Gastenboek
 • bosklas
 • Het zit erop !
 • Wat een toffe klas
 • bedankt
 • veilig thuis geraakt

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  SLZ
  Op bosklas
  27-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Beste ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden, bezoekers, ...
  Op deze pagina kunnen jullie verslagen lezen en foto's bekijken van onze bosklas in de Hoge Venen.
  Veel lees- en kijkplezier!


  20-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's vrijdag
  Ziehier nog enkele foto's van onze laatste dag.


  11-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag en foto's donderdag

  Alweer een drukke dag op het programma. In de voormiddag zijn we gaan railbiken. Het werd een dolle belevenis. We vertrokken net over de grens in Duitsland op een oud treintraject met railbikes doorheen de Hoge Venen. Na de picknick vertrokken we naar het kasteel van Reinhardstein. Daar moesten we op schattenjacht terwijl we een rondleiding kregen doorheen het kasteel. En ja hoor, … de schat werd gevonden! Vandaar ging het dan te voet naar onze derde activiteit van de dag: een bezoek aan de stuwdam van Robertville.

  Nu hebben we net ons “Laatste avondmaal” achter de rug en dan is het uitkijken naar het vrij podium en onze laatste avond gezellig samen. En dan nog één keer slapen (snik snik).

  Morgen wordt het eerst met z’n allen inpakken en dan bezoeken we nog een tentoonstelling in het natuurcentrum van de Botrange. Na het middageten wordt het dan stilletjes aan tijd om huiswaarts te keren. Hopelijk staan jullie ons massaal op te wachten.

  Het was alleszins een heel geslaagde week. Alle activiteiten verliepen zoals gepland. We hopen dat het voor onze leerlingen een ontspannende, leerrijke en onvergetelijke week was.

   

  Groetjes van het bosklasteam en tot morgen,

   

  Hieronder vind je de foto’s van onze voorlaatste dag


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's donderdag  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's donderdag  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's donderdag  10-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag en foto's woensdag

  Hallo iedereen,

   

  Vandaag hadden we alweer een drukke dag. Na het ontbijt vertrokken de meisjes op natuurleerpad. Onder leiding van een gids leerden we veel bij over de plaatselijke fauna en flora. Terwijl legden de jongens een speurtocht af. Vol inzet liepen ze langs paadjes en beekjes, door het bos op zoek naar allerlei informatie om een zoekopdracht af te werken.

  Tijdens het middageten viel de regen met bakken uit de lucht maar als bij wonder stopte het met regenen en begon de zon te schijnen net op het moment dat we onze namiddagactiviteiten gingen aanvatten. De weergoden waren echt met ons! Dan was het de beurt aan de jongens om op natuurleerpad te gaan en aan de meisjes om de speurtocht af te werken.

  Moe en voldaan kijken we uit naar onze avondactiviteit.

   

  Groetjes van het bosklasteam en tot morgen,
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's woensdag  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's woensdag  09-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag, dag 2

  Alweer een geslaagde dag!

  Vandaag begonnen de meisjes met mountainbiken. Het werd een vermoeiende maar mooie tocht. Nadien mochten ze knutselen tot aan het middageten. De jongens begonnen de dag met het “Waterleerpad”. Er werd een flink stuk gewandeld langs beekjes en riviertjes om op die manier wat meer te weten te komen over de waterlopen in de Hoge Venen.

  Na de middag werden de rollen omgekeerd. Het waterleerpad van de meisjes werd wel echt een WATERleerpad aangezien het vanaf 16.30 uur begon te regenen. Toch lieten ze de moed niet zakken want ze stapten stevig verder. Girlpower!

  Deze avond staat er nog een film op het programma en nadien het bedje in.

   

  Groetjes van ons allen en tot morgen!


  Het bosklasteam,

  Hieronder kunnen jullie de foto's van onze tweede dag bekijken. Veel plezier!


  >

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!