Bram Thomas

KANTINE

De Wolf Erik
09-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 08 februari 2015

Kluisbergen - Moerbeke 2-4

Wit-Zwart A - BONANZA 3-1

Ophasselt - Onkerzele 1-4

Deftinge - Bevere 2-2

Ardennen - Volkegem 0-3

03-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WIT-ZWART B - BONANZA

Wit-Zwart B - BONANZA

Zondag 01 februari  2015 om 10.00 Hr

Vandaag trokken de cowboys richting Aspelare om tegen Wit-Zwart B te shotten.  Het veld lag er in het begin goed bij maar op het einde van de wedstrijd was het plein erg modderig.  De wedstrijd werd in goeie banen geleid door Dario Seynhaeve.  Bonanza mocht de aftrap geven van de wedstrijd.  Het was de thuisploeg dit het beste van start ging en kon enkele kleine kansen afdwingen maar zonder groot doelgevaar.  De cowboys speelden de bal goed rond en kon ook enkele kleine kansen forceren maar faalde in de afwerking.  Het spel ging nu goed op neer en de meeste sportieve duels werden gedaan op het middenveld.  Na een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong.  Op een eerste doelpoging had doelman Bury een goeie redding in huis met de voet maar op de afvallende bal was hij kansloos.  Bonanza ging nu iets meer dreigen en kreeg kansen op de gelijkmaker maar de thuisverdedeging stond paraat.   Na een halfuur kon Bonanza dan toch de gelijkmaker scoren.  Na een goeie aanval over rechts gaf Gert Ruyskensveld een perfecte voorzet naar Pieter Vanderweeën en die kopte de bal onhoudbaar binnen.  Het spel bleef goed op neer gaan en tien minuten voor de rust kwam de thuisploeg via een Lucky goal terug op voorsprong.  De aanvaller kwam alleen schuin voor doel, hij trapt de bal op de paal in via de rug van doelman Bury valt de bal in doel.  De cowboys proberen nog te reageren maar trekken met een achterstand de rust in na een goeie eerste helft waarbij de bal goed rond ging binnen de ploeg.

Na de rust gaat Bonanza hoger druk zetten naar voren en gaat de thuisploeg loeren op de counter.  De bezoekers krijgen terug kansen maar de thuisdoelman staat paraat.  Bonanza heeft nu iets meer balbezit maar kan niet scoren.  Halfweg de tweede helft kan de thuisploeg de 3-1 scoren na een counter.  De aanvaller plaatst de bal mooi schuin overhoeks binnen.  De cowboys trekken nu nog meer naar voren om de aansluitingstreffer te kunnen scoren.  Een kwartier voor het einde komt de bal bij Wim Versmessen en trapt de bal vanop de grote rechthoek mooi in de winkelhaak onhoudbaar binnen.  De thuisploeg kan nog dreigen op een counter.  De aanvaller komt alleen voor doelman Bury maar die blokt de bal goed af en weg kans.  Bonanza trekt massaal naar voren om de gelijkmaker te kunnen scoren.  Vijf minuten voor het einde komt de bal bij Bart Henoit en die trapt de bal hard en mooi binnen naar de verste paal.  De ontgoocheling bij de thuisploeg is groot maar op basis van inzet en het spel heeft Bonanza dit gelijkspel verdiend.  Had Bonanza iets beter de kansen afgewerkt dan had het altijd deze wedstrijd moeten winnen.  Volgende week neemt trekt Bonanza naar het andere Wit-Zwart.  Tot dan.

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Bart Verleyen, Jan Motte, Pieter Vanderweeën, Kris Vermang, Versmessen Wim, Manshoven Gert,  Bart Henoit, Gert Ruyskensveld, Lieven Van Cauwenberge, De Vulder Tierry, Geert Uytersport en Johan Vandenoortgaete

EINDSTAND : 3-3

02-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN 01-02-2015

26-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Ophasselt - BONANZA

Ophasselt - BONANZA

Zondag 25 januari 2015 om 10.00 Hr

Na een lange winterstop en 2 algemene afgelastingen mocht Bonanza nog eens voetballen.  Bonanza speelde zijn laatste wedstrijd op 07 december.  De bezoekers konden geen beroep doen op Lieven Geerts, Geert Uytersport en Pieter Vandecatseye.  Op deze voormiddag trokken de cowboys richting Ophasselt.  De scheidsrechter was Axel Neckebroek.  Bonanza mocht aantreden op het A-terrein omdat het B-veld onbespeelbaar was.  Bonanza mocht de aftrap geven van deze sportieve wedstrijd.  Het was de thuisploeg die het best van start ging.  Bij Bonanza was het zoeken naar de juiste organisatie.  De thuisploeg kreeg enkele kleine kansen maar zonder groot doelgevaar.  Bonanza probeerde om te voetballen maar het was moeilijk om een ploegmaat te vinden.  De thuisploeg kreeg nu meer kansen maar doelman Bury was paraat.  Halfweg de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.  De aanvaller kwam alleen voor doelman Bury die met een goeie voetreflex de bal kon wegwerken maar de bal kwam bij een andere aanvaller en die trapte naar doel maar de bal week nog af op Lieven Van Cauwenberge en ging zo in doel, doelman Bury was kansloos.  De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker maar faalden in de afwerking.  Het was de thuisploeg die net voor de rust de 2-0 kon scoren.  Na een hoekschop bleef de bal voor doel, en via wat geluk kon de aanvaller de bal in doel trappen.  De cowboys gingen rusten met een 2-0 achterstand waarbij de thuisploeg de betere ploeg was.

Na enkele wissels kwam Bonanza erg gemotiveerd op het veld.  Bonanza was nu de betere ploeg en liet de bal beter rondgaan van voet tot voet.  Bonanza kreeg nu veel kansen maar kon niet afwerken.  Halfweg kregen de bezoekers een strafschop na een fout op Pieter Vanderweeën.  Doelman Bury zet de strafschop feilloos om 2-1.  De bezoekers kregen terug moed en gingen voluit voor de aanval.  Ze kregen terug enkele kansen maar afwerken is het grote probleem.  Een kwartier voor het einde kreeg de thuisploeg een vrijschop van buiten de grote rechthoek.  De aanvaller trapte de bal hard in de benedenhoek tegen de netten, 3-1.  Bonanza liet de moed niet zakken en ging nog op zoek naar de aansluitingstreffer.  Tien minuten voor het einde kwam de bal bij Bart Henoit en die trapte de bal hard voorbij de thuisdoelman.  De bezoekers trokken nu alle registers open en gingen op zoek naar de gelijkmaker.  Enkele minuten voor het einde kon Kris Vermang uiteindelijk de gelijkmaker scoren.  Bij de thuisploeg was de ontgoocheling groot.  Voor de rust was de thuisploeg de betere ploeg maar de tweede helft waren de bezoekers de betere ploeg zodat de eindstand de juiste uitslag was voor deze wedstrijd.  Volgende week trekt Bonanza richting Aspelare voor de wedstrijd tegen Wit-Zwart B.

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Bart Verleyen, Jan Motte, Danny Machtelinckx, Pieter Vanderweeën, Kris Vermang, Versmessen Wim, Manshoven Gert,  Bart Craeye, Bart Henoit, Gert Ruyskensveld, Lieven Van Cauwenberge, De Vulder Tierry en Johan Vandenoortgaete

25-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN 25 JANUARI 2015

03-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Kluisbergen - BONANZA

Kluisbergen - BONANZA

Zondag 30 november 2014 om 10.00 Hr

De cowboys hadden vandaag hun verre verplaatsing richting Kluisbergen voor de boeg.  Het veld lag er uitstekend bij.  Bonanza mocht de aftrap nemen van de wedstrijd.  Het was evenwel de thuisploeg die onmiddellijk het heft in handen nam.  De bal ging goed rond bij de thuisploeg maar bij Bonanza ging de bal ook steeds beter van voet tot voet.  De thuisploeg kreeg enkele kleine kansen maar konden de eerste 20 minuten niet voor echt doelgevaar zorgen.  Bonanza kreeg ook enkele mogelijkheden maar de thuisdoelman moest geen grootste reddingen doen.  Na een halfuur wedstrijd kreeg de thuisploeg een goede mogelijkheid maar doelman Bury was paraat.  Enkele minuten later kwam Bonanza goed weg nadat een schot op de paal kwam en de bal ging terug het spel in.  Beide ploegen gingen rusten na een goede pot voetbal met een 0-0 ruststand.  In het begin van de tweede helft ging de thuisploeg meer druk naar voor zetten wat resulteerde in enkele grote doelkansen.  Bij een eerste doelkans was doelman Bury terug paraat en na een kwartier in de tweede helft kwamen de cowboys goed weg nadat Geert Uytersport tweemaal op de lijn redding moest brengen.  De thuisploeg bleef nu aanvallen en Bonanza kon op de tegenaanval af en toe eens dreigen.  Een kwartier voor het einde van de wedstrijd kon Bonanza scoren via Lieven Geerts maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel wat erg twijfelachtig was.  De thuisploeg ging het tempo nog wat opdrijven en ging nu alles op de aanval zetten maar Bonanza was gevaarlijk op de counter.  Een vijftal minuten voor het einde kreeg de thuisploeg een vrije trap, de bal werd voor doel gebracht en Jan Motte kopte de bal ongelukkig in eigen doel.  Bonanza ging nu alles op alles zetten om de gelijkmaker te scoren, het kreeg nog een paar mogelijkheden maar faalde in de afwerking.  De thuisploeg kon uiteindelijk de 3 punten thuishouden.  Bonanza kon terugblikken op een goede wedstrijd met goeie combinaties en een goede organisatie van gans de ploeg.  Volgende week staat alweer een moeilijke thuiswedstrijd op het programma nl. tegen co-leider Volkegem.  Supporters steeds welkom !!!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Bart Verleyen, Jan Motte, Pieter Vanderweeën, Geert Uytersport, Versmessen Wim, Manshoven Gert, Pieter Vandecatseye, Henoit Bart, Ruyskensveld Gert en Johan Vandenoortgaete

EINDSTAND : 1-0

02-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN ZONDAG 30 NOVEMBER

Kluisbergen - BONANZA 1-0

Zandbergen - Onkerzele 1-3

Deftinge - Ophasselt 3-3

Moerbeke - Wit-Zwart B 2-0

Ardennen - Wit-Zwart A 2-6

25-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Bevere

BONANZA - Bevere

Zondag 23 november 2014 om 10.00 Hr

Op deze zondagvoormiddag kwam de leider Bevere op bezoek.  Bij de thuisploeg komen enkele geblesseerde spelers terug.  De bezoekers beginnen het beste aan de partij.  De bal gaat goed rond maar de thuisploeg staat goed georganiseerd te spelen.  Iedereen voert zijn taak goed uit.  Bonanza kan er ook af en toe eens goed uitkomen omdat de bal ook goed van voet tot voet gaat.  Het zijn de bezoekers die de eerste goede kans krijgen maar doelman Bury heeft een goede redding in huis.  De cowboys krijgen ook enkele kleine kansen maar kunnen niet voor groot doelgevaar zorgen.  De bezoekers blijven goed voetballen en halfweg de eerste helft komen de bezoekers op voorsprong via een Lucky-goal.  De aanvaller kan scoren via een mislukte voorzet die binnenvalt aan de tweede paal en doelman Bury is kansloos.  De thuisploeg gaat iets hoger spelen en kan terug enkele kansen forceren maar de bezoekende keeper staat attent te keepen.  Enkele minuten voor het rustsignaal kunnen de bezoekers de 0-2 scoren via een strafschop.  De bal komt ongelukkig op de hand van Jan Motte, doelman Bury kan de strafschop nog aanraken maar de bal verdwijnt in doel.  De thuisploeg gaat rusten met een 0-2 achterstand maar nog een goeie eerste wedstrijdhelft.  In het begin van de tweede helft gaat Bonanza meer drukken en de bezoekers zijn aangewezen op verdedigen.  De thuisploeg krijgt terug enkele kleine kansjes maar kan net niet afwerken.  Halfweg de tweede helft kan de thuisploeg de 1-2 scoren via Geert Uytersport.  Geert krijgt de bal centraal aangespeeld en via een afstandschot, waarbij de bezoekende doelman misschien niet vrijuit gaat, gaat de bal binnen.  Bonanza is nu nog meer gemotiveerd en gaat op zoek naar de gelijkmaker.  De bezoekers kunnen af en toe ook eens dreigen maar komen niet tot grote doelkansen.  De thuisploeg krijgt nog de beste kansen maar faalt in de afwerking.  De cowboys blijven goed combineren.  Tien minuten voor het einde kunnen de bezoekers de 1-3 scoren na een vrijschop net buiten de grote rechthoek.  De vrije trap is mooi geplaatst over de muur en gaat via de binnenkant van de paal binnen.  De thuisploeg is nu aangeslagen en kunnen niet meer reageren.  De wedstrijd wordt nu rustig uitgespeeld door beide ploegen en de 1-3 eindstand veranderd niet meer.  De thuisploeg kan terugblikken op een goede wedstrijd maar de bezoekers waren iets beter in de afwerking.  Volgende week trekt Bonanza richting Kluisbergen.

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Bart Verleyen, Jan Motte, Danny Machtelinckx, Pieter Vanderweeën, Geert Uytersport, Kris Vermang, Versmessen Wim, Van Den Bossche Nils, Manshoven Gert,  Bart Craeye, Pieter Vandecatseye, De Vulder Tierry en Johan Vandenoortgaete

19-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BONANZA - ZANDBERGEN

BONANZA - Zandbergen

Zondag 16 november 2014 om 10.00 Hr

Vandaag kwam Zandbergen op bezoek.  Bij de thuisploeg was iedereen gemotiveerd om de 3 punten thuis te houden.  Bonanza ging onmiddellijk druk naar voor zetten.  De thuisploeg probeerde om de bal goed te laten rondgaan.  De cowboys speelde vanuit een goeie organisatie en iedereen ging goed druk zetten bij zijn tegenstander.  De thuisploeg kreeg enkele kleine kansen, zo was er een perfecte voorzet van Steven Vekeman naar de tweede paal maar Pieter Vanderweeën kon te weinig kracht zetten met zijn kopbal.  Na 20 minuten kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong, een perfect genomen vrijschop van Jan Motte op het hoofd van Bart Craeye en die kopte de bal in de hoek binnen.  De bezoekers probeerden ook af en toe eens te dreigen maar kwamen niet tot grote doelkansen.  Tien minuten voor de rustpauze kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong, Geert De Couvreur gaat op rechts een verdediger voorbij, legt gepast achteruit naar Johan Vandenoortgaete die in één tijd Lieven Geerts bereikt, die met een prachtige omhaal de netten doet trillen.  Bonanza bleef goed combineren maar kwam niet meer tot scoren en ging rusten met een 2-0 voorsprong.

Bonanza gaat na de rust op hetzelfde elan voort.  De bal gaat goed van voet tot voet.  De bezoekers komen ook af en toe eens dreigen maar de verdediging en doelman Bury staan paraat.  Na de rust worden ook enkele wissels gedaan maar de thuisploeg speelt goed in blok.  Halfweg de tweede helft komt Bonanza op een 3-0 voorsprong via een strafschop na handspel in de grote rechthoek.  Doelman Bury zet de strafschop feilloos om.  De bezoekers proberen ook nog om kansen te krijgen maar zonder groot doelgevaar.  Tien minuten voor het einde kwam de 4-0 op het scorebord.  Na een inworp van Johan Vandenoortgaete op rechts naar Geert De Couvreur die in één tijd teruglegd op Johan, die met een goede voorzet naar de tweede paal het hoofd van Lieven Geerts bereikt en die kopt de bal onhoudbaar binnen.  De cowboys speelden nu de wedstrijd rustig uit en iedereen was tevreden na het laatste fluitsignaal.  Bonanza speelde vandaag een goede wedstrijd vooral in de tweede helft met goeie combinaties.  De thuisploeg was vandaag collectief heel sterk en was de verdiende winnaar van deze sportieve wedstrijd.  Volgende week staat alweer een thuiswedstrijd op het programma tegen de leider Bevere.  Tot dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Bart Verleyen, Jan Motte, Danny Machtelinckx, Pieter Vanderweeën, Geert Uytersport, Steven Vekeman, Versmessen Wim, Van Den Bossche Nils, Manshoven Gert,  Bart Craeye, Geert De Couvreur en Johan Vandenoortgaete

EINDSTAND : 4-0

16-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN 16 NOVEMBER

05-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG DEFTINGE - BONANZA

Deftinge - BONANZA

Zondag 02 november 2014 om 10.00 Hr

Vandaag stond terug de derby van Lierde op het programma.  Scheidsrechter van dienst was Marc Casiries. Bonanza mocht de aftrap nemen en de thuisploeg begon met windvoordeel aan de wedstrijd.  De thuisploeg ging het best van start.  Bonanza probeerde om ook enkele kansen te krijgen.  De meeste ‘sportieve’ duels werden gedaan op het middenveld.  De thuisploeg kreeg de beste mogelijkheden maar doelman Bury was paraat.  Na 20 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong.  Een mooie lange bal naar Poelaert, deze deed een perfecte controle en plaatste de bal mooi in het hoekje.  Bonanza kreeg ook nog een goeie kans maar Jentel kreeg de bal niet goed onder controle en weg kans.  De thuisploeg kon ook nog dreigen met een kopbal maar doelman Bury had een goeie reflex in huis.  De thuisploeg ging rusten met een 1-0 voorsprong.  Bonanza ging na de rust meer op de helft van de thuisploeg spelen en zij kregen nu de beste kansen.  Bonanza liet de bal nu beter rondgaan en kregen enkelen kansen maar konden niet scoren.  Halfweg de tweede helft kwam Bonanza op gelijke hoogte.  Na een verre inworp van Jentel De Ruyver kwam de bal bij Steven Vekeman, deze ging richting de thuisdoelman en hij plaatste de bal rustig in de hoek, 1-1.  Bonanza ging nu op zoek naar de winninggoal.  De thuisploeg kreeg ook enkele kansjes maar zonder groot doelgevaar.  Bonanza kreeg vijf minuten voor het einde nog de beste mogelijkheid, Lieven Geerts kopte de bal op de paal en Bart Craeye kon ook in de rebound niet scoren.  De thuisploeg kreeg ook nog een kans maar de aanvaller kopte de bal over doel.  Deftinge was de betere ploeg in de eerste helft en de cowboys in de tweede helft.  Op gans de wedstrijd bekeken was dit gelijkspel de juiste uitslag van deze sportieve derby.  Volgende week is Bonanza vrij en de week nadien staat een THUISWEDSTRIJD tegen Zandbergen op het programma.  Tot dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Bart Verleyen, Jan Motte, Lieven Van Cauwenberge, Danny Machtelinckx,  Vermang Kris, Pieter Vanderweeën, Geert Uytersport, Pieter Vandecatseye, Steven Vekeman, Jentel De Ruyver, Bart Craeye, Geert De Couvreur en Johan Vandenoortgaete

27-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Moerbeke

BONANZA – MOERBEKE

Zondag 26 oktober 2014 om 10.00 Hr

De cowboys speelden vandaag tegen de kampioen van vorig seizoen Moerbeke.  Bij de thuisploeg waren er nog steeds enkele spelers afwezig om verschillende redenen.  De bezoekers mochten de aftrap geven van de wedstrijd.  In het begin van de wedstrijd werden de meeste duels sportief uitgevochten op het middenveld.  Het waren de bezoekers die voor de eerste dreiging konden zorgen maar zonder doelgevaar.  De thuisploeg probeerde ook enkele kansen te verzilveren maar ook zonder groot doelgevaar.  Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong.  Na een korte hoekschop kwam de bal voor doel, de aanvaller stond gans alleen, doelman Bury kon in eerste instantie de bal nog afweren met de voet maar de bal kwam terug bij een bezoekende aanvaller en die trapte onhoudbaar binnen.  Bonanza liet de bal goed rondgaan en ging iets meer druk zetten bij Moerbeke.  Na een vrijschop van Danny Machtelinckx werd Lieven Geerts neergetrokken in de grote rechthoek en scheidsrechter Axel Neckebroek floot terecht strafschop.  Doelman Bury trapte de strafschop binnen 1-1.  Beide ploegen bleven voetballen met veel inzet maar de 1-1 ruststand bleef op het scorebord.  In het begin van de tweede helft gingen de bezoekers hoger druk zetten op de verdedeging.  Het was de thuisploeg die de eerste beste kans kreeg via Pieter Vandecatseye maar kon net niet afdrukken.  Dit was het signaal bij de bezoekers om nog meer druk te zetten bij de thuisploeg.  Halfweg de tweede helft konden de bezoekers de 1-2 scoren via Diego Porrez.  Die kwam goed ingelopen op een voorzet en kopte de bal onhoudbaar binnen.  De thuisploeg probeerde om de gelijkmaker te scoren maar kon niet voor groot doelgevaar zorgen.  Een kwartier voor het einde kwam de 1-3 op het scorebord.  Op een hoekschop kwam de bal ongelukkig op het hoofd van Bart Verleyen en die versloeg zijn eigen doelman.   De veer was nu gebroken bij de thuisploeg en de bezoekers konden nog af en toe eens dreigen maar doelman Bury was paraat.  De bezoekers konden de partij rustig uitspelen.  De thuisploeg kon terugblikken op een goede partij maar de bezoekers waren iets te sterk.  Volgende week staat de derby van Lierde op het programma nl. Deftnge-Bonanza.  Tot dan en supporters steeds welkom.

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Bart Verleyen, Jan Motte, Lieven Van Cauwenberge, Gert Manshoven, Danny Machtelinckx,  Vermang Kris, Versmessen Wim, Pieter Vanderweeën, Geert Uytersport, Pieter Vandecatseye en Johan Vandenoortgaete

26-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ZONDAG 26 OKTOBER

13-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Wit-Zwart A

BONANZA – WIT-ZWART A

Zondag 12 oktober 2014 om 10.00 Hr

Bonanza was vandaag gastheer voor Wit-Zwart A.  Bonanza moest terug puzzelen om een ploeg bij elkaar te krijgen omwille van de vele blessures en afzeggingen.  Iedereen was terug gemotiveerd om vandaag de eerste overwinning van het seizoen te pakken.  Bonanza ging goed van start en kon af en toe eens dreigen maar zonder groot doelgevaar.  De bezoekers konden ook af en toe eens dreigen.  Na een kwartier spelen kreeg de thuisploeg een goede kans maar de bezoekende doelman stond paraat.  Na een half uur kwamen de bezoekers op voorsprong nadat doelman Bury de bal niet kom klemmen en de bezoekende aanvaller wads goed gevolgd en kon de 0-1 scoren.  De cowboys gingen nu wat meer druk zetten naar voren en werd daarvoor beloond net voor het rustsignaal.  Lieven Geerts werd goed het straatje ingestuurd en hij omspeelde de doelman en trapte de 1-1 op het scorebord.  De thuisploeg kwam met veel motivatie uit de kleedkamers en ging terug goed van start in de tweede helft.  Na een kwartier kreeg de thuisploeg een vrije trap net buiten de grote rechthoek.  Yentel De Ruyver plaatste de bal mooi in de bovenhoek maar de bezoekende had een prachtige redding in huis.  Bonanza bleef kansen krijgen en halfweg de tweede helft kon Yentel de 2-1 scoren nadat Dennis Machtelinckx de bal klaar legde voor Yentel.  De bezoekers konden af en toe eens dreigen maar zonder groot doelgevaar.  De cowboys kregen nog kansen en zo trapte Kris Vermang nog een bal op de paal.  Tien minuten voor het einde kon Yentel de 3-1 scoren nadat hij goed druk ging zetten op de bezoekende doelman.  De doelman ging in de fout en Yentel had maar binnen te duwen.  Vijf minuten voor het einde kregen de bezoekers nog een grote mogelijkheid maar thuisdoelman Bury had een goede voetreflex in huis.  De thuisploeg kon nu rustig de partij uitspelen en kon zo de eerste maal van het seizoen de 3 punten pakken.  Bij de thuisploeg was iedereen tevreden met de overwinning alsook met het geleverde spel.  Volgende week trekt Bonanza richting Schorisse om Ardennen partij te geven.  Tot dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Bart Verleyen, Jan Motte, Lieven Van Cauwenberge, Gert Manshoven, Danny Machtelinckx, Ronny Perreman, Vermang Kris, Versmessen Wim, Yentel De Ruyver, Dennis Van Cauwenberge en Van Den Bossche Nils

06-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Wit-Zwart B

BONANZA – WIT-ZWART B

Zondag 05 oktober 2014 om 10.00 Hr

Vandaag nam het vandaag op tegen Wit-Zwart B beter gekend als het Schendelbeke van vroeger.  De thuisploeg had terug af te rekenen met veel blessures en afwezigen.  Het was terug puzzelen om genoeg spelers te hebben.  De bezoekers die over een paar goeie spelers beschikken waren de betere ploeg gedurende de eerste helft.  De bezoekers mochten de aftrap nemen van de wedstrijd.  In het begin kon de thuisploeg de bezoekers goed opvangen.  Het kon af en toe eens dreigen maar zonder groot doelgevaar.  Na 15 minuten kreeg Wim Versmessen een rode kaart na revanche op een bezoekende speler.  De bezoekers had nagetrapt op Wim maar de scheidsrechter had het niet gezien en Wim nam revanche en dit had de arbiter wel gezien en hij trok de rode kaart.  De bezoekers waren nu met een mannetje meer en ging onmiddellijk aanvallen.  Na 20 minuten kwam de 0-1 op het scorebord nadat doelman Bury een shot niet goed inschatte.  De bezoekers waren nu de betere ploeg en kreeg veel kansen.  Halfweg de 1ste helft kwam de 0-2 na goeie aanval.  Enkele minuten later kwam de 0-3 op het scorebord en net voor het rustsignaal kwam de 0-4 op het bord.  Bonanza was van slag.  Na de rust was de thuisploeg terug paraat.  Bonanza probeerde om iets hoger druk te zetten maar kreeg niet veel doelkansen met een man minder.  Halfweg de tweede helft kwam de 0-5 op het scorebord via een vrije trap.  Op het einde kreeg de thuisploeg nog enkele kleine kansen maar kon geen eerredder meer scoren.  Bonanza is het Zulte-Waregem van in de Jupiler Pro-League.  Het zit in de hoek waren de klappen vallen.  Hopelijk kan het vlug enkele spelers recupereren om er toch nog iets van te maken dit seizoen.  De thuisploeg speelde vandaag wel met veel inzet en karakter maar moest zijn meerdere herkennen.  Volgende week spelen we terug een thuiswedstrijd tegen Wit-Zwart A.

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, , Bart Verleyen, Jan Motte, Lieven Van Cauwenberge, Gert Manshoven, Danny Machtelinckx, Ronny Perreman, Vermang Kris, Versmessen Wim, Uyttersport Geert en De Couvreur Geert

EINDSTAND : 0-5

DANK aan onze SPONSERS -----> café TEMPELHOF bij Amoury & Evy + Café De KARTUIZER bij Kathelijne en Dirk