Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
 • Gothika + Perfect stranger + The bone collector. (2003 + 2007 + 1999)
 • Bent. (2018)
 • Unhinged. (2020)
 • The last stand. (2013)
 • 300: Rise of an Empire. (2014)
  Categorieën
 • 007 (11)
 • A (16)
 • B (19)
 • C (10)
 • D (26)
 • E (10)
 • F (8)
 • G (7)
 • H (11)
 • I (6)
 • J (1)
 • K (11)
 • L (12)
 • M (12)
 • Mission impossible (6)
 • N (7)
 • O (6)
 • P (9)
 • Pirates of the Caribbean (1)
 • Q (1)
 • R (18)
 • S (27)
 • T (14)
 • Tomb Raider (2)
 • U (5)
 • V (0)
 • W (6)
 • X (1)
 • Y (0)
 • Z (4)
 • Aktie op Blu-Ray en DVD !
  Aktiefilms !
  16-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gothika + Perfect stranger + The bone collector. (2003 + 2007 + 1999)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gothika:
  Een psychologe wordt wakker als patiënte in de kliniek voor criminelen, waar zij zelf werkt. Ze ontdekt dat ze beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot, maar ze kan zich daar niets van herinneren. Terwijl ze radeloos haar geheugen tracht terug te krijgen, merkt ze dat een wraakzuchtige geest haar manipuleert.
  Perfect stranger: 
  Onderzoeksjournaliste Rowena Price verneemt dat de machtige directeur van een reclamebureau Harrison Hill misschien verantwoordelijk is voor de moord op haar vriendin. Met de hulp van haar collega, Miles Hailey, gaat Rowena undercover. Ze geeft zich uit voor Katherine, die als interim in Hills agentschap werkt en voor Veronica, een meisje met wie Hill online flirt. Zo bespiedt Rowena haar prooi van alle kanten, maar ze ontdekt dat zij niet de enige is die van identiteit verandert. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer blijkt dat mensen bereid zijn heel ver te gaan om die waarheid te beschermen...
  The bone collector:
  Een brute seriemoordenaar laat een spoor na van cryptische omschrijvingen en verborgen boodschappen op de plaats van delict. Politie agente Amelia Donaghy wordt gedwongen samen te werken met de vrijwel volledig verlamde ex-politie detective Rhymes.

  16-06-2021 om 15:03 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:G
  Tags:Halle Berry, Penélope Cruz, Robert Downey Jr., Bruce Willis, Denzel Washington, Angelina Jolie, Michael Rooker
  >> Reageer (0)
  05-02-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent. (2018)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Danny Gallagher is een in diskrediet geraakte narcoticadetective. Na zijn vrijlating uit de gevangenis wil hij wraak nemen op de aanklager die hem heeft ingesloten en zijn partner heeft vermoord. Door zijn zoektocht wordt Gallagher gedwongen om het hoofd te bieden aan een meedogenloze, verleidelijke regeringsagente, die al dan niet aan zijn zijde staat, en zijn mentor, een gepensioneerde politieagent die zijn hele carrière tegen corruptie heeft gevochten.

  05-02-2021 om 05:31 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:B
  Tags:Karl Urban, Sofía Vergara, Andy Garcia
  >> Reageer (0)
  02-01-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unhinged. (2020)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Rachel is onderweg naar haar werk en heeft haast. Bij een verkeerslicht toetert ze naar een vreemde man. Dit is het moment waarop de man, die zich onzichtbaar voelt voor de wereld, razend wordt. Hij besluit Rachel een lesje te leren waardoor zowel haar leven als dat van haar geliefden in gevaar zijn. Het is het begin van een kat-en-muisspel.

  02-01-2021 om 18:46 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:U
  Tags:Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman
  >> Reageer (0)
  20-09-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The last stand. (2013)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na jaren van misdaad en geweldbestrijding, met zijn speciale politie eenheid in LA, hoopt Sherrif Owens (Schwarzenegger) van zijn oude dag te genieten in het slaapstadje Sommerton Junction. Zijn rust wordt verstoord als een beruchte drugsbaron richting het stadje rijdt om daar op spectaculaire wijze de grens van Mexico over te steken. Als een deputy van de sherrif door de handlangers van de baron wordt vermoord is het no more mister nice guy en… pay back time!

  20-09-2020 om 21:50 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:L
  Tags:Arnold Schwarzenegger, Johnny Knoxville, Forest Whitaker, Rodrigo Santoro, Peter Stormare, Luis Guzmán
  >> Reageer (0)
  02-09-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300: Rise of an Empire. (2014)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen In dit nieuwe hoofdstuk van de epische 300 saga vormt de zee het overweldigende slagveld. De Griekse generaal Themistokles moet het opnemen tegen de Perzen, die worden aangevoerd door god Xerxes, voormalige sterveling, en Artemisia, de wraakzuchtige commandant van de Perzische vloot. In zijn hoop de Perzen te verslaan, probeert Themistokles heel Griekenland te verenigen, wat uiteindelijk het verloop van de oorlog zal veranderen.

  02-09-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:T
  Tags:Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Rodrigo Santoro, Callan Mulvey
  >> Reageer (0)
  01-09-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baywatch. (2017)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen "Plezier in de zon! Dwayne Johnson en Zac Efron komen samen en doen meer dan hun plicht in deze wilde en sexy komedie vol actie. Als het strand wordt overspoeld door een misdaadgolf, leidt de legendarische lt. Mitch Buchannon (Johnson) zijn eliteteam van stoere strandwachten op een missie om te bewijzen dat je ook zonder penning de baai kunt redden. Samen met een drietal blitse rekruten, onder wie oud-olympiër Matt Brody (Efron), verruilen ze de golven voor een diepe undercoveractie om een meedogenloze zakenvrouw (Priyanka Chopra, uit de tv-serie “Quantico”) te stoppen, wier duivelse plannen de toekomst van de baai bedreigen. Maak je klaar en duik in de actie met de heetste film van het jaar! "

  01-09-2020 om 20:46 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:B
  Tags:Dwayne Johnson, David Hasselhoff, Pamela Anderson, Jon Bass, Alexandra Daddario, Zac Efron
  >> Reageer (0)
  13-06-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bad boys trilogy. (1995 - 2003 - 2020)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Bad boys:

  Mike Lowrey (Smith) en Marcus Burnett (Lawrence) zijn partners bij de Miami politiemacht. Als er een lading drugs uit het politiebureau wordt gestolen hebben ze 72 uur om het terug te vinden. Om ervoor te zorgen dat een getuige mee wil werken moeten ze zich als elkaar voordoen en dat is niet zo makkelijk aangezien Lowrey een losbandige vrijgezel is en Burnett netjes getrouwd.

  Bad boys 2:

  Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

  Bad boys for life:

  Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn nog steeds werkzaam bij de politie van Miami. Terwijl Marcus al denkt aan pensioen, om eindelijk van zijn gezin en nieuwe kleinkind te genieten, is zijn partner Mike van plan tot zijn honderdste achter de boeven aan te zitten. Ongewild moeten ze allebei in actie komen als een gewelddadige seriemoordenaar Mike boven aan zijn dodenlijst zet. Ze krijgen hulp van een nieuw opgerichte politie-eenheid vol jonge honden, die zich bedienen van de modernste technische snufjes.

  13-06-2020 om 21:01 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:B
  Tags:Will Smith, Martin Lawrence, Téa Leoni, Gabrielle Union, Vanessa Hudgens
  >> Reageer (1)
  17-05-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pirates of the Caribbean 1, 2 & 3. (2003 - 2006 - 2007)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 1. The curse of the Black Pearl:
  Jack Sparrow, de afgedankte kapitein van het beroemde spookschip The Black Pearl, wil zijn schip terug. De nieuwe kapitein, Barbossa, ontvoert Elizabeth Swann tijdens één van hun veroveringen, omdat Elizabeth de enige lijkt die er voor kan zorgen dat de vloek van Cortez, die op Barbossa en zijn crew rust, wordt opgeheven. De ware persoon die de vloek kan opheffen is echter Will Turner, die smoorverliefd is op Elizabeth. En dus schakelt Will, om Elizabeth te redden, de enige in die de thuishaven van The Black Pearl kent: Kapitein Jack Sparrow.

  2. Deadman's chest:
  De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

  3. At world's end:
  In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

  17-05-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Pirates of the Caribbean
  Tags:Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush,
  >> Reageer (0)
  16-05-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Pirates of the Caribbean 4: On stranger tides. (2011)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

  2011

  16-05-2020 om 19:17 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Pirates of the Caribbean
  Tags:Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane
  >> Reageer (0)
  15-05-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pirates of the Caribbean 5: Salazar's revenge. (2017)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in, wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil's Triangle. Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, met inbegrip van Jack, te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.

  15-05-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Pirates of the Caribbean
  Tags:Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Kiera Knightly, Brenton Thwaites
  >> Reageer (0)
  09-03-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rambo. (2008)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Deel 4 uit de Rambo-reeks.
  Vietnam-veteraan John Rambo leeft al geruime tijd in een afgezonderde levensstijl in Bangkok. Op een dag wordt hij ingehuurd door een groep christelijke zendelingen om hen per boot te vervoeren naar Birma. Niet veel later wordt het dorp waar de zendelingen hun humanitaire missie uitvoeren aangevallen. Dit komt Rambo te weten als hij door diezelfde christelijke beweging wordt ingehuurd om een groep huurlingen te brengen naar het punt waar hij ze heeft achtergelaten in Birma. Samen met het team gaat hij op zoek naar de vermiste zendelingen.

  09-03-2020 om 14:25 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:R
  Tags:Sylvester Stallone, Graham McTavish, Julie Benz, Matthew Marsden, Reynaldo Gallegos, Jake La Botz
  >> Reageer (0)
  10-02-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rambo: Last blood. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Deel 5 uit de Rambo-reeks.
  Om verder te leven in anonimiteit heeft John Rambo (Sylvester Stallone) zich na zijn laatste missie teruggetrokken op een ranch in Texas. Hij leidt een rustig leven, tot de dag dat de kleindochter van een goede vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaren. Vastbesloten haar te redden vertrekt John naar Mexico, waar hij belandt in de heftige wereld van de sekshandel en zich genoodzaakt voelt om opnieuw naar zijn wapens te grijpen. Dat zet vanzelfsprekend kwaad bloed bij het Mexicaanse kartel, dat vanaf dat moment op niets anders zint dan wraak. John zal al zijn vaardigheden uit het verleden moeten gebruiken om dit gewelddadige kat-en-muisspel te overleven.

  10-02-2020 om 20:26 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:R
  Tags:Sylvester Stallone, Paz Vega, Óscar Jaenada
  >> Reageer (0)
  14-01-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hush. (2008)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op een regenachtige donkere snelweg worden Zakes en Beth bijna van de weg gereden door een witte vrachtwagen. De achterklep van de wagen staat een stukje open en Zakes vangt een glimp op van wat de truck vervoert: een halfnaakte vrouw, vastgebonden in een kooi. Hoewel Zakes niet helemaal zeker is van wat hij gezien heeft, besluit hij de politie te bellen. Daarna wil hij het incident zo snel mogelijk vergeten. Beth is daar woedend over en loopt kwaad weg. Zakes gaat haar achterna, maar kan Beth nergens vinden. Maar dan ziet hij een witte vrachtwagen van de parkeerplaats wegrijden…

  14-01-2020 om 23:52 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:H
  Tags:Stuart McQuarrie, Robbie Gee, Claire Keelan, William Ash, Christine Bottomley, Andreas Wisniewski
  >> Reageer (0)
  17-09-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The mummy. (2017)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een eeuwenoude koningin ligt veilig begraven in een crypte diep onder de meedogenloze woestijn. Haar lot was ooit ten onrechte van haar afgenomen. In de huidige tijd ontwaakt ze. Doordat haar kwaadwilligheid eeuwenlang is gegroeid stort ze haar verschrikkingen, die het menselijke bevattingsvermogen overschrijden, over de wereld uit.

  17-09-2019 om 21:03 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis
  >> Reageer (0)
  10-09-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Scorpion King; four movie collection. (2002 - 2008 - 2012 - 2015)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen The Scorpion King:
  5000 jaar in het verleden: de slechte heerser over de beruchte stad Gomorrah is vastberaden om alle nomaden uit te roeien. De overgebleven stammen, normaal tegenstanders, moeten nu samen zien te werken. Ze huren een ervaren moordenaar in, Mathayus, om het vijandige kamp te infiltreren, en de slechte heerser uit te schakelen.
  The Scorpion King 2: Rise of a warrior:
  De jonge Mathayus is getuige hoe koning Sargon zijn vader doodt. Hij besluit om wraak te nemen, maar daarvoor moet hij zich eerst transformeren tot een gevreesde vechter.
  The Scorpion King 3: Battle for redemption:
  Mathayus heeft zijn geliefde koningin verloren en is verdreven uit zijn vroegere koninkrijk door een kwaadaardige plaag. Nu is hij een huurmoordenaar die van Horus, de koning van Egypte, de opdracht krijgt om koning Ramusan te beschermen tegen een dreigende aanval. In ruil voor zijn diensten krijgt hij de belofte om met Silda, de dochter van Ramusan, te trouwen en in bezit te komen van het legendarische 'Eye of Gods' medaillon dat bovennatuurlijke krachten geeft aan zijn drager. Maar om zijn beloning in ontvangst te nemen zal hij eerst de prinses moeten redden die gevangen wordt gehouden door Talus, de sluwe broer van Horus.
  The Scorpion King 4: The quest for power.
  Nadat de koning van Norvania wordt vermoord, wordt de legendarische Scorpion King Mathayus ten onrechte verdacht van de misdaad en moet hij daardoor de soldaten van het koninkrijk bestrijden. Mathayus heeft maar twee overgebleven bondgenoten, een mysterieuze vrouw en haar onconventionele vader. Samen moeten ze een boosaardige erfgenaam van de troon stoppen.

  10-09-2019 om 19:01 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:S
  Tags:met Dwayne Johnson, Kelly Hu, Lou Ferrigno, Rutger Hauer, Victor Webster, Will Kemp, Esmé Bianco, Michael Clarke Duncan, Victor Webster, Ron Perlman, Billy Zane, Michael Copon, Randy Couture, Karen Shenaz David
  >> Reageer (0)
  05-09-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The mummy trilogy. (1999, 2001, 2008)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen The mummy:
  Als straf voor het vermoorden van Pharaoh Seti en het slapen met zijn vriendin is de Egyptische priester Imhotep levend vervloekt en gemummificeerd... 1925. Na 3000 jaar komt in de legendarische dodenstad Hamunaptra het gemummificeerde lichaam van Imhotep, door toedoen van een groep schatgravers tot leven. De gevolgen hiervan zijn verschrikkelijk als de tien plagen van Egypte opnieuw lijken uit te breken, er mysterieuze zandstormen ontstaan en angstaanjagende figuren herrijzen uit de dood. De schatgravers moeten hun eigen huid zien te redden, maar tevens ligt het lot van de wereld in hun handen als ze de duistere krachten niet tegenhouden overal bezit van te nemen...

  The mummy returns: 
  10 jaar na de gebeurtenissen in de vorige film hebben de nu getrouwde Rick en Evelyn zich gesetteld in Londen, samen met hun 9-jarige zoontje Alex. Als het lijk van Imhotep in het Britse Museum tot leven wordt gewekt, is de mummy opnieuw op zoek naar eeuwig leven. Rick en Evelyn moeten opnieuw proberen om de wereld te redden van het kwaad, en ondertussen moeten ze ook nog hun zoontje redden.

  The mummy: Tomb of the Dragon Emperor: 
  Ergens in het verre Oosten vinden vader en zoon O'Connell het mausoleum van een zekere keizer Han. Het mausoleum blijkt het gemummificeerde lichaam van de keizer te bevatten. Maar het graf blijkt geheimen met zich mee te dragen, nadat beide onderzoekers ontdekken dat Han was vervloekt.

  05-09-2019 om 19:08 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Oded Fehr, Maria Bello, Luke Ford
  >> Reageer (0)
  08-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Next (2007) + Bangkok dangerous (2008).
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Next: 
  Cris Johnson is een showroom-illusionist in Las Vegas die met een voor hem kwellend geheim leeft: hij kan enkele minuten verder in de toekomst kijken. Als kind onderging hij tal van onderzoeken opgezet door de overheid en de medische wereld, die hem uiteraard een interessante aanwinst vonden. Omdat hij deze interesse kotsbeu is, duikt hij onder een valse naam onder in Vegas waar hij leeft van goochel-optredens en kleine gokwinsten. Maar wanneer een terroristische groep ermee dreigt om een nucleaire opslageenheid in Los Angeles te laten ontploffen, tracht overheidsagente Callie Ferris hem op te sporen. Het kost haar enorm veel moeite om Cris te vinden en hem te overtuigen om haar te helpen om deze grote ramp stop te zetten.

  Bangkok dangerous: 
  Een professionele huurmoordenaar (Nicolas Cage) verblijft in Bangkok om een aantal klussen af te handelen. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht, en hij ondervindt de nodige tegenwerking. Dan valt hij ook nog eens voor een lokale schoonheid en moet hij een van zijn weinige vertrouwelingen te vriend zien te houden.

  08-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:B
  Tags:Nicholas Cage, Peter Falk, Julianne Moore, Jessica Biel, Shahkrit Yamnarm, Charlie Yeung
  >> Reageer (0)
  07-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Next (2007) + Bangkok dangerous (2008).
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Next: 
  Cris Johnson is een showroom-illusionist in Las Vegas die met een voor hem kwellend geheim leeft: hij kan enkele minuten verder in de toekomst kijken. Als kind onderging hij tal van onderzoeken opgezet door de overheid en de medische wereld, die hem uiteraard een interessante aanwinst vonden. Omdat hij deze interesse kotsbeu is, duikt hij onder een valse naam onder in Vegas waar hij leeft van goochel-optredens en kleine gokwinsten. Maar wanneer een terroristische groep ermee dreigt om een nucleaire opslageenheid in Los Angeles te laten ontploffen, tracht overheidsagente Callie Ferris hem op te sporen. Het kost haar enorm veel moeite om Cris te vinden en hem te overtuigen om haar te helpen om deze grote ramp stop te zetten.

  Bangkok dangerous: 
  Een professionele huurmoordenaar (Nicolas Cage) verblijft in Bangkok om een aantal klussen af te handelen. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht, en hij ondervindt de nodige tegenwerking. Dan valt hij ook nog eens voor een lokale schoonheid en moet hij een van zijn weinige vertrouwelingen te vriend zien te houden.

  07-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:N
  Tags:Nicholas Cage, Peter Falk, Julianne Moore, Jessica Biel
  >> Reageer (0)
  06-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Escape plan. (2013)

  escape plan

  Ray Breslin is 's werelds meest vooraanstaande persoon als het gaat om veiligheid. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd en is tevens getraind op een enorme hoeveelheid overlevingstechnieken, zodat hij kan werken aan de best beveiligde gevangenissen ooit, waaruit ontsnappen onmogelijk is. Maar dan belandt hij in de gevangenis die hij ooit zelf ontwierp. Ray doet er alles aan om te ontsnappen, en gaat op zoek naar de persoon die er voor zorgde dat hij zelf achter de tralies verdween.

  2013

  06-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:E
  Tags:Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jim Caviezel
  >> Reageer (0)
  05-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Escape plan 2: Hades. (2018)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ray Breslin runt een eliteteam van veiligheidsspecialisten die zijn opgeleid om mensen uit de meest ondoordringbare gevangenissen van de wereld te halen. Wanneer zijn meest vertrouwde kracht, Shu Ren, wordt gekidnapt, verdwijnt hij in de meest complexe gevangenis ooit gebouwd. Het gebouw is volledig geautomatiseerd en verandert constant van vorm. Met behulp van enkele van zijn oude vrienden probeert Ray hem vrij te krijgen.

  05-08-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:E
  Tags:Sylvester Stallone, Dave Bautista, Jaime King, Curtis Jackson, Xiaoming Huang, Jesse Metcalfe
  >> Reageer (0)
  04-08-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Escape plan 3: The extractors. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De dochter van een machtige zakenman uit Hongkong raakt vermist in wat lijkt op een routine losgeldaffaire. Als Ray Breslin en zijn team verder onderzoek plegen, ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden. Hij blijkt tevens de geliefde van Breslin gekidnapt te hebben en houdt haar vast in de enorme gevangenis genaamd Devil's Station.

  04-08-2019 om 18:21 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:E
  Tags:Dave Bautista, Sylvester Stallone, Jaime King
  >> Reageer (0)
  18-06-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assassin's Creed. (2016)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dankzij een revolutionaire technologie die de sleutel vormt tot het oprakelen van iemands genetische herinneringen weet Callum Lynch (Michael Fassbender) de avonturen van zijn voorvader Aguilar in het 15e eeuwse Spanje te beleven. Callum ontdekt dat hij afstamt van een mysterieus geheim genootschap, de Sluipmoordenaars, en bouwt een enorme hoeveelheid eeuwenoude kennis en vaardigheden waarmee hij het in het heden opneemt tegen de machtige en oppressieve Orde van de Tempeliers.

  18-06-2019 om 20:25 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:A
  Tags:Michael Fassbender, Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams
  >> Reageer (0)
  22-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The equalizer. (2014)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit 1985.

  Een voormalig geheim agent, Robert McCall (Denzel Washington), heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Maar wanneer hij een jonge prostituee (Chloë Grace Moretz) probeert te redden, krijgt hij problemen met de Russische maffia. Vanuit wraakgevoelens en om boete te doen voor de zonden uit zijn verleden, gaat hij als privédetective 'The Equalizer' te werk om recht te zetten wat krom is en bij te springen waar de wet tekortschiet.

  22-04-2019 om 18:03 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:E
  Tags:Chloë Grace Moretz, Haley Bennett, Bill Pullman, Marton Csokas, Denzel Washington, David Harbour
  >> Reageer (0)
  25-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bounty Killer. (2013)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is al weer 20 jaar geleden sinds multinationale conglomeraten de controle over de planeet hebben overgenomen. Hun onverzadigbare honger naar winst en macht hebben geleid tot een nieuwe wereldoorlog die bekend staat als de 'Corporate Wars'. Temidden van deze puinhopen is de 'Raad van de Negen Rozen' ontstaan. Het doel: het lokaliseren en elimineren van elke witte boord die, direct of indirect, verantwoordelijk wordt geacht voor de vernietiging van de wereld.

  25-01-2019 om 18:09 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:B
  Tags:Matthew Marsden, Kristanna Loken,Christian Pitre
  >> Reageer (0)
  21-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mad Max anthology.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mad Max (1979): De normale samenleving is in verval geraakt. De snelwegen zijn een nachtmerrieachtig decor geworden voor een dodelijk spel tussen een groep criminele motorrijders en een handjevol jonge politieagenten in opgevoerde achtervolgauto's. Max is een jonge agent, verantwoordelijk voor de dood van één van de leiders van de motorrijders, genaamd 'The Nightrider'. Zijn vriendin, Jessie, wil dat hij bij de politie-eenheid weggaat. Max gaat inderdaad bij de politie weg en wil alleen nog maar rust en gaat met Jessie en haar baby een lange vakantie houden. Totdat hij, zonder het te weten, met één van de bendeleden in aanraking komt en een nieuwe periode van waanzinnig geweld en wraak aanbreekt.

  Mad Max 2; the road warrior (1981):  De wereld die we kennen is niet meer. De steden van vroeger zijn veranderd in een grote woestenij. Door deze 'waste land' trekt de eenzame zwerver Max (Gibson) doelloos rond, altijd op zoek naar voedsel en benzine om te kunnen overleven. Hij komt bij een dorpje waar de inwoners een enorme hoeveelheid benzine hebben. Tegen wil en dank besluit hij ze te helpen in de strijd tegen een groep gewelddadige motorrijders.

  Mad Max beyond Thunderdome (1985): Max (Gibson) wordt beroofd van al zijn bezittingen en kan nog net de stad Bartertown bereiken, die gerund wordt door Aunt Entity (Turner). Hij sluit een deal met Entity en vecht namens haar in de Thunderdome, een kooi waarin gevechten op leven en dood worden gehouden. Entity belazert hem en gooit hem de woestijn in. Met hulp van een groep kinderen die hij bij een oase vindt, gaat Max weer terug naar Bartertown, om met Entity af te rekenen.

  Mad Max; fury road (2015):  De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.
  21-01-2019 om 09:33 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne, Michael Preston, Bruce Spence, Tina Turner, Tom Hardy, Nicholas Hoult, Charlize Theron
  >> Reageer (0)
  14-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mission Impossible (6): Fallout. (2018)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.

  14-01-2019 om 18:56 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Mission impossible
  Tags:Tom Cruise, Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Alec Baldwin, Michelle Monaghan
  >> Reageer (0)
  13-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Mission Impossible (5): Rogue nation. (2015)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het bijzonder efficiënte doch destructieve Impossible Mission Force (IMF) van Ethan Hunt wordt door de bureaucraten van Washington, waaronder het hoofd van de CIA, ontbonden. Maar Hunt stelt toch zijn team samen om een schimmige organisatie bekend als "The Syndicate" en diens ongrijpbare leider te vatten.


  13-01-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Mission impossible
  Tags:Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson
  >> Reageer (0)
  12-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Mission Impossible (4): Ghost protocol. (2011)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin gebouw in Moskou, waar zij bezig waren met een topgeheime missie. Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team, echter moet hij op de vlucht gaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten om dat te kunnen doen. Terwijl hij opgejaagd wordt door een ambitieuze agent (Renner) die Hunt zelf heeft opgeleid, moet hij niet alleen zijn onschuld zien te bewijzen, maar ook een nucleaire oorlog zien te voorkomen tussen de twee landen.


  12-01-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Mission impossible
  Tags:Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner
  >> Reageer (0)
  29-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taken trilogy.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Taken (2008):
  Bryan (Liam Neeson) is een overbezorgde vader, die gescheiden is van zijn vrouw (Famke Janssen). Als zijn dochter naar Parijs wil staat hij dit met tegenzin toe. Als ze dan in handen komt van vrouwenhandelaren, reist hij naar Parijs af om haar te zoeken, waarbij zijn bij de Geheime Dienst opgedane ervaring goed van pas komt...
  Taken 2 (2012): 
  CIA agent Bryan Mills gaat met zijn gezin op vakantie in Istanbul. Eenmaal daar is de vader van een van de kidnappers, die Bryan vermoord heeft toen hij zijn dochter Kim probeerde te redden, uit op wraak. Hij neemt Bryan en zijn vrouw in gijzeling. In een poging om gered te worden doet Bryan een beroep op Kim. Met Bryans special forces technieken probeert hij zijn familie veilig thuis te krijgen en de kidnappers één voor één uit te schakelen.
  Taken 3 (2014): 
  De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord, die in zijn huis wordt gepleegd. Hij wordt op de hielen gezeten door een snuggere rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.  29-11-2018 om 21:19 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:T
  Tags:Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker
  >> Reageer (0)
  02-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kingsman, the secret service. (2014)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

  02-09-2018 om 22:24 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:K
  Tags:Colin Firth, Taron Egerton, Mark Hamill, Samuel L. Jackson
  >> Reageer (0)
  01-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirty Harry collection.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dirty Harry (1971): De keiharde agent Harry Callahan uit San Francisco zal de seriemoordenaar Scorpio koste wat het kost te pakken krijgen, wat "het systeem" ook voorschrijft. De film, geregisseerd door Don Siegel, is uitgegroeid tot één van de beste politiethrillers ooit gemaakt. 

   Magnum Force (1973): In San Francisco worden louche onderwereldfiguren bij bosjes vermoord. Misdadigers die hun terechte straf ontlopen zijn, krijgen naderhand de rekening gepresenteerd. En wie hem niet goed kent, denkt misschien dat Detective Harry Callahan dit soort praktijken wel met een wrang glimlachje zal goedkeuren. Maar dan heb je Harry verkeerd beoordeeld en dat hebben de moordenaars ook. Geschreven door John Milius en Michael Cimino (in latere jaren gevierde regisseurs).

  The Enforcer (1976): Wanneer terroristen een wapenmagazijn beroven en een spoor van geweld achterlaten, zoeken de leiders van de stad de hulp van Callahan, die dit keer bijgestaan wordt door een vrouwelijke partner (Tyne Daly). De stadsleiders hebben twee taken: de toeristen op te sporen en Harry's vertrouwen te winnen.

  Sudden Impact (1983): Harry krijgt een opdracht buiten de stad en moet op zoek naar een getraumatiseerd slachtoffer van verkrachting (Sondra Locke), die op koele wijze de aanvallers afmaakt uit haar verleden. De zin “Go ahead. Make my day” werd een internationale catchphrase.

  The Dead Pool (1988): Glamour is niet bepaald Callahan’s stijl. Hij wordt liever niet op één hoop gegooid met een rocker, een filmcriticus en een talkshowhost. Toch belandt hij samen met hen op een mysterieuze ‘dodenlijst’.

  01-09-2018 om 02:30 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:D
  Tags:Clint Eastwood, Tyne Daly, Sondra Locke
  >> Reageer (0)
  30-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomb Raider.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist naar zijn laatst bekende locatie: een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan.

  2018

  30-07-2018 om 22:46 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Tomb Raider
  Tags:Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins
  >> Reageer (0)
  12-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Point break.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Remake van de gelijknamige film uit 1991.

  Een jonge FBI-agent infiltreert in een uitzonderlijke groep van extreme sporters die ervan verdacht worden een reeks ongeziene overvallen op bedrijven te hebben gepleegd. Hij gaat undercover met gevaar voor eigen leven en probeert te bewijzen dat deze atleten de architecten zijn van de verbijsterende misdaden die de financiële markten over de hele wereld opschudden.
  2015

  12-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:P
  Tags:Luke Bracey, Édgar Ramírez, Teresa Palmer
  >> Reageer (0)
  11-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bastille Day.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Michael Mason (Richard Madden) is een Amerikaanse zakkenroller die in Parijs woont. Op een dag steelt hij een tas die meer bevat dan alleen maar een portemonnee en wordt hij opgejaagd door de CIA. Sean Briar (Idris Elba), de agent die op de zaak gezet wordt, beseft al gauw dat Michael slechts een pion is in een veel groter spel en dat hij ook zijn beste kans is om een grootschalige samenzwering bloot te leggen.
  2016

  11-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:B
  Tags:Idris Elba, Richard Madden, Kelly Reilly
  >> Reageer (0)
  10-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechanic: resurrection.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert, is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken.
  2016

  10-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones
  >> Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympus has fallen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De film volgt een eerloos ontslagen agent van de Amerikaanse geheime dienst (Gerard Butler). Wanneer Noord-Koreaanse terroristen, gewapend met buitengewone technologische wapens, het Witte Huis bezetten en de president (Aaron Eckhart) en een aantal van zijn medewerkers gijzelen, blijkt hij de enige man te zijn die de president en het land nog kan redden.
  2013

  09-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:O
  Tags:Gerard Butler, Aaron Eckhart, Robert Forster, Morgan Freeman
  >> Reageer (0)
  05-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homefront.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Phil Broker (Jason Statham) is een voormalig narcotica-agent, die samen met zijn dochter naar een rustig stadje verhuist, om aan zijn verleden te ontsnappen. Hij komt echter terecht in een plaats die overspoeld wordt door geweld, drugsdealers en de kwaadaardige methadonmagnaat Gator (James Franco). Het duurt niet lang voordat Phil wederom de strijd aanbindt met de criminaliteit.

  2013

  05-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:H
  Tags:Jason Statham, James Franco, Clancy Brown, Winona Ryder
  >> Reageer (0)
  17-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het tweede gelaat.

  Vincke en Verstuyft 3.

  2017,Koen De Bouw, werner de smedt,Sofie Hoflack

  De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier.

  2017

  17-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:T
  >> Reageer (0)
  16-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dossier K.

  Vincke en Verstuyft 2.

  2009,bd,werner de smedt,koen de bouw,hilde de baerdemaeker,jappe claes,greg timmermans,filip peeters,marieke dilles,erkan albay,blerim destani

   Een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen zet een onontkoombare clanoorlog in gang. Volgens de wetten van de Kanun, een eeuwenoude erecode uit de onherbergzame bergen van Albanië,moet bloed worden gewroken met bloed, en het is dan ook een kwestie van tijd voor er meer slachtoffers vallen. Erik Vincke en Freddy Verstuyft worden meegesleurd in een noodlottige spiraal waaruit niemand nog lijkt te kunnen ontsnappen.

  2009

  16-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:D
  >> Reageer (0)
  15-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De zaak Alzheimer.

   

  Vincke en Verstuyft 1.

  2003,koen de bouw,werner de smedt,jan decleir,jo de meyere,gene bervoets

  Met: Koen de Bouw, Werner De Smedt, Jan Decleir, Jo De Meyere, Gene Bervoets.
  Vincke en Verstuyft zijn de beste rechercheduo van de Antwerpse politie. Als ze geconfronteerd worden met de moord op een topambtenaar, stellen ze alles in het werk om de dader te pakken te krijgen.
  Het spoor leidt naar de huurmoordenaar Angelo Ledda. Ledda vertoont de eerste symptonen van de ziekte van Alzheimer en krijgt het steeds moeilijker om zijn opdrachten uit te voeren.
  Als hij bovendien doorkrijgt dat hij zich heeft laten gebruiken voor een politiek machtspelletje, besluit hij achter zijn opdrachtgevers aan te gaan. Vincke en Verstuyft hebben er hun handen aan vol om het kluwen van intriges, afrekeningen en netwerken te ontwarren en te vermijden dat er nog meer doden vallen....
   
  2003

  15-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Z
  >> Reageer (0)
  06-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. San Andreas.

  2015,bd,kylie minogue,Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino

  De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw (Carla Gugino) reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin.

  2015

  06-02-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:S
  >> Reageer (0)
  24-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Big game.

  Samuel L. Jackson, Onni Tommila,2014,bd,Ray Stevenson

  Wanneer Air Force One wordt neergeschoten door terroristen strandt de president in de wildernis. De enige persoon die hem kan redden is een 13-jarige jongen genaamd Oskari. Oskari is in de bossen aan het jagen om zijn volwassenheid te bewijzen aan zijn verwanten. In plaats daarvan stuit hij op de machtigste man ter wereld. Met de terroristen op hun hielen moet het onwaarschijnlijke duo samen werken om te ontsnappen.

  2014

  24-01-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:B
  >> Reageer (0)
  08-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Street Fighter: assassin's fist.

  akira koieyama, gaku space hyunri, lee joey ansah, Lee Joey Ansah, Mark Killeen, Mike Moh, Shogen Itokazu, Togo Igawa, Yoshinori Ono,2015,bd

  Street Fighter: Assassin's Fist neemt ons mee terug naar het begin van deze legendarische franchise en onthult het achtergrond verhaal van enkele van de meest populaire personages uit de reeks. Onbewust van het feit dat ze de laatste leerlingen zijn van een bijna vergeten Martial Arts stijl, worden Ryu en Ken in de afgelegen wildernis van de Japanse bergen getraind door hun meester, Goken. Hun training stelt ze in staat om hun Chi energie te manipuleren en te gebruiken als een dodelijk wapen. Maar het beoefenen van deze vechtstijl brengt een groot risico met zich mee. Wanneer Ryu en Ken achter de ware reden komen waarom zij de laatste vechters zijn die getraind worden in deze kunst, komt het mysterieuze en duistere verleden van hun meester langzaam naar boven. Om zich te bevrijden uit deze donkere erfenis en de grenzen van de traditie, moeten ze de confrontatie aangaan met hun eigen lot en duistere verleden.

  2015

   

  08-01-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:S
  >> Reageer (0)
  07-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Street Fighter: the legend of Chun-Li.

  street fighter, streetfighter

   Chun-Li (Kristen Kreuk) is op jonge leeftijd getuige van de ontvoering van haar vader. Op een dag overlijdt haar moeder en komt ze in het bezit van een oude rol, met daarop Chinese teksten. Chun-Li besluit uit te gaan zoeken waar de rol vandaan komt en waarom deze bij haar bezorgd is. Ze komt zo op het spoor van de gemene Bison (Neal McDonough), die met harde hand probeert de onroerend goed wereld van Bangkok in handen te krijgen. Bison is tevens verantwoordelijk voor de ontvoering van de vader van Chun-Li. Zij krijgt les van de getalenteerde Kung Fu meester Gen (Robin Shou), die vroeger werkzaam was voor Bison. Samen proberen ze wraak te nemen voor alle ellende die Bison veroorzaakt heeft en de vader van Chun-Li te bevrijden.

  2009

  07-01-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:S
  >> Reageer (0)
  22-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Steven Seagal collection.

  Steven Seagal, Byron Gibson, John Edward Lee,Helena Mattsson, Craig Sheffer,2016,2008,Holly Dignard, Karyn Michelle Baltzer,Luke Goss,Jacqueline Lord,2006,Michelle Goh,2003,bd, Kata Dobó

  Out for a kill (2003): De universitaire professor Robert Burns is zonder het zelf te weten medeplichtig aan een Chinese cocaïnesmokkel. Hij wordt gevangengenomen, maar al snel ontsnapt hij om wraak te nemen en om zijn onschuld te bewijzen.

  Belly of the beast (2003): Jake Hopper (Steven Seagal) weet niet dat zijn dochter Jessica en haar vriendin Sarah tijdens hun rondreis door Zuidoost-Azië zijn ontvoerd. Maar als een vriend uit zijn tijd bij de geheime dienst hem de band geeft waarop losgeld wordt gevraagd, beseft hij dat hij zelf in actie moet komen. Jake vliegt zelf naar Bangkok in de hoop dat hij met behulp van zijn oude netwerk de meisjes kan redden. Zijn speurtocht voert hem tot diep in de Thaise onderwereld. Hij volgt het spoor van de groep die verdacht wordt van Jessica's ontvoering. Zo belandt hij midden in de strijd tussen een corrupte Thaise generaal en de Abu Karaf, een bende wapensmokkelaars. Als Jake het intrige probeert te ontrafelen, ontdekt hij dat de CIA gemanipuleerd wordt, en dat zijn dochter zich midden in het web bevindt.

  Mercenary for justice (2006):  Een huurling raakt betrokken bij een missie die de levens van zijn familie op het spel zet. Om de missie te doen slagen moet hij inbreken in één van de best bewaakte gevangenissen van Zuid Afrika om daar de zoon van de grootste drugsbaron zien te bevrijden.

  Kill switch (2008):  Detective Jacob Stillwell (Steven Seagal) is één van de meest geprezen detectives in het land. Zijn keiharde aanpak is legendarisch onder zijn collega's. Maar op zijn laatste klus lijkt hij zijn sterkste tegenstander te hebben gevonden; een sluwe, perverse moordenaar, die de stad terroriseert.

  Code of honor (2016): Een kolonel van de Special Forces die pas terug is uit het Midden-Oosten neemt ontslag uit het leger. Hij beseft al snel dat zijn geboortestad uiteen is gevallen en veranderd is in een gewelddadige wereld die gerund wordt door moordenaars en de drugsmaffia. Na enig beraad besluit hij toe te treden tot de duistere wereld en te doen waar hij het beste in is. Bijna niemand kan hem stoppen, maar een oud-collega wil het toch proberen.

  Asian connection (2016): Jack en Sam, twee Amerikaanse expats, stelen onbewust een som geld van een drugsbaron wanneer ze een serie banken beroven in Zuidoost-Azië. Al snel worden ze het doelwit van de drugsbende die uit is op wraak. Wanneer Sam wordt gedood klopt Jack bij de liefde van zijn leven aan, Pom. Samen vormen ze een modern Bonnie en Clyde-koppel dat de strijd aangaat met de gangsters.

  22-06-2017 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:S
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The legend of Tarzan.

  tarzan

  Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan (Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane (Robbie) aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom (Waltz). Maar diegenen achter dit moorddadige plot hebben geen idee wat ze te wachten staat.

  2016

  22-06-2017 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:L
  >> Reageer (0)
  24-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lara Croft, Tomb Raider-collection.

  2001,angelina jolie,jon voight

  Lara Croft, Tomb Raider. (2001)

  Het zoeken naar verloren rijkdommen en kostbare schatten en de afstraffing van schurken zijn alledaagse praktijken voor avonturier Lara Croft. Een verborgen geheim uit haar vaders verleden leidt haar tot de grootste uitdaging van haar leven: de Driehoek, een legendarisch artifact met het vermogen om ruimte en tijd te veranderen. Lara moet de Driehoek vinden voordat het in de handen valt van de Illuminati, een geheim genootschap dat uit is op het overheersen van de wereld. Om de Illuminati te stoppen, moet Lara een helse en gevaarlijke achtervolging doorstaan, die haar van Cambodia tot Siberië brengt.

  Lara Croft, Tomb Raider: The Cradle of Life. (2003)

  Lara Croft (Angelina Jolie) moet op zoek naar een tempel waar een sleutel te vinden is tot "Pandora's Box". Als deze "box" geopend wordt, kan deze een kracht loslaten die miljoenen mensen hun levens kan ontnemen. Lara moet deze sleutel en 'box' eerder vinden dan Chen Lo, hoofd van een Chinees misdaadsyndicaat, die "Pandora's Box" wil vinden, en dan wil verkopen aan de hoogste bieder.

  24-03-2017 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:Tomb Raider
  >> Reageer (0)
  08-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Stallone collection.

  sylvester stallone

  COBRA (1986): Een seriemoordenaar plaagt de stad, en een agent met de bijnaam Cobra is hem op het spoor. Cobra komt er achter dat de moordenaar eigenlijk een groep getrainde huurmoordenaars is, met banden met de politie. Om zijn missie te volbrengen zal hij in z'n eentje te werk moeten gaan.

  ASSASSINS (1995): Robert Rath is de beste huurmoordenaar die er is, maar hij wil ermee kappen. Miguel Bain, daarentegen, een gedreven doder, wil de numero uno van zijn schimmige beroep worden door Rath te elimineren. Bain gaat de confrontatie aan met Rath,die geholpen wordt door hacker Electra.

  TANGO AND CASH (1989): Ray Tango en Gabriel Cash zijn twee succesvolle drugsagenten die elkaar niet uit kunnen staan. Misdaadbaas Yves Perret weet het voor elkaar te krijgen dat de twee voor moord opgepakt worden. Wanneer ze vervolgens in de gevangenis gegooid worden tussen vele criminelen die ze zelf achter de tralies hebben gezet zijn ze op elkaar aangewezen om hun naam te zuiveren en de slechte Perret te pakken te krijgen.

  THE SPECIALIST (1994): Ray Quick is een voormalige bom-expert van de CIA die nu als outsider in Miami woont. May Munro heeft van zijn kwaliteiten gehoord en probeert hem over te halen om de daders van een aanslag op zijn ouders te bombarderen. Ray is geïnteresseerd in het aanbod, maar blijft bij zijn besluit om zijn kunstjes nooit meer te vertonen. Wanneer een voormalige CIA-collega verschijnt verandert de situatie drastisch.

  DEMOLITION MAN (1993): 1996, L.A. Een psychotische crimineel heeft 30 mensen gegijzeld in een met explosieven gevuld gebouw. Een niets en niemand ontziende smeris die 'demolition man' wordt genoemd gaat achter hem aan en laat een spoor van explosies achter. Beide worden ingevroren als strafmaatregel. In 2032 weet de crimineel te ontsnappen en komt in een vredelievende maatschappij die zich geen raad weet met dit type crimineel. De agent wordt op hem losgelaten omdat hij de enige is die hem aankan.

  08-12-2016 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:S
  >> Reageer (0)
  07-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The man from U.N.C.L.E.

  Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren 1960.

  Henry Cavill, Armie Hammer,hugh grant,2015,bd,Alicia Vikander

  De jaren 60. CIA-agent Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Armie Hammer) nemen deel aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het opbouwen van kernwapens. Hun enige aanwijzing is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel is tot het infiltreren van de criminele organisatie. Wat volgt is een race tegen de klok om hem te vinden, zodat een wereldwijde catastrofe voorkomen kan worden.

  2015

  07-12-2016 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:M
  >> Reageer (0)
  08-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. City heat.

  Clint Eastwood, Burt Reynolds,1984,robert davi,Rip TornKansas City in de jaren '30. Privé-detective Mike Murphy's partner wordt op een gruwelijke wijze om het leven gebracht, wanneer hij probeerde om een gangster af te persen met zijn geheime rekening. Luitenant Speer en zijn ex-collega Murphy gaan samen de strijd aan met de maffia, hoewel ze elkaar totaal niet mogen.

  1984

  08-08-2016 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Categorie:C
  >> Reageer (0)

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Mijn blogs:
 • Homepage:
 • Stripalbums
 • Horror
 • Science-Fiction & Fantasy
 • Comic Book verfilmingen


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!