Inhoud blog
 • afvallen buik
 • Afvallen in een week
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Alles over je gezondheid
  Gezonde recepten om af te vallen en meer
  07-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afvallen buik
  Het wegwerken van vet van je buik 

  Er zijn zoveel namen voor het vet dat zich ophoopt rond ons afval - buikvet, bierbuik, muffin top, love handles en honderden anderen. Het feit dat er zoveel namen weergeeft hoeveel preoccupatie die mensen hebben met dit deel van hun lichaam. In het artikel, zal ik schetsen enkele tips om u te helpen elimineren het afvallen van je buik. zie ook http://gezondheidweetjes.nl/blog/afvallen-bij-je-buik/afvallen-buik

  1. Vermindering van de calorieën die je eet

  Simpel gezegd, de nummer een manier om buikvet te verliezen is minder calorieën eet. Door het verminderen van uw calorie-inname, zal je totale lichaamsvet worden verminderd. De maagstreek is meestal de eerste om een ​​vermindering in omvang te zien en als je verliest meer en meer vet van de maag zal blijven kleiner geworden. Alles wat je doen moet de ondersteuning van uw inspanning in minder calorieën consumeren.

  2. Alleen kleine hoeveelheden van de oefening voor je buikspieren

  Waarom? Omdat ze niet daadwerkelijk enig effect hebben op de hoeveelheid buikvet dat bestaat rond je taille. Tuurlijk, het versterken van hen zal bieden wat hulp bij het maken van je maag platter, maar het zal vrijwel geen effect op het vet, dat zit op de top van je buikspieren te hebben. U dient uw hele lichaam, omdat dit tot meer algemene vetreductie leiden dan werken voor een klein deel van je lichaam.

  3. Kleine hoeveelheden van de oefening

  U hoeft niet naar de sportschool voor uren op een moment. Een stevige wandeling of een lichte jog is genoeg om u te helpen gewicht te verliezen op voorwaarde dat u correct te eten. U dient voeg wat lichte weerstand uitoefenen, omdat dit zal helpen vergroten van spiermassa.

  Deze drie tips zijn zeer eenvoudig, maar na hen kan een enorme impact op de hoeveelheid buikvet je meeslepen. Dus, maak een verbintenis om minder te eten en meer bewegen - in een vrij korte periode van tijd zie je resultaat.

  Fannie is een internet schrijver die onlangs het inrichten van een website op wachtkamer stoelen en kunnen mensen uit het bedrijfsleven te helpen bij het vinden van de beste receptie stoelen voor hun lobby.

  07-06-2011 om 23:15 geschreven door gezondheid  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Tags:Afvallen buik, afvallen bij je buik, afvallen,tips afvallen buik ,tips afvallen
  23-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afvallen in een week
  1) Drink een vol glas water voor en na een maaltijd, zodat u sneller een vol zijn. Ook proberen om water te drinken in uw primaire plaats van suikerhoudende degenen zoals cokes of sap te maken.

  2) Eet niet voorbij een bepaalde tijd, bij voorkeur 3 uur voordat je slapen. Ik probeer niet in het verleden negentien eten! Als je moet eten of honger krijgen, probeer het drinken van suikerhoudende dranken, zoals niet-water, thee of melk.

  3) Deze is een moeilijke .... NIET gaan winkelen! Ik herhaal GEEN SHOPPING! Als u een streefgewicht die u probeert te bereiken, niet kopen geen nieuwe kleren totdat je dat doel te bereiken. Hierdoor blijf je gemotiveerd om dat gewicht te verliezen.

  4) Oefening! Niet alleen kan de uitoefening van calorieën te verbranden, maar het ook kan u helpen te reguleren stoelgang. Geen behoefte aan een lidmaatschap van de sportschool. Houd training leuk en makkelijk. Gewoon op 3 of 4 favoriete dance tunes en 'schud wat je mama ya gaf.' 20 minuten lichaamsbeweging per dag doet wonderen!

  5) Poets je tanden! Tandpasta bevat natriumlaurylsulfaat, een effectieve foamer, die fungeert als een voorproefje modifier, tijdelijk onderdrukken van de zoete receptoren van de tong. Dit maakt het eten van zoete snacks zoals chocolade of sap smaak raar of zelfs bitter, aldus ontmoedigen ongezonde tussendoortjes!

  6) Hier is een van mijn favoriete gewichtsverlies tips. Hier krijg je een massage! Ja dat klopt, kunnen massages helpen gewicht te verliezen. Regelmatige massage sessies omloop te verhogen, die kan de snelheid van uw stofwisseling, waardoor je lichaam meer calorieën te verbranden sneller.

  7) Wees een bezige bij. Houd jezelf bezig door een van beide het huis schoonmaken, tuinieren, het organiseren, plakboeken, of zelfs spelen met de kinderen. De meer bezig je geest en lichaam doet de activiteiten van de minder je denken over eten of naar de keuken. Dit werkt echt, want als je erover nadenkt, wanneer was de laatste keer zag je een vette bee?

  8) Uiteraard het verhogen van uw stoelgang! Bruto, weet ik, maar hoe vaker je kan reinigen je lichaam van afvalstoffen, des te sneller je gewicht zal verliezen. U kunt dit doen door het eten van meer vezels. Zodat je kan afvallen in een week

  9) Sla nooit een maaltijd! Dit zal alleen je hongeriger en zal ertoe leiden dat u meer te eten. In feite, is het eigenlijk beter om vaker te eten (5-8 keer per dag inclusief hapjes) dan gewoon vasthouden aan 3 maaltijden per dag. Maar zorg ervoor dat je eet kleinere, gezondere porties per keer.

  10) Maak de beslissing om nu te starten! Stoppen met het maken van excuses of het uitstellen. Als je eenmaal hebt de beslissing om gewicht te verliezen gemaakt, gemotiveerd te blijven en vasthouden aan het tot u uw doel bereikt. Iedereen verdient een gezonder, gelukkiger leven.
  Zo kunt u afvallen in een week

  23-05-2011 om 13:40 geschreven door gezondheid  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Afvallen in een een week, afvallen, dieet, gewichtsverlies,sneller je gewicht verliezen
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/afvallenineenweek

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  23-05-2011 om 13:21 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


  Archief per week
 • 06/06-12/06 2011
 • 23/05-29/05 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!