Bosklassen
Inhoud blog
 • Bosklassen : dag 3
 • Bosklassen : dag 2
 • Bosklassen : dag 1

  06-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosklassen : dag 3
  Dag iedereen, 

  Vandaag was het dag 3 van onze bosklassen, we zijn dus al halfweg. We startten deze dag met zumba van juf Stefanie en juf Nathalie. Nadien gingen we per klas op stap. Het vijfde leerjaar ging vandaag op biotoopstudie op de heide en het zesde leerjaar kon allerlei waterdiertjes gaan spotten in de waterplas. 
  's Middags aten we een heerlijke spaghetti, klaargemaakt door onze kookouders. 
  De rest van de namiddag konden we ons uitleven in het bos met drie verschillende activiteiten: reuzengezelschapsspelen, een speleobox en een bosspel dat juf Rani en juf Silke voor ons hadden voorzien. Na het avondmaal deden we nog samen met juf Rani en juf Silke een volksdans (de waterdans). Vervolgens konden we ons nog wat uitleven door middel gezelschapsspelletjes. 
  Morgen is het al onze voorlaatste dag op bosklassen. We kijken er alvast heel erg naar uit om te weten te komen wat de juffen en meester voor ons in petto hebben. 
  06-11-2019, 21:01 geschreven door leerkrachten  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
  05-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosklassen : dag 2
  Dag iedereen, 

  Deze ochtend ging het vijfde leerjaar op verkenning op het domein en ging het zesde leerjaar op pad om meer te weten te komen over de verschillende lagen van het bos. Deze middag hadden onze kookouders aardappelen met appelmoes en worsten voorzien. In de namiddag ging het zesde leerjaar met een gids op onderzoek op de heide. Het vijfde leerjaar is deze namiddag de biotoop aan de rand van het water gaan bestuderen. 
  Afsluiten deden we allemaal samen in de boomhut, waar we een mandarijn en suikerwafel konden eten. Wanneer we nadien aankwamen in ons gebouw kregen we lekkere hamburgers. Na het avondeten namen we een douche en hadden de stagiaires nog een leuke/leerrijke quiz voorzien. 

  Wij zijn alvast benieuwd naar de avonturen die ons morgen nog te wachten staan.
  05-11-2019, 23:04 geschreven door leerkrachten  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
  04-11-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosklassen : dag 1
  Dag iedereen,

  Wij zijn deze middag goed aangekomen in de Hoge Rielen. Bij aankomst konden we meteen onze voetjes onder tafel schuiven voor een heerlijke maaltijd. Daarna konden we de kamers verkennen en onze bedden klaarmaken voor deze week. Nadien ging het vijfde leerjaar met juf Nathalie en meester Luc op pad om meer te weten te komen over de verschillende lagen van het bos. Het zesde leerjaar ging met juf Stefanie, juf Silke(stagiaire) en juf Rani(stagiaire) op wandel om het domein te verkennen. Na deze activiteit hebben de kookouders gezorgd voor een koekje, banaan en drankje. Op dit moment zijn we allemaal druk in de weer met het schrijven van kaartjes. Straks kunnen we nog rekenen op een avondmaal en maken we er nog een gezellige avond van.

  Wij kijken alvast uit naar morgen! Laughing
  04-11-2019, 19:41 geschreven door leerkrachten  

  Reageer (2)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (27 Stemmen)
  Archief per week
 • 04/11-10/11 2019


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!