Vadaag zijn Jan en ik opleiding gaan geven bij Zoundi Simone. Jan heeft zijn koekjes proberen bakken in de bandoven. Samen met de bakkers hebben ze een paar testen gedaan. Na de derde test was het resultaat goed. Nu kunnen ze een grote hoeveelheid maken en deze bakken in de bandoven. Iedereen is hier super tevreden. Ik heb een briochedeeg en de gerezen bladerdeeg gemaakt. Opnieuw iedereen gemotiveerd. Met het briochedeeg maakten we crémemastellen, brioches, konijnen, gozetten met confituur. Croissants met het gerezenbladerdeeg. Dit was niet eenvoudig in deze warmte, 45° in de bakkerij :-( Het resultaat was goed. Zeker de brioches vielen in de smaak. Geert was vandaag opnieuw in de andere bakkerij. Opnieuw opleiding stokbrood. Het was voor hem niet eenvoudig om hen oude gewoonten af te leren. Het resultaat was zeer goed. Zowel voor Geert als voor de werknemers was dit leuk. Geert blonk dan ook :-). Gisteren avond zijn we samen met Marc, een slager die hier al 13 jaar werkt iets gaan drinken. voor hem leuk om nog eens met Belgen te praten in zijn sappig West Vlaams. Voor ons een leuke avond.
Reacties op bericht (0)
E-mail mij
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek