Abuse melding

Misbruik is zeer ernstig. We nemen het als Bloggen.be daarom ook zeer ernstig indien iemand op zijn blog tegen de wet of algemene voorwaarden gaat handelen.
We raden u aan om onze algemene voorwaarden te lezen alsook onze disclaimer voordat u een klacht bij ons indient.

Bloggen.be is slechts provider. Wij leveren gratis diensten aan onze bezoekers. Wij zijn enkel maar doorgeefluik. Bloggen.be verstrekt slechts de informatie die door een bezoeker werd toegevoegd.
Bloggen.be plaatst dus zelf geen informatie op een blog; dit wordt door de blogger gedaan. Bloggen.be verschaft slechts technische faciliteiten om openbaarmaking van gegevens van anderen mogelijk te maken.

We realiseren dat het soms frustrerend en vervelend kan zijn als bepaalde zaken worden gedaan door een blogger.
Bloggen.be gelooft echter bijzonder sterk in de vrije meningsuiting, zélfs als dit onaangename boodschappen bevat of onpopulaire gedachten weergeeft. Bloggen.be kan bovendien ook niet tussenkomen in conflicten tussen u en een blogger. We zijn slechts provider en geen rechter. We raden u aan om steeds contact op te nemen met de bezoeker zelf. Via elk blog kan u contact opnemen met de eigenaar. Ervaring leert dat in bijna alle gevallen dit een oplossing geeft voor beide partijen.
Indien dit niet het geval is, kan u steeds naar een rechter trekken om via die weg alsnog een blogger te overtuigen/verplichten om een bepaalde actie te ondernemen op zijn blog.

Indien bij ons een klacht wordt ingediend zal Bloggen.be dit nauwgezet bekijken en mogelijk actie ondernemen.
Volgende zaken komen in aanmerking voor klachten:

Blogs kunnen verwijderd worden indien ze niet tegen de wet zijn, maar wel tegen onze algemene voorwaarden. We zijn hiervoor echter niet verplicht terwijl we niet aansprakelijk blijven voor de inhoud of gevolgen ervan.

Als u onze algemene voorwaarden en disclaimer hebt gelezen, en u wenst met de kennis van deze voorwaarden een klacht in te dienen, klik dan hier.

© 2005-2024 Bloggen.be | Blog | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!