• Groepsfoto 2010 - 2011
  • Wedstrijdverslag 6de speeldag Wit-Zwart B - Ressegem

"die van aspeloare"
    05-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag 6de speeldag Wit-Zwart B - Ressegem
    Na onze opdonder van vorige week mochten we vandaag de wei in tegen één van de leiders Ressegem. Iedereen was zeer goed op tijd, dit had ook met de groepsfoto te maken. Onze hoofdsponser had zelfs een oude auto mee en op de koop toe nog twee blonde supporters.
    De groep was zeer gemotiveerd, dit bleek al uit de opwarming. Voor vandaag kunnen we niet rekenen op Thierry (belet), Henk (geblesseerd), Matthew (geblesseerd) en ook Hans-Peter (ziek) waren niet van de partij. Wel terug van de partij is onze keeper David!!
    Het is al meteen duidelijk dat dit Ressegem geen eitje zal worden, het eerste kwartier zijn we nergens en worden we op onze eigen helft gedrukt, we geven wel niet echt kansen weg. De bezoekers kunnen enkele keren dreigen, maar het gevaar wordt steeds in de kiem gesmoord door onze verdedigers. Na een twintig tal minuten komen we dan toch op achterstand, een bezoekende speler kan op links enkele verdedigers aan het lijntje houden en een mooie voorzet trappen, deze wordt mooi binnengetrapt door een kompleet vrijstaande spits 0-1.
    Het is nu aan ons om te reageren en dat doen we ook, eerst komt Christoph een teen tekort om de keeper te lobben en nadien krijgen we nog enkele kleine kansen. De match is ondertussen al op een serieus kookpunt na enkele zware tackels, de bezoekende nr 10 wordt door ons ook enkele keren onder de graszoden gestopt, met enkele gele kaarten als gevolg! Na een zoveelste duwfout van de bezoekers krijgen we een vrije trap vijf meter buiten de rechthoek, Tim zet zich resoluut achter de bal en trapt de bal enig mooi in het hoekje 1-1. Dit is ook de ruststand.
    In de tweede helft zijn wij de betere ploeg en krijgen de bezoekers maar één noemenswaardige kans, die gepakt wordt door David. Wij krijgen enkele serieuse kansen, zo brengt Dirk VDS de bal voor doel waar Christoph de bal over de keeper lobt, maar deze heeft nog een geweldige redding in huis! Ook op enkele corners kunnen we dreigen, maar gaat het steeds mis. Na een half uurtje is de aktie van de match te bewonderen, Dirk VDS maakt zich tussen drie verdedigers vrij in de rechthoek en puntert de bal nog mooi in het doel ook 2-1. Een mooie uitslag, terug iets om verder op te bouwen, volgende week al op het veld van sparta Geraardsbergen. Be there!!!