGent - RSCAnderlecht werden als volgt vastgelegd:

Tribune
-12
12-20
20+
Tribune 1 104-105-106 € 12 € 20 € 40
Tribune 1 101-103(sociotribune) € 12 € 20 € 45
Tribune 2 200 € 10 € 15 € 20
Tribune 2 201-202-203 € 12 € 20 € 27
Tribune 3 303-304-306 € 12 € 20 € 40
Tribune 3 301-302 € 12 € 20 € 27
Tribune 3 300 € 10 € 15 € 20
Tribune 4 401-402-403(bezoekers) € 12 € 20 € 27

23-03-2010, 08:12 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender Play-off 1 vastgelegd.
Kalender Playoff 1 vastgelegd /

Nu de reguliere competitie afgelopen is, werd de kalender vastgelegd voor de playoffs.KAAGent begint op zondag 28/03 met een verplaatsing naar KVKortrijk (18u00), de eerste thuiswedstrijd is meteen de klepper tegen leider Anderlecht (woensdag 31/03 om 20u30). De volledige playoff kalender is hieronder terug te vinden : 
23-03-2010, 08:10 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsnieuws 22/03 + trainingsschema

Trainingsnieuws 22/03 + trainingsschema /

Maandag ontbrak enkel Marko Suler op training door zijn kuitblessure. In de komende dagen zal blijken of hij fit geraakt voor de bekerwedstrijd van donderdag. Met de belangrijke bekerwedstrijd (donderdag tegen KVMechelen) en de start van de playoffs (zondag op Kortrijk) in het vooruitzicht wordt er de hele week achter gesloten deuren getraind.


23-03-2010, 08:08 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Keep the stadium clean' houd proefzorgactie

Keep the stadium clean houdt proefzorgactie /

Zaterdagmorgen heeft het project Keep the stadium clean een proefzorgsessie gehouden in het Ottenstadion. Na de sensibiliseringsacties rond druggebruik en het repressief optreden in 2009, werd deze keer gekozen voor een korte proefzorgprocedure waarbij de betrokkenen de kans kregen om kennis te maken met de drughulpverlening.

In de tribunes worden geregeld openlijk joints geblowd. Dit veroorzaakt overlast voor de andere supporters, waaronder gezinnen met kinderen. Medesupporters ondervinden hinder en ergeren zich. In een eerste fase werd het fenomeen aangepakt middels sensibilisatie en preventie. Via het Fairplay-krediet van de FOD Binnenlandse Zaken, dat tot doel heeft de veiligheid in het stadion te verhogen, werd in april 2007 het project ‘Keep the stadium clean’ opgestart. Het betreft een informatiecampagne waarbij de club het imago van een 'gezonde' club wil uitstralen. Deze actie loopt nog steeds.

Zo bijvoorbeeld worden ontradingsberichten verstuurd via de lichtkrant en via de stadionomroeper, werden gadgets uitgedeeld, een website gelanceerd en dies meer. Deze actie kende succes en het probleem verminderde. Toch bleek uit observaties dat een kleine minderheid verder bleef gebruiken in het stadion. Een repressief optreden was dan ook noodzakelijk.

Het parket ondersteunde van meet af aan de actie ‘Keep the stadium clean’ en in samenwerking met de club en de politie gingen in 2009 2 acties door. Tijdens de wedstrijd Gent – Westerlo van 12 april 2009 werden 8 cannabisgebruikers die openlijk blowden uit de tribunes gehaald. Tijdens de wedstrijd Gent – Cercle Brugge van 2 mei 2009 werden opnieuw 8 gebruikers opgepakt. Deze zaken werden afgehandeld via minnelijke schikking of proefzorg.

Ook dit jaar worden deze acties verder gezet, doch de aanpak is enigszins anders. Tijdens de wedstrijd Gent – Charleroi van vorige zondag 14 maart 2010 werden 65 personen door de politie gecontroleerd met inzet van een drughond, nadat ze het stadion waren binnengegaan. 6 personen werden in het bezit gevonden van verdovende middelen: 5 personen hadden weed of hasj bij zich en 1 persoon cocaïne. 2 andere personen werden betrapt in het stadion terwijl ze cocaïne doorgaven aan elkaar.

1 dossier werd overgemaakt aan de voetbalcel van de FOD binnenlandse zaken. De verdachte werd door justitie reeds meermaals naar de hulpverlening doorverwezen in andere dossiers. De 7 overige verdachten kregen na hun verhoor onmiddellijk een uitnodiging om zich dinsdag of woensdag aan te bieden op het parket bij de proefzorgmanager. Zij zijn hier allen op ingegaan. Via de korte proefzorgprocedure krijgen zij de kans om kennis te maken met de drughulpverlening.

Speciaal voor deze actie werd door het Netwerk Middelenmisbruik Oost-Vlaanderen een gemeenschappelijke infosessie op touw gezet die zaterdagmorgen is doorgegaan in het stadion van KAA Gent. Wanneer de betrokkenen hun aanwezigheid bewijzen ten aanzien van het parket, zal hun dossier worden afgesloten. Deze acties hebben tot doel de supporters duidelijk te maken dat het club, politie en parket menens is. Het bezit van drugs, ook cannabis, is strafbaar en ook de overlast die ermee gepaard gaat, dient te worden aangepakt.

23-03-2010, 08:07 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent vs Standard

Enter KAA Gent website - kaagent.be

Zondagavond staat de 30ste en laatste speeldag van de reguliere competitie op het programma.De Buffalo's trekken naar het ongetwijfeld kolkende Sclessin, waar Standard de laatste kans probeert te grijpen om alsnog in playoff 1 te geraken.

Beide ploegen moeten het zonder een belangrijke pion voorin doen.BijGent is topschutter Elimane Coulibaly geschorst, bij Standard is dat het geval voor Dieumerci Mbokani. De Rouches kunnen ook niet rekenen op hun geblesseerde draaischijf Defour.Gent recupereert wellicht Hanstveit, die terug is uit ziekte.Suler blijft twijfelachtig, hij trainde vrijdag niet door een kuitblessure.

Voor Michel Preud'homme blijft een terugkeer naar Sclessin steeds een speciale belevenis, al geeft hij ook wel toe dat de terugwedstrijd in de beker (donderdag 25 maart) nog belangrijker is: "Ons eerste objectief is bereikt, dat was het bereiken van Playoff 1.Nu is ons doel duidelijk: de beker en/of een Europees ticket. Met bekerwinst ben je automatisch ook verzekerd van eenEuropees ticket, dat zou ideaal zijn.En ik voel ook aan bij de supporters dat ze de beker belangrijker vinden dan de playoffs, de drang om een prijs te pakken is groot."

Met Standard wacht alleszins een tegenstander van formaat, zeker nu die weer op volle toeren draaien en zich afgelopen week plaatsten voor de kwartfinales van de Europa League, opmerkelijk voor eenBelgisch team.Preud'homme: "We treffenStandard misschien wel op een slecht moment, want ze leunen dicht aan bij hun beste niveau.Standard zal alleszins geen last hebben van de match van donderdag.Een uitschakeling zou in de benen kunnen kruipen, maar nu zijn ze euforisch en daar drijf je op verder.Bovendien hebben ze een gunstige loting gekregen, die hen misschien wel eens heel ver zou kunnen leiden. Wij gaan er alles aan doen om die derde plaats vast te houden, die levert immers een mooie kalender op voor de playoffs."

21-03-2010, 16:31 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing : Standard - KAA Gent
VOORAF
Standard moet winnen als het nog een plaats bij de top-6 wil. Het heeft zijn lot wel niet meer in eigen handen, want als Zulte Waregem wint is het veroordeeld tot Play-Offs 2. Daerden en Mbokani zijn geschorst. Coulibaly is er bij Gent niet bij omwille van zijn vijf gele kaarten.

Vermoedelijke Opstellingen :


      
Standard :

* Sinan Bolat
* Marcos Cammozato
* Réginal Goreux
* Sebastién Pocognoli 
* Victor Ramos
* Mohamed Sarr
* Mehdi Carcela
* Axel Witsel
* Igor De Camargo
* Milan Jovanovic
* Moussa Traoré

KAA Gent :
* Bojan Jorgacevic
* Erlend Hanstveit
* Marko Suler
* Stef Wils
* Randall Azofeifa
* Christophe Lepint
* Bernd thijs
* Yassine El Ghannasy
* Mbaye Leye
* Zlatan Ljubijankic

21-03-2010, 11:32 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 De club heeft van de Uefa een kleine strafvermindering gekregen voor de incidenten tijdens de Europese wedstrijd tegen AS Roma, die het met 1-7 verloor. Gent moet nog 25.000 euro van de vooropgestelde 30.000 euro betalen.
 Suler (kuit) en Hanstveit (ziek) zijn onzeker voor Standard. Duarte (adductoren) ondervindt geen last meer en traint weer mee.

20-03-2010, 17:53 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorgelicht : Marko Suler

Suler Marko

AA Gent bereikte twee seizoenen geleden tijdens de winterstop een akkoord met de Sloveen Marko Suler. De grote centrale verdediger kwam net als Ljubijankic van de Sloveense kampioen NK Domzale. Zijn transfer werd meteen een voltreffer. Suler is wendbaar,snel en verdedigt zeer accuraat. Hij heeft een prima tackle in huis waarmee hij vaak in extremis de Buffalo's behoedt van een tegengoal. Bij zijn debuut voor Gent kopte hij tegen Zulte Waregem meteen een bal in de winkelhaak. Dat Suler aartsgevaarlijk is op stilstaande fase, bewees hij vorig seizoen al op speeldag één tegen Bergen. Met het hoofd scoorde hij toen de eerste Gentse treffer van het seizoen. Een week later bezorgde hij de Buffalo’s, opnieuw met de kop, een punt op het veld van Anderlecht. Suler leek vertrokken voor een buitengewoon seizoen, maar raakte na enkele flaters en twee rode kaarten nog tijdens de heenronde uit de gratie van trainer Preud’homme en de blauwwitte aanhang. Het was voor de Sloveense international de zwartste periode uit zijn carrière. Suler sloot het seizoen als een van de sterkhouders van AA Gent af met vijf basisplaatsen. Suler is dit jaar weer vast titularis en heeft in tegenstelling tot zijn vorige jaren bij Gent nog géén steek laten vallen. 

20-03-2010, 17:50 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

De Bleeckere fluit Standard - AA Gent

De scheidsrechterscommissie heeft Frank De Bleeckere aangeduid om de wedstrijd tussen Standard en AA Gent te fluiten. Johan Verbist leidt het duel KV Mechelen - Zulte Waregem.

Standard en Zulte Waregem strijden op de slotdag van de reguliere competitie voor het laatste ticket voor de play-off I. Beide duels worden dus zeer geladen en daarom verkiest men om twee topscheidsrechters aan te duiden voor die wedstrijden.

Standard moet zelf winnen van AA Gent en hopen dat Zulte Waregem niet wint bij KV Mechelen als het nog naar de play-off I wil.

20-03-2010, 17:38 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AA Gent vangt 1,5 miljoen bij landstitel FC Twente

AA Gent vangt 1,5 miljoen bij landstitel Twente

FC Twente is goed op weg om zijn eerste titel in de geschiedenis van de club te behalen. Dat zou de club een smak geld opleveren. Maar ook AA Gent zou profiteren van een landstitel van de 'Tukkers'.

Als FC Twente het seizoen afsluit als landskampioen in Nederland, dan profiteert AA Gent mee van het succes van McLaren en co. In het contract van Bryan Ruiz zit namelijk een clausule die stelt dat zijn ex-club, AA Gent, anderhalf miljoen euro krijgt als Twente kampioen wordt.

Bovendien krijgen de Buffalo's nog eens twintig procent van de meerwaarde bij een eventuele doorverkoop van de Costa Ricaan. Net vandaag meldde The Sun dat Everton maar liefst 9 miljoen euro wil neertellen voor de aanvaller. Vorige zomer verkaste Ruiz naar Twente voor een bedrag van ruim 5 miljoen euro.

Grtz,

BuffaloUser001

20-03-2010, 17:34 geschreven door BuffaloUser001  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
Archief per week
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto

  Bojan Jorgacevic

  Foto

  Luka Lazitch 

  Foto

  Sébastien Bruzzese

  Foto

  Marko Suler

  Foto

  Erlend Hanstveit

  Foto

  Kassim Doumbia

  Foto

  Roy Medrano Myrie

  Foto

  Randall Azofeifa 

  Foto

  Christophe Lepoint

  Foto

  Tim Smolders

  Foto

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  eric_claudia
  www.bloggen.be/eric_cl

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  eveline54
  www.bloggen.be/eveline

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  freelance
  www.bloggen.be/freelan

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cullinair
  www.bloggen.be/cullina

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  werken
  www.bloggen.be/werken

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  winx13
  www.bloggen.be/winx13

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  broedereverard
  www.bloggen.be/broeder

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  bankzaken
  www.bloggen.be/bankzak

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  liefdenetwerk
  www.bloggen.be/liefden

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kodalinefansite
  www.bloggen.be/kodalin


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!