Inhoud blog
  • Drooggebak
  • Variatie van brood
  • Wie zijn wij ?
  • Hoe kan u ons contacteren ?
  • luxe artikelen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    brood en gebak D'Hondt
    waarvoor u bij ons terecht kan
    12-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drooggebak
    • Ons assortiment drooggebak bestaat uit het volgende :

                eclairs
                boekje ( tom pouce )
                rijssttaart
                mattentaart
                bouls de berlin met gele creme
                bouls de berlin met confituur
                frangipanne
                appelflappen
                carré confituur


                 Donuts :   gevuld met creme
                                 aardbeismaak
                                 bananensmaak
                                 vanillesmaak
                                 chocoladesmaak
                                 noten
                                 capuccino

    12-11-2005 om 16:25 geschreven door bakker luc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Variatie van brood

    Lepelbrood
             Lepelbrood en gouden palm paté zijn twee streekgerechten, vraag ernaar en iedereen kent ze !!!
             Samenstelling : spelt, tarwevlokken, tarwebloem.

    Haverzemelenbrood
              Haverzemelen is goed voor de cholesterol.
              Samenstelling : havervlokken, tarwebloem
    .

    Sojabrood
              Samenstelling : verbeterde tarwebloem, soja, zonnebloempitten.

    12 - granenbrood
              Samenstelling : rogge, gerst, gierst, haver, spelt, maïs, soja, rijst, lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en mout.

    combicorn
              Samenstelling : havervlokken, maïs, soja, gerst, tarwe, mout, lijnzaad, zonnebloempitten.

    Volkoren
              Samenstelling : verbeterde tarwebloem, tarwezemelen, gebrande mout.

    Grof
              platien : klein en groot
              galet : klein en groot
              gewoon : klein en groot
              boerenbrood : klein en groot

    Wit
             
    platien : klein en groot
              galet : klein en groot
              gewoon : klein en groot
              boerenbrood : klein en groot

    12-11-2005 om 16:12 geschreven door bakker luc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
    11-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zijn wij ?
    Wij zijn Luc D'Hondt en Kim Sergeant. Een echtpaar uit Laarne die een eigen brood en gebak zaak heeft. U kan ons vinden in de Lepelstraat 6

    11-11-2005 om 14:44 geschreven door bakker luc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan u ons contacteren ?
    Brood - Gebak D'Hondt - Sergeant BVBA
    Lepelstraat 6
    9270 Laarne

    Tel. 09/366.60.11
    Fax. 09/366.61.19
    E-mail : kim.sergeant@belgacom.net
    Website : www.bloggen.be/bakdhola

    11-11-2005 om 14:28 geschreven door bakker luc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.luxe artikelen

    Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig.  Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.

    Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.

    Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".

    Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen.  In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.

    Nu is uw blog aangemaakt.  Maar wat nu???!

    Lees dit in het volgende bericht hieronder!

    27-09-2005 om 16:32 geschreven door bakker luc  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (14 Stemmen)


    Archief per week
  • 07/11-13/11 2005
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs