Inhoud blog
 • De Rode Duivels
 • Proficiat!
 • rfyy
 • Voetbal
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  voetab toppers
  voetbal kennisen
  13-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Rode Duivels
  Hier zie je de Rode Duivels ze zijn heel goed maar jammer dat ze de match tegen argentini├ź hebben verloren

  13-01-2015 om 18:54 geschreven door AMG  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/amg

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  13-01-2015 om 18:47 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  06-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rfyy
  llloij

  06-01-2015 om 13:19 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  l

  05-01-2015 om 19:25 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal
  Voetbal is een heel bekende balsport waarvan twee ploegen met elk 11 spelers de bal in de doel van de andere tegenstanders te krijgen.
  Je mag de bal met elke deel van je lichaam aanraken ,behalve je armen en handen .
  Maar de doelman mag het wel met elke deel van zijn lichaam gebruiken.

  05-01-2015 om 18:59 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mercedes C63 AMG

                               Mercedes-Benz C 63 AMG

   
                                                                      Mercedes-Benz C63 AMG.JPG

  Mercedes-Benz C 63 AMG is een auto van de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz.

   Introductie

  De C 63 AMG is de sportieve topversie van de zakensedan C-Klasse, die in 2007 geïntroduceerd werd. Van de voorganger van het huidig model C-Klasse werden eveneens AMG-versies geproduceerd. Het topmodel is voorzien van een V8-motor en levert meer dan 400 pk. Samen met de Lexus IS-F, Audi RS4 en BMW M3 vormt de C63 AMG de top van de zakelijke middenklasse. Daar Mercedes-Benz ook met de C-Klasse actief is in de DTM, staat de C63 AMG bekend als de straatversie van het DTM-model.

   Techniek en prestaties

  De C 63 AMG is voorzien van een 6.2-liter V8-motor, die 457 pk (336 kW) levert. Het maximumkoppel is 600 Nm (bij 5.000 toeren per minuut). Deze waarden zijn relatief hoog in vergelijking met andere voertuigen in dit segment. Met behulp van het Performance Package Plus krijgt de auto zelfs 487 PK mee. De acceleratie van 0-100 km/h gebeurt in 4,5(4.4 met PPP) seconden. De maximumsnelheid is begrensd op 250 km/h maar kan met behulp van het AMG performance package op 280 km/h worden gezet, tevens is het ook mogelijk om de begrenzer er helemaal af te halen en dan gaat de C 63 AMG door tot 315 km/h De aandrijving gebeurt op de achterwielen.


  Het motorvermogen benadert de waarden van de DTM-versie van de C-Klasse, maar het gewicht van deze raceuitvoering is lager.

  De auto is standaard voorzien van de AMG Speedshift Plus 7G-TRONIC en kent een sportstand ('S'), comfortstand ('C') en een handmatige functie ('M'). Schakelen kan daardoor met zowel de versnellingspook als de schakelpeddels aan het stuurwiel.

   Ontwerp

  De AMG-modellen van Mercedes-Benz onderscheiden zich in zowel het uiterlijk als het interieur. De C 63 AMG heeft een sportieve voorbumper, donkerder gekleurd koplampglas, 'powerdomes' in de motorkap, sideskirts, 18- of 19-inch AMG lichtmetalen velgen, donker gekleurd achterlichtglas en een diffuser-achtige achterbumper. Verder heeft de AMG uitvoering vier uitlaten. In het interieur zijn AMG-wijzerplaten en aluminium sierlijsten op het dashboard aangebracht. De sportstoelen en -pedalen zijn ook voorbehouden aan de AMG versie. Op de standaardversies van de C-Klasse is een AMG-sportpakket tegen meerprijs verkrijgbaar.

   Concurrentiepositie

  De Mercedes-Benz C 63 AMG valt ondanks de prijs in de compacte zakenklasse. De belangrijkste concurrentie ondervindt de Mercedes-Benz C 63 AMG van de Audi RS4, BMW M3 en Lexus IS-F.

   Diversen

  In het Engelse autoprogramma Top Gear werd de C 63 AMG in een vergelijkende test met de Audi RS4 en de BMW M3 afgeschilderd als een ongekend krachtige wagen en een monster.

  14-12-2010 om 16:09 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercedes 6.3 AMG
  .

  14-12-2010 om 15:25 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)


  Archief per week
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 13/12-19/12 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!