dankt zijn sponsors

26-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag match 20 december
    Wedstrijd 20 december.

Meteen de laatste wedstrijd van het jaar tegen een voor mij onbekende tegenstander. Wel stond in hun doel  een boom van een kerel die voor de Portas-spelers een nachtmerrie zou worden.
    Het zou het debuut worden bij Portas van Hendrik Vandermarliere als effectief lid. De omstandigheden hebben er anders over beslist.
    De tegenstrever kwam maar opdagen met vier spelers en bedenkelijk laat. Hendrik offerde zich op zodat de wedstrijd maar aanving om 17u12 !  Door de afwezigheid van de broeders Vandenhoucke  dropten we Dirk in de aanval. Was daar zeer nuttig maar soms onbereikbaar. Philippe, de verantwoordelijke van " Homeless " was onze gastspeler. Chris, Eric, Wim VERH., Jean-Marc onze abbitués. We mochten ook Yves verwelkomen als supporter. Het eerste kwartier waren we heer en meester. We kwamen dan ook 2-0 voor  met goals van Dirk en Eric. Naar mijn mening moest de score hoger zijn, aangezien onze vele kansen.
    Dat brak ons weeral zuur op . Na een "DANYTJE" van Chris en twee tegenaanvallen kwam de tegenstrever bij rust 2-3 voor. Ondertussen was er een speler van de andere partij bijgekomen. Onze voorzitter Chris probeerde nog Hendrik aan onze kant te laten meespelen na rust maar die deed alsof zijn neus bloedde...
    En dan kwam die nachtmerrie...wat Dirk en medemaats ook probeerden. Hun keeper stond pal. De paal en deklat deden de rest. Bij al die tegenslag liepen zij verder uit tot 2-5 met nog drie minuten te gaan. In die laatste minuten konden opnieuw Dirk en in laatste instantie Eric nog tegenscoren maar HELAAS te laat. Uitslag 4-5. Dus geen kerstgeschenk voor onze Groen-Zwarten. JAMMER!!