Suggestie

Dit is de plaats waar je onderling ideeën kan uitwisselen en naar het Bloggen.be-team tips kan geven wat en hoe bepaalde dingen nog verbeterd kunnen worden.

Moderator:Moderators

Hallo,

Leuk werk, die bloggen.be mogelijkheid. Velen zijn jullie heel dankbaar om een uitlaatklep te bieden voor hun creatieve en al dan niet poëtische uitspattingen denk ik.

Maar mag ik zo vrij zijn een suggestie te doen?

Ik vind het een beetje jammer dat, nadat je je bericht voor het eerst en in het klad hebt geschreven, je zelf niet kan zien hoe je bericht eruitzou zien op je blogsite (zonder dat anderen dit bericht al onmiddellijk kunnen zien).
Ik ben niet technisch onderlegd om te weten hoe ingewikkeld is om zoiets te maken, dus moesten jullie het gevoel krijgen dat ik me moet schamen opdat ik dit aan jullie vraag, geloof ik dat dat terecht is. :)

Ten tweede heb ik opgemerkt dat als je dan wil kijken hoe je aanpassingen eruit zien op je blog en op "bekijk blog" klikt, iedere maal de teller op je pagina omhoog gaat. Dit geeft de indruk dat er heel wat bezoekers zijn geweest terwijl je eigenlijk gewoon de hele tijd zelf kijkt hoe je pagina er na iedere verandering uitziet.
Kan dat veranderen (en is dat technisch mogelijk)?

Bedankt om deze post te lezen :)

Die teller is een teller van Paginaweergaves, om de unieke bezoekers te zien moet je naar www.bloggen.be/[jouwblog]/statistieken gaan :D


mvg karel
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!