Bram Thomas

KANTINE

De Wolf Erik
17-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden Zondag 17 november 2013

05-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJZIGING WEDSTRIJD
DE WEDSTRIJD VOORZIEN OP ZONDAG 17 NOVEMBER ZAL DOORGAAN THUIS TEGEN VOLKEGEM EN NIET OP VOLKEGEM OP VRAAG VAN VOLKEGEM.

ZONDAG 17 NOV :     BONANZA - VOLKEGEM      om 10u

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zandbergen - Bonanza

Zandbergen - BONANZA

Zondag 03 november 2013 om 10.00 Hr

Op deze zondagvoormiddag trokken we richting Zandbergen waar het terrein op sommige plaatsen er al vrij drassig bij lag.  Bonanza ging goed van start in het begin van de wedstrijd.  De cowboys lieten de bal goed rondgaan binnen de ploeg en konden ook enkele kleine kansen afdwingen.  De thuisploeg kon maar voor weinig gevaar zorgen omdat Bonanza de betere ploeg was in het eerste halfuur.  Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong via Pieter Vandecatseye.  Na een goede voorzet vanop rechts van Bram Thomas kopte Pieter de bal voorbij de thuisdoelman.  Bonanza kreeg nog open doelkansen maar faalde in de afwerking.  De thuisploeg kwam het laatste kwartier van de eerste helft beter in de wedstrijd maar kon niet echt voor gevaar zorgen.  Bonanza ging rusten met een 0-1 voorsprong.

In het begin van de tweede helft ging de thuisploeg onmiddellijk druk zetten bij Bonanza.  Na 5 minuten kon de thuisploeg de 1-1 op het scorebord brengen.  Ze kregen een vrijschop net buiten de grote rechthoek.  De bal ging binnen na een afgeweken bal op Pieter Vandecatseye in de muur.   Bonanza ging onmiddellijk reageren en kreeg nog vele open doelkansen.  Zo kwam Kris Vermang alleen voor de thuisdoelman maar kon niet afwerken.  Bart Craeye en Jonathan Van Wijmeersch kregen ook nog een kans maar ook zij konden niet scoren.  Halfweg de tweede helft kon Pieter Vandecatseye terug scoren.  Na een mooie combinatie met Bart Craeye kon Pieter alleen op doel afgaan en hij trapte de bal hard voorbij de thuisdoelman. (1-2)  Bij de thuisploeg werd er een speler uitgesloten na een tweede gele kaart.  De cowboys kregen nu nog meer kansen maar konden niet meer scoren.  Ze konden zeker nog 3x gescoord hebben maar faalden telkens in de afwerking.  Bonanza ging oververdiend met de 3 punten richting Lierde.  In de tweede helft was Bonanza iets minder op voetballend gebied maar speelde wel met veel inzet en een goede organisatie.  Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen Ophasselt op het programma.  Deze ploeg mag zeker niet onderschat worden want zij konden Bevere de eerste punten afnemen in deze competitie.  Tot dan !!!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Verleyen Bart, Pieter Vandecatseye, Jan Motte, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Van De Noortgaete Johan, Uytersport Geert,Van Cauwenberge Lieven, Pieter Vanderweeën, Ludwig D’hose, Kris Vermang, Bram Thomas, Versmessen Wim en Jonathan Van Wijmeersch

EINDSTAND : 1-2

02-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 3 november 2013

27-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 27 oktober 2013

22-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Wit-Zwart 93 - BONANZA

Wit-Zwart A - BONANZA

Zondag 20 oktober 2013 om 10.00 Hr

Deze voormiddag trokken we richting Wit-Zwart.  Het was de thuisploeg die de aftrap mocht nemen van deze sportieve wedstrijd.  In het begin van de wedstrijd kregen beide ploegen weinig kansen.  De meeste duels werden gedaan op het middenveld.  Bonanza probeerde om de bal in de ploeg te houden maar was vaak onrustig aan de bal.  Het was de thuisploeg die de eerste echte kans kon forceren maar kon deze niet verzilveren.  Halfweg de 1ste helft kon ook Bonanza eens dreigen maar faalde in de afwerking.  Het spel ging goed op neer nu en er kwamen meer kansen van beide ploegen.  Een vrije trap van de thuisploeg moest over de lat getikt worden door doelman Bury.  De cowboys kregen ook kansen maar de verdediging van de thuisploeg was paraat.  Enkele minuten voor het rustsignaal kwam Bonanza goed weg, de bal ging 2x op de lat en eenmaal op de paal na geharrewar voor doel.  Bonanza ging rusten met een 0-0 stand na een goeie collectieve prestatie.

Bonanza ging goed van start in de 2de helft en kon af en toe eens dreigen maar de thuisdoelman kon erger voorkomen.  De thuisploeg kreeg ook enkele kleine mogelijkheden maar zonder groot doelgevaar.  Halfweg de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong.  Een mooie aanval over rechts, de bal werd goed voorgebracht over de grond, de aanvaller draaide mooi weg van Pieter Vandecatseye en schoot de bal hard onhoudbaar binnen.  Bonanza reageerde onmiddellijk, ze gingen meer druk zetten op de thuisverdediging.  Na een mooie aanval over rechts werd de bal goed voorgebracht op het hoofd van Ronny Perreman maar hij kopte de bal over de lat.  Een kwartier voor het einde kon Bonanza toch de 1-1 scoren.  Bart Verleyen werd mooi vrijgespeeld, hij kwam alleen voor thuisdoelman Stany De Cooman, deze kon de bal nog lichtjes afweren maar Bart Craeye was goed gevolgd en trapte de bal hard binnen.  Beide ploegen probeerden nog om te winnen maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren.  Bonanza was na de wedstrijd met dit gelijkspel tevreden.  Dit gelijkspel was een juiste weergave van de wedstrijd.  Bonanza kon terugblikken op een goede wedstrijd mede door de inzet en motivatie van gans de ploeg.  Volgende week staat een thuiswedstrijd op het programma tegen Munkzwalm.  Supporters steeds welkom.  Tot dan !!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Verleyen Bart, Pieter Vandecatseye, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Van De Noortgaete Johan, Uytersport Geert,Van Cauwenberge Lieven, Pieter Vanderweeën, Ludwig D’hose en Ronny Perreman

16-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Bonanza - Deftinge

BONANZA - Deftinge

Zondag 13 oktober 2013 om 10.00 Hr

Vandaag kwam de buren uit Deftinge op bezoek.  In het begin van de wedstrijd gingen de bezoekers hoog druk zetten op de verdediging van de thuisploeg maar Bonanza had alles onder controle.  De bal ging goed rond en de meeste duels werden winnend afgesloten.  De bezoekers kregen geen grote doelkansen.  De thuisploeg kreeg de betere kansen en halfweg de eerste helf kwam Bonanza op voorsprong. Bart Craeye trapte de bal hard vanop de grote backlijn in de benedenhoek voorbij doelman Wesley Vandenbossche.  De cowboys bleven druk naar voor zetten en 10 minuten later werd het 2-0.  Een vrijschop vanop links getrapt door Wim Thomas ging rechtstreeks in doel mede door de wind.  De bezoekers kwamen af en toe eens dreigen maar faalden in de afwerking.  Bonanza ging rusten met een 2-0 voorsprong maar wist dat de wedstrijd zeker nog niet gespeeld was.

In het begin van de tweede helft ging Bonanza verder op hun elan van de eerste helft.  De duels werden steeds harder en soms ontspoorde de wedstrijd door scheldpartijen en knockpartijen bij sommige spelers.  Deze werden opgelost als volwassen mensen en kon de wedstrijd verder gespeeld worden.  Halfweg de tweede helft kreeg Bonanza een (on)terechte strafschop na een duel op Jonathan Van Wijmeersch.  Doelman Bury trapte de bal in de benedenhoek maar bezoekende doelman Wesley Vandenbossche kon met een knappe save de bal in hoekschop duwen.  De bezoekers konden nog tweemaal dreigen maar telkens was de verdedeging bij de pinken.  Tien minuten voor het einde besliste Pieter Vandecatseye de wedstrijd.  Pieter werd mooi diep gestuurd, hij kwam alleen voor de doelman en omspeelde knap de keeper en schoot de bal mooi binnen.  Bij de bezoekers gingen de kopjes omlaag en Bonanza kon verdiend de 3 punten thuishouden.  De cowboys waren content dat de derby winnend werd afgesloten.  Volgende week staat een uitwedstrijd op het programma tegen Wit-Zwart 93 A.  Dit zal terug een moeilijke wedstrijd worden voor Bonanza.  Alvast tot volgende week !

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Verleyen Bart, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Bram Thomas, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Jonathan Van Wijmeersch, Lieven Geerts, Van De Noortgaete Johan, Uytersport Geert en Van Cauwenberge Lieven

EINDSTAND : 3-0

13-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 13 oktober 2013

07-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Bevere

BONANZA - Bevere

Zondag 06 oktober 2013 om 10.00 Hr

Bonanza nam het vandaag op tegen leider Bevere.  Iedereen wist op voorhand dat dit een sterke tegenstander ging worden.  Bij de thuisploeg was er bij iedereen grote concentratie.  Bonanza mocht de aftrap nemen van de wedstrijd.  In het begin van de match waren er langs beide kanten geen grote doelkansen.  De meeste duels en combinaties deden zich voor op het middenveld.  Na 20 minuten kon Bonanza toch eens dreigen maar de bal ging voorlangs buiten.  Enkele minuten later kwamen de bezoekers op voorsprong via een Lucky-goal.  De aanvaller wou een voorzet geven maar de bal viel aan de tweede paal in de winkelhaak binnen.  Bonanza probeerde te reageren maar kon niet echt voor doelgevaar zorgen.  Het waren de bezoekers die goed voetbal brachten door de bal van voet tot voet te laten gaan binnen hun ploeg.  In de 30ste minuut kwamen de bezoekers 0-2 voor via een prachtige combinatie en de aanvaller schoot de bal prachtig binnen.  De cowboys konden niets anders doen dan verdedigen.  Enkele minuten later werd het 0-3 na slecht wegwerken in de verdediging en de aanvaller schoot de afvallende bal binnen.  Enkele minuten voor het rustsignaal kon de thuisploeg ook scoren via een collectieve aanval.  De bal kwam bij Kris Vermang en gaf een goede voorzet naar Lieven Geerts en hij kopte de bal voorbij de bezoekende doelman.  De bezoekers waren de betere ploeg in de eerste helft en Bonanza ging rusten met een 1-3 achterstand.

Bonanza begon met volle moed aan de tweede helft en kon voor doelgevaar zorgen maar kwam niet tot scoren.  De bezoekers bleven de bal goed rondspelen maar Bonanza speelde met veel inzet en liet ook de bal goed rondgaan.  Halfweg de tweede helft kwamen de bezoekers 1-4 voor via een strafschop na een fout van Johan Vandenoortgaete.  De strafschop werd hard en mooi binnengetrapt.   De thuisploeg liet de kopjes niet hangen en ging volop aanvallen.  Een kwartier voor het einde kon Lieven Geerts de 2-4 binnentrappen en enkele minuten later werd het 3-4 via Bart Craeye.  Bonanza zette nu alles op alles.  Vijf minuten voor het einde konden de bezoekers de 3-5 scoren.  Op een hoekschop kon doelman Bury de bal niet klemvast houden en de bal ging hobbelend binnen.  De thuisploeg kon terugblikken op een sterke tweede helft en moest zeker niet onderdoen voor de bezoekers uit Bevere in deze tweede helft.  De bezoekers wonnen wel verdiend en Bonanza speelde tegen een zeer goede ploeg.  Volgende week ontvangen de cowboys de vrienden uit Deftinge voor de derby.  Tot dan en be there !!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Verleyen Bart, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Bram Thomas, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Jonathan Van Wijmeersch, Lieven Geerts, Wim Versmessen, Van De Noortgaete Johan, Uytersport Geert en Van Cauwenberge Lieven

30-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Sp. G'bergen - BONANZA

Sp. G’bergen - BONANZA

Zondag 29 september 2013 om 10.00 Hr

Vandaag trokken we richting Goeferdinge om Sparta partij te geven.  Bonanza mocht de aftrap geven.  Bonanza nam onmiddellijk de match in handen.  Bonanza liet de bal goed rondgaan maar was soms onrustig aan de bal.  De thuisploeg zorgde voor bijna geen doelgevaar.  Het was Bonanza dat enkele kleine doelkansen kon afdwingen.  Halfweg de eerste helft zette Jonathan Van Wijmeersch zich goed door op de linkerflank.  Hij gaf een perfecte voorzet aan de volledig vrijstaande Lieven Van Cauwenberge en hij kopte de bal binnen.  Een paar minuten later ging Lieven Van Cauwenberge goed door op de rechterflank, hij zette een paar mannetjes in de wind en via een thuisverdediger ging de bal over de doellijn.  Bonanza ging rusten met een 0-2 voorsprong na een degelijke eerste helft van gans de ploeg.

In het begin van de tweede helft gingen de cowboys op hun elan verder.  Na een kwartier kwam Jonathan Van Wijmeersch alleen voor de thuisdoelman na een misverstand in de thuisverdedeging en hij plaatste de bal simpel voorbij de thuisdoelman. (0-3)  Bonanza liet de bal goed rondgaan in de ploeg.  De thuisploeg kwam er af en toe eens uit maar kon niet voor groot doelgevaar zorgen.  Halfweg de tweede helft zette Pieter Vandecatseye zich goed door op zijn linkerflank.  Hij omspeelde enkele thuisverdedigers en schoot de bal hard binnen vanuit een scherpe hoek. (0-4)  Bij Bonanza ging de concentratie een beetje naar beneden en op een tegenaanval kon de thuisaanvaller scoren via een harde trap in de linkerbenedenhoek.  Een kwartier voor het einde kon Bonanza de 1-5 scoren via een hoekschop.  Jan Motte gaf hem perfect op het hoofd van Bart Craeye en hij kopte de bal hard voorbij de thuisdoelman.  Een paar minuten voor het einde legde Lieven Van Cauwenberge de eindstand vast op 1-6.  Bonanza kon terugblikken op een goede wedstrijd en sportieve partij van beide ploegen.  Volgende week spelen de cowboys thuis tegen het ongeslagen Bevere.  Deze ploeg zal een andere tegenstander zijn dan Sp. G’bergen.  Tot dan op ‘den Tempel’ !

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Verleyen Bart, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Bram Thomas, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Jonathan Van Wijmeersch, Lieven Geerts, Wim Versmessen, Van De Noortgaete Johan en Van Cauwenberge Lieven

EINDSTAND : 1-6

27-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 29 september 2013

25-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Ardennen A

BONANZA-Ardennen A

Zondag 22 september 2013 om 10.00 Hr

Vandaag was Bonanza gastheer voor de ploeg uit Schorisse.  De thuisploeg mocht de aftrap nemen van deze sportieve partij met als scheidsrechter Axel Neckebroeck.  In het begin van de wedstrijd waren er niet veel doelkansen voor beide ploegen.  Bij de thuisploeg was de inzet groot om bovenaan het klasssement te blijven.  De bezoekers kwamen af en toe eens dreigen.  De meeste duels vonden plaats op het middenveld.  Na een kwartier wedstrijd kregen de bezoekers een uitstekende kans maar doelman Bury kon de bal knap afweren met de voet.  De cowboys kwamen ook meer opzetten maar de bezoekende verdediging stond paraat.  Halfweg de tweede helft kregen de bezoekers terug een goede mogelijkheid om te scoren maar thuisdoelman Bury stond weer in de weg.  De thuisploeg ging reageren en kwam in de 35ste minuut op voorsprong.  Een kopbal van Bart Craeye werd gered door de bezoekende doelman maar was de bal effectief over de lijn of niet, volgens de scheidsrechter wel en hij keurde het doelpunt goed.  Enkele minuten later kon de thuisploeg de 2-0 scoren via alweer Bart Craeye. Een mooie voorzet van Geert Uytersport werd aan de tweede paal hard binnengekopt.  Net voor het einde van de 1ste helft kwam de thuisploeg op een 3-0 voorsprong via een own-goal van de bezoekers.  Bonanza ging rusten met misschien wel overdreven cijfers want de bezoekers speelden zeker niet onaardig.

In het begin van de tweede helft controleerde de thuisploeg nu de partij.  De bezoekers uit Schorisse kwamen af en toe eens dreigen maar konden geen grote doelkansen afdwingen.  De thuisploeg kreeg de beste mogelijkheden maar kon deze niet afwerken.  Halfweg de tweede helft kregen de bezoekers een strafschop.  Thuisdoelman Bury kon met een knappe redding de bal uit zijn doel houden.  De cowboys kregen nu nog meer open doelkansen maar de afwerking was zeer slecht.  Een kwartier voor het einde kon Bonanza de 4-0 scoren nadat Bart Craeye mooi werd vrijgespeeld en hij plaatste de bal mooi voorbij de bezoekende doelman.  Beide ploegen speelden nu de partij rustig uit.  Bonanza kon zo de 3 punten thuishouden met misschien wel een overdreven uitslag.  Volgende week trekt Bonanza richting Goeferdinge om te spelen tegen Sparta Geraardsbergen.  Tot dan !!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vanderweeën, Verleyen Bart, Geert Uytersport, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Bram Thomas, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Jonathan Van Wijmeersch en Van Cauwenberge Lieven

16-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag VC Ressegem-Bonanza

VC Ressegem – FC Bonanza

Zondag 15 september 2013 om 10.00 Hr

Bonanza trok vandaag richting Hillegem voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen.  Bonanza mocht de aftrap geven en speelde eerste helft naar beneden.  In het begin van de wedstrijd vielen niet veel doelkansen aan beide zijden.  De meeste sportieve duels werden op het middenveld gestreden.  Bonanza kreeg de beste doelkans maar de thuisdoelman was paraat.  Halfweg de eerste helft kwam Bonanza op voorsprong.  Na een goeie aanval op de rechterflank kwam de bal bij Bart Craeye en na een mislukte voorzet viel de bal over de thuisdoelman aan de tweede paal binnen, van een Lucky goal gesproken.  De thuisploeg kon ook voor gevaar zorgen en de cowboys kwamen goed weg nadat een schot op de lat de bal terug in het veld kwam.  Bij Bonanza ging de bal redelijk goed van voet tot voet en kon nog enkele keren dreigen maar telkens was de thuisverdeding en thuisdoelman paraat.  Enkele minuten voor het einde van de eerste helft kwam Bonanza op een 0-2 voorsprong via Jonathan Van Wijmeersch via een grondscherend schot van buiten de grote rechthoek.  Ruststand : 0-2.

In het begin van de tweede helft ging de thuisploeg onmiddellijk hoge druk zetten bij de cowboys.  De thuisploeg kreeg kansen en via een mooi gesplaatst schot in de verste hoek kwam de thuisploeg terug tot 1-2.  Enkele minuten later stond de 2-2 op het scorebord via een mooi opgezette aanval van de thuisploeg.    Halfweg de tweede helft kon Bonanza de 2-3 scoren na een hoekschop.  Pieter Vandecatseye kon ongedekt aan de tweede paal binnenkoppen.  De thuisploeg reageerde onmiddellijk en kon een kwartier voor tijd de 3-3 scoren via een ongelukkige own-goal van Johan Vandenoortgaete.  Vijf minuten voor het einde kon Bonanza de 3-4 scoren na een mooi opgezette aanval.  De thuisdoelman kon in eerste instantie afweren maar Bart Verleyen was goed gevolgd en trapte de bal onhoudbaar binnen.  De thuisploeg zette nu alles op alles maar de cowboys konden de partij toch winnend afsluiten en trok met de 3 punten richting Lierde.  De thuisploeg kon wel aanspraak maken op een gelijkspel maar Bonanza kon afwerken aan 100% in de tweede helft.  Bonanza kon terugblikken op een goede voetballende eerste helft maar toonde in de tweede helft veel karakter en inzet om de partij winnend af te sluiten.  Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen Ardennen op het programma.  Alvast tot volgende week.

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vanderweeën, Verleyen Bart, Geert Uytersport, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Vandenoortgaete Johan, Jonathan Van Wijmeersch, Lieven Geerts en Van Cauwenberge Lieven

EINDSTAND : 3-4

15-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 15 september om 10u

10-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Kluisbergen Sp.

BONANZA-Kluisbergen Sp.

Zondag 08 september 2013 om 10.00 Hr

Bonanza mocht vandaag aan de nieuwe competitie beginnen tegen Kluisbergen.  De cowboys mochten de aftrap geven van deze wedstrijd door een goed leidende scheidsrechter.  In het begin van de wedstrijd werden niet veel doelkansen weggegeven door beide ploegen.  De bezoekers speelden de bal goed rond tegenover de thuisploeg die het moeilijk had om de bal in de ploeg te houden.  Bonanza speelde veel te onrustig voetbal.  Halfweg de eerste helft kwam de thuisploeg toch op voorsprong via Pieter Vanderweeën die de bal van dichtbij binnenkopte.  Na een vrije trap kopte Bart Craeye de bal goed terug naar Pieter en hij bracht de thuisploeg 1-0 voor.  De bezoekers reageerden onmiddellijk en in vijf minuten konden de bezoekers 3 maal scoren door dezelfde aanvaller.  Het eerste na een mooie individuele actie schot in de kruising, het tweede na een afgeweerde bal en het derde na een mooi geplaatst schot in de verste hoek.  De thuisploeg was even aangeslagen maar liet zeker de moed niet zakken.  Net voor rust kon Bonanza de 2-3 op het scorebord brengen na een strafschopdoelpunt van doelman Bury.  De bezoekende doelman verkeek zich op een terugspeelbal en Pieter Vanderweeën ging druk zetten op de keeper en de doelman trok Pieter neer in het strafschopgebied en de doelman werd uitgesloten met een rode kaart.  Ruststand: 2-3.

Bonanza begon met veel moed aan de tweede helft.  De bezoekers konden af en toe eens dreigen maar het was de thuisploeg die de meeste kansen kon afdwingen.  Bonanza legde te weinig voetbal op de grasmat en kon de bal moeilijk in de ploeg houden.  Een kwartier voor het einde kon de thuisploeg de 3-3 scoren via een hoekschop.  De bal werd ongelukkig door een verdediger van Kluisbergen in eigen doel gekopt.  Bonanza ging nog op zoek naar de overwinning maar het waren de bezoekers die de 3-4 konden scoren enkele minuten voor affluiten.  Na een vrije trap vanop links kon doelman Bury de bal nog afweren maar in de kluts kwam de bal op de borst (hand?) van de aanvaller en de bal ging traag over de doellijn binnen.  De thuisploeg kon niet meer reageren.  De bezoekers gingen met de 3 punten richting Kluisbergen en de thuisploeg was erg ontgoocheld met deze nederlaag.  Volgende wedstrijd is tegen VC Ressegem.  Tot dan !!!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vanderweeën, Verleyen Bart, Geert Uytersport, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Bram Thomas, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Vandenoortgaete Johan, Danny Machtelinkcx, Lieven Geerts en Van Cauwenberge Lieven