|
Met kalkoen kan je niks mis doen zei mijn bomma altijd
Waarschijnlijk bedoelde ze die monsters die je gewoon de kop afkapt met kerst en integraal in de oven steekt
Na daar zit ik miss kitchen Queen met 6 bouten n recept da veel weg heeft van n cursus Chinees voor beginners
Dus daar ga ik..
Buiten t feit dat ze van t aanrecht bijna in de kattenbak belandden wat zorgde voor de knapperige korst maar bon problemen met die saus... rooster die peperbollen in boter welk modern mens heeft boter in huis dus met kwak olie die zorgt te snel voor bruine korst dus krab die af die voegen we straks zel bij.. Dus bollen terug in pan room erbij maar niemand zegt da die schift behalve de houdbaarheidsdatum maar die ziet niemand als je de fles weg gooit... en dan roeren en bruine korst erbij... en de gasten eten .... geruststelling euh ik heb vandaag geïnvesteerd in aandelen van wc papier... met de winst betaal ik je snel n resto
|