aquarium verlichting
Inhoud blog
 • aquarium verlichting
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  aquarium verlichting
  13-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aquarium verlichting

  De eieren zijn zeer kwetsbaar voor predatie, zodat aquarium verlichting een aantal verschillende technieken te gebruiken om hun nageslacht tegen roofdieren te redden. In het koudere klimaat het embryo is zwart van kleur om meer warmte te absorberen van de zon die de ontwikkeling van de aquarium verlichting vastmaakt. Sommige aquarium verlichting leggen hun eieren in kleine pakketjes van bladeren die zij maken om hen te redden van de roofdieren en de nodige vocht te voorzien. In sommige aquarium verlichting de aquarium verlichtingvisjes na het uitkomen direct sprong in het water. De eitjes komen in kleine aquarium verlichtingvisjes die ovale organen en verticaal afgeplatte staart hebben. Slechts een soort zijn semi-terrestrische aquarium verlichtingvisjes. De aquarium verlichtingvisjes zijn volledig aquatische en ze missen oogleden, de longen, voor-en achterbenen en beschikken over een kraakbeenskelet. Net als vissen de aquarium verlichtingvisjes ook zijlijn systeem, de kieuwen voor de ademhaling en de staarten met dorsale en ventrale plooien van de huid vijand zwemmen. Sommige soorten die uit de eieren als kleine aquarium verlichting hebben geen kieuwen. Aquarium verlichtingvisjes ook een gebrek aan echte tanden, maar ze hebben keratine structuren in hun bovenkaak heet keradonts en de onderkaak ook draagt ​​drie keradonts omgeven door een geile bek.
  De aquarium verlichtingvisjes eten algen en diatomee├źn, die worden gefilterd door de kieuwen te geven dat zij herbivore zijn. Sommige soorten  aquarium verlichting een zijn vleesetend en tonen ook aan kannibalisme. Aquarium verlichtingvisjes zijn op het risico dat hij goed gevangen door de vissen, vogels met name de ijsvogels, salamanders en roofzuchtige duiken kevers. Aquarium verlichtingvisjes van sommige soorten zijn ook giftig voor de predatoren daarvan. Sommige aquarium verlichtingvisjes hebben het vermogen overwinterende en vervolgens metamorfoserende in het komende jaar. De staart van het aquarium verlichtingvisje bevat ook een aantal vertebrale structuren die leiden tot de urostyle in latere deel van het leven en de staart geven mist ook vaste segmentale structuren, maar het draagt ​​een notochorda. Wanneer deze volledig ontwikkeld het aquarium verlichtingvisje ondergaat metamorfose die de overgang van larvale stadium omvat de volwassen vorm. Metamorfose bevat vele ingrijpende veranderingen die het aquarium verlichtingvisje zich te ontwikkelen tot een volwassene ook helpen. Deze wijzigingen omvatten de ontwikkeling van voor-en achterpoten, verlies van de kieuwen en de ontwikkeling van de longen en verlies van staarten. De lengte van de darm verkort ook als ze hun voeding gewoonte transformeren van herbivore vleesetende. De ogen ook migreren rostrally en dorsaal en zijn aangepast voor
  aquarium verlichting twee de binoculaire visie zoals gevonden in de volwassen aquarium verlichting. De laatste fase van de transformatie van een aquarium verlichtingvisje tot de volwassen aquarium verlichting gaat apoptose wat betekent dat geprogrammeerde celdood en verlies van de staart.
  Na het voltooien van de metamorfose van de aquarium verlichting te verlaten water en beginnen hun aardse leven en als ze in het water levende dan kunnen ze leven in het water ook. Bijna alle soorten aquarium verlichting vooral de volwassenen zijn vleesetende voeden buikpotigen, geleedpotigen en ringwormen. Aquarium verlichting zijn ook verbruikt door vele zoogdieren en vogels. Aquarium verlichting zijn ook door de mens geconsumeerd. De gemiddelde levensduur van de aquarium verlichting is ongeveer 40 jaar en sommige soorten in het bijzonder die van de gematigde regio ook bekend om te overwinteren tijdens de winter.
  Reproductie
  Als de aquarium verlichting volwassenheid bereiken zij samenkomen in de buurt van een waterbron die een vijver van stroom te worden. Sommige ook terug te grijpen op de plaatsen waar ze zijn geboren. Tijdens het broedseizoen de mannelijke aquarium verlichting roept een vrouw door een speciaal geluid genaamd de paring bellen of kwaken en het wordt een koor gebruikt door de mannetjes de vrouwtjes aan te trekken op zichzelf richten. De paring gesprek is uniek voor elke soort. De vrouwtjes niet kwaken at all. Na dat de mannelijke en vrouwelijke Amplexus waar de man strak houdt het vrouwtje met zijn voorpoten te ondergaan. De bevruchting is de vrouwelijke externe releases van de eieren buiten haar lichaam en de mannelijke snel releases een zaadcel oplossing over hen resulteerde in de zwelling van de eieren die een beschermende laag te bereiken. De eieren zijn bruin of zwart met een duidelijke gelatineuze bekleding. De meeste gematigde soorten reproduceren tussen de late herfst en het vroege voorjaar. Reproduceren in het begin van het seizoen zorgt voor een betere beschikbaarheid van voedsel, alsook snellere ontwikkeling van de aquarium verlichtingvisjes.
  Ouderlijke zorg
  20% van de soorten aquarium verlichting tonen ouderlijke zorg en dit onderwerp verder moet worden zorg. Sommige soorten pijlgifaquarium verlichting leggen hun eieren op de bosbodem en hen te beschermen door het voortdurend bewaken van hen en ook plassen op hen om ze vochtig. Na het uitkomen van de ouders draagt ​​de eieren naar een water-bedrijf bromelia en voedt ze op onbevruchte eieren.

   

  13-03-2011, 15:30 Geschreven door aquarium verlichting  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:aquarium verlichting
  Archief per week
 • 07/03-13/03 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!