binnendeuren prijzen
Inhoud blog
 • binnendeuren prijzen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  binnendeuren prijzen
  27-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.binnendeuren prijzen

  Opknoping een deur kan een frustrerend proces de eerste keer of twee. De tijd nemen om te controleren of lood / plein / niveau gedurende het gehele project zal voorkomen frustratie en het bereiken van goede binnendeuren prijzen resultaten.

  Het verwijderen van een bestaande deur

  Neem de deur uit de binnendeuren prijzen scharnieren of tracks.

  Verwijder de deur behuizing (trim) aan beide zijden.

  Met een reciprozaag of mini-ijzerzaag, doorgesneden nagels houden van de staanders.

  Als de deur heeft een drempel plaat, wrikken of los knippen.

  Opstellen van een ruwe binnendeuren prijzen opening

  Op exterieur en dragende
  binnendeuren prijzen muren zult u het verwijderen van een paar bestaande muur studs dat het huis te ondersteunen. Daarom moet de deur openen van ruwe uitwerking de last overnemen.

  In de meeste gevallen is 2x4 of 2x6 hout wordt gebruikt voor kant framing en twee 2x10s (of groter) hout maakt de header. Markeer de omtrek van de deuropening-6 "breder en 3" hoger naar framing tegemoet te komen. Zorg binnendeuren prijzen ervoor dat alle bodemplaat te verwijderen in de weg.

  Zaag of beitel een afstand van de bestaande wandplaat / gips. Snijd de bestaande muur studs in de nieuwe opening waar de top van de framing header zal zijn, of te verwijderen indien ze volledig de kop bereikt de muur bovenplaat.

  Verwijder de zoolplaat op de binnendeuren prijzen drempel. Een reciprozaag of handzaag is handig voor deze job. Snijd twee 2x4s (of 2x6) koning studs om de volledige lengte van de muur te draaien, of een bestaande muur stud te gebruiken indien mogelijk.

  Schurft op trimmer noppen aan de koning studs ter ondersteuning van de header. Knippen en past de header op de trimmer studs en teennagel de kop aan de koning studs.

  Het installeren van de deurstijlen

  Als je zetten in een prehung deur, is de montage van de deur in de staanders al voor je gedaan. Je hoeft alleen maar de juiste shim de staanders in het frame. Of je installeert elke deurpost afzonderlijk, of het installeren van een pre-hung deur, het verkrijgen van de kozijnen in de plaats wordt gedaan in principe op dezelfde manier.

  Shim de zijkant jambs Plumb / plein met de opening en de tack ze op hun plaats. Test past de header deurpost en wanneer het plein veilig binnendeuren prijzen de kant staanders.

  OPMERKING: Plaats vulplaatjes achter scharnier en sluitplaat gebieden voor veilige bevestiging, vooral buiten of vergrendeling deuren.

  Controleer opnieuw of de haaksheid, binnendeuren prijzen shim indien nodig, en spijker de kop deurstijl op zijn plaats.

  Montage van de deur

  Dit zijn de extra stappen die nodig zijn als u niet beschikt over een prehung deur. Vergelijk de haaksheid van de deurpost frame aan de deur. Als het niet vierkant of je bent het aantrekken van een oude deur, kan het nodig zijn om de binnendeuren prijzen deur te passen trim.

  TIP: Overweeg de installatie van de deurknop, indien dit nog niet is. Het kan u helpen bij de controle van de deur, terwijl testmontage en binnendeuren prijzen handling. (Voor meer informatie over deze, kijk op onze Door Knob Tips.)


   

  27-04-2011, 09:01 Geschreven door binnendeuren prijzen  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:binnendeuren prijzen
  Archief per week
 • 25/04-01/05 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!