Bram Thomas

KANTINE

De Wolf Erik
23-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 23 februari 2014

Ardennen A - Ophasselt 0-1

Sp. G'bergen - Zandbergen 1-5

Bevere - Munkzwalm 2-2

BONANZA - Wit-Zwart A 2-3

Moerbeke - Deftinge 2-0

Kluisbergen Sp. - Onkerzele 5-0 (forfait)

VC Ressegem - Volkegem 1-6

05-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BEVERE - BONANZA

BEVERE - BONANZA

Zondag 02 februari 2014 om 10.00 Hr

Vandaag trokken we richting Bevere om de leider in het klassement te bekampen.  Het terrein lag er uitstekend bij.  Bonanza kwam supergemotiveerd aan de aftrap.  In het begin van de wedstrijd werd er felle strijd geleverd voor elke bal door beide ploegen.  De thuisploeg was beter in het spel maar kon toch geen grote kansen afdwingen.  Bonanza kwam er soms ook goed uit omdat iedereen van de ploeg speelde met veel inzet en vertrouwen.  Na een kwartier in de eerste helft kwamen de cowboys op een 0-1 voorsprong.  Jonathan Van Wijmeersch zette zich goed door op de rechterflank, gaf een perfecte voorzet en Pieter Vanderweeën kopte goed naar doel maar de bal ging op de lat maar Pieter Vandecatseye was goed gevolgd en kon de bal binnentrappen.  De thuisploeg ging nu hoger druk zetten en kon enkele kansen afdwingen maar zonder groot doelgevaar.  Er moet wel gezegd worden dat iedereen van de ploeg sterk was in de verdedeging.  Bonanza bleef goed meevoetballen en kwam 10 minuten voor het rustsignaal op een 0-2 voorsprong.  Na een inworp kwam de bal door een fout in de thuisverdedeging  bij Jonathan Van Wijmeersch, hij kwam alleen voor de thuisdoelman en plaatste de bal mooi naast de doelman in doel.  De thuisploeg was aangeslagen om nog te reageren en Bonanza ging rusten met een 0-2 stand op het scorebord.

De thuisploeg kwam met veel moed en inzet uit de kleedkamer en ging onmiddellijk druk zetten.  Bevere kreeg nu meer kansen maar doelman Bury was telkens paraat om de doelpogingen onschadelijk te maken.  Na een kwartier in de tweede helft kon de thuisploeg de aansluitingstreffer scoren.  Een harde knal over de grond in de korte hoek werd onhoudbaar binnengetrapt.  De cowboys moesten nu collectief verdedegen.  Bonanza kon ook nog enkele kleine kansen afdwingen maar het was de thuisploeg die de beste kansen kreeg.  Zo werd er nog een bal van de lijn gered en ging een kopbal op de lat over doel.  Bonanza kon nog éénmaal dreigen via Ludwig D’hose maar de bal ging voorlangs buiten.  Bevere ging nu alles in de aanval zetten maar kwam niet meer tot scoren.  Bonanza kon uiteindelijk de partij winnend afsluiten en doet via deze overwinning  terug volop mee voor de titelstrijd in deze competitie.  Bonanza speelde vandaag als een collectief geheel met veel inzet en karakter.  Iedereen heeft meegeholpen aan deze mooie overwinning.  Top !  Volgende week staat een inhaalwedstrijd op het programma thuis tegen Ophasselt.  Supporters steeds welkom.  Tot dan.

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vandecatseye, Jan Motte,  Uytersport Geert, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Lieven Van Cauwenberge, Kris Vermang, Wim Versmessen, Jonathan Van Wijmeersch, Johan Vandenoortgaete, Ludwig D’hose, Bram Thomas en Bart Verleyen

29-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Sp. G'bergen

BONANZA – Sp. G’bergen

Zondag 26 januari 2014 om 10.00 Hr

Vandaag kreeg Bonanza de laatste in de stand op bezoek nl. Sp. G’bergen.  Het veld was moeilijk bespeelbaar door de vele regen van de laatste weken.  Bonanza mocht de aftrap nemen van de wedstrijd.  De thuisploeg ging met veel inzet en duelkracht van start.  Om de bal van voet tot voet te laten gaan was erg moeilijk.  De thuisploeg kreeg af en toe kleine mogelijkheden maar kon niet echt voor groot doelgevaar zorgen.  Bonanza kreeg één grote mogelijkheid maar faalde in de afwerking.  De bezoekers kregen ook een goede kans maar doelman Bury kon de bal uit de winkelhaak over de lat tikken.  Halfweg de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.  Een hoekschop van Jan Motte werd binnengekopt door Geert Uytersport.  De cowboys kregen nog een paar kansen maar kwamen niet meer tot scoren.  Bonanza ging rusten met een 1-0 voorsprong.

In het begin van de tweede helft bleef Bonanza hoog druk zetten en kon af en toe eens dreigen maar faalde in de afwerking.  Bonanza probeerde om te voetballen maar kon dit moeilijk door de slechte staat van het veld.  De cowboys speelden terug met veel inzet.  De bezoekers kregen ook enkele mogelijkheden maar zonder groot doelgevaar.  De thuisploeg ging op zoek naar een tweede doelpunt, ze kregen de kans maar konden niet afwerken.  Halfweg de tweede helft kwamen de bezoekers op 1-1.  Een voorzet van op links werd ongelukkig maar wel mooi in de winkelhaak in eigen doel getrapt door Wim Versmessen.  Bonanza zette nu alles op alles om het winnende doelpunt te scoren.  De bezoekers gingen met z’n allen in de verdediging spelen.  Enkele minuten voor het eindsignaal kon Kris Vermang de winninggoal scoren.  Na een geharrewar voor doel kon Kris uiteindelijk de bal binnentrappen.  Bij de thuisploeg was iedereen opgelucht dat de wedstrijd winnend kon worden afgesloten.  Bonanza speelde niet zijn beste wedstrijd maar dit was vooral te wijten aan het zware en modderig veld.  Door deze overwinning komt Bonanza alleen op de tweede plaats.  Volgende week trekken de cowboys richting Bevere om de leider in het klassement partij te geven.  Dit zal een zware wedstrijd worden voor de ploeg.  Alvast tot volgende week.

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vandecatseye, Jan Motte,  Uytersport Geert, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Lieven Van Cauwenberge, Kris Vermang, Wim Versmessen, Jonathan Van Wijmeersch, Johan Vandenoortgaete, Bram Thomas en Bart Verleyen

EINDSTAND : 2-1

24-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 26 januari 2014

21-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Ardennen A - Bonanza

ARDENNEN A - BONANZA

Zondag 19 januari 2014 om 10.00 Hr

Vandaag trokken we richting Schorisse om te spelen tegen Ardennen A.  Het veld lag er erg zwaar en modderig bij.  Bonanza mocht de aftrap nemen van deze sportieve wedstrijd.  De thuisploeg ging het best van start.  Na 10 minuten kregen zij een open doelkans maar de aanvaller faalde in de afwerking.  Bonanza probeerde ook enkele kansen te forceren maar kon niet echt voor doelgevaar zorgen.  Het was de thuisploeg die halfweg de eerste helft nog een goeie kans kreeg maar de afwerking liet het terug afweten.  Bonanza was gewaarschuwd en ging iets hoger druk zetten op de thuisverdedeging maar kon niet voor groot doelgevaar zorgen.  Het spel ging goed op en af langs beide kanten.  Het was moeilijk voetballen op het modderige veld.  Beide ploegen ging rusten met een 0-0 tussenstand.

Bonanza kwam gemotiveerd uit de kleedkamer en trok onmiddellijk richting thuisdoelman.  Bonanza kreeg nu meer open doelkansen.  Halfweg de tweede helft kwamen de cowboys op een 0-1 voorsprong.  Na een goeie aanval over de rechterfank zette Bart Craeye de bal voor richting tweede paal en Pieter Vandecatseye kon trappen naar doel.  De bal werd nog gered door de thuisdoelman en Wim Versmessen kon de bal uiteindelijk binnentrappen.  De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd en kwam 10 minuten later op 1-1.  Aanvaller Kenneth kopte de bal in de winkelhaak na een goeie voorzet vanop de linkerflank.  Bonanza ging nu iets sneller combineren en kreeg terug doelkansen.  Tien minuten voor het einde kwam Bonanza op  een 1-2 voorsprong via Bart Verleyen.  Bart werd diep gestuurd en kon met een mooie lobbal de 1-2 op het scorebord brengen.  De thuisploeg zette nu alles op alles maar Bonanza kon nu dreigen op de counter.  Geen van beide ploegen kwam nog tot scoren en zo bleef de 1-2 op het scorebord.  Bij de cowboys was iedereen gelukkig met deze overwinning na een betere tweede helft van Bonanza.  Door deze zege komt Bonanza op een gedeelde 2de plaats met Volkegem.  Volgende wedstrijd is een thuismatch tegen Sparta G’bergen.  Alvast tot volgende week !

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vandecatseye, Jan Motte, Bart Craeye, Uytersport Geert, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Ludwig D’hose, Kris Vermang, Wim Versmessen, Jonathan Van Wijmeersch, Johan Vandenoortgaete en Bart Verleyen

18-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 19 januari 2014

14-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - VC Ressegem

FC BONANZA – VC RESSEGEM

Zondag 12 januari 2014 om 10.00 Hr

De wedstrijd begon met een kwartier vertraging omdat de scheidsrechter op het veld van Deftinge was aangekomen maar hij moest op den tempel komen fluiten.  Na keuring van het terrein waren het de bezoekers tegen de aftrap mochten geven van deze sportieve wedstrijd.  In het begin ging het spel goed op en neer langs beide kanten.  Na 10 minuten kwam Bonanza op een 1-0 voorsprong via een lucky goal van Geert Uytersport.  Geert wou een voorzet geven maar de bal maakte een vreemde curve en ging voorbij de bezoekende doelman die de bal niet goed inschatte.  De bezoekers gingen onmiddellijk reageren en na een goeie aanval kopte de aanvaller de bal net over.  Bonanza was gewaarschuwd en ging een tempo hoger spelen.  Halfweg de tweede helft konden de cowboys de 2-0 scoren. Jan Motte gaf een goeie voorzet en Bart Craeye kopte de bal onhoudbaar voorbij de bezoekende doelman.  De bezoekers porbeerden nog iets terug te doen maar kon niet voor groot doelgevaar zorgen.  Het was de thuisploeg die een kwartier voor de rust de 3-0 kon scoren via alweer Bart Craeye.  Bonanza kon gaan rusten met een geruststellende voorsprong na een goeie collectieve eerste helft

Bonanza ging in de tweede helft onmiddellijk druk zetten bij de bezoekers.  Na een kwartier kon Jonathan Van WIjmeersch de 4-0 scoren.  De bezoekers konden af en toe eens dreigen maar zonder groot doelgevaar.  Halfweg de tweede helft kon Bart Craeye zijn derde doelpunt scoren.  Bonanza liet de bal goed rondgaan en speelde met veel inzet en karakter.  Naar het einde van de wedstrijd ging bij de thuisploeg de aandacht en inzet een beetje weg en konden de bezoekers de eerredder scoren na een mooi 1-2 tje en de aanvaller plaatste de bal in de verste hoek binnen. (5-1).  Vijf minuten voor het einde kon Bart Verleyden de 6-1 eindstand vastleggen na een mooie aanval over links.  De bal werd goed achteruit gelegd en Bart schoot de bal in één tijd binnen.  Bonanza kon terugblikken op een goede wedstrijd van gans de ploeg.  Via deze overwinning blijft Bonanza bovenaan het klassement meedraaien.  Volgende week trekken de cowboys richting Schorisse om de wedstrijd te spelen tegen Ardennen A.  Tot dan !

06-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Kluisbergen Sp. - Bonanza

Zondag 05 januari 2014 om 10.00 Hr

Alvast mijn beste wensen voor het jaar 2014 aan iedereen.  Bonanza trok richting Kluisbergen zonder Wim Thomas die een zware knieblessure heeft opgelopen voor Nieuwjaar.  We wensen Wim een spoedig herstel toe.  Bonanza kon ook geen beroep doen op Danny Machtelinckx en Bram Thomas door blessures.  Bonanza mocht de eerste wedstrijd van het jaar aftrappen.  Het was de thuisploeg die het best van start ging.  Zij gingen onmiddellijk druk zetten bij de cowboys.  De thuisploeg kon echter voor geen doelgevaar zorgen.  Bonanza probeerde af en toe eens tegen te prikken maar kon ook niet echt voor doelgevaar zorgen.  De thuisploeg was beter in de duels en liet ook de bal beter rondgaan.  Bonanza kon moeilijk de bal in de ploeg houden.  Beide ploegen gingen dan ook rusten met een 0-0 stand op het scorebord.

Bonanza begon beter aan de tweede helft maar de thuisploeg zorgde voor het meeste doelgevaar.  Halfweg werd een bal gemist op een meter van de doellijn.   De bezoekers probeerden met veel inzet toch ook kansen af te dwingen maar echte grote kansen werden er niet afgedwongen.  Een kwartier voor het einde kwam Bonanza goed weg nadat de bal tweemaal op de lat werd gekopt.  De cowboys probeerden er op tegenaanval uit te komen en kon scoren maar de goal werd onterecht afgekeurd voor buitenspel.  Twee minuten voor het einde kon Bonanza toch scoren via Pieter Vandecatseye na een diepe bal van Bart Craeye.  Pieter schakelde de verdediger uit en schoot de bal overhoeks voorbij de thuisdoelman die de bal nog even kon aanraken maar de bal verdween toch in doel.  De thuisploeg kon niet meer reageren en zo ging Bonanza op een diefje met de 3 punten terug richting Lierde.  Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen VC Ressegem.  Alvast tot dan !!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vandecatseye, Jan Motte, Bart Craeye, Uytersport Geert, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Ludwig D’hose, Kris Vermang, Lieven Van Cauwenberge, Wim Versmessen, Jonathan Van Wijmeersch, Johan Vandenoortgaete en Bart Verleyen

12-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN ZONDAG 15 DECEMBER 2013

07-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 8 december 2013

01-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 1 december

28-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Bonanza - Onkerzele

BONANZA - Onkerzele

Zondag 24 november 2013 om 10.00 Hr

Bonanza nam het vandaag op tegen E. Onkerzele.  Bij de thuisploeg was iedereen gemotiveerd om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.  De bezoekers begonnen het best aan de wedstrijd.  Na 10 minuten kwam de thuisploeg goed weg nadat een schot op de lat belandde.  De cowboys gingen onmiddellijk reageren.  Ze kregen enkele kleine kansen maar zonder groot doelgevaar.  Halfweg de tweede helft kwam de thuisploeg toch op voorsprong via Lieven Geerts.  Na een goeie aanval op de rechterflank zette Bart Craeye goed voor en kwam Lieven goed ingelopen en hij trapte de bal binnen.  De bezoekers konden niet reageren en de thuisploeg bleef druk zetten.   Een kwartier voor het einde van de eerste helft kreeg de thuisploeg een strafschop.  Doelman Bury trapte de bal in de rechterbenedenhoek maar de bezoekende doelman had een goede redding in huis en duwde de bal in hoekschop.  De bezoekers konden ook soms eens dreigen maar op een vrijschop had thuisdoelman Bury een goede redding in huis.  Bonanza ging uiteindelijk de rust in met een 1-0 voorsprong.

In het begin van de tweede helft ging Bonanza op zoek naar een tweede treffer maar faalde in de afwerking maar de bezoekende doelman deed ook uitstekende reddingen.  Bij de thuisploeg ging de bal goed rond en iedereen deed uitstekend zijn job.  Halfweg de tweede helft kon Bonanza de 2-0 op het scorebord brengen via Bart Craeye.  Bij de bezoekers was de veer nu helemaal gebroken.  De cowboys gingen nog op zoek naar een derde treffer maar kwamen uiteindelijk niet meer tot scoren.  De thuisploeg kon uiteindelijk terugblikken op een goede wedstrijd.  Via deze overwinning blijft de thuisploeg op de 2de plaats in het klassement.  De cowboys zijn nu al 6 wedstrijden ongeslagen.  Volgend weekend is Bonanza vrij maar de week erna komt Moerbeke op bezoek.  Tot dan !!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vandecatseye, Jan Motte, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Uytersport Geert, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Ludwig D’hose, Kris Vermang, Bram Thomas, Lieven Van Cauwenberge, Wim Versmessen en Jonathan Van Wijmeersch

EINDSTAND : 2-0

21-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 24 november 2013

20-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Volkegem

BONANZA - Volkegem

Zondag 17 november 2013 om 10.00 Hr

Vandaag kwam Volkegem op bezoek.  Een volledig onbekende tegenstander voor Bonanza maar deze ploeg stond wel op de 2de plaats in de rangschikking.  De bezoekers mochten de aftrap geven van deze wedstrijd waar terreinverzorger Dirk Vandereecken alle moeite heeft gedaan om het terrein er zo goed mogelijk te laten bijliggen, waarvoor we Dirk hartelijk dankbaar zijn.  De bezoekers gingen het eerste kwartier van de wedstrijd hoog druk zetten op de verdedeging van de thuisploeg maar Lieven Geerts, Kris Vermang, Jan Motte en Bram Thomas waren paraat.  Ze kregen enkele kleine mogelijkheden maar konden doelman Bury niet verontrusten.  De bezoekers waren in het begin de betere ploeg maar de thuisploeg kwam steeds beter in de wedstrijd.  Men probeerde de bal te laten rondgaan en kregen ook enkele mogelijkheden maar konden niet afwerken.  Halfweg de 1ste helft kwam de thuisploeg op voorsprong.  Een mooie bal van Jonathan Van Wijmeersch naar Bart Craeye en hij plaatste de bal voorbij de bezoekende doelman.  De thuisploeg kreeg nog enkele kansen maar het waren de bezoekers die net voor het rustsignaal konden scoren.  Een mislukte voorzet van de aanvaller viel aan de tweede paal binnen en zo kwam de 1-1 ruststand op het bord.

De cowboys kwamen gretig uit de kleedkamer en gingen onmiddellijk druk zetten bij Volkegem.  De bal ging goed rond en ze kregen terug enkele doelkansen maar werden niet afgewerkt.  De bezoekers stonden vast op hun eigen helft en de thuisploeg ging op zoek naar de winninggoal.  Een kwartier voor het einde kreeg Bonanza loon naar werken.  Een vrijschop van Danny Machtelinckx werd achterwaarts binnengekopt door Bart Craeye en de bezoekende doelman was kansloos.  Bonanza ging nu de wedstrijd controleren en liet Volkegem niet meer in de matdh komen.  Bonanza kon de wedstrijd winnend afsluiten en komt met deze overwinning op de 2de plaats in het klassement. Bonanza won verdiend de wedstrijd na een goeie match met veel inzet en concentratie.  Volgende week staat terug een thuiswedstrijd op het programma tegen E. Onkerzele.  Supporters op post !

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Verleyen Bart, Pieter Vandecatseye, Jan Motte, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Van De Noortgaete Johan, Uytersport Geert, Geerts Lieven, Pieter Vanderweeën, Ludwig D’hose, Kris Vermang, Bram Thomas, Wim Thomas en Jonathan Van Wijmeersch

17-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden Zondag 17 november 2013

05-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJZIGING WEDSTRIJD
DE WEDSTRIJD VOORZIEN OP ZONDAG 17 NOVEMBER ZAL DOORGAAN THUIS TEGEN VOLKEGEM EN NIET OP VOLKEGEM OP VRAAG VAN VOLKEGEM.

ZONDAG 17 NOV :     BONANZA - VOLKEGEM      om 10u

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zandbergen - Bonanza

Zandbergen - BONANZA

Zondag 03 november 2013 om 10.00 Hr

Op deze zondagvoormiddag trokken we richting Zandbergen waar het terrein op sommige plaatsen er al vrij drassig bij lag.  Bonanza ging goed van start in het begin van de wedstrijd.  De cowboys lieten de bal goed rondgaan binnen de ploeg en konden ook enkele kleine kansen afdwingen.  De thuisploeg kon maar voor weinig gevaar zorgen omdat Bonanza de betere ploeg was in het eerste halfuur.  Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong via Pieter Vandecatseye.  Na een goede voorzet vanop rechts van Bram Thomas kopte Pieter de bal voorbij de thuisdoelman.  Bonanza kreeg nog open doelkansen maar faalde in de afwerking.  De thuisploeg kwam het laatste kwartier van de eerste helft beter in de wedstrijd maar kon niet echt voor gevaar zorgen.  Bonanza ging rusten met een 0-1 voorsprong.

In het begin van de tweede helft ging de thuisploeg onmiddellijk druk zetten bij Bonanza.  Na 5 minuten kon de thuisploeg de 1-1 op het scorebord brengen.  Ze kregen een vrijschop net buiten de grote rechthoek.  De bal ging binnen na een afgeweken bal op Pieter Vandecatseye in de muur.   Bonanza ging onmiddellijk reageren en kreeg nog vele open doelkansen.  Zo kwam Kris Vermang alleen voor de thuisdoelman maar kon niet afwerken.  Bart Craeye en Jonathan Van Wijmeersch kregen ook nog een kans maar ook zij konden niet scoren.  Halfweg de tweede helft kon Pieter Vandecatseye terug scoren.  Na een mooie combinatie met Bart Craeye kon Pieter alleen op doel afgaan en hij trapte de bal hard voorbij de thuisdoelman. (1-2)  Bij de thuisploeg werd er een speler uitgesloten na een tweede gele kaart.  De cowboys kregen nu nog meer kansen maar konden niet meer scoren.  Ze konden zeker nog 3x gescoord hebben maar faalden telkens in de afwerking.  Bonanza ging oververdiend met de 3 punten richting Lierde.  In de tweede helft was Bonanza iets minder op voetballend gebied maar speelde wel met veel inzet en een goede organisatie.  Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen Ophasselt op het programma.  Deze ploeg mag zeker niet onderschat worden want zij konden Bevere de eerste punten afnemen in deze competitie.  Tot dan !!!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Verleyen Bart, Pieter Vandecatseye, Jan Motte, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Van De Noortgaete Johan, Uytersport Geert,Van Cauwenberge Lieven, Pieter Vanderweeën, Ludwig D’hose, Kris Vermang, Bram Thomas, Versmessen Wim en Jonathan Van Wijmeersch

DANK aan onze SPONSERS -----> café TEMPELHOF bij Amoury & Evy + Café De KARTUIZER bij Kathelijne en Dirk