ik heb een blog gemaakt over Belgische bieren
Er staan oude en bestaande bieren in. Deze zijn alfabetisch gerangschikt en de bieren in [b]vette[/b] afdruk heb ik ook in mijn verzameling bieretiketten zitten.
www.bloggen.be/luc1957
Geachte Als ik nu een biernaam in geef in de vrije tekst in de kolom word die vrij vlug onderelkaar geplaatst, ik zou die graag volledig naast elkaa willen op één rij. Mijn L+R vak is al breder gemaakt door het plaatsen van een foto, maar de lijst in vrije tekst blijft smal weergegeven. Dus mijn vra...
Hallo Hartelijk dank voor de hulp, maar ik zou ook graag de tekstruimte in de vrije tekst iets breder willen hebben , is daar soms ook een mogelijkheid om dit te veranderen. Nu gaat mijn biernaam die ik in geef in de lijst vrij vlug onder elkaar staan , en ik zou die graag voluit willen op één rij. ...
Hallo
Ik wil vragen of de mogelijkheid hier bestaat om het linker en rechtervak op mijn blog breder te maken , zodat het midden vak iets kleiner word.
Hallo
Ik heb hier een blog over mijn verzameling van Belgische bieretiketten, nu zou ik het graag uitbreiden met een 2e blog voor buitenlandse bieren. Maar hoe maak ik een 2e blog aan op mijn naam ? Ik krijg steeds een foutmelding als ik een nieuwe aanmaak.
© 2005-2017 Bloggen.be | Helpdesk | Contact
Je eigen website blog snel, gebruiksvriendelijk en gratis! Op Bloggen.be natuurlijk!