25-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Bevere

BONANZA - Bevere

Zondag 23 november 2014 om 10.00 Hr

Op deze zondagvoormiddag kwam de leider Bevere op bezoek.  Bij de thuisploeg komen enkele geblesseerde spelers terug.  De bezoekers beginnen het beste aan de partij.  De bal gaat goed rond maar de thuisploeg staat goed georganiseerd te spelen.  Iedereen voert zijn taak goed uit.  Bonanza kan er ook af en toe eens goed uitkomen omdat de bal ook goed van voet tot voet gaat.  Het zijn de bezoekers die de eerste goede kans krijgen maar doelman Bury heeft een goede redding in huis.  De cowboys krijgen ook enkele kleine kansen maar kunnen niet voor groot doelgevaar zorgen.  De bezoekers blijven goed voetballen en halfweg de eerste helft komen de bezoekers op voorsprong via een Lucky-goal.  De aanvaller kan scoren via een mislukte voorzet die binnenvalt aan de tweede paal en doelman Bury is kansloos.  De thuisploeg gaat iets hoger spelen en kan terug enkele kansen forceren maar de bezoekende keeper staat attent te keepen.  Enkele minuten voor het rustsignaal kunnen de bezoekers de 0-2 scoren via een strafschop.  De bal komt ongelukkig op de hand van Jan Motte, doelman Bury kan de strafschop nog aanraken maar de bal verdwijnt in doel.  De thuisploeg gaat rusten met een 0-2 achterstand maar nog een goeie eerste wedstrijdhelft.  In het begin van de tweede helft gaat Bonanza meer drukken en de bezoekers zijn aangewezen op verdedigen.  De thuisploeg krijgt terug enkele kleine kansjes maar kan net niet afwerken.  Halfweg de tweede helft kan de thuisploeg de 1-2 scoren via Geert Uytersport.  Geert krijgt de bal centraal aangespeeld en via een afstandschot, waarbij de bezoekende doelman misschien niet vrijuit gaat, gaat de bal binnen.  Bonanza is nu nog meer gemotiveerd en gaat op zoek naar de gelijkmaker.  De bezoekers kunnen af en toe ook eens dreigen maar komen niet tot grote doelkansen.  De thuisploeg krijgt nog de beste kansen maar faalt in de afwerking.  De cowboys blijven goed combineren.  Tien minuten voor het einde kunnen de bezoekers de 1-3 scoren na een vrijschop net buiten de grote rechthoek.  De vrije trap is mooi geplaatst over de muur en gaat via de binnenkant van de paal binnen.  De thuisploeg is nu aangeslagen en kunnen niet meer reageren.  De wedstrijd wordt nu rustig uitgespeeld door beide ploegen en de 1-3 eindstand veranderd niet meer.  De thuisploeg kan terugblikken op een goede wedstrijd maar de bezoekers waren iets beter in de afwerking.  Volgende week trekt Bonanza richting Kluisbergen.

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Bart Verleyen, Jan Motte, Danny Machtelinckx, Pieter Vanderweeën, Geert Uytersport, Kris Vermang, Versmessen Wim, Van Den Bossche Nils, Manshoven Gert,  Bart Craeye, Pieter Vandecatseye, De Vulder Tierry en Johan Vandenoortgaete

EINDSTAND : 1-3