Aloe Vera Gelly
Bijzonder effectief bij huidaandoeningen
13-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly Header

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly

is een gel die opmerkelijk goed in de huid doordringt en is bijzonder effectief bij huidaandoeningen, wonden, spierproblemen, pijnlijke pezen en gewrichten.

Deze gel van Forever Living Products is uitzonderlijk in de bestrijding van jeuk, pijn, zwellingen, ontstekingen en stijfheid. Het bevat geen olie, wat resulteert in minimale irritatie. Een ander voordeel is de totale absorptie die de  genezing vergemakkelijkt.

Omdat de gelly totaal wordt opgenomen door de huid, irritatievrij en zeer zacht is, vergemakkelijkt het de genezing bij brandwonden en andere wonden op de meest gevoeligste plaatsen van het lichaam.

Aloe vera gelly bevat geen olie, en heeft dus ook helende eigenschappen bij acne, impetigo, seborroe, roos, alopecia, scleroderma, zonnesteken, brandwonden en andere huidaandoeningen. De pH-waarde is 5,5 en is dus niet irriterend voor de huid, zelfs niet rond de ogen. Wel wordt aangeraden om contact met de ogen te vermijden.

Aloe Gelly kan gunstige effecten hebben voor:

aambeien, abcessen, acne, allergieën, alopecia, beten, ampullen, blauwe plekken, brandwonden, rosacea, impetigo, zweren, kinderziekten, eczeem, gordelroos, herpes, keelpijn, huidkanker, jeuk, genezing van lidtekens, luieruitslag, zweertjes in de mond en gingivitis, netelroos na ontharingscrème, neus problemen, seniele lentigo, pijnlijke gebieden na het dragen van prothesen, psoriasis, zweren, roos, snijwonden en schrammen, spataderen, spierkrampen, blaasjes van waterpokken, weefselregeneratie, wintervoeten, wratten, zonneallergie en zwellingen.

Gebruiksaanwijzing : Reinig de huid zorgvuldig. Gebruik voor het beste resultaat royale hoeveelheden Gelly en masseer het gedurende enkele minuten in. Toepassing met of zonder verband. Voor een versterkte werking de huid eerst reinigen met Activator. Herhaal deze procedure vier keer per dag indien de omstandigheden dit toelaten of gebruik tussendoor de Aloe First op gevoelige plekken, zoals bij zonnebrand.

Aloe Vera Gelly kan besteld worden op de officiële webwinkel van Forever Living Products door hieronder op de vlag van Uw land te klikken

Aloe vera gelly bestellen in België     Aloe Vera Gelly bestellen in Nederland

18,63 € - 118 ml


Tags:forever living products, aloe vera gelly       Zelfstandig Distributeur

Zit U met een vraag ?

Bel 0475 49 17 37

Ga hieronder naar de
officiële webwinkel van
Forever Living Products

Voor België
klik hier
Voor Nederland klik hier


Blog als favoriet !

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per week
  • 08/11-14/11 2010


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!