Inhoud blog
 • MAIL ME
 • WELLNESS - Galvanische Spa Kuren
 • DIGITALE FOTO'S
  Zoeken in blog

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  astralis
  www.bloggen.be/astrali
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • JUSTWANTMORE

  17-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAIL ME

  MAIL ME

  Vouw jij je brieven nog altijd zelf?
  50 stuks, 300, 2000 of zelfs 3000 stuks...
  Wil je ontdekken hoe u daar tijd mee bespaart?
  Je bepaalt zelf de deadline: 24u, 3 dagen, ...

  Graag een offerte?
  Geef een raming op van de hoeveelheid en ik maak graag een projectprijs voor u.
  Gelieve ook te vermelden of er al dan niet etiket en/of postzegel dient geplakt te worden.

  Ik werk free-lance van thuis uit!
  Brievenvouwen is uiteraard slechts één van mijn vele kwaliteiten!
  Zo kan u ook andere opdrachten uitbesteden zoals input gegevens (vb. potentiële klanten beurzen), afdrukken kleinschalige mailings, controleren en corrigeren van adressen, facturen nabellen, teksten nalezen, opvolgen mailings,...

  Daar ik op onregelmatige basis aan de slag ga, maak ik géén factuur, doch een onkostennota.
  Uiteraard ontvangt u een factuur bij regelmatige opdrachten.

  U kan mij contacteren via
  an.van.den.abbeel@telenet.be
  of
  0487/54.31.05

  17-09-2007 om 21:42 geschreven door amarettobabe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELLNESS - Galvanische Spa Kuren

  HET KLEINSTE RIMPELSTRIJKIJZER VAN DE WERELD

  * Wereldpatent op een mobiel Galvanic Spa-toestel in de grootte van een pc-muis!
  Heb je al gehoord van Galvanische Spa Kuren??
  Dat zijn die dure pa kuren die in meestal dure exclusieve centra worden gegeven.
  Wel, met een wereldpatent hebben wij de rechten verworven op een mobiel Galvanic Spa-toestel in de grootte van een PC-muis.Wij noemen het zelf het kleinste strijkijzer van de wereld...

  De galvanische Spa golven zetten de poriën open en zorgen dus voor extra reiniging en voeding met mineralen, wat na reeds 10 minuten sterke resultaten oplevert op het gezicht gedurend een 3-tal dagen, en na meerdere weken (maar dan wel in combinatie met andere mineralen) ook op de cellulitis plekken en op de hoofdhuid voor sterkere haargroei.

  3 TROEVEN
  - ten eerste behalen we ermee in slechts 10 minuten én voor maar 7 € dezelfde directe zichtbare resultaten als bij een kuur van 80 à 120 €
  - ten tweede zijn 98 % van de behandelden razend enthousiast over die directe duidelijke verschillen tussen "voor en na" ( in tegenstelling tot die 30 000 andere beloftes werkt het dus)
  - ten derde kost het toestel slechts 300 €, wat dus binnen een week terugverdiend is

  Begin 2005 zijn we in Duitslan met de specifieke Spa-strategie op de markt gekomen en na 10 maanden verkochten we al 2000 nieuwe toestellen per maand.

  Ik werk dus samen met een multinational die al 22 jaar wereldwijd persoonlijke verzorgingsproducten maakt op basis van veel research & technologie, maar met alleen goede, natuurlijke ingrediënten, dus zonder petroleumderivaten, die nog altijd in de meeste cosmeticaproducten zitten.
  In tegenstelling tot de meeste andere producten verkrijg je met onze Spa volledig pijnloos in slechts 10 minuten tijd opmerkelijke zichtbare resultaten op gebied van rimpels, poriën, lifting, cellulitis, décolleté, haar, enz. En dat zorgt voor 100 % klantentevredenheid!!

  17-09-2007 om 21:39 geschreven door amarettobabe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIGITALE FOTO'S

  STOCKAGE DIGITALE FOTO'S


  Heb je al een digitale camera? Digitale foto's? Waar bewaar je die momenteel? En je oude foto's op papier? Zijn die herinneringen waardevol voor je? Heb je al gehoord van mensen die alles kwijt zij na een crach van hun harde schijf? Of na een brand of waterschade?
  Heb jij je op het internet ook al vaak geërgerd aan die trage lange downloadtijden? Of aan die vertraagde of vervormde videobeelden? En wat als we weet eens iets niet open krijgen?

  Daarom maakten wij een sterke marktstudie en we weten 2 zaken:
  1) het digitale toestel is een disruptieve technologie die ervoor gezorgd heeft dat de mensen hun oude gewoonten kwijt zijn geraakt. We leerden van Microsoft dat wanneer je de eerste bent om mensen nieuwe gewoontes aan te leren mbt een nieuwe technologie, er een grote kans bestaat dat ze voor altijd een trouwe klant zullen blijven!!
  2) de digitale markt van 85 miljard $ is nog niet volledig ingenomen vandaag. We weten zeker dat de markt zal verdeeld worden in de komende 3 jaar, zo snel gaat het met technologie! De vraag is: welk bedrijf zal het grootste marktaandeel hebben? Het zal het bedrijf zijn met de grootste voorraad aan digitale foto's want foto's kan je niet meer veranderen!! Muziek- en filmbedrijven bewijzen het: zij hebben veel voorraad en telkend de technologie verandert, kopen mensen dezelfde muziek of films opnieuw. Dus wij zijn ook een data-bedrijf in een markt van 1 triljoen $!!

  Wel, er bestaat nu een Nano-technologie die toelaat om alle privé-data zoals ook foto's en video's snel en makkelijk te stockeren, door te sturen en zonder downloadtijd of vervormingen binnen de 2 minuten te bekijken. En daarop bezitten we een wereld-patent!

  Die technologie stellen we zowel aan professionelen als aan particulieren ter beschikking via een eigen gratis website, die in tegenstelling tot alle andere daarbovenop 5 Gb gratis én veilige stockage biedt PLUS 150 producten & diensten, waaronder als enige ook de digitalisering in eigen labo van oude foto's, video's en 8/16 mm films. We kunnen nu dus oude foto's & beeldmateriaal van opa digitaliseren, in een hollywood DVD steken en laten afspelen op de flatscreen.

  We starten 2 stappen vroeger dan de competitie door ook oude papieren foto's te digitaliseren in ons eigen labo en we geven er een personal touch aan want het is een feit, maar dat weet je al, dat de persoonlijke aanbeveling van een website zorgt ervoor dat 98 % van de mensen naar die website gaan omwille van de introductie en het persoonlijk vertrouwen!

  17-09-2007 om 21:29 geschreven door amarettobabe  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Archief per week
 • 17/09-23/09 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Zoeken met Google
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!