Verveling
Wat dingen om te doen als je je verveelt
Nog iets:
In de Blog zul je, of heb je al, iets (ge)lezen over games.
Ik raad daar enkele games aan, maar het zijn natuurlijk niet alle games.
Als jij nog een goede game weet, laat het dan gerust achter in het gastenboek,en vertel misschien waarom je het ook
zo een goed spel vind. 


Nog enkele aanraders (naar mijn mening goede games)
-Assassins Creed: Ga naar het oude Jeruzalem in de tijd van de kruistochten en vernietig de Tempeliers die de bevolking van Jeruzalem onderdrukken
Gebruik stealth, en kom soms in hevige zwaardgevechten terecht. Of verkies je liever een hamer of een dolk?
 
-Assassins Creed II, Assassins Creed Brotherhood: Speelt zich af tijdens de Italiaanse rennaisanse: Speel als Ezio Auditore Da Firenze, en bezoek steden zoals Venetië, Firenze, Rome, Romagna/Forli, Monteriogionni, Toscane,... Maar ga er niet op toeristisch uitstapje! Je moet de Tempeliers (de Borgia) verslaan, gebruik stealth, of storm met je zwaard, dolk, hamer, bijl, speer of eender welk wapen op een vijand af. Nog een bonus: je hebt Leonardo Da Vinci als trouwe vriend, die voor jou enkele gadgets maakt (zoals een primitief geweer, gifpijltjes enz)

-Homefront: Het is 2027, Noord en Zuik Korea verenigen en nemen China, Japan en andere Aziatische steden over. Na een lange tijd, zitten in de Special Forces van Korea, even veel man als bewoners in Mexico. Dus Korea valt de VS binnen. Jij bent een vrijheidsstrijder, een rebel. Een ex-piloot van USAF (United States Air Force). Samen met enkele andere rebellen vecht je voor je vrijheid in de achtertuinen van Amerikaanse huizen, woonwijken, winkelcentrums, snelwegen, enz.

-Fallout 3/ Fallout New Vegas: Het zijn twee verschillende games, (New Vegas volgt fallout 3 op). Het principe is simpel: Jij stelt een personage samen (een zwarte, blanke, Aziatische) kiest volledig hoe hij eruit ziet, en trekt dan het "wasteland" ,(wat ooit Amerika was, maar een atoombom op gevallen is) in. Een enorme grote plek  waar je zeker meer dan 100 uur voor nodig hebt om alles te ontdekken, en nog zoveel meer uren met alle vijanden te doden. Je kiest zelf of je de "goederik" of de "slechterik" bent, door acties die je zelf onderneemt (help je de wapenhandelaar zijn gestolen wapens terug te krijgen, of dood je de dief en ga je er zelf mee lopen. Disarm je de bom in de stad, of laat je hem ontploffen, help je de sherrif van de stad de boeven te pakken, of dood je hem en laat je de boeven lopen. Het zijn allemaal keuzes die je personage zullen beinvloeden). Er zijn 30 levels, en je begint bij 1 (natuurlijk) elke keer als je in level omhoog gaat, kan je een "perk" kiezen (iets speciaal dat jou personage kan) en kan je 15 vaardigheidspunten besteden aan een skill (zoals hoe goed je bent in een pc hacken, sloten kraken, wapens beheersen, mensen beinvloeden, medicijnen gebruiken, dinge, kopen en verkopen,...) Nog een leuke extra: in Fallout New Vegas zijn er ook casino's waarin je kan Blackjack spelen, Slot machines kan gebruiken en op de Roulette kan spelen. 
14-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed tijdverdrijf
Deze dingen zijn een vrij goed tijdverdrijf, en je kan er een nieuwe hobby in vinden
 • Maak jezelf een cocktail: Met of zonder alcohol, maakt niet uit, improviseer wat
 • Maak jezelf een milkshake of smoothie, als je geen cocktail lust.
 • Maak zelf een blog aan, over je hobby, een mening, of maak er een dagboek van! Het is zeer simpel! Surf gewoon naar de website www.bloggen.be, daar wordt alles uitgelegd.
 • In extreme gevallen kan je voor school studeren ;)
 • Nodig vrienden uit en maak zelf enkele toffe, grappige filmpjes over van alles en nog wat. Ik verzeker je dat het enorm leuk is. Onlangs filmde mijn vriend me toen ik met een sprong van een fiets in het zwembad sprong, ik een Italiaanse pizzabezorger was op een minitractor van mijn kleine broer, ik een liedje maakte over mijn leerkrachten, enz. We lachten van het begin tot het einde. Of maak zelf een (korte) film. (zo maakte ik en mijn vriend één: "De ontvoerde prinses en de pizzaboy") Als je wilt, kan je ze op het internet zetten (op Facebook, YouTube of Netlog, bijvoorbeeld)
 • Maak zelf een strip of een boek, je kan misschien een nieuwe passie/hobby in vinden ;)
 • Bak jezelf een cake, brownies, of maak zelf een pizza of je eigen "Big Mac" en smul er dan maar goed van ;)
 • Ga naar de website van één van je favoriete tv-zenders, daar is misschien iets leuk te vinden.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-04-2011, 01:33 geschreven door Laurenz  
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het slecht weer is...
Als het slecht weer is, zijn er ook nog leuke dingen die je kan doen:
 • Pak een zak chips, een blikje red-bull of cola, en zet je in je zetel voor je tv. Zap eens, en als er iets leuks is, heb je iets leuks te doen. Wat ook een aanrader is, is digitale televisie (van Telenet of Belgacom, je kent het wel.) Waarom? Omdat je dan programmas kan herbekijken, of je favoriete programma kan bestellen voor ongeveer 1 euro. Je kan ook een film kopen (kost rond de 4 euro)
 • Je kan ook gamen, dat is een goed tijdsverdrijf als het slecht weer is. Hou je van gewone racegames, kan ik Need for Speed aanraden. Hou je van de meer realistische, kan ik een game zoals Gran Turismo aanraden. Of probeer eens een sport game, zoals voetbal (Fifa of Pro Evelution Soccer) of Basket (NBA). Of hou je meer van shooters? probeer dan Call of Duty, het is een vrij gemakkelijke game, dus als je niet goed bent in shooters zal je het nog goed kunnen spelen. Nog een vrij toffe shooter is HALO. Hou je van meer realistische shooters, pak dan eens een game van de Battlefield-reeks erbij.
 • Zet je achter je computer en ga op YouTube naar wat leuke clipjes zoeken, er zal altijd wel iets leuk voor jou tussenzitten.
 • Schrijf je in in een Fitness-club, het is vrij leuk, goed tijdsverdrijf... en je kan het binnen doen
 • Nodig wat vrienden uit, en amuseer je dan onder elkaar binnen, je verveelt je rapper als je alleen bent, en minder rap met enkele vrienden.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-04-2011, 01:18 geschreven door Laurenz  
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het goed weer is...
Als het goed weer is buiten, zijn er verschillende dingen die je kan doen:

 • Nodig wat vrienden bij je thuis uit of vraag of je bij hen kan langskomen. Als je met twee (of meer) bent, zal je jezelf minder vervelen.
 • Download enkele liedjes op je i-pod, gsm,... en zet jezelf lekker in de zon, en luister naar wat muziek
 • Indien je een zwembad hebt, kun je proberen wat te zwemmen. Mocht je geen zin hebben, probeer dan wat andere dingen (zwemmen met één hand, waterpolo of watervolleyball met je broer/een vriend,...) 
 • Pak je fiets en rijd een een rondje rond het dorp, of ga naar vrienden. 
 • Je kan het natuurlijk voor jezelf leuk maken, maar voor anderen niet. Hoezo? je kan belletje-trek doen (je kent het wel, aanbellen bij iemand en dan giechelend weglopen.). Voor diegene die dan naar de deur moet lopen is het vervelend, maar je hebt tenminste een manier om van je verveling af te geraken.


0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-04-2011, 01:11 geschreven door Laurenz  
Gastenboek
 • Welkom

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Een interessant adres?
  Blog als favoriet !
  Inhoud blog
 • Goed tijdverdrijf
 • Als het slecht weer is...
 • Als het goed weer is...
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  Don't you just sit there! DO SOMETHING!!!
  Zoeken in blog


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!