Foto

Op maandag en vrijdag gaan we turnen met meester Jonas! 

Foto

Dinsdag + donderdag = Fruit- of groentendag 

Op dinsdag en donderdag eet ik fruit.
Nee mama en papa, de koekjes komen er dan echt niet uit! 
Ze blijven in mijn tasje, want dinsdag eet ik gezond in mijn klasje. 
Welkom op de klasblog van het zomerklasje van juf Marita en juf Jamie

Knippen, scheuren, mooie plaatjes kleuren. Even in de poppenhoek of wat lezen in een boek. We gaan lekker samen spelen en zullen ons niet vervelen. want het is ontzettend fijn om bij onze vriendjes te zijn!
28-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hiep hiep hoera !
Deze week was het groot feest! Elke dag hebben we feest gevierd voor een vriendje dat verjaard in de vakantie. Alvast proficiat voor Mayra, Leah, Noor en Elena.
Om de verjaardag van alle kindjes uit de klas gezamenlijk nog te vieren maakte we op vrijdag lekkere bananenmilkshakes. Mmm wat was dat lekker.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thema zomer
Wat was het deze week mooi weer . Het zonnetje zorgde ervoor dat het lekker warm was. Dus was de nodige afkoeling meer dan welkom. We kregen een lekker ijsje en speelde in de waterbak . We knutselde ons laatste knutselwerkjes en puzzelen goed zodat we nog een pluim op onze puzzelkaart kunnen verdienen . 

Ook werd er hard geknutseld voor Leah .Ze is grote zus geworden van Baziel. Daarom knutselde we een mooi werkje om de ouders te feliciteren. 21-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thema visjes
Deze week hadden we het over visjes . We leerde een liedje over de vis, sorteerde visjes op kleur en grote. Speelde een memorie en knutselde verschillende visjes. Hierbij hebben we nog eens het scheuren en het plakken geoefend. Ook hebben we deze week goed gepuzzeld . Het was een heel leuke week.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hiep hiep hoera !
We zijn met begonnen met al onze jarige te vieren .
Proficiat Marie , zij werd op donderdag 3 jaar.
Ook hebben we alvast de verjaardag van Emma en Mariam gevierd. Zij worden 3 jaar in de grote vakantie. Alvast proficiat .

14-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaderdag
Deze week hebben we er nog een extra vriendje bij , welkom Lenn. Hij had ook goed nieuws want hij was juist grote broer geworden.  Deze week hebben we hard geknutseld aan ons vaderdagscadeau . Leerde een versje en werkte met scheerschuim. Ook was het deze week eindelijk onze beurt om te fietsen wat hebben we ons geamuseerd. Op vrijdag namiddag bleven we buiten om bellen te blazen .
07-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom terug in de klas!
Joepie we mogen eindelijk terug in ons klasje spelen. Wat waren de kindjes en ook de juf weer blij dat we terug naar school mogen komen. We hebben weer een nieuwe start gemaakt met allemaal blije gezichtjes en ook enkele nieuwe gezichtjes. Welkom Louis en Berre ! Deze week zijn we  rustige gestart , er was veel tijd voor spelen , knutselen, luisterde naar de verhalen van dikkie dik en de juf speelde tik tak voor ons. 
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom terug in de klas!26-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag Anne
Hiep hiep hoera , Anne is 3 jaar. We hebben een mooie kroon voor haar gemaakt en  verjaardagsliedjes gezongen. Anne had  cakejes voor ons bij die dat we lekker hebben opgesmuld .
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goudlokje en de drie beren
De juf had een boekje voorgelezen van goudlokje in de 3 beren. Het was een heel leuk boekje over een grote beer, middelgrote beer en kleine beer. We mochten allemaal onze beer mee naar school nemen. Wat hebben we veel met onze beren gespeeld. We zorgde er voor dat goudlokje terug haren had door met een kam en gele verf haren te schilderen . We maakte muziek met bestek en borden en maakte berenpap in de zandbak . Wat was het een leuke week , jammer dat die zo snel voorbij was.
Foto

welkom in ons klasje
Blog als favoriet !


 
WOENSDAG,5 FEBRUARI IS ER GEEN SCHOOL VOOR DE KINDEREN. DIE DAG HEBBEN DE LEERKRACHTEN EEN PEDAGOGISCHE STUDIEDAG


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!