Koh Samui, is een compromie voor duikers die reizen met hun vrouw...
Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • koh-samui.start
 • Dive Sense, Duikschool, Samui
 • Ban Leelawadee
  Samui, Thailand
  07-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malaysie vliegtuigmaatschappij verkoopt tickets aan dumpprijzen
  20 April laatstleden vond de eerste lijnvlucht plaats tussen Koh Samui en het malaysiesche eiland Penang.De lijndienst wordt verzorgd door een malaysiesche maatschappij " Firefly Airlines. De duur van de vlucht is amper 1.15 minuten, dagelijks is er een vlucht, heen en terug.
  Halverwege de maand April kwamen de eerste europesche, malaysie en indonesische toeristen met de testvlucht naar Koh Samui.
  Vele toeristen experten op de thailandse eilanden beweren dat dit het startschot moet zijn voor betere reisverbindingen tot de zuiderburen.
  Het plan voor deze directe verbinding kwam tot stand naar het idee van de Chef der toeristen autoriteiten van Thailand (TAT) van Samui, Khun Panu Woramit. Hij had de representanten van Indonesie en Malaysiesche toeristen sektor uitgenodigt om er gezamelijk ideeen uittewisselen en er de regionale strategie bespreken.

  Hoe deheer Ruengnam Jaikwang, voorzitter der regionale thaise hotelvereniging verteld werd het idee na de eerste ontmoeting reeds goedgekeurd. Zo waren alle partijen bereid eraan mee te werken.

  Malaysiesche en Indonesische toeristen uit de hogere bevolkings klasse beschikken van hoge reisbudgetten en neigen naar inschatting van de toeristische experten de buurlanden te bezoeken en te reizen. Zo is deheer Khun Reungnam in de hoop om 50 % meer toeristen op het eiland te lokken.

  Van de nieuwe vluchtverbinding verwacht men ook meer cooperatie tussen de betreffende landen en een goede samenwerking. Uiteindelijk kunnen nu ook de inwoners van Samui op een confortabele manier reizen naar de fasinerenste steden en aktractiefste plaatsen in Malaysie en Indonesie. 

  07-07-2007 om 05:51 geschreven door Jantoeb Tia  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
  21-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koh Samui, Thailand
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wij, Gunter en Tia,  hebben net Brugge, Belgie, geruild voor Koh Samui. We leven op een klein eilandje in een sub-tropisch klimaat.
  Gegarandeerd mooie uitzichten langs de vele baaien en witte stranden, daar elke dag de zon weer zijn werk doet met volle enthousiasme.
  Regen in deze contreien is een zeldzaamheid, maar als het dan eens regent, moet je toegeven dat het met bakken uit de lucht valt, dit slechts voor enkele minuten.

  Mijn vrouw en ik hebben er een huisje op 100 meter wandel afstand van de zee. In private en familiale sfeer verhuren we er 2 nette gemeubelde kamers met uiteraard alle voorzieningen o.a Sat Tv, Dvd-player, douche met warm en koud water, airco, fan, frigo, laundry service, King Size bed, telefoon, grote terras op verdieping, terras in de tuin en indien gewenst kunnen de gasten er ook Europees ontbijten of in de woonkamer.
  Mits een kleine vergoeding kunnen wij U een motorbike 110 cc ter beschikking stellen waarmee je het ganse eiland kunt gaan verkennen. Het is daar de gewoonte zich te verplaatsen met zo'n ding, daar dit een zeer goedkoop vervoermiddel is in Thailand.

  Op Koh Samui kun je gemakkelijk enkele dagen uitrusten en genieten van de overvloedige rust die er heerst.
  Je hebt er tal van mogelijkheden om je tijd door te brengen, er zijn tal van toeristische attracties op het land en het is er fantastisch duiken.
  Wens je meer inlichtingen ivm met onze studio's op Koh Samui,  zend ons een e-mailtje naar scubagunter@hotmail.com
  wij staan je graag te woord.

  21-06-2007 om 00:00 geschreven door Jantoeb Tia  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (20 Stemmen)  Ban Leelawadee is bijzonder voor diepzeeduikers...


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!