Een gezellige drukte heerst er in eetcafé Walrus als we er op een vrijdagavond binnenstappen.
We kiezen een tafeltje voor 2 aan het raam en bestellen een demi demi en cynar hierbij krijgen we een lekkere portie groene en zwarte olijven. We bekijken de menukaart en de krijtbordjes die overal verspreidt staan tegen de muur van het restaurant, leuke manier om suggesties voor te stellen. De lamscarré met zoete wortelpuree trekt mijn aandacht en mijn tafelgenoot heeft zin in vis en besteld de doradefilet met gebakken asperges. Vermits er zomer in de lucht hangt hebben we zin in een fris wit wijntje: IZIKO zuid Afrika, frisse smaakl, fijne geur. Genietend van onze aperitief merken we op dat dit restaurant zeer kindvriendelijk is, er is een kinderhoekje met blokken en kleurboeken ideaal terwijl de ouders genieten van het lekkere eten.
Ons eten wordt geserveerd de doradefilet is kraakvers en wordt geserveerd met puree en een fantastisch waterkerssausje aan mijn overkant wordt er lekker gesmuld:). De lamscarré vergezeld met beukenzwammetjes en een erwtencoulis is overheerlijk alleen mocht het lamsvlees iets meer rosé zijn. De combinatie is perfect, de zoete wortelpuree heerlijk.
We hebben genoten van het lekkere eten en het tafeltje aan het raam. We will be back!
Jan
van Beersstraat 2 2018 Antwerpen 03 238 39 93 http://www.eetcafewalrus.com/