06-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Wit-Zwart B

BONANZA – WIT-ZWART B

Zondag 05 oktober 2014 om 10.00 Hr

Vandaag nam het vandaag op tegen Wit-Zwart B beter gekend als het Schendelbeke van vroeger.  De thuisploeg had terug af te rekenen met veel blessures en afwezigen.  Het was terug puzzelen om genoeg spelers te hebben.  De bezoekers die over een paar goeie spelers beschikken waren de betere ploeg gedurende de eerste helft.  De bezoekers mochten de aftrap nemen van de wedstrijd.  In het begin kon de thuisploeg de bezoekers goed opvangen.  Het kon af en toe eens dreigen maar zonder groot doelgevaar.  Na 15 minuten kreeg Wim Versmessen een rode kaart na revanche op een bezoekende speler.  De bezoekers had nagetrapt op Wim maar de scheidsrechter had het niet gezien en Wim nam revanche en dit had de arbiter wel gezien en hij trok de rode kaart.  De bezoekers waren nu met een mannetje meer en ging onmiddellijk aanvallen.  Na 20 minuten kwam de 0-1 op het scorebord nadat doelman Bury een shot niet goed inschatte.  De bezoekers waren nu de betere ploeg en kreeg veel kansen.  Halfweg de 1ste helft kwam de 0-2 na goeie aanval.  Enkele minuten later kwam de 0-3 op het scorebord en net voor het rustsignaal kwam de 0-4 op het bord.  Bonanza was van slag.  Na de rust was de thuisploeg terug paraat.  Bonanza probeerde om iets hoger druk te zetten maar kreeg niet veel doelkansen met een man minder.  Halfweg de tweede helft kwam de 0-5 op het scorebord via een vrije trap.  Op het einde kreeg de thuisploeg nog enkele kleine kansen maar kon geen eerredder meer scoren.  Bonanza is het Zulte-Waregem van in de Jupiler Pro-League.  Het zit in de hoek waren de klappen vallen.  Hopelijk kan het vlug enkele spelers recupereren om er toch nog iets van te maken dit seizoen.  De thuisploeg speelde vandaag wel met veel inzet en karakter maar moest zijn meerdere herkennen.  Volgende week spelen we terug een thuiswedstrijd tegen Wit-Zwart A.

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, , Bart Verleyen, Jan Motte, Lieven Van Cauwenberge, Gert Manshoven, Danny Machtelinckx, Ronny Perreman, Vermang Kris, Versmessen Wim, Uyttersport Geert en De Couvreur Geert

EINDSTAND : 0-5

05-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN 05-10-2014

22-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MUNKZWALM - BONANZA

Munkzwalm - BONANZA

Zondag 21 september 2014 om 10.00 Hr

Bonanza trok richting Munkzwalm maar had af te rekenen met veel blessures en afwezigheden.  We moesten zoeken om een volledig elftal bij elkaar te krijgen.  De cowboys lieten de moed niet zakken en gingen van start met veel inzet en overgave.   In het begin ging het spel goed op en neer en werden de meeste duels uitgevochten op het middenveld.  De verdedeging stond paraat.  Halfweg de eerste helft komt de thuisploeg met een Lucky-goal op een 1-0 voorsprong.  Bonanza bleef rustig combineren maar kreeg geen grote doelkansen.  Tien minuten voor de rust kan de thuisploeg de 2-0 scoren.  De aanvaller komt vanuit buitenspel alleen voor doelman Bury, die kan de bal nog afweren, maar de bal komt terug bij de aanvaller en trapt de bal binnen.  Bij Bonanza is er protest bij de scheidsrechter.  De man in het zwart neemt niet altijd de juiste beslissingen gedurende de 1ste helft.  Bonanza gaat rusten met een 2-0 achterstand.

De cowboys komen met veel moed terug op het veld en gaan meer druk zetten bij Munkzwalm.  Bonanza laat enkele mooie combinaties zien.  Na een kwartier krijgen de cowboys een strafschop na handspel van de verdediger.  Doelman Bury zet de strafschop feilloos om 2-1.  De bezoekers blijven voetballen.  Enkele minuten later kan de thuisploeg toch de 3-1 scoren na een goeie voorzet vanop rechts.  De aanvaller komt goed ingelopen en trapt de bal hard binnen.  De cowboys laten de moed niet zakken en blijven druk zetten bij Munkzwalm.  Halfweg de tweede helft kan James de 3-2 scoren na een foute terugspeelbal.  Bonanza gaat nu alles op alles zetten om de gelijkmaker te scoren.  Tien minuten voor het einde kan de thuisploeg de 4-2 scoren na alweer buitenspel.  Vandaag was er maar één zwakke man op het veld : de scheidsrechter.  Bonanza kon terugblikken op een goede wedstrijd.  Alvast bedankt voor de depanneurs die ons kwamen helpen.  Volgende week speelt Bonanza thuis tegen Ophasselt.  Tot dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, , Bart Verleyen, Jan Motte, Lieven Van Cauwenberge, Gert Manshoven, Danny Machtelinckx, Ronny Perreman, James Cauwel, Patrick Schiettecatte en Steven Vekeman.

EINDSTAND : 4-2

21-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN 21 SEPTEMBER 2014

15-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Onkerzele

BONANZA - Onkerzele

Zondag 14 september 2014 om 10.00 Hr

Bonanza begon vandaag aan de nieuwe competitie nadat ze vrij waren op de eerste speeldag en vorige week Herzele-Ressegem algemeen forfait geeft voor het ganse seizoen.  De cowboys speelden tegen Onkerzele.  Door de goeie nazomer mocht Bonanza de wedstrijd spelen op het A-terrein.  Het waren de bezoekers die de aftrap mochten geven van de sportieve wedstrijd.  In het begin werden de meeste duels gedaan op het middenveld.  De thuisploeg liet de bal goed rondgaan maar kon geen echte grote kansen afdwingen.  De bezoekers speelden aardig mee en konden ook af en toe eens dreigen maar konden ook voor geen groot doelgevaar zorgen.  Bij Bonanza werd nog een goal onterecht afgekeurd van Geert De Couvreur.  De goal werd afgekeurd voor buitenspel maar Geert bleef goed afwachten en hij trapte in één tijd binnen maar de scheidsrechter keurde de goal onterecht af.  De spelers van Onkerzele gaven ook toe dat de goal onterecht werd afgekeurd maar de arbiter kwam niet terug op zijn beslissing.  Beide ploegen kregen elk nog een grote mogelijkheid in de eerste helft maar beide doelmannen stonden paraat.  Beide ploegen gingen gaan rusten met een 0-0 tussenstand.

In het begin van de tweede helft gingen de bezoekers meer druk zetten maar iedereen van de thuisploeg deed zijn taak in het belang van de ploeg.  Halfweg de tweede helft kregen de bezoekers een grote kans maar doelman Bury pakte uit met een goede redding.  Bij de thuisploeg konden Bart Craeye en Geert Uytersport niet meer verder vanwege een blessure.  Bonanza probeerde om een doelpunt te scoren maar kon vandaag moeilijk de weg naar het doel vinden.  De ploeg speelde met veel inzet en karakter en probeerde om geen doelpunt tegen te krijgen.  Vijf minuten konden de bezoekers de 0-1 scoren.  De thuisploeg zetten nu alles op alles om de gelijkmaker te kunnen scoren.  Net voor affluiten kon de thuisploeg de gelijkmaker scoren.  Op een hoekschop kon Lieven Geerts de gelijkmaker binnenkoppen.  Na de aftrap van de bezoekers floot de scheidsrechter het eindsignaal.  Bij de bezoekers was de ontgoocheling groot maar de thuisploeg was tevreden met het gelijkspel.  Op basis van de wedstrijd was de eindstand de juiste uitslag voor beide ploegen.  De cowboys brachten beter voetbal voor de rust maar behaalde dit resultaat op basis van wilskracht van gans de ploeg.  Volgende week trekt Bonanza naar Munkzwalm.  Tot volgende week.

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, , Bart Verleyen, Johan Vandenoortgaete, Geert Uytersport, Jan Motte, Lieven Van Cauwenberge, Bart Craeye, Gert Manshoven, Geert De Couvreur, Wim Versmessen en Kris Vermang

EINDSTAND : 1-1

14-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN 14 SEPT 2014

07-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSALGEN 07 SEPT 2014

31-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN 31 AUG 2014

21-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORBEREIDING ZONDAGRESERVEN

Zondag 03 augustus 2014 = kennismakingstraining op het terrein. Aanvang om 10.00u

Woensdag 06 augustus 2014 = Training terrein.  Aanvang om 20.00u

Zondag 10 augustus 2014 = Training terrein.  Aanvang om 10.00u

Woensdag 13 augusts 2014 = Training terrein.  Aanvang om 20.00u

Vrijdag 15 augustus 2014 = BBQ FC Bonanza

Zondag 17 augustus 2014 = Training terrein.  Aanvang om 10.00u

Woensdag 20 augustus 2014  = Training terrein.  Aanvang om 20.00u

Zaterdag 23 augustus 2014 = mini-tornooi Everbeek (ganse dag)

Zondag 24 augustus 2014 = FC Bonanza - Erembodegem.  Aanvang 10.00u

Woensdag 27 augustus 2014 = Training terrein.  Aanvang om 20.00u

Zondag 31 augustus 2014 = Eerste Competitiematch : BYE

PS.  Er worden nog een paar oefenmatchen geregeld.  Meer info volgt later.

30-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLOEGEN 3DE RESERVEN C 2014-2015

05-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROFICIAT

VAN HARTE PROFICIAT VANWEGE DE ZONDAGRESERVEN VOOR ONZE KERSVERSE PAPA BART CRAEYE !!!!!!!!

28-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDKLASSEMENT 2013-2014

27-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALENDER 2013-2014

26-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAATSTE SPEELDAG 27-04-2014

Kluisbergen Sp. - Sp. G'bergen 5-0 (forfait)

25-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOPSCHUTTERS

18-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 18 + 19 + 20 april

17-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inhaalwedstrijd 17 april 2014
Zandbergen - Moerbeke 4-5

11-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 13 april 10u

09-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Deftinge - BONANZA

Deftinge - BONANZA

Zondag 06 april 2014 om 10.00 Hr

Vandaag stond de derby tegen Deftinge op het programma.  Bij Bonanza ontbraken heel wat spelers door blessures en andere omstandigheden.  Bart Craeye (bilblessure), Kris Vermang en Jan Motte (geschorst), Wim Versmessen (enkelblessure), Lieven Van Cauwenberghe (ziek) en Geert Calcoen (knie).  Daarom moest Bonanza noodgedwongen beroep doen op enkele beloften.  Er waren veel supporters aanwezig voor deze sportieve wedstrijd.  Bonanza mocht de aftrap nemen van de wedstrijd.  In het begin van de wedstrijd werden de meeste duels gedaan op het middenveld.  De bezoekers kregen enkele kleine doelkansen maar thuisdoelman Van Den Bossche Wesley was paraat.  Bonanza liet de bal goed rondgaan en de thuisploeg had het moeilijk om kansen te krijgen.  Na een halfuur kwamen de cowboys op een 0-1 voorsprong.  Jonanthan Van Wijmeersch werd mooi vrij gespeeld, hij kwam alleen voor de doelman en kon hem onder de thuisdoelman binnentrappen.  Bonanza bleef vrij hoog spelen maar kreeg geen uitgespeelde kansen meer in de 1ste helft.  In het begin van de tweede helft ging Bonanza op hetzelfde elan door.  Na een kwartier in de tweede helft ging Peter Lackner goed door op de rechterflank, hij gaf een goeie pass achteruit naar Geert Uytersport en hij zette de 0-2 op het scorebord.  Bonanza bleef de bal goed rondspelen en Deftinge was aangewezen op verdedigen.  Een kwartier voor het einde kon Geert Uytersport de 0-3 scoren.  Enkele minuten later ging Peter Lackner goed door op links, hij omspeelde mooi zijn man en schoot hard de 0-4 voorbij de thuisdoelman.  Enkele minuten voor het einde kwam de 0-5 op het scorebord via Johan Vandenoortgaete.  Bonanza kon terugblikken op een goeie wedstrijd waarbij de bal goed van man tot man ging.  De cowboys speelden met veel inzet en karakter en iedereen vervulde goed zijn taak zowel aanvallend als verdedegend.  Bonanza won verdiend deze wedstrijd.  Nadien werd er in de kantine nog wat rustig nagepraat met de thuisploeg.  Door deze overwinning blijft Bonanza op de tweede plaats in het klassement en kan het nog altijd kampioen spelen.  Volgend weekend trekt Bonanza richting Onkerzele (Manolito).  Bij winst komt Bonanza op de eerste plaats omdat Bevere vrij is.  Tot dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Pieter vandecatseye, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, , Ludwig D’hose, Bram Thomas, Bart Verleyen, Johan Vandenoortgaete, Geert Uytersport, Jonathan Van Wijmeersch, Danny Machtelinckx, Soenens Tom, Franceus Kenneth en Lackner Peter

DANK aan onze SPONSERS -----> café TEMPELHOF bij Amoury & Evy + Café De KARTUIZER bij Kathelijne en Dirk