Gastenboek
 • gfhg
 • mooi
 • ferm gedaan jullie beiden!!!!
 • veel succes
 • veel succes

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Inhoud blog
 • TERUG
 • nieuws
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  sammy en micky
  Foto
  SAMMY

  16-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Dinsdag bereikte het verschrikkelijke nieuws ons van goede vriend mathieu dat zijn trouwe vriend exel was gestorven ,zo plots weggerukt uit het leven,we kunnen het nog steeds niet begrijpen zondag nog samen fijn getraind en exel deed het nog zo goed en dan plots dit het is gewoon niet te begrijpen.
  We wensen mathieu en mieke veel sterkte in deze moeilijke dagen .
  Mathieu exel mag zich echt gelukkig prijzen dat hij zo een baasje als jou heeft gehad jullie waren een top team samen je hebt alles voor hem gedaan en hij voor jou ,denk aan die mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt .
  Sammy en wij zullen je missen exel je was een kanjer in gedachten zul je er altijd bij zijn en ik weet dat je van hierboven op je baasje (mathieu) zult letten ,exel het ga je goed, respect !!

  16-12-2010 om 08:52 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Wedstrijd terloght 75p sammy deed het heel goed op enkele kleine afwerkingsfoutjes na,MAAR het baasje deed het dus heel slecht begon al onmiddelijk in de losse volg met 3AW's en dan nog maar gezwegen over de rest van zijn Blunders ,maarja we missen gewoon het wedstrijd ritme he nu volop trainnen voor volgend jaar en dan zullen de resultaten wel komen want sammy doet het alvast heel goed op training in de gp1,en zoals met zegt een hond is net zogoed als zijn geleider want hij voert enkel de bevelen van zijn geleider uit ,Het voornaamste hij heeft er Plezier in en dat is wat telt en we leren elke training veel bij en gaan goed vooruit ,wat natuurlijk ook de verdienste is van de goeie instructeurs natuurlijk.
  En mathieu en exel zijn heel goed bezig zijn laatste wedstrijden waren heeel goed hou rekening met hem ,hij traind nu in de gp2 en exel heeft er duidelijk plezier in doe zo verder maatje goe bezig!!!!

  10-12-2010 om 08:32 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Onze eerst volgende wedstrijd is op 11/11 op hs terloght hoeselt !!!!

  22-10-2010 om 08:35 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  20-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERUG

  Ja hier zijn we weer terug van weggeweest na nog 3 wedstrijden debutanten te hebben gespeeld om er even terug in te komen zijn we overgaan naar GP1 hij mag er rustig leren ik ook trouwens en hij doet het goed hij leert snel ,zijn we van sammy gewend haha.
  zutendaal 21/03/10 DB 88p
  zonhoven 28/03/10 DB 89p
  hasselt 10/04/10 DB 90p
  lommel 30/05/10 PG1  78p 1ste westrijd gp1
  dtc tongeren 13/06/10 87p en beste jongen hond in GP1

  Na weer veel beslomeringen hebben wij ons intussen ingeschreven in de hondenschool in zutendaal,waar wij terug samen komen met mathieu en exel en hilde en fancy ,
  Ja de DRIE MUSKETIERS zijn weer samen
  Moet vooral mijn lieve vriendin Karina en Mathieu bedanken dat ze mij hebben geholpen door deze periode Maar we vliegen er weer helemaal terug in en dan nu voor ZVHV.

                         WE ARE BACK
                                LIKE NEVER BEFORE !!!!!!!!!!!!!

  20-10-2010 om 12:41 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  12-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuws

  Deze week zijn we begonnen met sammy het stokje aan te leren en zoals we sammy kennen deed hij dat al meteen zeer goed hij zoekt als een zot ,en we hebben het hem dan ook wat moeilijker gemaakt en ja hoor telkens lukt het hem om het meteen te vinden hij heeft er echt plezier in.
  En ... ik en mijn vriendinneke zijn verloofd ik ben dolgelukkig en zij natuurlijk ook met haar mooie ring.
  nu ga ik eens beginnen inschrijven voor mijn wedstrijden.

  12-02-2010 om 07:46 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.we zijn er weer

  We zijn er weer

  Na een bewogen tweede helft van 2009 zijn we terug.

  We zijn verhuisd naar munsterbilzen waar mijn baasje nu gelukkig is met zijn nieuwe vriendin en ik natuurlijk ook want ze is heel lief voor mij en ik heb er ook een vriendinnetje bij namelijk kindra een kruising tussen een mechelaar en een argentijnse dog ,ik moet er wel naar luisteren maar ze is heel lief en speelt graag met mij,

  we zijn ook opnieuw begonnen met trainnen zodat we dit sizoen ook weer op wedstrijd gaan,we gaan eerst  een paar wedstrijden debutanten spelen en daarna naar GP1 ,eerst wat terug in het ritme komen he hihihi
  We wensen natuurlijk mathieu en exel en hilde en fancy veel succes dit jaar en dat we nog heeeeelveeeeel plezier mogen beleven.

  27-01-2010 om 13:15 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  06-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alden Biezen
  Dit weekend Met de club op Alden Biezen geweest .
  Zeer fijne dag gehad we hebben er een demonstratie gehoorzaamheid gegeven we hadden ook andere clubs uitgenodigd zoals agility van vlijtingen en de blinde geleidehonde uit genk .
  Prachtig als je ziet wat de honden allemaal kunnen en de toeschouwers hebben ervan genoten.
  S'avonds alles sammen opgeruimd en toen op de club nog iets gedronken we waren wel allemaal moe maar we hebbe ons geamuseerd hoewel sommige het misschien liever anders gezien hadden maar dat laten we ons niet aan het hart komen.

  06-07-2009 om 16:43 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Zaterdag weer getraind met sammy allee geprobeerd want deze keer waren de weergoden mij ook niet goed gezind,
  na enkele oefeningen gingen de regensluizen open en waren we zeiknat pasop ik was niet aleen he hilde was erook zij si dat stilaan gewend .
  Maar toe dook er plots iemand op die er enorm plezier in had jaja Mathieu en Mieke ik heb destijd met hem gelachen toe hij in peer in de stront regen stond maar het was precies alsof hij het geroken had en deze keer had hij er plezier i.
  Maar dat moet kunnen zo ammuseren we ons, sommige zullen wel denken als ze ons bezig zien en horen dat we precies kleine kinderen zijn maar dat is het plezier wat we hebben ,wat kan vriendschap mooi zijn.

  28-06-2009 om 13:56 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  14-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D T C Tongeren
  De wedstrijd bij DTC Tongeren we moesten om 10uur spelen met nr 1 mooi en heel warm weer de hondjes hebben het geweten , maar ze hebben het zeer goed gedaan .
  We begonnen met  volle moed ik had een beetje schrik hoe hij het zou doen maar sam stelde zijn baasje gerust en begon er meteen super aan ,sam was wel weer in zijn normale doen gelijk op training met volle inzet en dat vond ik super zo heb ik hem graag voor de losse volg had ik wat schrik maar hij heeft het niet slecht gedaan tegen over zijn laatste keer , hij begon echt goed en juist het laatste deel van de oefening was hij plots afgeleid en maakte foute maar het was al veel beter en hij heeft zijn best gedaan .
  en hier bij nog een dikke proficiat aan Hilde en Fanncy met hun 89p jammer van haar onderbreking wat de rest was super ,en natuurlijk ook een dikke proficiat aan Mathieu en Exel met hun 97p wat valt daar nog over te zeggen super gewoon , en ook Gisbert niet vergeten een dikke proficiat .
  Ja hilde deze keer kwam voor jou de zegen van boven maar achteraf hebben we ons weer super geamuseerd en veel gelachen we kijken al uit naar de volgende wedstrijd alleen al voor het plezier achteraf .
  Hieronder de punten .

  Aangeleind volgen : 15/15
  Los volgen           : 11/15   1/2m   1m  BB
  Terug sturen plaats: 14/15   V
  Down                  :  8/10   beweegt  1m
  Onderbreking       : 13/20  H    BBA    3M
  Houdingen           :  9/10   BB
  Apporteren          :  15/15        tijd 11,31

  Totaal                 85/100 
  Er zijn geen fotos vwel is er gefilmpt ga het er proberen op te zeten moest het niet lukken jammer dan.
  14-06-2009 om 21:58 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Ja we zijn er weer , volop aan het trainnen voor zondag in Tongeren DTC .

  En hij doet het prima de losse volg begint er goed in te komen ,we hebben natuurlijk ook een prima begleiding en hebben nu een andere manier gevonden om hem dat aan te leren en dat gaat echt goed maar hij leert ook snel en werkt ook super daar hangt natuurlijk ook veel vanaf .dus op naar zondag.

  Maar alles hangt af van de toestand van mijn vader indien deze nog verslechterd dan ben ik genoodzaakt om mijn deelnaame te annuleren .Ik heb ook moeite om mij echt opteladen voor de wedstrijd door deze toestand wat begrijpelijk is natuurlijk ,maar langs ene kant kan ik zo mijn zinnen eens verzetten en ook al is sam maar een hond maar hij begrijpt dat zijn baasje zich niet lekker voelt dat merkt ik gewoon aan zijn manier van doen wat en kanjer .

  07-06-2009 om 14:05 geschreven door Erwin  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

  Archief per week
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 06/07-12/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Over mijzelf
  Ik ben Erwin
  Ik ben een man en woon in munsterbilzen (Belgie) en mijn beroep is operator bij EBEMA.
  Ik ben geboren op 24/08/1971 en ben nu dus 49 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Hondensport .
  woond samen met zijn schatje karina
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • De Bilzerse Viervoeters
 • exel vom beverenkant
 • gorky
 • darco
 • hezehof

 • Gehoorzaamheid Sammy debutanten
  A diploma 97%
  B diploma 90%
  Geslaagd Sociabilisatie test
  Brevet Gehoorzaamheid 94p en 1ste bij de brevetten
  oefenwedstrijd in Boirs 73p
  15/02/09 Rekem 69p
  08/03/09 Peerke 82p
  22/03/09 Zutendaal 90p
  04/04/09 Lummen 62p
  11/04/09 Hasselt 86p
  14/06/09 Tongeren 85p
  15/08/09 stevoort 91p
  22/08/09 herk-de-stad 90p
  30/08/09 vlijtingen 92p
  19/09/09 neerpelt 91p
  04/10/09 lihos 96p
  10/10/09 halen 88p
  18/10/09 lanaken 87p
  25/10/09 bilzen 90p
  11/11/09 hoeselt 86p
  15/11/09 bocholt 88p
  21/03/10 zutendaal 88p
  28/03/10 zonhoven 89p
  10/04/10 hasselt 90p
  sammy GP1
  30/05/10 lommel 78p/ 1ste wedstrijd gp1
  13/06/10 tongeren 87p/beste jonge hond in gp1
  11/11/10 hoeselt 75p

     Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!