Inhoud blog
  • Bewijs van tweede duim bij de mens
  • Gedaalde voedingswaarde
  • Genetisch gemanipuleerde broccoli met sla extracten
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Bram's Wetenschapsblog
    Dagelijkse wetenschapsweetjes
    09-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewijs van tweede duim bij de mens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 09/04/13 - Na 30 jaar van onderzoek is er eindelijk bewijs gevonden dat de mens duizenden jaren geleden twee duimen had. Deze bevond zich toen tussen de hedendaagse duim en de wijsvinger.

    Dertig jaar geleden is professor Robert Haste onderzoek gestart naar het bestaan van een tweede duim bij de mens. Hij is dit onderzoek begonnen nadat hij vastgesteld had dat er bij de mens nu overtollige huid zit tussen de duim en de wijsvinger. Twee dagen geleden is er eindelijk bewijs gevonden. Dit alles is  te danken aan de nieuwe Zyfyron supercomputer.
    In 1983 waren de computer nog niet krachtig genoeg. Maar nu is eindelijk a.d.h.v. CBA (Computational Bone Analysis) vastgesteld dat de mens vroeger twee duimen had. De Zyfyron, ook gekend als de ZY-66452GG-88P, heeft na een half jaar rekenen eindelijk het bewijs gevonden.

    Waarom de mens nu maar één duim meer heeft is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk werd deze niet nuttig gebruikt en dus verdwenen na jaren van evolutie.
    Wij zien er alvast een voordeel is, Het peace en like gebaar in één handeling!

    09-04-2013 om 23:19 geschreven door Wetenschapper  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaalde voedingswaarde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 09/04/13 - Uit recent onderzoek is bewezen dat de gemiddelde voedingswaarde van maaltijden in het gezin sterk gedaald is. Deze ligt nu op 6.34 delicon. Vergeleken met de cijfers uit 1996 en 2003 is dit dramatisch waar er nog 65.2 en 58.9 delicon vastgesteld werd.

    De voedingswaarde van de maaltijden in het gemiddelde gezin heeft nu echt wel zijn dieptepunt bereikt. Vergeleken met McDonalds met respectievelijk 12.45 delicon ligt dit op ongeveer de helft ervan. (echter moet er wel bij worden vermeld dat bij de cijfers van McDonalds gerekend is met gezeviriseerde vetten).
    Econoom Edward van wolfen zegt dat dit vooral te wijten is aan de gedaalde prijs van de lepel. In de hedendaagse samenleving heeft iedereen minder tijd. Er wordt gezocht naar methodes om sneller een heerlijke hap te verorberen. Dit gaat met de lepel stukken sneller. Men kan echter niet alles met de lepel eten, hierdoor wordt er vooral op zoek gegaan naar gemakkelijk te scheppen voedsel. Dit kennen we ook als shovelfood, een term die sinds kort uit Amerika overgewaaid is. De voedingswaarde van deze snelle hap is echter drastisch laag.

    Enkelen zoals Dave headstone claimt dat dit een geheime missie is van NASA (National Aeronautics and Space Administration). Over enkele tientallen jaren zal de aarde onbewoonbaar zijn en zullen we moeten emigreren naar andere planeten. De missie van NASA bestaat erin de mens te doen wennen aan ruimtevoedsel.

    Wij liggen er alvast niet van wakker. En onze tip! Ga eens bij bij oma eten!


    De cijfers zijn afkomstig van het Algemene Amerikaanse Bureau van Voedingswaardebepaling. Regelmatig bepalen zij de voedingswaarde van wat er op ons bord ligt a.d.h.v. proefbuisceritaten, extractiementaten en PC-amideforen.

    09-04-2013 om 22:51 geschreven door Wetenschapper  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genetisch gemanipuleerde broccoli met sla extracten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 09/04/2013 - Uit recent onderzoek van professor Simon Overbruggen is bewezen dat er de laatste 10 jaar sla extracten zitten in broccoli. Dit onderzoek is van start gegaan door de vaststelling op empirische wijze van sappige broccoli door de professor.

    Twee jaar geleden startte prof. S. Overbruggen een onderzoek naar broccoli. Hij merkte plots op dat deze veel sappiger was van smaak. Tot tien jaar geleden was onze broccoli droog. Na twee jaar lab-extracten en frequentie-toleranties is gebleken dat er sla extracten zitten in onze broccoli.
    De stam van de broccoli wordt genetisch gemanipuleerd door het injecteren van het vocht van zeeuwse grauwsla. Plantages in heel Europa zijn hier 10 jaar geleden massaal en met stilzwijgen gestart. De verkoop van broccoli was toen echter in het laatste jaar gekelderd. Toen Teun Stijgermans voor het eerst sla extracten gebruikte zag hij zijn verkoop stijgen. Ondertussen gebuiken alle broccoli kwekers in Europa al deze techniek.

    09-04-2013 om 19:12 geschreven door Wetenschapper  




    Archief per week
  • 08/04-14/04 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs