18-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Zandbergen

BONANZA - Zandbergen

Zondag 16 maart 2014 om 10.00 Hr

Bonanza speelde vandaag zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Zandbergen.  De thuisploeg mocht de aftrap nemen van deze sportieve wedstrijd.  Bonanza ging onmiddellijk druk zetten op de verdeging van Zandbergen.  De thuisploeg kreeg enkele kleine kansen maar zonder doelgevaar.  De bezoekers kwamen af en toe eens dreigen maar kregen ook geen grote kansen.  De bezoekers waren beter op voetballend gebied.  De thuisploeg kreeg nog enkele kansen maar faalden in de afwerking.  Na een kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong na een schot van buiten de grote rechthoek.  De cowboys reageerden onmiddellijk  en gingen direct op zoek naar de gelijkmaker.  De thuisploeg had het moeilijk om de bal van voet tot voet te laten gaan maar kwam 10 minuten na de openingsgoal op gelijke hoogte via Bart Craeye.  De bezoekers bleven meevoetballen maar konden voor geen groot doelgevaar meer zorgen in de eerste helft.  Tien minuten voor de rust kwam de thuisploeg op een 2-1 voorsprong via Jan Motte.  Hij trapte een hoekschop rechtstreeks binnen.  De thuisploeg ging rusten met een 2-1 voorsprong maar had het moeilijk om goed voetbal te brengen.  De thuisploeg probeerde iets meer te voetballen in het begin van de tweede helft maar de bezoekers waren beter op voetballend gebied.  De bezoekers kwamen meer en meer druk zetten en de thuisploeg moest alles uit de kast halen om de voorsprong te kunnen behouden.  Thuisdoelman Bury had nog een 2-tal goeie reddingen in huis in de tweede helft.  Bonanza kon af een toe eens dreigen op de tegenaanval.  Zo kreeg de thuisploeg de kans op de 3-1 maar faalde in de afwerking.  Op 2 minuten van het einde was er een ernstige blessure (knie uit de kom) voor een bezoekende speler na een onschuldig duel.  De bezoeker kwam slecht neer op de grond.  De ongelukkige speler werd vanop het veld met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  De scheidsrechter floot op vraag van de bezoekende spelers het einde van de wedstrijd.  Bonanza speelde vandaag niet zijn beste wedstrijd maar kon gelukkig de 3 punten thuis houden.  Volgende week staat de verplaatsing naar Ophasselt op het programma.  Tot  dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Pieter vandecatseye, Jan Motte, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Lieven Van Cauwenberge, ,Kris Vermang, Bart Craeye, Ludwig D’hose, Bram Thomas, Bart Verleyen, Geert Calcoen, Geert Uytersport en Ronny Perreman

EINDSTAND : 2-1