Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan

"die van aspeloare"
    21-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag 8de speeldag Wit-Zwart B - moerbeke
    Na onze 6 op 6 van de vorige weken mochten we vandaag aan de bak tegen Moerbeke, een nieuwkomer in de reeks al was ons gebrieft dat er spelers bij waren van Overboelare van vorig jaar. Bij afwezigheid van onze T1, mocht T2 de ploeg opstellen. Deze veranderde niks aan de opstelling van vorige week, behalve dat Thierry de geblesseerde Zico komt vervangen. De ploeg: David, Bart C, Bart VDB, Jan, Frank, Yves, Thierry, Mark S, Tim, Dirk VDS en Christoph. Er was een plaatsje op de bank voorzien voor Henk, Hans, Albert en T2 zelf!!
    De match wordt gespeeld aan een bijzonder hoog tempo en wordt een bijzonder kijkstuk.De bezoekers met twee beweeglijke en snelle middenvelders maakt het ons in het eerste kwartier knap lastig, zonder dreigend te zijn evenwel. Na een twintigtal minuten komen wij evenwel op voorsprong een vrije trap wordt door Mark S voor het doel gezet en Christoph kan de bal binnenkoppen 1-0. Lang kunnen we niet genieten van onze voorsprong, na laks verdedigen aan onze kant kan de middenlinks alleen doorgaan en David lobben 1-1. De match gaat mooi gelijkop en beide keepers moeten nog enige malen gepast tussenkomen. De ruststand blijft evenwel 1-1.
    Na de rust hetzelfde spelbeeld, beide ploegen die er volledig voor gaan, maar het zijn wij die de betere in het spel zijn. Na een kwartier in de tweede helft komen we terug op voorsprong, wanneer een trap naar doel van Thierry slecht verwerkt wordt door de keeper en Christoph op de juiste plaats staat om de bal binnen te tikken 2-1. We krijgen nu nog kansen: Tim met een vrije trap op de dwarsligger en een mooie aktie van Christoph die de bal doorspeelt naar Dirk VDS die zijn schot kraakt. Ook de bezoekers komen nu terug dreigen en uit een gevatte counter kunnen zij de gelijkmaker netten, een middenvelder kan de rechterflank afgaan en de bal in de korte hoek binnentrappen 2-2. En we komen zelfs op achterstand, in de laatste minuten krijgt Moerbeke een corner en een vrijstaande speler kan koppen, David kan de bal afweren maar de afvallende bal wordt mooi binnengetrapt 2-3. Nog is dit spectakelstuk niet over wat we gaan nog voor de gelijkmaker en die komt er nog ook. Bart C wordt op de rechterflank vrijgespeeld en levert een voorzet af, Frank is iets sneller dan de keeper en kan de bal naar doel koppen, een verdediger probeert de bal nog voor de lijn weg te werken maar trapt de bal mooi in het dak van het doel 3-3.
    Een verdiende uitslag voor beide partijen, dit toont nog maar eens dat in deze reeks weinig zwakke broertjes zitten en dat alle ploegen van mekaar kunnen winnen!! Volgende week naar SK Denderhoutem, op het veld van Den Hert Welle!!!