hallo allemaal ik zal zo nog wat fotos toevoegen de planning is volop bezig volgende week doe ik mijn eigen huis in de kerst sfeer want anders kan ik geen fotos maken maar we willen het ook graag natuurlijk ik maak grote en kleine stukken voor iedereen dus duurdere stukken en goedkoper maar altijd zeer apart u kunt ook een prijs zeggen dit wil uitgeven en ik maak het voor u nou
Klop in een grote kom de boter en suiker luchtig. Voeg geleidelijk de eieren en vanille toe. Mix goed door. Meng de bloem, bakpoeder en zout door een zeef. Roer het bloemmengsel door het botermengsel tot het goed gemengd is. Zet het deeg drie uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C / gasovenstand 4. Vet meerdere bakplaten in.
Rol op een met bloem bestoven oppervlak de helft van het deeg per keer uit tot een plak van 0,25cm. Snij met een grote stervormige koekjessteker het deeg in ster vormen. Snij met een kleinere stervormige steker kleine sterretjes in het midden van de helft van de grote sterren. Strooi gekleurde suiker over de koekjes met gat indien gewenst. Leg 2 tot 3cm van elkaar af op de voorbereide bakplaten. Bak 6 tot 8 minuten.
Als de koekjes helemaal zijn afgekoeld, smeer dan 1 theelepel jam in het midden van elk koekje dat geen gat heeft. Leg een koekje met gat bovenop het laagje jam. Bewaar de koekjes in een afsluitbaar blik om ze vers te houden.
Snij het bruinbrood in vierkante stukjes. Snij de zalm in stukjes (die op het brood passen).
Pureer de avocado met een vork en voeg citroensap toe, zodat het niet bruin wordt.
Snij de komkommer in hele dunne plakjes (bijvoorbeeld met een kaasschaaf).
Besmeer de stukjes brood met avocadopuree. Leg er een stukje vis op en bestrooi met wat fijngehakte dille. Rijg een cocktailprikker door een plakje komkommer en prik deze in het broodje. Druk op de bovenkant een halve olijf.
Snij een kapje van de tomaatjes af en haal het vruchtvlees eruit.
Meng de geitenkaas met de honing, cayennepeper en fijngesneden bieslook.
Vul de tomaatjes met de steel van een theelepel met het geitenkaasmengsel. Leg de tomaatjes elk op een blaadje basilicum en steek er indien gewenst een prikker door of een vorkje wat u zelf het leukste vind altijd geslaagd en lekker
Verwarm de oven op 140 C / gasstand 1. Bedek een bakplaat met bakpapier.
Sla het eiwit stijf. Voeg de bruine suiker en vanille toe. Roer tot alles goed vermengd is. Meng de pecannoten er goed doorheen en spreid de noten vervolgens uit over de bakplaat.
Bak tot ze goudbruin zijn, ongeveer 10 tot 15 minuten