• the black stripes - adinga

{TITEL_VRIJE_ZONE}
    ADINGA

21-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag mac adam - adinga

Doordat niet iedereen juist op tijd verwittigde of hij nu wel of niet kwam was er wat verwarring of we wel met genoeg zouden zijn maar gelukkig konden we de match met 8 spelers aanvatten. Mac adam had eerder meer problemen met hun spelers want daar kwamen maar 4 spelers opdagen. De gedachte dat we dus absoluut niet konden verliezen en dat het een makkelijke match werd zat er bij iedereen zeer duidelijk in want nadat we zeer vroeg op voorsprong kwamen via Jeroen brachten we maar een zeer slechte prestatie. Mac adam speelde goed tot zeer goed met 4 man en kwam zelfs meerdere keren op voorsprong. Alle verdiensten dan ook bij hen. Adinga voetbalde te traag en dat moet je juist niet doen tegen 4 man waardoor Mac adam goed kon meespelen. Ook door de prachtige reddingen van hun keeper die er echt wel veel goals uithaalde. In de 2e helft ging het iets beter onder meer dat de spelers van Mac adam op waren en konden we iets sneller spelen. Het werd uiteindelijk nog 6 -8. Tegen 4 man mag je nooit 6 goals tegen krijgen en moet je er altijd meer maken dan 8. De 3 punten zijn wel binnen en dat is natuurlijk wel het belangrijkste maar de manier waarop was niet echt schitterend. Nog ff een pluim voor Mac adam voor hun goede prestatie en sportiviteit.

Doelpuntenmakers: Maarten 2 x, Niels 2 x Jeroen, Andy, Olivier en Diego

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    09-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag Adinga - Extra time

De eerste match na de winterstop, de eerste match van de terugronde. Deze werd aangegaan tegen Extra Time. Na paar weken stil te zitten was de honger weer groot om op het veld te staan, de wil was er dus bij iedereen. Extra Time begon wel beter aan de partij dan Adinga en kon via enkele afstandschoten dreigen. Hoe meer de wedstrijd vorderde was het meer gelijkopgaand zonder al te grote kansen. Door een slechte controle en een onnodig risico leden we balverlies en kon Extra Time scoren. Er werd hier niet lang bij stilgestaan en Adinga zocht de gelijkmaker die er ook kwam na goed samenspel wat Maarten afrondde. Adinga groeide in de match maar moest toch met een achterstand de rust in na een lage schuiver in de hoek. Rust 1 – 2. We zochten in de 2e helft naar de gelijkmaker wat op dat moment zeker verdiend zou zijn en de match werd wat heviger. Extra time maakte veel fouten maar kreeg onbegrijpelijk geen gele kaart terwijl zowel Niels als Jeroen ( Niels al wat meer terecht dan Jeroen) er wel 1 kregen. Hoewel we veel beter waren en veel kansen creëerde maar dankzij een zeer goede keeper niet konden scoren kregen we weer het deksel op de neus. Het werd 1-3. Maar Adinga gaf niet op en ging volle moed en vol overtuiging op zoek naar de gelijkmaker ( Iedereen legde er hun kop voor, sommige zelfs tot bloeden toe). Dankzij 2 goals van Jelle werd het nog gelijk en ging Adinga voluit voor de overwinning maar hun keeper pakte werkelijk alles. De match liep op een gelijkspel af tot een speler van Extra time hard tegen onderkant lat trapte waarna de bal terug in het veld sprong. Tot ieders grote verbazing, zelfs die van Extra –Time hadden moeite om het te geloven floot de arbiter en keurde het goed als een doelpunt waarna hij direct affloot.

3-4 verloren wat een pijnlijke nederlaag is doordat we veel beter waren en Extra- Time zelfs geen gelijkspel verdiende. Maar dankzij de arbiter die hen een onbegrijpelijke en onterechte goal toekende en hen geen gele kaarten gaf voor net dezelfde overtredingen waarbij wij wel een gele kaart kregen. Onnodige en onverdiende nederlaag waarbij we toch goede voetbal brachten maar waar de man in het zwart in ons nadeel floot. Volgende week beter en hopelijk terug de 3 punten!

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    05-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag: Elkoeds - Adinga
    De wedstrijd moest gewonnen worden tegen elkoeds die laatst stonden met 0 punten, een puntenverlies mocht niet gebeuren. Het kan het late uur geweest zijn ofwel had niemand er zin in want de match was alles behalve goed. We waren nog niet wakker toen de match begon en liepen al snel tegen de feiten aan. Lichte druk van elkoeds en de 1 -0 stond er. Adinga begon dan net iets beter te spelen en creërde enkele kansen maar altijd was de laatste pas of de controle niet goed. Maarten kon er wel 1 -1 van maken, het was dat doelpunt dat ons ging bevrijdden maar echt goede voetbal kwam er niet van. Voor rust kon Jona er nog wel 1-2 van maken na mooi uitspelen van de keeper waardoor we toch met een voorsprong de rust ingingen. Rust 1 -2. De tweede helft begon wat beter dan de eerste en deze keer was het Adinga dat Elkoeds onder druk hield maar scoren kwam er niet echt van. De wedstrijd liep goed op en neer met een klein overwicht voor Adinga maar met een voorsprong van 1 doelpunt is het altijd uitkijken vanachter. Stijn die in de eerste helft een verreking opliep kon dankzij goed druk zetten op de keeper de voorsprong vergroten tot 1 -3. Elkoeds was echter niet aangeslagen en scoorde meteen terug waardoor we nog spannende slotminuten kregen maar waar Elkoeds eigenlijk nooit echt een bedreiging was. De match werd met 2 -3 gewonnen, het was niet goed maar de 3 punten zijn er.
    28-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Geen verslag van de wedstrijd New Coupe - Adinga wegens het ontbreken van de verslaggever. Deze match werd spijtig genoeg verloren met  8-5. De match tegen berkenrode was de strijd om de 5e plaats die we dus absoluut niet mochten verliezen. We waren misschien wat zenuwachtig want ons wedstrijdbegin was niet om aan te zien. Foute controles en passes, geen diepgang waardoor berkenrode kon komen maar niet echt kon dreigen. Een rommelige eerste helft was het gevolg. We hadden wel enkele afstandschoten en kleine kansjes maar goed was het niet. Rust 0 -0
    Gelukkig startten we met een andere mentaliteit in de 2e helft en konden we scoren op corner via Maarten. We konden moeilijk combineren en de openingen werden niet gevonden. Door 2 individuele fouten kwamen we zelfs op achterstand en ging het nog moeilijker. Het begon wat overhaast te gaan en de slordigheden stapelde zich op. Gelukkig konden we weer op corner scoren via Jef. Het stond weer gelijk maar die vreugde was van korte duur want berkenrode maakte er op counter 2- 3 van. Dit was meteen de doodslag want we konden niet meer terugkomen. Eindstand 2- 3 waar het niet goed was en waardoor we uit de top 5 vallen. Het kan snel gaan als je de ene week wint van de leider maar de komende wedstrijden verliest. Volgende week staan we er weer en moeten we de 3 punten terug pakken.
    14-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.the black stripes - adinga

Door het ontbreken van de verslaggever vorige week tegen De meir was er van die match geen verslag. De match werd gewonnen met 4 -5  waardoor we terug meedoen voor de eerste plaatsen. Tegen Black stripes was dan ook iedereen gemotiveerd om deze goede lijn voort te trekken. Na het missen van de scheidsrechter( kwam tweede helft pas, zat in een fille)  moest de coach Jef  het overnemen en deed dit zeer naar behoren.   Na een redelijk rustig wedstrijdbegin zonder al te veel gevaar aan beide kanten kwam Black stripes gevaarlijk voor doel maar afwerken konden ze niet waardoor we ons geliefdkoosde taktiek konden toepassen : counter en 0 -1 voor Adinga dankzij Jonathan. Het bleef zoeken naar de juiste openingen maar Black stripes kon er toch één vinden dankzij een corner en het was 1 -1. rust 1 -1 met een licht overwicht voor Adinga. Na rust moest er dringend gescoord worden en dit werd dan ook meteen gedaan. Goede pas van Maarten naar Niels die mooi controleerde en de 1 -2  kon scoren. Adinga zou Adinga niet zijn als we na onze voorsprong in de 2e helft zouden wegzakken en de tegenstander liet komen. Black stripes had kleine kansjes maar het was Jelle die er nog 1 -3 van maakte. De match werd verdiend gewonnen ook al was het niet de beste prestatie.

24-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adinga- ZVC Socio
    De 6e competitiematch van Adinga was tegen zvc Socio. Volgens goede bronnen waren het mannen met een  prikkelbaar karakter waarbij we ons niet aan moesten laten vangen. De wedstrijd begon goed en we haalde ons geheim wapen " de counter" weer naar boven en het stond 1 -0 dankzij Jelle. Socio leek niet aangeslagen en scoorde redelijk snel de 1 -1. Daarna kwamen we beter in de match en wisten we veel kansen te creëren. Jonathan , Jeroen en opnieuw Jelle zorgde voor de 2 -1, 3 -1 en 4 -1. Socio dat alle ballen naar hun spits trapten die dan makkelijk kon afleggen of zelf trappen maakte voor rust er 4 -2 van. Rust 4 -2  Na de pauze kwam het " adingaprobleem" weer naar boven en begonnen we te klungelen. De eerste 5 minuten waren wel redelijk goed maar nadat Socio beetje druk legde was onze organisatie helemaal weg. We kwamen er niet uit en Socio kreeg de ene kans na de andere. Ze speelde hun strategie met hun lange spits goed uit en scoorde 2x waardoor het   4 -4 werd. We konden niets terug doen en mogen op basis van de 2e helft blij zijn dat het bij 4 -4 bleef ( mede dankzij goed keeperswerk van Maarten). Eindstand 4 -4 waar we een dubbelgevoel aan overhouden omdat we eigenlijk niet tevreden moeten zijn door het gelijkspel want er zat zeker veel meer in maar we konden evegoed goed verliezen. Laat het een les zijn voor volgende keer waarbij we dus rustig en kalm moeten blijven en onze organisatie staande moeten houden.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    10-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adinga - 't Haltje
    De 5e competitiematch voor adinga dat zich moest herpakken na het beschamende gelijkspel vorige week. Tegenstander was  't Haltje, een onbekende ploeg waar we de 3 punten zouden tegen moeten pakken. Eerst en vooral Jeroen bedanken die voor Adinga koos in plaats van voor Lierse te gaan supporteren. Dit is een duidelijk voorbeeld van clubliefde! Ook de nieuwkomer Jonathan werd verwelkomd, hij zou voor adinga de nieuwe scorende spits betekenen. De match begon redelijk goed en er vloeide vlotte combinaties in de zaal. Jelle maakte de openingstreffer dankzij een flater van de doelman. Adinga speelde vrij goed en vond elkaar blindelings. De één - tweetjes en driehoekjes toonden dat we konden voetballen en snel konden tikken. Kansen kwamen dan ook vrij snel en zo kon nieuwkomer jonathan de 2-0  en 3-0 binnentrappen. 't haltje was offensief onmachtig maar kon toch een keer tegenprikken. Adinga was niet aangeslagen en kon de draad terug oppikken en scoorde nog 2x via Jelle. Ook 't haltje kreeg er nog 1 tegen de netten. Rust : 5 -2. Na de rust het identhieke spelbeeld. Adinga zocht de combinatie op en creërde meerdere kansen. Maarten kon een keer scoren en ook de hardwerkende Jeroen pikte zijn goal mee. 't haltje scoorde ook nog 2x dankzij een goede aanval en via een lucky -goal. Maar dankzij de 4e en 5e treffer van Jelle werden ze nooit een dreiging voor ons. Einde van de match waar we zeker verdiend gewonnen zijn en waarbij we ook goed voetbal brachten. We hebben een goede start genomen met 10 / 15 en als we dit niveau blijven houden doen we zeker mee voor de top 3.

Doelpunten: 1-0, 4-1, 5-1, 7-2, 8-3 Jelle;  2-0 en 3-0 Jonathan;  6-2 Maarten;  9-4 Jeroen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    05-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag: ekeren united - adinga
    wedstrijdverslag : Ekeren united - Adinga

4e competitiematch van adinga dat het deze keer in ekeren moest doen. Om 23 uur werden we verwacht klaar te staan voor een 9 /12 maar deze kwam er spijtig genoeg niet. Adinga begon rustig maar wel goed aan de match en kon af en toe tegenprikken. De verdediging hield stand zodat we druk naar voor konden leggen. Jef scoorde de 0-1 maar buiten wat andere kansen bleef het daarbij tot aan de rust. Na een uitstekende voorzet van oliver kwam jeroen dicht bij de 0-2 maar de lat en een forse duw in de rug verhinderde dit echter. Ekeren united had buiten een paar afstandschoten zogoed als geen kansen. Rust : 0 -1.  Na de rust zocht adinga naar de bevrijdende 0 -2 maar deze kwam echter niet dankzij zeer goed werk van de thuisdoelman. Na veel pittige en overdreven duels kwam ekeren untited wat opzetten maar bleef eigenlijk alleen maar gevaarlijk op de counter.  Iedere voetballer kent de " voetbalwet " wel en deze werd dan ook op een voor ons pijnelijke manier toegepast. Na de zoveelste kans van adinga kwam ekeren united eruit met 4 man en scoorde de 1-1. Deze totaal onverdiende gelijkspel was dan ook meteen de eindstand want adinga kon niet meer scoren. Een onnodig puntenverlies tegen een tegestander dat de regel van het zaalvoetbal " geen contact " niet echt begreep en waarbij de supporters ook al niet te sportief waren. Een 7 op 12 waar we toch niet helemaal tevreden over mogen zijn, en waardoor we waarschijnlijk de aansluiting met de top verliezen.
    26-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag adinga - mac adam

Na een zware opdoffer vorige week wilden we terug de 3 punten pakken tegen een voor ons onbekende tegenstander mac adam. Adinga begon goed aan de match , zeer goed zelfs en kon na een paar vloeiende combinaties tot 3 -0 uitlopen via Niels , Maarten en Stijn. We stonden direct op voorsprong maar konden de druk niet aanhouden en lieten mac adam komen. Ze konden scoren na een dekkingsfout op corner: 3 -1 . Adinga die terug wakker was geschoten greep mac adam naar de keel en kon met mooi voetbal de score vergroten. Het werd via Jelle(2x), Andy, jeroen en Stijn 8 -1 Ruststand: 8 -1. De 2e helft begonnen we veel te nonchalent te voetballen. De keeper van mac adam begon mee te voetballen zodat er grote gaten vielen in hun verdediging maar adinga kon er niet van profiteren. Mac adam kon tegenprikken en begon met vertrouwen te voetballen. Ze kregen aantal kansen en konden er 4 keer uit scoren. Stijn en Niels maakte er nog 10 -5 van. Een sportieve match waar we veel kansen kregen maar amper10 goals konden maken. De 3 punten zijn weer binnen en zo  is de kater van vorige week verteerd.

PS: Speciale dank aan onze trouwste supporter Ineke, die ons elke match door weer en wind weer aanmoedigd!!!!

Doelpunten:  1- 0 en 10 -5 Niels; 3-0 Maarten; 2-0 , 7-1 en 9-4  Stijn: 4-1 Jeroen; 5 -1 en 6 -1 Jelle, 7-1 Andy

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    20-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag adinga- squadra07

Voor de 2e competitiematch trad adinga met een half geblesseerd team aan tegen squadra07. Adinga wou de goede lijn van de laatste weken doortrekken en er heerste dus in de kleedkamer veel enthousiasme en een winnaarsmentaliteit. Maar op het veld was dit volledig verdwenen. Squadra07( die, naar eigen zeggen hun eerste match in de kvv speelde) combineerde veel sneller en beter dan adinga. Ze liepen dan ook snel uit tot 0-3en  adinga liep al snel achter de feiten aan. Adinga probeerde wel maar het kwam er niet uit, we voetbalden te traag en te slordig om echt aanspraak te kunnen maken op die aansluitingstreffer. Vlak voor rust kwam deze er dan toch dankzij Jelle. Rust: 1-3 na een redelijke slechte eerste helft. Adinga kwam na  aanmoedigingen en aanwijzigingen van supporters, teamgenoten en coach vol goede wil het veld terug op en scoorde redelijk snel dankzij Maarten. Adinga kon niet blijven drukken en al snel kwam squadra07 terug in de match. Ze konden zelfs nog 5 keer! scoren.
    Jeroen kon er nog wel 3-8 van maken maar het kalf was al lang verdronken. Een zware en beschamende nederlaag die ons misschien terug met de voeten op de grond zette. Hopelijk leren we er van en kunnen we volgende week terug de 3 punten pakken.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)