Bijles Statistiek in Leuven | Ervaren Docenten
BEL 0475 38 41 67 | Gratis Begeleidingsgesprek | Dr Dirk Belmans
Studiebegeleiding op maat | Professioneel en Resultaatgericht
25-01-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Individuele Bijles Statistiek | Statistiek voor Psychologen | Groepslessen op aanvraag
Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste Student, Beste Ouder,

Statistiek is voor velen een moeilijk te nemen hindernis op weg naar een universitair diploma. Individuele studiebegeleiding door een ervaren docent kan een enorm motiverende hulp zijn. Als Doctor in de Wetenschappen met een Master in de Statistiek (KULeuven, 1997) en een ruime ervaring in het begeleiden van cursussen Statistiek en Data Analyse voor studenten en professionals, bied ik deze hulp aan, en dit voor alle studierichtingen zoals psychologie, pedagogie, logopedie, biomedische, geneeskunde, bewegings- en revalidatiewetenschappen, verpleegkunde, tandheelkunde, farmacie, diergeneeskunde, criminologie, sociologie, handelswetenschappen, handelsingenieur, industrieel ingenieur, bio-ingenieur, burgerlijk ingenieur, ... .

Je kan bij mij terecht voor professionele Bijlessen en Studiebegeleiding Statistiek en Data Analyse. Doelstellingen: verhogen van inzicht in de theorie, toepassen in oefeningen, voorbereiden examens, verbeteren van de studiemethode. Een overzicht van succesvol begeleide cursussen en feedback mails vind je onderaan deze blog. Tevens bied ik begeleiding bij het analyseren van gegevens voor thesissen en onderzoeksprojecten met SPSS, JMP, Statistica, Stata, SAS, R, ...

Statistiek is een inzichtsvak, geen louter blokvak. Vroeg in het semester aanpakken en stap voor stap inoefenen zijn essentieel om de leerstof ten volle te begrijpen. De bijlessen zijn er op gericht dit leerproces te versnellen en te verdiepen.

Bijlessen worden steeds ingepland na een vrijblijvend persoonlijk gesprek met de lesgever. Afspraken kunnen in geen enkel geval geboekt worden via tussenpersonen / koppelaars / consulenten actief via anonieme internetplatformen allerhande.


Aanbod en Tarieven Academiejaar 2020-2021

Gratis advies- en planningsgesprek bij het begin van het semester.

Individuele lessen op maat tijdens het semester ==> 50 euro per uur 
De cursus wordt stap voor stap interactief uitgelegd met speciale aandacht voor moeilijke delen, oefeningen en voorbeeldexamens. Voor de meeste cursussen volstaat 14 à 20 uur bijles gespreid over het semester. De lessenreeks wordt afgesloten met het bespreken van examenvragen.

Groepslessen voor Psychologen  ==> 35 euro per uur per persoon
Begeleidingssessies in kleine groepjes (max 4) kunnen op aanvraag georganiseerd worden. Mail voor meer info naar dirkbelmans@gmail.com .

Individuele lessen op maat tijdens de zomervakantie ==> 60 euro per uur
Begeleiding bij de analyse van research gegevens met R, SPSS, Statistica, SAS  ==> vanaf 60 euro per uur

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW (+21%).

                                                                                                                                                                               
Locatie
De sessies van 2 à 3 uur gaan bij voorkeur door in mijn kantoor in Kessel-Lo, Jan Davidtsstraat 43. Makkelijk bereikbaar met fiets, auto of lijnbus n°370 (via Diestsesteenweg tot halte Linden Jan Davidtsstraat vlakbij de Kessel-Lo Motors autogarage) of n°371 of 372 (via Kortrijkstraat tot halte Linden Kortrijkstraat vlakbij Taverne Kastaar).

Tijdstip van de lessen
bij voorkeur overdag

Aarzel niet mij te contacteren via mail dirkbelmans@gmail.com of bel mij op 0475-384167
We plannen dan zo snel mogelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek om een plan van aanpak te bespreken.

met vriendelijke groeten,

Dr. Dirk Belmans
Jan Davidtsstraat 43
3010 Kessel-Lo
dirkbelmans@gmail.com
+32-(0)475-384167
http://be.linkedin.com/in/dirkbelmansRecente Feedback Mails - Getuigenissen studenten

"Ik ben zeker geslaagd voor statistiek 4! Ik heb een 15! Ik ben super blij dat ik er van af ben. Hartelijk dank voor al je hulp." (Sept 2020, Statistiek 4 voor Psychologen, KULeuven)

"Met trots kan ik je zeggen dat ik een 15 heb behaald voor statistiek! Super bedankt voor alle hulp. Het heeft enorm veel geholpen." (Sept 2020, Statistiek en Probabiliteit voor Informatici, UGent)

"Ik ben geslaagd met een 13 voor statistiek 4!  Bedankt voor al het harde werk over de jaren heen!!!!!  (Sept 2020, Statistiek 4 voor Psychologen, KULeuven) 

"Ik heb zonet mijn resultaten gekregen en ik heb een 14 op 20 behaald voor statistiek 2." (Sept 2020, Statistiek 4 voor Psychologen, KULeuven)

"Heel hard bedankt voor uw hulp, ik heb 12/20 gehaald op statistiek 4 en ben er heel blij mee." (Sept 2020, Statistiek 4 voor Psychologen, KULeuven)

"Ik heb net mijn resultaten ontvangen en ik heb een 9! Waarmee ik echt superblij ben. Heel hard bedankt voor de bijles want zonder u zou dit nooit gelukt zijn. Het tweede semester zou ik graag terug bijles krijgen van statistiek 2. Echt enorm hard bedankt!"  (Sept 2020, Statistiek 1 voor psychologen, KULeuven)

"Ik ben zeer blij om te kunnen meedelen dat ik geslaagd ben voor statistiek deel 2 met een 12/20! Ik wilde u toch nog eens graag bedanken om mij dit jaar weer zo goed te helpen." (Juni 2020, Statistiek voor psychologen, KULeuven)

Ik ontving vandaag mijn examen resultaten en behaalde een 13/20 voor Statistiek 4. Ook voor mijn andere vakken ben ik geslaagd. Ik ben heeel blij! Ik ben nu officieel 'statistiekvrij'.Bedankt voor alle bijlessen en steun gedurende de voorbije jaren." (Feb 2020, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Heb mijn examenresultaat gekregen en ik behaalde een 12 voor statistiek 2!! Ik ben heeeeel blij en opgelucht! Voor statistiek 4 zou ik graag opnieuw bijles volgen maar daarvoor stuur ik later nog een mailtje" (Sept 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven) 

"Dankzij jouw hulp haalde ik een 14/20 voor statistiek 2. Ontzettend bedankt voor de lessen, ze hebben me heel goed geholpen. Na al dat wachten kan ik nu extra hard genieten van mijn erasmus hier in Denemarken!" (Sept 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Met trots kan ik u laten weten dat ik geslaagd ben op statistiek deel 1 én deel 2. Nogmaals bedankt voor de nieuwe inzichten die ik tijdens de lessen van u meekreeg!" (Sept 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Bij deze wil ik u laten weten dat ik geslaagd ben voor 'stat2' met een 10 op 20. Ik wil u nogmaals bedanken voor de deskundige en professionele bijlessen, ik zal er met een glimlach aan terugdenken tijdens de zomer zonder herexamens. Bedankt!" (Juni 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Ik wou u nog laten weten dat ik geslaagd ben voor statistiek 2 met een 11/20. Daarbij wou ik u nog duizend keer bedanken, zonder uw hulp was me dat nooit gelukt! Super hard bedankt!"  (Juni 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Ik ben geslaagd voor statistiek deel 2 met een 13. Bedankt voor de goede begeleiding" (Juni 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

" Ik heb mijn resultaten gekregen van statistiek 2 en heb een 9/20. Ik ben het gaan inkijken en vind het wel een beetje jammer omdat het zo nipt is maar ik ga het waarschijnlijk tolereren aangezien ik nog andere herexamens heb. Heel erg bedankt voor uw goede hulp" (Juni 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Bij deze wou ik u graag laten weten dat ik er eindelijk door ben geraakt voor statistiek 2, en wel met een 17/20! Ik wil u nog eens bedanken voor al uw hulp want anders was dit nooit gelukt. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik weet hoe ik statistiek moet aanpakken en heb de resultaten om dit te bewijzen!" (Juni 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Ik ben geslaagd voor mijn statistiek deel 2 met een 16 op 20! Heel erg bedankt voor al de hulp dit semester." ( Juni 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Ik heb daarstraks mijn resultaten gekregen en ben geslaagd voor statistiek 2. Net een 10 maar ben er heel blij mee. Bedankt voor alle hulp." (Juni 2019, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"De resultaten zijn binnen. Een 17 gehaald! Super blij mee! Hartelijk dank voor de uitstekende bijlessen die mij goed geholpen hebben" (Sept 2018, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Ik ben te blij, ik ben geslaagd voor statistiek!!! Ik kan mijn blijdschap niet bedwingen! Ik heb een 10tje gehaald  op statistiek 2. Geen geweldig cijfer maar na zo'n moeilijk examen!!! Bedankt voor alle hulp!! Ik ben u zo dankbaar!!" (Sept 2018, Statistiek voor Psychologen, KULeuven)

"Ik ben erdoor voor statistiek met een 14 op 20!!! Ik ben de gelukkigste mens op de wereld momenteel! Dankjewel voor alle hulp en om mij meer inzicht te doen krijgen" (Sept 2017, Statistiek 2 voor Psychologen, KULeuven)

"Ik ben geslaagd voor mijn examen statistiek 2. Dat maakt dat ik het schakeljaar in 1 jaar heb kunnen afronden, waarvoor mijn oprechte dank." (Sept 2017, Schakeljaar Psychologie, KULeuven)

" Zonet de examenresultaten van statistiek 4 gekregen en ik wou u graag meedelen dat ik het daadwerkelijk gehaald heb (zelfs met een 17)! Dat had ik niet verwacht en ben hier erg blij over. Bedankt voor uw moeite en tijd het afgelopen semester." (Sept 2017, Statistiek 4, Psychologie KULeuven)

"Ik ging je nog laten weten hoe het gegaan is met mijn herexamen statistiek. Graag wil ik je nog eens bedanken voor de bijlessen, ze hebben geloond.want ik heb zowaar mijn score op het examen meer dan verdubbeld van 7/20 naar 16/20! Bedankt voor de verworven inzichten!" (Sept 2017, Data-analyse Politieke wetenschappen, KULeuven)

"Met dit mailtje wil je heel erg bedanken voor de vele hulp en uitleg die ik van jou gekregen heb bij statistiek. Ik ben er zeker en vast van overtuigd dat dit een meerwaarde is geweest voor mij want ik behaalde een 17 op 20." (Sept 2017, Statistiek 2, Bach pedagogie, KULeuven)

"Ik heb een 15 op 20 gehaald voor het herexamen data-analyse. Bedankt voor uw hulp." (Sept 2017, Data analyse, Bach 2, Pol en Soc, KULeuven)

"Heb mijn examenresultaat gekregen en ben ontzettend tevreden. Heb een 16 op 20, het zwoegen heeft duidelijk zijn effect niet gemist! Nogmaals hartelijk bedankt voor de tijd en moeite die u er mee heeft willen insteken. Ben ontzettend opgelucht. Misschien tot nog eens, statistiek 4 staat dit jaar voor de deur, dus de kans bestaat dat ik het onmiddellijk met u zou ondernemen, maar daarvoor bel ik u begin oktober." (Sept 2017, Statistiek 2, Bach Psychologie, KULeuven)

"Ik heb gisteren het examen gevorderde data analyse afgelegd en heb er een heel goed gevoel bij. Ik durf met bijna zekerheid zeggen dat ik geslaagd ben. Ik merkte dat het instuderen van de theorie en het maken van de oefeningen de laatste dagen voor het examen heel vlot gingen omdat ik dank zij de bijlessen een veel beter inzicht in de hele cursus gekregen heb, waarvoor dank. Ik laat nog iets weten wanneer ik mijn exacte score heb."  (Master Sociologie, VUB)

"Ik heb mijn punt ontvangen, een 15 voor gevorderde data analyse (survival en multi level mixed models) waarvoor dank." (Master Sociologie, VUB) 

"We laten je met plezier weten dat onze dochter geslaagd is voor statistiek met een 12 op 20. Bedankt voor de bijlessen die je haar gaf afgelopen zomer." (Bachelor Diergeneeskunde, RUGent)

"Ik heb zonet mijn punt gekregen voor statistiek, een mooie 13 op 20. Hier ben ik heel blij mee en zonder alle hulp zou het niet gelukt zijn. Bedankt voor alles en tot volgend jaar." (Statistiek 1, Bach Psychologie, KULeuven)

"Ik laat met plezier (en ook met een beetje trots) weten dat ik er eindelijk in geslaagd ben om er door te geraken op statistiek 2! Hiervoor wil ik u nog eens heel erg hard bedanken want zonder uw hulp was het mij waarschijnlijk nooit gelukt! (Statistiek 2, Bach Psychologie, KULeuven)

"Heb vrijdag dus examen gehad! Woensdag en donderdag eerst nog op uitsluitend moeilijke oefeningen zitten werken. Heb voor de eerste keer de 12 vragen kunnen invullen. Heb er een goed gevoel bij, nu in spanning afwachten... Nogmaals ontzettend bedankt voor de bijlessen, ze hebben ontzettend goed geholpen." (Statistiek 2, Bach Psychologie, KULeuven)

"Ik heb gisteren mijn resultaten gekregen en ben dolblij te mogen zeggen dat ik een 11 op 20 behaald heb! Ook voor alle andere vakken ben ik goed geslaagd. Een uitzonderlijk goed semester dus! Ik denk dat ik me over het algemeen meer heb kunnen inzetten doordat ik geleidelijk aan meer vertrouwen kreeg voor statistiek. Bedankt voor alle hulp en aanmoedigingen! Uw bijlessen hebben er zeker toe bijgedragen dat ik meer inzichtelijk, gestructureerd en grondiger ben gaan studeren." (Statistiek 1, Bach Psychologie, KULeuven)

"Ik ben heel blij u te kunnen melden dat ik geslaagd ben voor statistiek. Nu zit ik helemaal in mijn derde jaar TEW. Nog eens bedankt voor de hulp." (Bedrijfsstatistiek, Bach TEW, KULeuven)

"Ik ben zeer blij u te kunnen zeggen dat ik zowel voor statistiek II met een 13 als voor statistiek III met een 12 geslaagd ben en nu eindelijk mijn bachelor diploma heb. Hartelijk bedankt voor alle hulp!" (Bach Handelswetenschappen, HUBrussel)

"Vandaag zijn de examenresultaten bekend gemaakt. Ik heb een 13 op 20. Het examen verliep vrij vlot. De examenvragen die we hebben doorgenomen zijn effectief van pas gekomen. Na de bijlessen kon ik de vragen beter 'vertalen' en herkennen. Ik wil je vriendelijk bedanken voor alle hulp." (Statistiek 2, Bach handelswetenschappen, HUBrussel)

"Ik heb vandaag mijn punten voor statistiek 4 gekregen en ben blij u te melden dat ik geslaagd ben met 14 op 20. Hartelijk bedankt voor alle hulp." (Statistiek IV, Master Psychologie, KULeuven)

"Ik heb een 16 op statistiek. Op de rest van mijn vakken waren het ook allemaal 16'en en 18'en. Bedankt voor de hulp." (Statistiek I, Bachelor Psychologie, KULeuven)

"Begin augustus heb ik bijles bij u gevolgd voor statistiek 1 en 2. Ik heb goed nieuws! Ik ben op allebei geslaagd met een mooie 13. Ik kan het nog altijd niet geloven maar het is toch waar. Heel erg bedankt voor alles en voor statistiek 4 kom ik ook zeker nog eens terug!" (Bachelor Psychologie, KULeuven)

"Ik wou u even laten weten dat ik een 12/20 behaald heb voor statistiek 1. Mijn toekomstplannen staan dus niet meer geheel op losse schroeven en dat heb ik voor een groot deel aan U te danken! Hartelijk bedankt dus voor alle hulp." (Bachelor Psychologie, KULeuven)

" Even om je mee te delen dat ondanks mijn slecht gevoel en paniek tijdens het examen, ik nu toch geslaagd ben voor statistiek IV met een 11 op 20. Hertelijk dank voor de hulp. Het was anders waarschijnlijk weer eens niet gelukt." (Statistiek IV, Master Psychologie, KULeuven)

"Ik wilde u laten weten dat ik geslaagd ben op statistiek 1, met een 14 op 20. Heel hartelijk bedankt voor alles wat ik van u heb bijgeleerd tijdens de bijlessen. Volgend jaar heb ik pas in het 2de semester statistiek en zou ik ook graag weer bijlessen bij u nemen." (Bach Psychologie, KULeuven)

"Ik heb net mijn punten gekregen en ik heb een 12 op statistiek! Dat is het dubbele van bij Kerstmis dus ik ben heel blij! Dankjewel om mij hierbij te helpen! Hard werken wordt duidelijk beloond! (Bach Psychologie, KULeuven)

"Ik ben van een 7 naar een 14 gegaan en ben dus tevreden. Hoewel ik niet veel geweest ben, werd ik door de bijlessen toch telkens aan het denken gezet. Hartelijk dank voor de vele verduidelijkingen." (Bach Handelsingenieur, KULeuven)

"Ik laat even weten dat ik een mooie 16 op 20 behaald heb op statistiek deel 2! Volgend jaar had ik dan ook graag bijles gevolgd voor statistiek 4. (Bach Psychologie, KU Leuven)

"Wou even mijn punten laten weten. Ik heb een 15 op statistiek 2 (de rest 15, 16 en 17). Het is dus goed geweest. Ik wou bij deze ook een plaatsje reserveren voor statistiek 1." (Bach Psychologie, KU Leuven)

"Ik kreeg gisteren mijn punten voor statistiek 3 en kan met trots zeggen dat ik geslaagd ben! Heel erg bedankt voor de bijlessen. Ze hebben me zeker geholpen." (Bach Pedagogie, KU Leuven)

" Bij deze een mailtje om te laten weten dat ik geslaagd ben op statistiek deel 3 met een 12 op 20. Het harde werken heeft dus geloond. Ik ben er overigens door op al mijn vakken en kan genieten van een lange vakantie. Bedankt voor de bijlessen! (Bach Pedagogie, KU Leuven)

" Ik ben geslaagd op statistiek 2! Wel met een nipte 10/20, maar ik ben tevreden. Nogmaals heel fel bedankt voor alle hulp." (Bach Psychologie, KU Leuven)

"Uiteindelijk blijkt dat u al die tijd gelijk had: statistiek is echt gemakkelijk! Ik ben geslaagd met 15/20, een prachtig resultaat. Zonder uw hulp was ik waarschijnlijk nooit afgestudeerd, waarvoor dus ongelooflijk veel dank!" (Master Communicatie, KU Leuven)

"Bij deze: ik ben geslaagd voor statistiek deel 3 met een 12/20. Merci voor de goede bijlessen! Heb daar echt veel aan gehad. Grtz. (Bach Pedagogie, KU Leuven)

"Ik ben geslaagd op mijn examen statistiek 2, mede dank zij U. Nogmaals bedankt voor de verhelderende bijlessen. Tot volgende academiejaar! (Bach Psychologie, KU Leuven)

"Dank zij jouw hulp kan ik vandaag officieel dag zeggen aan WSA. Ik ben eindelijk geslaagd met een 12/20." (Bach Psychologie, VUBrussel)


"Ik heb net mijn punten van statistiek II gekregen
: 14/20 een verdubbeling van mijn score. De bijlessen hebben dus duidelijk geholpen, bedankt daarvoor" (Bach Handelsingenieur, VUBrussel)

"Ik heb bij u deze zomer les gevolgd voor statistiek 1 en 2. In de zomer slaagde ik voor statistiek 2 met een 13. Gisteren kreeg ik mijn punten en na hard werken heb ik een 18 op 20 gehaald voor statistiek 1. Ik weet niet waar kruipen van geluk!!! Nogmaals bedankt! En nog veel statistiekplezier!" (Bach Psychologie, KULeuven)

"Ik had vorige week mijn examen van Statistiek II en ik heb nu net mijn punten gekregen: 14/20 in totaal, een verdubbeling van mijn score in vergelijking met vorig jaar! De bijlessen hebben dus duidelijk geholpen, bedankt daarvoor." (Statistiek II, Handelsingenieur; VUBrussel)

"Met veel plezier meld ik u dat ik geslaagd ben op statistiek met een 14. Hierbij wil ik u dan ook hartelijk bedanken voor uw bijlessen die me enorm geholpen hebben!" (Statistiek en Data Analyse, Handelsingenieur, UGent)

"Hierbij wil ik u even laten weten dat ik geslaagd ben voor statistiek met een 13/20. Dit was me zeker niet gelukt zonder uw hulp dus heel erg bedankt hiervoor." (Bach Psychologie, KULeuven)


"Heb supergoed nieuws.Zonet mijn punten gekregen en heb op statistiek een 13 behaald. Mijn geluk kan niet meer stuk. Ik wil je nog eens heel erg hard bedanken, zonder jou had ik nooit zo'n cijfer kunnen verwezenlijken, bedankt!!! Ik kan al niet meer wachten tot statistiek 2 dit semester.!" (Bach Psychologie, KULeuven)
 
"Ik kan alvast - met veel vreugde - melden dat ik geslaagd ben voor statistiek I met een mooie 13/20. Bij deze nogmaals bedankt voor de bijlessen.Verder wil ik ook terug bijles opnemen voor statistiek II." (Schakel Psychologie, KULeuven)


"Ik wil je laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn examen statistiek deel 1 en 2. Nu deel 3 volgend semester. Kan ik terug bijlessen bij u volgen?" (Schakel Pedagogie, KULeuven)

"Bij deze wou ik U toch laten weten dat onze zoon 20 op 20 heeft gehaald voor zijn examen statistiek. Onze beste dank hiervoor." (Industriële Wetenschappen, Groep T)

"Met statistiek is het fantastisch gelopen. Ik ben er in geslaagd een 18 op 20 te behalen dank zij uw goede hulp, raad, tips en ondersteuning, ... Nogmaals dank voor de uitstekende begeleiding." (Statistiek III, Schakelprogramma Pedagogie, KULeuven)

"Goed nieuws! Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor Statistiek IV en dat met een mooie 12! Voor ik bij jou kwam geloofde ik niet echt in mijn kansen, maar dankzij je goede uitleg heb ik toch het nodige inzicht verworven. Een hartelijke dank daarvoor! Ik wens je nog het allerbeste!" (Statistiek IV, Master Psychologie, KULeuven)

"Ik ben geslaagd op statistiek met een 11 op 20! Niet bijzonder hoog maar ik ben er tevreden mee. Nogmaals dank voor de goede begeleiding." (Statistiek 1, Schakelprogramma Psychologie KULeuven)

"Ik heb vorig jaar bijles van u gekregen en hoewel ik er toen niet goed voorstond heeft u er voor gezorgd dat ik een overweldigende 17/20 heb kunnen halen! Enorm bedankt, zonder u was het nooit gelukt!" (Schakelprogramma bedrijfscommunicatie KULeuven)

"Ik ben er wat laat mee maar dacht dat je het toch graag zou weten, ik ben geslaagd op Statistiek voor Pedagogen Deel III in eerste zit met een mooie 12/20! Nu ben ik normaal voor de rest van mijn opleiding van Statistiek als vak verlost! Heel erg bedankt voor de vele uren bijles en de nuttige tips!" (Pedagogie KULeuven)

"Ik wil u even laten weten dat ik geslaagd ben op mijn statistiek 2 met een 13/20. Dit had ik niet verwacht! Heel hartelijk dank voor de hulp tijdens de bijlessen." (2de Bach Psychologie, KULeuven)

" Ik was vergeten u te laten weten dat ik een 12/20 heb behaald voor lineaire regressie en data reductie. Nogmaals bedankt voor uw hulp"  (2de Bach Communicatie, KULeuven)

"Ik heb in augustus een 11 gehaald voor statistiek! Dit heeft mij een onvoorwaardelijk ticket gegeven voor mijn erasmus.Daarom dus een zeer grote DANKU!!!!" (2de Bach Psychologie, KULeuven)

"Het herexamen bleek iets moeilijker dan verwacht, maar ik ben er gelukkig toch in geslaagd een nipte voldoende (10) te halen. Ik zou u, ook namens mijn familieleden, nogmaals willen bedanken voor al uw lessen." (1ste Bach Communicatie, KULeuven)

"Bij deze laat ik u weten dat ik geslaagd ben op mijn herexamen statistiek (16/20). Bedankt voor de hulp!! " (Koninklijke MIlitaire School)

"Ik heb dit semester een 17 behaald op statistiek. Bedankt voor de hulp." (2de Bach Communicatie, KULeuven)

"Ik wil je even laten weten dat ik gisteren mijn resultaten heb gekregen. Ik ben op alles geslaagd en een 10 voor statisiek. Dus ik ben heel blij en wilde je bedanken voor de bijlessen die me zeker en vast geholpen hebben!" (2de Bach Psychologie, KULeuven)

"Ik heb vandaag mijn examenresultaten gekregen en had een 12 op statistiek.
Bedankt voor alle hulp, het heeft duidelijk geholpen!" (Pedagogie, KULeuven)

"Ik kan jou het blijde nieuws vertellen dat ik op alles geslaagd ben, ook op statistiek (11/20).
Bedankt voor alle hulp." (Pedagogie, KULeuven)

"'k Heb vandaag mijn resultaten gehad en ben voor zowel statistiek II (11/20) als statistiek III (12/20) raar maar waar geslaagd :)
Bedankt voor de goede lessen! (Pedagogie, RUGent)

"Hallo. Dit semester heb ik 18 op 25 op statistiek gehaald. Alvast nogmaals dank voor alle hulp." (Master Internationaal Bedrijfsmanagement, HUBrussel)

"Ik wou je even laten weten dat ik geslaagd ben op mijn examen onderzoeksmethoden 2! (14/20) Nog eens bedankt voor de duidelijke uitleg!" (2de Bach Pedagogie, RUGent)

"Ik heb zojuist mijn punten gekregen en tot mijn grote vreugde heb ik een 13 op statistiek! En dat van de eerste keer... Waauw!
Dus bedankt voor de uitleg en als ik merk dat ik dit semester weer hulp nodig heb, zal ik u zeker nog contacteren!" (3de Bach Pedagogie, KULeuven)

"Ik wou je even laten weten dat ik geslaagd ben op statistiek met een mooie 14 op 20
Heel erg bedankt voor de nuttige bijlessen en misschien tot volgende jaar!" (2de Bach Pedagogie, KULeuven)

"Ik wilde u even laten weten dat ik geslaagd ben op Statistiek deel 1 voor psychologen met een 10/20. Heel erg bedankt!" (1ste Bach Psychologie, KULeuven)

"'k Heb een 11 voor statistiek !!!!" (1ste Bach Psychologie, KULeuven)

"Sinds 17 september ben ik de trotse eigenaar van een Master diploma. Wat een heerlijk gevoel om verlost te zijn van die thesis.  Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik met al mijn vragen terecht kon bij jou. Zonder jouw deskundige toelichting en adviezen, was het me alleen niet gelukt om de vele data te verwerken en bewerken. Als er studenten zijn die wat statistiek betreft, in zak en as zitten, dan weet ik wel waar ze naar toe te sturen. Van harte bedankt en nog veel succes in het begeleiden van studentenJ." (Master Verpleegkunde, KULeuven)

"Ik heb gisteren mijn puntenlijst ontvangen en kan met groot genoegen zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn bachelor Pedagogische wetenschappen. Voor Statistiek 2 heb ik een 13 en voor Modellen van Empirisch Onderzoek 1 (stat 3) heb ik een 12 op 20. Hartelijk bedankt voor uw hulp en uitleg!" (3de Bach Pedagogie, RUGent)

"Ik stuur even een mailtje om te laten weten dat zowel ... als ik geslaagd zijn op het opleidingsonderdeel data-analyse en regressie-analyse
van het schakelprogramma communicatiewetenschappen aan de kul en dit met een 11/20 en een 14/20! Daarom willen we u bedanken voor de bijlessen!" (Schakelprogramma communicatie, KULeuven)

"Vlug even een mailtje om je te laten weten dat ik er door ben op beide delen. Voor statistiek I had ik een 15 en voor II een schamele 10. Maar ik ben er vanaf, en dat is het belangrijkste! Bedankt voor de verduidelijkingen!" (Schakeljaar Psychologie, KULeuven)

"Ik wou u even laten weten dat ik geslaagd ben voor statistiek (12/20) en mijn bachelordiploma behaald heb. Feestende emoticon"  (2de Bach Criminologie, KULeuven)

"Mijn punten zijn zonet online gekomen. Ik heb een 18/20 behaald voor statistiek (en een 15/20 voor het andere vak), de bijlessen hebben dus duidelijk hun nut gehad! Bedankt voor alles!" (2de Bach TEW, KULeuven)

"Sinds gisteren ken ik mijn uitslag. Ik ben geslaagd op de 2 examens voor statistiek. Op het 1e examen (kansberekening, normale -en t-verdeling) heb ik 13/20 behaald. Op het 2e examen (inferenties) heb ik, ondanks dat ik maar 24/40 vragen had ingevuld, toch nog een 11/20 gehaald. Een 11 is geen hoge score, maar ik ben hier toch blij mee daar er weer heel veel opnieuw gebuisd waren. Hierbij wil ik u nogmaals bedanken voor de extra uitleg bij het vak statistiek en misschien tot binnen enkele maanden moest ik een vraag hebben i.v.m. mijn thesis." (Schakeljaar Master Pedagogie, KULeuven)

"Beste, hierbij stuur ik rap een mailtje om u mee te delen dat ik door mijn statistiek ben." (Schakeljaar Handelsingenieur, HUB)

"Heel erg bedankt voor al uw hulp in augustus! Ik kreeg vandaag mijn resultaat en ik behaalde een 10/20 voor statistiek!
Ook voor mijn overige 4 vakken ben ik geslaagd. Zonder uw hulp was het mij zeker niet gelukt." (2de bach TEW, KULeuven)


"Ik heb zonet mijn punten online kunnen bekijken en ik ben geslaagd voor Marktonderzoek met een 11/20.
Ben heel blij en dit is allemaal te danken aan de bijles die ik heb gekregen van u. Daarvoor nogmaals dank!!!" (1ste bach Bedrijfsmanagement-Marketing, KHLeuven)


"Ik weet eindelijk men resultaat voor statistiek: 13/20 --> ik ben eindelijk verlost van dat vak:)
Alleen was het me niet gelukt. Via deze weg wil ik jou dan ook hartelijk bedanken voor het geduld, uitstekende uitleg enz. Kortom, zeer leerrijke bijlessen:) Bedankt! " (2de bach communicatie, KULeuven)


"Ik wou U even laten weten dat ik een 16 op 20 heb behaald voor statistiek. Dit mede door uw hulp, daarom wil ik u bedanken.
Verder ben ik geslaagd met onderscheiding dus kan nu met een gerust hart op vakantie vertrekken." (2de bach psychologie, LESSIUS)

"Goed nieuws! Ik ben geslaagd met een 15/20! Ook de andere punten waren goed, dus ik ben ongelooflijk blij! Ik wou u in ieder geval bedanken voor de uitleg en het geduld, het heeft mij enorm geholpen." (Schakeljaar communicatiemanagement, KULeuven)

"Het examen viel redelijk mee. Ik merk wel dat ik veel meer inzicht heb in de cursus dan ooit tevoren. Ik denk zelfs dat ik de inhoudelijke vraag correct heb kunnen oplossen. Ik heb een 15 op 20 gekregen."  (2de bach psychologie, KULeuven)

"Na enige vertraging, toch nog even een mailtje met mijn resultaat voor statistiek. Ik heb een 10/20 behaald! Héél erg bedankt voor de uitleg, die heeft zeker goed geholpen om mijn zelfvertrouwen op te krikken!" (2de bach communicatie, KULeuven)
"Ik wil u alsnog bedanken voor de uitleg die u mij gegeven hebt ter voorbereiding van mijn examen, zo heb ik het tekort van het eerste semester nog kunnen wegwerken." (2de bach TEW, KULeuven)

"Ik kan je met blijdschap vertellen dat ik geslaagd ben op statistiek met 14/20. Het examen ging heel goed, wel hier en daar een moeilijk vraagstelling. Zelfs het leren van dit examen ging heel vlot! Heel dikke merci dat je mij hierbij geholpen hebt!" (3de bach bedrijfsmanagement - accountancy, KHLeuven)


"Ik wou je bedanken voor je begeleiding van mijn zoon. Hij is geslaagd voor zijn jaar. Nogmaals 100x bedankt.  Ik zal jouw naam zeker als referentie adviseren aan andere studenten."

"Ik heb sinds kort mijn punten ontvangen voor Statistiek. Ik heb een 16 op 20 gehaald! Hiervoor wil ik u van harte bedanken!"  (1ste bach communicatie, KULeuven) 

"Ik wil rap even zeggen dat ik geslaagd ben voor het schakeljaar, dus ook voor statistiek, en zelfs een 14/20. Nogmaals bedankt voor de tijd en moeite, het is het zeker waard geweest."  (Schakeljaar Bedrijfsmanagement - Economie, KULeuven)

"Thank you so much for your help! Our work and the result has given me a great confidence boost which will hopefully help me when I go on with the "Hauptstudium" now that I have the Vordiplom. (Voorbereidingsjaar Master Economie, Universität Bonn)

"Bedankt voor al de uitleg dat we van u hebben gekregen. We zijn alle drie geslaagd (met 15, met 10,5 en met 11). Zonder de bijlessen dat we van u hebben gehad, hadden we het waarschijnlijk nooit gehaald." (2de bach Koninklijke Militaire School)Begeleide Cursussen Statistiek en Data Analyse


KULeuven
Psychologie  -  Bachelor 1,2,3 - Iven Van Mechelen
Psychologie  - Master - Francis Tuerlinckx 
Pedagogie - Bach 1,2,3 - Eva Ceulemans
                   
Logopedie & Audiologie - Bach 1,2,3 - Eva Ceulemans
Biomedische Wetenschappen - Bach en Master - Jurgen Vercauteren
Geneeskunde - Bach en Master - Geert Molenberghs
Verpleegkunde - Master - Geert Verbeke
Farmaceutische data analyse  - Bach - Geert Verbeke
Revalidatie en Bewegingswet. - Bach 1, 2, 3 -  Johan Lefèvre
Handelswetenschappen - Bach - Johan Walrave, Stefan Van Gulck, Goedele Dierckx
T.E.W. en Handelsingenieur - Bedrijfsstatistiek - Gerda Claeskens, Christophe Croux 
Politieke & Sociologie, Communicatie - Bach 1, Sociale Statistiek - Geert Loosveldt, Mia Hubert
Politieke & sociologie - Bach 2, Data analyse 1 - Bart Meuleman
Communicatie - Bach 2, Kwantitatieve data-analyse - Steven Eggermont
Criminologie - Bach 1 - Jan Beirlant, Stefaan Pleysier
Exacte Wetenschappen - Statistiek en Data analyse, bach 2 - Irène Gijbels
Biologie - Biologische data analyse, bach 3 - Tom Wenseleers
Bio-ingenieurswet. - Biostatistiek, Bach 1 - Peter Goos
Bio-ingenieurswet. - Statistische dataverwerking, Bach 2 - Peter Goos
Burgerlijk Ingenieurswet. - Kansrekenen en Statistiek, Bach 2 - Tim Verdonck
Industriële ingenieurswet., Groep T - Statistiek, Bach 2 - Bart Vanrumste

VUBrussel
Psychologie - Bach 1,2,3 - Peter Theuns
Sociologie - Master - Peter Theuns
Sociologie - Master - Gevorderde Data-analyse - H. Vandenheede

UGent
Psychologie, Pedagogie - Bach 1, 2 - Thierry Marchant, Yves Rosseel
Pedagogie - Master - Beatrijs Moerkerke
Geneeskunde - Bach 3 - Georges Van Maele
Diergeneeskunde - Bach 1 - Luc Duchateau
Informatica - Bach 2 - Statistiek en Probabiliteit - Christophe Ley

UHasselt
Toegepaste Economische Wet. - Bach 2 - Marc Aerts

UAntwerpen
Sociaal Economische Wet. - Bach 2 - Peter Thijssen
Communicatiewetenschap - Bach 2 - Karel Neels
Politieke en Sociale Wet. - Master - Multivariate Analyse - D. Mortelmans

Militaire School
Statistische Afleiding- Bach 1,2 - C. Perneel

LESSIUS
Toegepaste Psychologie - Bach 1 - Guido Valkeneers
Toegepaste Psychologie - Bach 2 - Tim Vanhoomissen

UCLL
Bedrijfsmanagement/Marketing - Bach 1,2 - Marktonderzoek 1 en 2
Bedrijfsmanagement/Acc. en Fisc. - Bach 1,2 - Statistiek
Voedings- en dieetleer - Bach. 2 - W. Bertels

Thomas Moore
Bedrijfsmanagement/Marketing - Bach 1,2 - Statistiek met Excel 


Tags:bijles statistiek, studiebegeleiding, tutor statistiek, SPSS, Statistica, R, data analyse, onderzoeksmethoden, research, hulp statistiek, cursus statistiek, opleiding statistiek, statistiek cursus, statistiek opleiding
25-01-2021, 00:00 geschreven door Dirk Belmans  
>

Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!