[b]Aan alle bloggers van Bloggen.be[/b]

Vandaag 21 maart 2006, begin van de lente, (nog niets van gemerkt) is bloggen.be 6 maanden jong geworden.

[quote]21-09-2005
Officiële lancering
Bloggen.be start vandaag officieel.
Welkom allemaal op Bloggen.be! Veel plezier en succes met je blog!
21-09-2005 om 00:00 geschreven door Bloggen.be
[/quote]
Gedurende die 6 maanden werden op dit ogenblik 6055 blogs aangemaakt dat is een gemiddelde van 33,45 aangemaakte blogs per dag.
Tijdens deze 6 maanden werden deze blogs bezocht door 2.080.594 bezoekers.

[b]Als dit geen succes is, dit succes is het werk van de webmaster en zijn team, hiervoor een dikke proficiat, ere aan wie ere toekomt[/b]

[b]Blogosfeer HET forum van Bloggen.be[/b] doet het minder goed, daar zijn op dit ogenblik 200 geregistreerde leden, waaronder nog een 10 % geen bloggers zijn, wat tegenover het aantal blogs zeer weinig is. De meeste bloggers komen als[b]"GAST"[/b]maar hebben die gasten er al eens over nagedacht welk voordeel zij hebben wanneer zij zich registreren (is nog niet verplicht, maar wel aan te raden), ik noem hier de voornaamste extra voordelen:
1. Het is [b]GRATIS[/b]
2. Wanneer men inlogt kan men klikken op “berichten sinds mijn laatste bezoek” zo spaart u tijd en hoeft alleen deze postings te bekijken.
3. Men kan zijn eigen berichten terug oproepen.
4. Men kan zijn eigen geplaatste berichten “wijzigen of verwijderen”
5. Men kan persoonlijke berichten sturen en ontvangen
6. Verzekert je zelf bovendien van dat enkel jij met uw gekozen naam berichten kan posten.
7. Als niet geregistreerde kunnen ook andere, zonder problemen in jouw naam berichten posten.
8. U kan een profiel aanmaken.

[b]Als dit al niet genoeg voordelen zijn, dus bloggers toch maar registreren ????[/b]

Het forum “blogosfeer” is ingedeeld in twee delen, het eerste gedeelte [b]BLOGOSFEER-BLOG[/b] hier kan men maar alleen postings plaatsen die handelen over blogs, (vragen; technische problemen; tips voor blogs; ideeën en bij “overige”hier kan men terecht, met dat over blogs dat nergens anders past in één van bovenvermelde rubrieken.

Het tweede gedeelte [b]BLOGOSFEER-PRATEN[/b]”, (wordt eigenlijk te weinig gebruikt) hier hoeft niet gepraat te worden over bloggen, hier kan over koetjes en kalfje gepraat worden, mits zich aan het reglement te houden. Maar plaatst de postings daar waar zij thuis horen. Zoals van alles en nog wat in “Bloggen.be-cafe, hebt u computertips of computerproblemen die niet over blogs handelen, plaats ze bij “computerproblemen”, wenst u een praatje te voeren over uw hobby dan vindt u een plaatsje bij “hobbys” en wat in geen andere rubriek plaats heeft, plaatst dit gerust bij “overige”.

[b]Zoals u ziet kan men bij “blogosfeer” voor alles terecht, u hoeft daarvoor niet op een ander te lopen, beter vindt u het toch nergens, Oost – West thuis best. Men kan hier zeker zijn, dat iemand voor u daar is, om in de mate van het mogelijke te helpen. Als iedere blogger van Bloggen.be zijn steentje wilt bijdragen wordt dit forum ook nog een succes.[/b]

Pépe