Zwemstage Mallorca 2019

05-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrek naar Mallorca !

Vertrek naar Mallorca.

 

Op donderdagmorgen was iedereen tijdig aanwezig om te beginnen aan onze jaarlijkse zwemstage te Mallorca. De bus die ons naar Düsseldorf moest brengen was er ook op tijd maar de chauffeur had wat problemen om de kofferruimte open te krijgen. Gelukkig was handige Harry Rob aanwezig en dus was het probleem snel opgelost.

De reis naar de luchthaven verliep erg vlot en we arriveerden dan ook ruim op tijd. Alle koffers uitladen en dan op weg naar de incheckbalie. Ook dat verliep vlotjes. Dan op weg naar de veiligheidscontrole. Ik hield mijn hart al vast want vorig jaar was er iemand die tekenen van aanwezigheid van explosieven vertoonde. Iedereen passeerde zonder problemen de controle, oef!

Tijdens het wachten op het vliegtuig werden de maagjes gevuld en daarna konden we vlot boarden. De vlucht werd door sommigen gebruikt om te lezen of te gamen, anderen moesten nog wat slaap inhalen maar uiteindelijk landden we om 14 uur in het warme Mallorca. De bagage werd vlot afgeleverd en de bus om ons naar het hotel te brengen stond al te wachten. Wat is het toch leuk als alles volgens planning verloopt.

In het hotel werden we weer hartelijk ontvangen door het personeel en na toekenning van de  kamers konden de zwemmers hun koffers uitpakken.

Na het avondeten was er nog even tijd om te chillen en dan zonder pardon slaaptijd. Morgen gaan we echt van start.

 

Slaapwel !













05-07-2019 om 20:50 geschreven door JanDMB  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs