Lackner Peter : 1 doelpunt

Vandenoortgaete Johan : 1 doelpunt

Perreman Ronny : 1 doelpunt

18-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 18 + 19 + 20 april

17-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inhaalwedstrijd 17 april 2014
Zandbergen - Moerbeke 4-5

11-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 13 april 10u

09-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Deftinge - BONANZA

Deftinge - BONANZA

Zondag 06 april 2014 om 10.00 Hr

Vandaag stond de derby tegen Deftinge op het programma.  Bij Bonanza ontbraken heel wat spelers door blessures en andere omstandigheden.  Bart Craeye (bilblessure), Kris Vermang en Jan Motte (geschorst), Wim Versmessen (enkelblessure), Lieven Van Cauwenberghe (ziek) en Geert Calcoen (knie).  Daarom moest Bonanza noodgedwongen beroep doen op enkele beloften.  Er waren veel supporters aanwezig voor deze sportieve wedstrijd.  Bonanza mocht de aftrap nemen van de wedstrijd.  In het begin van de wedstrijd werden de meeste duels gedaan op het middenveld.  De bezoekers kregen enkele kleine doelkansen maar thuisdoelman Van Den Bossche Wesley was paraat.  Bonanza liet de bal goed rondgaan en de thuisploeg had het moeilijk om kansen te krijgen.  Na een halfuur kwamen de cowboys op een 0-1 voorsprong.  Jonanthan Van Wijmeersch werd mooi vrij gespeeld, hij kwam alleen voor de doelman en kon hem onder de thuisdoelman binnentrappen.  Bonanza bleef vrij hoog spelen maar kreeg geen uitgespeelde kansen meer in de 1ste helft.  In het begin van de tweede helft ging Bonanza op hetzelfde elan door.  Na een kwartier in de tweede helft ging Peter Lackner goed door op de rechterflank, hij gaf een goeie pass achteruit naar Geert Uytersport en hij zette de 0-2 op het scorebord.  Bonanza bleef de bal goed rondspelen en Deftinge was aangewezen op verdedigen.  Een kwartier voor het einde kon Geert Uytersport de 0-3 scoren.  Enkele minuten later ging Peter Lackner goed door op links, hij omspeelde mooi zijn man en schoot hard de 0-4 voorbij de thuisdoelman.  Enkele minuten voor het einde kwam de 0-5 op het scorebord via Johan Vandenoortgaete.  Bonanza kon terugblikken op een goeie wedstrijd waarbij de bal goed van man tot man ging.  De cowboys speelden met veel inzet en karakter en iedereen vervulde goed zijn taak zowel aanvallend als verdedegend.  Bonanza won verdiend deze wedstrijd.  Nadien werd er in de kantine nog wat rustig nagepraat met de thuisploeg.  Door deze overwinning blijft Bonanza op de tweede plaats in het klassement en kan het nog altijd kampioen spelen.  Volgend weekend trekt Bonanza richting Onkerzele (Manolito).  Bij winst komt Bonanza op de eerste plaats omdat Bevere vrij is.  Tot dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Pieter vandecatseye, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, , Ludwig D’hose, Bram Thomas, Bart Verleyen, Johan Vandenoortgaete, Geert Uytersport, Jonathan Van Wijmeersch, Danny Machtelinckx, Soenens Tom, Franceus Kenneth en Lackner Peter

EINDSTAND : 0-5

04-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 06 april 2014

30-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 30 maart 2014

25-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Ophasselt - BONANZA

Ophasselt - BONANZA

Zondag 23 maart 2014 om 10.00 Hr

Op deze zondagvoormiddag reed Bonanza richting Ophasselt.  Bij de thuisploeg waren er veel andere spelers dan enkele weken geleden.  Bij de cowboys was Danny Machtelinckx terug bij de kern na maanden blessureleed aan de knie.  De cowboys konden geen beroep doen op Bart Craeye en Geert Calcoen door blessures. Bonanza nam de aftrap van de wedstrijd en ging onmiddellijk druk zetten op de thuisverdedeging.  De thuisploeg kon alles goed opvangen en nam onmiddellijk het initiatief over.  Het eerste kwartier van de wedstrijd was de thuisploeg de betere ploeg.  Het kreeg enkele kansen maar konden niet afwerken.  De eerste kans kregen ze nadat doelman Bury een terugspeelbal niet goed onder controle kreeg, de aanvaller kwam schuin alleen voor hem maar de thuisspeler trapte op de paal.  Een tweede kans nadat een vrijschop afweek op de muur en in de rebound trapte de aanvaller de bal net naast doel.  Bonanza probeerde om de wedstrijd terug in handen te krijgen maar het was niet makkelijk omdat de thuisploeg goed was in blok.  Halfweg de eerste helft kregen de cowboys een eerste kleine kans maar kon ze niet afwerken.  Tien minuten voor de rust kwamen de cowboys op een 0-1 voorsprong.  Jan Motte ging goed door op de linkerflank,  hij legde de bal goed achteruit en Lieven Geerts kwam goed ingelopen en trapte de bal met de linkervoet voorbij de thuisdoelman.  De thuisploeg kon niet direct reageren en Bonanza kreeg nog enkele kleine mogelijkheden maar kon niet meer scoren.  De bezoekers gingen rusten met een 0-1 voorsprong.

In het begin van de tweede helft ging de bal beter rond bij de bezoekers en probeerden richting thuisdoelman te trekken.  Bonanza kreeg terug enkele kleine kansen maar konden deze niet verzilveren.  Halfweg de tweede helft kreeg Bonanza de kans op een 0-2 voorsprong.  Pieter Vanderweeën werd diep gestuurd, hij kwam alleen voor de thuisdoelman, deze stopte de bal met de hand buiten de grote rechthoek maar de scheidsrechter had dit niet gezien.  De keeper had rood moeten krijgen maar de arbiter hield de kaart op zak.  De thuisploeg kon af en toe eens dreigen maar zonder groot doelgevaar.  Ophasselt ging nu op zoek naar de gelijkmaker door man op man te spelen achteraan.  Bonanza probeerde nu op de counter maar faalde in de afwerking.  Tien minuten voor het einde kreeg de thuisploeg nog een kans maar met een goede reflex van doelman Bury bleef de nul op het bord voor de thuisploeg.  Bonanza kwam er af en toe nog eens uit maar de 0-1 bleef op het scorebord.  Bij de cowboys was iedereen tevreden maar het was zeker geen gemakkelijke wedstrijd voor de ploeg.  Door deze overwinning blijft Bonanza meedraaien in de top van het klassement.  Volgende week maakt Bonanza de verplaatsing naar Volkegem.  Tot dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Pieter vandecatseye, Jan Motte, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Lieven Van Cauwenberge, ,Kris Vermang, Ludwig D’hose, Bram Thomas, Bart Verleyen, Johan Vandenoortgaete, Geert Uytersport, Jonathan Van Wijmeersch, Wim Versmessen en Danny Machtelinckx

18-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Zandbergen

BONANZA - Zandbergen

Zondag 16 maart 2014 om 10.00 Hr

Bonanza speelde vandaag zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Zandbergen.  De thuisploeg mocht de aftrap nemen van deze sportieve wedstrijd.  Bonanza ging onmiddellijk druk zetten op de verdeging van Zandbergen.  De thuisploeg kreeg enkele kleine kansen maar zonder doelgevaar.  De bezoekers kwamen af en toe eens dreigen maar kregen ook geen grote kansen.  De bezoekers waren beter op voetballend gebied.  De thuisploeg kreeg nog enkele kansen maar faalden in de afwerking.  Na een kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong na een schot van buiten de grote rechthoek.  De cowboys reageerden onmiddellijk  en gingen direct op zoek naar de gelijkmaker.  De thuisploeg had het moeilijk om de bal van voet tot voet te laten gaan maar kwam 10 minuten na de openingsgoal op gelijke hoogte via Bart Craeye.  De bezoekers bleven meevoetballen maar konden voor geen groot doelgevaar meer zorgen in de eerste helft.  Tien minuten voor de rust kwam de thuisploeg op een 2-1 voorsprong via Jan Motte.  Hij trapte een hoekschop rechtstreeks binnen.  De thuisploeg ging rusten met een 2-1 voorsprong maar had het moeilijk om goed voetbal te brengen.  De thuisploeg probeerde iets meer te voetballen in het begin van de tweede helft maar de bezoekers waren beter op voetballend gebied.  De bezoekers kwamen meer en meer druk zetten en de thuisploeg moest alles uit de kast halen om de voorsprong te kunnen behouden.  Thuisdoelman Bury had nog een 2-tal goeie reddingen in huis in de tweede helft.  Bonanza kon af een toe eens dreigen op de tegenaanval.  Zo kreeg de thuisploeg de kans op de 3-1 maar faalde in de afwerking.  Op 2 minuten van het einde was er een ernstige blessure (knie uit de kom) voor een bezoekende speler na een onschuldig duel.  De bezoeker kwam slecht neer op de grond.  De ongelukkige speler werd vanop het veld met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  De scheidsrechter floot op vraag van de bezoekende spelers het einde van de wedstrijd.  Bonanza speelde vandaag niet zijn beste wedstrijd maar kon gelukkig de 3 punten thuis houden.  Volgende week staat de verplaatsing naar Ophasselt op het programma.  Tot  dan !

Speelden voor de cowboys :  Christophe bury, Pieter vandecatseye, Jan Motte, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Lieven Van Cauwenberge, ,Kris Vermang, Bart Craeye, Ludwig D’hose, Bram Thomas, Bart Verleyen, Geert Calcoen, Geert Uytersport en Ronny Perreman

EINDSTAND : 2-1

14-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 16 maart

09-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN 9 MAART 2014

05-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Bonanza - Ophasselt

BONANZA - Ophasselt

Zondag 02 maart 2014 om 10.00 Hr

Bonanza nam het vandaag op tegen Ophasselt.  De thuisploeg kon geen beroep doen op Bart Craeye, Kris Vermang (enkelblessure) en doelman Bury Christophe (rugblessure).  Bonanza ging prima van start en in de 1ste minuut kreeg de thuisploeg een open doelkans.  Pieter Vandecatseye kwam alleen voor de doelman maar trapte de bal net naast.  De cowboys probeerden om de bal goed te laten rondgaan maar had het moeilijk om goede combinaties op de mat te leggen.  In de 10de minuut kreeg Pieter Vanderweeën een kleine doelkans maar hij kon niet afwerken.  Bonanza ging hoog spelen en na een kwartier gaf Bart Verleyen een voorzet naar de 2de paal maar Ludwig D’hose kwam net te kort om te kunnen afwerken.  In de 20ste minuut kwamen de cowboys op een 1-0 voorsprong via Jonathan Van Wijmeersch die na een geharrewar voor doel de bal kon binnentrappen.  Bonanza kreeg nog enkele kleine kansen maar zonder groot doelgevaar.  Vijf minuten voor het einde kreeg de thuisploeg een vrije trap net buiten de grote rechthoek.  Lieven Geerts trapte mooi naar doel maar de bezoekende doelman had een goede redding in huis.  De bezoekers konden voor weinig doelgevaar zorgen en vervangende doelman Ronny Perreman had er een rustige eerste helft opzitten.  De thuisploeg ging rusten met een 1-0 voorsprong.

Bonanza ging met veel inzet van start in de 2de helft.  Na vijf minuten gaf Johan Vandenoortgaete de bal aan Jan Motte, die ging goed door op de linkerflank en zette de bal goed voor, Bart Verleyen kwam goed ingelopen en schoot de 2-0 op het scorebord.  De bezoekers kwamen af en toe eens dreigen.  Een afstandschot ging net over doel van Ronny Perreman.  De thuisploeg speelde met veel inzet en karakter.  In de 70ste minuut kopte Jonathan Van Wijmeersch maar net over na een hoekschop van Jan Motte.  Op het einde kregen de cowboys nog enkele open doelkansen, zo kwam Pieter Vanderweeën alleen voor de doelman maar hij kon niet afwerken.  Pieter Vandecatseye trapte nog eens naar doel maar de bezoekende doelman kon knap afweren.  Vijf minuten voor het einde zette Pieter Vandecatseye zich goed door en kon de 3-0 eindstand op het scorebord brengen.  De cowboys speelden nu rustig de wedstrijd uit.  Bonanza won verdiend maar speelde niet zijn beste wedstrijd van het seizoen.  Volgende week trekt Bonanza richting Munkzwalm.  Deze ploeg zal een stuk sterker zijn dan Ophasselt. Alvast tot volgende keer.  Tot dan !

Speelden voor de cowboys :  Ronny Perreman, Pieter vandecatseye, Jan Motte, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Lieven Van Cauwenberge, ,Wim Versmessen, Jonathan Van Wijmeersch, Johan Vandenoortgaete, Ludwig D’hose, Bram Thomas en Bart Verleyen

23-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 23 februari 2014

Ardennen A - Ophasselt 0-1

Sp. G'bergen - Zandbergen 1-5

Bevere - Munkzwalm 2-2

BONANZA - Wit-Zwart A 2-3

Moerbeke - Deftinge 2-0

Kluisbergen Sp. - Onkerzele 5-0 (forfait)

VC Ressegem - Volkegem 1-6

05-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BEVERE - BONANZA

BEVERE - BONANZA

Zondag 02 februari 2014 om 10.00 Hr

Vandaag trokken we richting Bevere om de leider in het klassement te bekampen.  Het terrein lag er uitstekend bij.  Bonanza kwam supergemotiveerd aan de aftrap.  In het begin van de wedstrijd werd er felle strijd geleverd voor elke bal door beide ploegen.  De thuisploeg was beter in het spel maar kon toch geen grote kansen afdwingen.  Bonanza kwam er soms ook goed uit omdat iedereen van de ploeg speelde met veel inzet en vertrouwen.  Na een kwartier in de eerste helft kwamen de cowboys op een 0-1 voorsprong.  Jonathan Van Wijmeersch zette zich goed door op de rechterflank, gaf een perfecte voorzet en Pieter Vanderweeën kopte goed naar doel maar de bal ging op de lat maar Pieter Vandecatseye was goed gevolgd en kon de bal binnentrappen.  De thuisploeg ging nu hoger druk zetten en kon enkele kansen afdwingen maar zonder groot doelgevaar.  Er moet wel gezegd worden dat iedereen van de ploeg sterk was in de verdedeging.  Bonanza bleef goed meevoetballen en kwam 10 minuten voor het rustsignaal op een 0-2 voorsprong.  Na een inworp kwam de bal door een fout in de thuisverdedeging  bij Jonathan Van Wijmeersch, hij kwam alleen voor de thuisdoelman en plaatste de bal mooi naast de doelman in doel.  De thuisploeg was aangeslagen om nog te reageren en Bonanza ging rusten met een 0-2 stand op het scorebord.

De thuisploeg kwam met veel moed en inzet uit de kleedkamer en ging onmiddellijk druk zetten.  Bevere kreeg nu meer kansen maar doelman Bury was telkens paraat om de doelpogingen onschadelijk te maken.  Na een kwartier in de tweede helft kon de thuisploeg de aansluitingstreffer scoren.  Een harde knal over de grond in de korte hoek werd onhoudbaar binnengetrapt.  De cowboys moesten nu collectief verdedegen.  Bonanza kon ook nog enkele kleine kansen afdwingen maar het was de thuisploeg die de beste kansen kreeg.  Zo werd er nog een bal van de lijn gered en ging een kopbal op de lat over doel.  Bonanza kon nog éénmaal dreigen via Ludwig D’hose maar de bal ging voorlangs buiten.  Bevere ging nu alles in de aanval zetten maar kwam niet meer tot scoren.  Bonanza kon uiteindelijk de partij winnend afsluiten en doet via deze overwinning  terug volop mee voor de titelstrijd in deze competitie.  Bonanza speelde vandaag als een collectief geheel met veel inzet en karakter.  Iedereen heeft meegeholpen aan deze mooie overwinning.  Top !  Volgende week staat een inhaalwedstrijd op het programma thuis tegen Ophasselt.  Supporters steeds welkom.  Tot dan.

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vandecatseye, Jan Motte,  Uytersport Geert, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Lieven Van Cauwenberge, Kris Vermang, Wim Versmessen, Jonathan Van Wijmeersch, Johan Vandenoortgaete, Ludwig D’hose, Bram Thomas en Bart Verleyen

29-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Sp. G'bergen

BONANZA – Sp. G’bergen

Zondag 26 januari 2014 om 10.00 Hr

Vandaag kreeg Bonanza de laatste in de stand op bezoek nl. Sp. G’bergen.  Het veld was moeilijk bespeelbaar door de vele regen van de laatste weken.  Bonanza mocht de aftrap nemen van de wedstrijd.  De thuisploeg ging met veel inzet en duelkracht van start.  Om de bal van voet tot voet te laten gaan was erg moeilijk.  De thuisploeg kreeg af en toe kleine mogelijkheden maar kon niet echt voor groot doelgevaar zorgen.  Bonanza kreeg één grote mogelijkheid maar faalde in de afwerking.  De bezoekers kregen ook een goede kans maar doelman Bury kon de bal uit de winkelhaak over de lat tikken.  Halfweg de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.  Een hoekschop van Jan Motte werd binnengekopt door Geert Uytersport.  De cowboys kregen nog een paar kansen maar kwamen niet meer tot scoren.  Bonanza ging rusten met een 1-0 voorsprong.

In het begin van de tweede helft bleef Bonanza hoog druk zetten en kon af en toe eens dreigen maar faalde in de afwerking.  Bonanza probeerde om te voetballen maar kon dit moeilijk door de slechte staat van het veld.  De cowboys speelden terug met veel inzet.  De bezoekers kregen ook enkele mogelijkheden maar zonder groot doelgevaar.  De thuisploeg ging op zoek naar een tweede doelpunt, ze kregen de kans maar konden niet afwerken.  Halfweg de tweede helft kwamen de bezoekers op 1-1.  Een voorzet van op links werd ongelukkig maar wel mooi in de winkelhaak in eigen doel getrapt door Wim Versmessen.  Bonanza zette nu alles op alles om het winnende doelpunt te scoren.  De bezoekers gingen met z’n allen in de verdediging spelen.  Enkele minuten voor het eindsignaal kon Kris Vermang de winninggoal scoren.  Na een geharrewar voor doel kon Kris uiteindelijk de bal binnentrappen.  Bij de thuisploeg was iedereen opgelucht dat de wedstrijd winnend kon worden afgesloten.  Bonanza speelde niet zijn beste wedstrijd maar dit was vooral te wijten aan het zware en modderig veld.  Door deze overwinning komt Bonanza alleen op de tweede plaats.  Volgende week trekken de cowboys richting Bevere om de leider in het klassement partij te geven.  Dit zal een zware wedstrijd worden voor de ploeg.  Alvast tot volgende week.

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vandecatseye, Jan Motte,  Uytersport Geert, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Lieven Van Cauwenberge, Kris Vermang, Wim Versmessen, Jonathan Van Wijmeersch, Johan Vandenoortgaete, Bram Thomas en Bart Verleyen