Nog steeds probleemen met het gastenboek

Dit is de plaats waar u terecht kunt voor algemene vragen.

Moderator:Moderators

Hallo,
Op mijn vorige vraag werd geen antwoord gegeven , ik hoop dat ik nu wel een antwoord krijg, ik begin het vervelend en irritant te vinden dat verschillende personen vooral in het gebrekig Engels of Spaans een aanstootgevende reclame geven over de aankoop ??? van viagra . Dit probleem is al een tijdje bezig en bijna elke dag moet ik van de aanstootgevende reclame de afzenders blokkeren wat ik vreet vervelend en moe begin te worden. Hebben andere bloggers hier ook last mee en vooral hoe los ik deze problemen op. Als het alleen mijn blog is wat kan ik hieraan doen? Ik heb wel voorlopig en uit veiligheidsoverwegingen het gastenboek verwijderd en ik hoop dat het probleem dan opgelost is , op deze manier kan het echt niet meer verder, daar er meer dan waarschijnlijk ook nog jonge bezoekers mijn blog komen bezoeken.
Graag antwoord aub
Blogadres:
[url]http://www.bloggen.be/compostmeester[/url]

Beste,


Is dit niet uw eigen schuld ?


Er bestaat namelijk (al jaren) de mogelijkheid dit zelf te beslissen wat in uw gastenboek kan geplaatst worden.

Ga via instellingen naar "Extra Opties" naar :

Berichten ingegeven door bezoekers verschijnen onmiddellijk op website, kies hier voor "neen"

Indien vorige optie NEE: Ik wil een e-mail krijgen per bericht om goed te keuren en te laten verschijnen, kies voor "ja"

Klik vervolgens ergens op "wijzigen"

Indien nu iemand wat in uw gastenboek plaatst, bekom je een mail van de webmaster en hier moet je dan uw goedkeuring geven of het geplaatst wordt of niet.

Pépe

Pépe,
Dank voor dit antwoord, ik gebruik niet vaak of bijna nooit deze instelleningen, vandaar dat ik het niet wist,ik heb deze instellingen gewijzigd en het gastenboek terug geplaatst. Bedank voor je hulp.
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!